- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsdb
aktív tag
Nekem nem volt a szalagkábel tövénél fekete szigetelés, mint a narikawa képen, attól lehet jó, és ez a szám volt az érintő panel hátsó felén: 078075-03-V1 Most nézem a végén linkelt képpel mindkettőnek egyezik a száma.
Szétszedésnél hajszárítóval melegítsd meg.
Én kétoldalúval raktam helyre. Úgy kellett belefeszegetni a keretbe, szerencsémre nyúlós kétoldalú volt és engedett egy kicsit. Pormentes környezet, ventilátor esetleg, ne tudjon rászállni, a kijelző és az érintő közé kerülni a por.
Nekem tisztának tűnt két hétig, ezután csak megjelent egy kisebb szösz valahonnan. Nyavalya
Itt egy kép, a kábelen nekem is ez a szám volt:[link] -
fsdb
aktív tag
válasz
vargalex #3689 üzenetére
Vele beszélgess:RoundRobin
Nekem az open wrt-vel eddig TL-WR741ND v4-es kapcsolatom van 1.8-as Gargoyle-val. Hasonló forráskódot c++ -nál láttam vagy úgy 15 éve.
Neked 100%-ban elhiszem.Közben beelőzött.
-
fsdb
aktív tag
Nem értelek, ha maximalista vagy miért veszel ilyesmit.
Első tabletem, a képe mondhatni szép, egy régi program hajtott még csak el, ami kellett minden megy, root van hozzá. Az aksija egyelőre elfogadható, ráadásul használtan vettem, a Tescoban pont akkor nem volt, utána persze írogattak itt, hogy ott ahol néztem van még... A gyári kábelt lecseréltem, mert érintkezési hiba volt minden mozdításnál. Amiről írogatsz az a 70 ezer alatt nem érdemes venni kategória, és az sem biztos, hogy 100%-ban úgy működik ahogy kell.
Vargalex RoundRobin írta már: Nem fizikailag ragadnak be.
A linux pollingot használ a portok állapotának lekérdezésére, nem megszakítást és amíg te nyomsz egy gombot, addig a processzor kétszer ránéz a gombok állapotára. -
fsdb
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
válasz
lalamper #3563 üzenetére
A proci is csinálhatja, nem feltétlenül az Android verzió, nem MTK meg ARM hanem Intel és nem szereti.
Nemrég van piacon és még ez van.
A magas verziószám is csinálhatja pl.: MX player 1.7.40 ha jól tudom 2.3 androidon megy, 4.2.2-n már nem, van ilyen J1 J2 verzió, nekem a play -ről a J2-t ajánlotta azzal megy (az is 1.7.40-es).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged