Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Szia!
Nálunk 6 tab van a családban, mindegyikben jól működik a hangerő szabályozó gomb.
Én inkább a Bentley-Suzuki összehasonlítást úgy mondanám, hogy a Suzukiban inkább előfordulhat (vagy elfogadott lehet), hogy elromlik az ablaktörlő kapcsoló. Vagy mondjuk úgy, hogy gyári hibás. Ez nyilván garanciális probléma. Ha zavar a hangerő gomb nem működése, akkor miért nem viszed vissza gariba a tab-ot?Egyébként manapság nem tudom hogy van, de régebben az olcsóbb tab-okon nem volt hangerő szabályozó gomb. Így nem is tudott elromlani.
Ott a software-os hangerő szabályozás.
A kérdőívvel egy baj van: nem láttam sehol a kiértékelését. Persze lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest