- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
stranger2006 #3703 üzenetére
Nem kell ennyire mellre szívni ha valaki le meri írni a tab hiányosságait
Utoljára írom le, hogy szerintem sem szar a tab, hiszen használom és meg vagyok vele elégedve. Mint látod lejjebb a hozzászólásokat, van akinek nincs gondja a hangerő gombokkal, van akinek van. Van akinek nincsenek képernyő gondjai, sok embernek meg a fél képernyő besötétedik egy minimális erőbehatás következtében (konstrukciós hiba), van akinek elsőre felmászik a tárhely növelő update, van akinek csak 58. alkalomra...stb.stb.stb. Szóval nincs itt semmi halál, csak leírtam, hogy mi a problémám, és hogy van e rá megoldás. Aztán itt nekem támadtak, hogy mit képzelek én hogy elvárom, hogy a 15ezres tabon menjen rendesen a hangerő gomb
Még egyszer és utoljára elnézést kérek, tényleg!
-
RVR400
veterán
válasz
stranger2006 #3703 üzenetére
Amúgy nekem gyanús, hogy mindenkinél szar, csak van, akinek nem tűnik fel annyira. Nálam 3-ból 3-nak a fent leírt hangerő "problémája" volt (2 fehér, 1 fekete, amiből 1 fehér ment vissza a wifi gondja miatt). Én együtt tudok vele élni, különösebb problémát nem okoz.
Ha elég gyorsan "pöcögtetem", akkor általában jó, de pl egy végig felhangosítás és egy végig lehalkítás egymást követő folyamatos ciklusában biztosan látható lesz a probléma. -
oba
addikt
válasz
stranger2006 #3700 üzenetére
És ennek most vigasztalnia kéne?
Mondjuk nem panaszkodhatom... rengeteg embernél szart be vagy a kijelző (fél oldalas feketedés, vagy az egész) vagy maga a tab mondta be az unalmast... szóval ahhoz képest még jó vagyok
-
oba
addikt
válasz
stranger2006 #3672 üzenetére
Ja hogy 15ezerért nem várhatom el, hogy normálisan működjenek ilyen alapvető dolgok mint hangerőszabályzó gomb?
Én kérek elnézést. Legközelebb 10ezerért vagy olcsóbban veszek tabletet és majd csak a te kedvedért nem fog zavarni vagy meglepni az ha a bekapcsoló gombja beragad és emiatt nem lehet normálisan lezárni vagy felébreszteni a cuccot. Mert hát "minőséget" várni ennyi pénzért?
Hova is gondoltam.
-
Fittboy
csendes tag
válasz
stranger2006 #3570 üzenetére
Arra a frissítésre gondoltam amit magától felajánl a tab. Root/gari vesztés nélkül is lehet területet növelni?
Tudnátok linkelni egy leírást? Köszi -
zetecR
addikt
válasz
stranger2006 #3438 üzenetére
Ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brave
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest