- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Arra gondoltam, hogy van valami normálisan működő rom rá."
Ebből gondoltam, hogy a gyári szerinted nem normálisan működő.
Nem azért, mintha annyit használnám, hogy kiderülne, ha nem működik rendesen, én gyakorlatilag csak képnézegetőnek használom, azt is elég ritkán.
Maga a proci egyébként mintha tényleg előfordult volna Windowsos tabletekben, igazad van, elvileg mehetne rá Windows is, gyakorlatilag egyrészt nem sok köszönet lenne benne a ram és a nand mérete miatt, másrészt meg a topik elején vki leírta, hogy milyen architektúrális különbségek miatt nem lehetséges rátenni. -
KTU
addikt
Persze hogy halk. Itt a pont.
5db Op3n Dott tab járt nálam.
Mind ugyanolyan f0s halk.Amúgy tudom nem vigasztal senkit, de a WayteQ tabok is pont ugyanolyan hangosak mit a mi teszkós tabunk.
Ezekből is próbáltam párat.Ezért le is vettem a hangerőt 0-ra,
ha hallgatni akarok mégis valamit, kirakom a hangot Bluetooth-ra. -
vargalex
félisten
Többen írtátok már a hangerő problémát. Mi a gyerekeknek és a feleségemnek vettünk tab-ot (így összesen 3 darabot). A gyerekekre elég gyakran rá kell szólni (akár játék, akár youtube video nézése közben), hogy halkítsák le, mert túl hangos. Most vagy nekünk túl érzékeny a fülünk, vagy mindegyik példány ilyen kivételes. Szerintem biztos, hogy nem az utóbbi. Persze az is hozzá tartozik, hogy nem zajban használják, hanem otthon, nyugodt körülmények között.
Előtte volt (illetve még meg is van) a családban 2 db ATab 8D, illetve egy Sencor Element 8 v3. Na, azok valóban halkan szólnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Eladó egy XMG P406 laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest