- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Fittboy #3605 üzenetére
Nincs értelme kivenni.
Az akku a gép kikapcsolt állapotában ugyanúgy leledzik, mintha kivennéd.
Amit jó tudni, hogy ezek az akksik sem a teljes lemerültség sem a teljes feltöltöttség állapotát nem kedvelik. A legjobb neki a kb. 40 %-os töltöttségi szint. Ekkor károsodnak a legkevésbé, ha nincsenek használva.A géped egyébként igényli az akku jelenlétét, mivel az órát is általában az hajtja meg. Az óra fogyasztása viszont nagyon nagyon minimális. Ekkora akkuról akár tizenévig is elmegy.
-
oba
addikt
válasz
Fittboy #3605 üzenetére
világosíts fel mert nem értek hozzá tényleg... de mi a különbség az akku szempontjából aközött hogy kikapcsolod és kiveszed?
így is úgy is merülni fog pár százalékot
akkor azt jelenti hogy egy évben kb. 10-12x fogod használni?20-30 használat után már nagyon elavult lesz
(most sem egy csúcsgép ugye
)
-
oba
addikt
válasz
Fittboy #3590 üzenetére
Szerinted az op3ndott a hivatalos facebook oldalára olyan frissítést tenne közzé ami elcseszi a tabletet? Ha így lenne, szerinted még ott lenne a post ennyi idő után is? Én is innen csináltam meg, és elsőre sikerült. Figyelmesen olvasd el a leírást, hogy mikor mit kell telepíteni, ne keverd össze a hangerő le ill. fel gombokat amikor rádugod majd a tabletet annál a résznél amikor kéri. Összefoglalót olvasd el. Ha nem menne akkor másik kábel, másik usb port, másik gép, másik oprendszer.
-
stranger2006
tag
válasz
Fittboy #3566 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hol olvasgattál ilyeneket, de szerintem csak emiatt nyugodtan frissíthetsz. Más kérdés, hogy van-e valami értelme, szerintem nem nagyon.
A tabunk az eddigiek alapján majdnem "agyonverhetetlen", úgy hogy nagy tragédia nem érhet, ha jól bánsz vele. Én inkább a memórianövelő változtatások telepítését javaslom, az hasznosabbnak tűnik, mint a gyári frissítések (feltéve, hogy ugyanarról beszélünk: Update1, 2) -
fsdb
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged