-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fittboy
csendes tag
A hátulját a tabnak le lehet valahogy kapni? Elég ritkásan használom, addig kivenném az akksit belőle.
-
Fittboy
csendes tag
válasz
RoundRobin #3596 üzenetére
És x64-en nem?
-
Fittboy
csendes tag
Tehát,ha esetleg valamit elrontok valamikor, ezzel vissza lehet állítani,ez egy teljes értékű firmware.
Köszönöm a tippeket és a segítséget
Az iPad mini tokot még nem próbálta senki? Azt látom,hogy a hangszóró helye nincs meg,de az egy kis faragással megoldható. A többi gomb helye passzol? Csak mert találtam hozzá olcsóbban és jobb minőségű Ipad mini tokot,mint a Teclasté.
-
Fittboy
csendes tag
válasz
stranger2006 #3570 üzenetére
Arra a frissítésre gondoltam amit magától felajánl a tab. Root/gari vesztés nélkül is lehet területet növelni?
Tudnátok linkelni egy leírást? Köszi -
Fittboy
csendes tag
Sziasztok,
napokban szereztem egy ilyen tabot újonnan és az lenne a kérdésem,hogy merjem-e frissíteni a wifin keresztül a gyári szovtverét amit felajánl?
Több helyen olvastam,hogy kukás lehet tőle a gép és mivel nincs már cseredarab csak a pénzt adnák vissza azt nem szeretném.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged