- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #42857 üzenetére
Hmm ez nekem akkor nem sokat jelent, csak a masszívabb összeget felvevőket segítik...
Szerencsére én nem tartozok közéjük
Nem baj, ha úszik a svájci frank, az attól még rendkívül gyönyörű lesz számomra.. ^^ -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #42859 üzenetére
egyrészt elég meredek az elemzői várakozásokhoz viszonítani ilyen esetekben, másrészt nem 0.1 volt a konszenzus (ill. ha kerekítjük akkor valóban 0.1
), még ha azt is írták hozzá nem értő "újságírók", de ezt kétszeresnek nevezni mindenképp erős
egyébként ha körülnéztek ma risk off van erősen, esik minden, csak nálunk még rámondtak 2 lapáttal a tétre
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #42857 üzenetére
duplát? 0.2t az eddigi legkisebb alkalmazott lépcső 0.25 volt.
(se a vágás, se a mértéke nem lepett meg igazán senkit szvsz) -
válasz
FehérHolló #42854 üzenetére
Oh, mikorholmerremicsoda?
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #42845 üzenetére
es a vliag ugyvedjeinek 50% amerikaban el
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #42828 üzenetére
Nálunk péntekre akartak production releaset egy új strukturara amit meg el se kezdtünk fejleszteni. Facebook related ráadásul, péntekig esélytelen úgy megoldani, hogy olyan legyen, mint amit akarnak.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #42834 üzenetére
Akkor is eufemizmus.
Production Release sztem szebb.
A hard deadline egy élő kifejezés..? -
tbs
addikt
válasz
Szoftverben "final release"?!?
-
válasz
bírom ezt az it-s szlenget
-
EQMontoya
veterán
válasz
Deja vu.
-
válasz
FehérHolló #42739 üzenetére
azavicces, hogy mindhárom alkalommal teljesen e szerint a recept alapján, rendesen kimérve a mennyiségeket. egyszer jó lett, kétszer nem, és baromi idegesítő
Montoya úr szerint lehet kicsit több cukor kell hozzá?
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #42609 üzenetére
Ezen kívül nem sok helyen laktam eddig még.
(#42611) Lortech : ahh, tudom lehetne rosszabb is, akkor is kellemetlen, hogy hangos tévével se tudom elnyomni, mert mély hangon remeg a fal is. Túl sokan vannak, ha egyik nyugton van, ott a másik aki döng valamivel. Amikor egyszer nyáron épületfelújítás volt mellettem inkább bent aludtam a tanszéken egész nyáron
Anyuéknál vidéken elmegy az utcánkban 3 autó délután, Anyu megszólal, mekkora forgalom van ma, mekkora a zajCukrot meg édesítö bogyót felváltva használom, mindkettöböl minimális van itthon. A 3+1 kávéban van alapból valamennyi, a teába édesítő bogyót rakok. Nem is tudom mihez kerstem cukrot múltkor, teljesen meg volt keményedve már, olyan ritkán kell. A mézet nem szeretenm túl édes, évi egy vajas-mézes kenyér elég is.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #42609 üzenetére
tbs: Szilvia?
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #42602 üzenetére
Sztívia..?
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló #42602 üzenetére
Szerintem kevés ártalmasabb dolog van, ami ennyire beépült a mindennapjainkba, ennyire természetes és elfogadott a mértéktelen használata, mint a kristálycukor. Mindent tele kell nyomni vele, mert attól lesz finom.
Szüleim évi >10kg kristálycukrot használnak sütésre, főzésre, kávéhoz, teához.. Erre jön még a mindenféle feldolgozott élelmiszerekkel bevitt további egyszerű cukor. Amióta nem velük élek, szinte. semmihez nem adok cukrot, így egy kg bőven elég kettőnknek több mint egy évig. Ételek fűszerezéshez, néha a házi sütésű kenyérbe teszek egy-egy csipet cukrot, néha édesítőt (na-ciklamát + na-szacharinát alapú), de 99%-ban elhagyom. Van többféle édesítő, nem kezelendőek egy kalap alatt, némelyik a vizsgálatok alapján kevésbé veszélyes, a napi maximum ajánlott mennyiség (rengeteg cukornak felel meg) alatt használva ártalmatlannak tekintik. Ez nyilván nem a liter light kóla reggeli helyett szint. Mint a legtöbb dologban (kivéve a piát), itt is a mértékletesség lehet a jó megközelítés.
szerk: Mawyx: mi az a zuhogás?
-
válasz
FehérHolló #42562 üzenetére
szerintem nincs ezzel gond, par alkalommal bele kell, hogy ferjen egy evben.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #42557 üzenetére
gyűlöli a valentinnapot, mert az exével meg az ex-exével is akkor ért véget, szóval szerencsére ilyen angolszász faszságokat nem tartunk.
De amúgy szoktunk ilyen helyekre menni mondjuk minden héten.Nekem egyszerűen csak az a bajom, hogy nem fizetem ki egy fél napi béremet egy étkezésért, ha nem muszáj.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #42469 üzenetére
Ma gsbserverrel remote akartam debuggolni kütyün futó cuccot (arm) hálózaton keresztül egy virtualboxban futó linux alól. Go figure.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #42469 üzenetére
Ez nem narancsos, hanem normál, 4% meg is ártott, úgyhogy jóéjt van, fellőtték a pizsit.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #42437 üzenetére
Sajnos hiába csináltatom ismerőssel egy olyan gyárban, ahol elég nagyméretű acéldarabokkal dolgoznak, speciel pont ilyen vagy ennél kicsit nagyobb méretű rúd darab csak aluból van.
Ugyanakkor vannak olyan alkatrészeink, amiknél a megmunkált felület elég tiszta marad, úgyhogy lehet hogy akkor nem lesz annyira gond. Felpolírozom 1mikronos csiszolóval aztán meglátjuk. -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #42437 üzenetére
Javaslom a kadmiumozást.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #42332 üzenetére
a szleng semmiképp nem tájszólás. véleményem szerint
a fura viszont lehet mindkettő, ebben igazad van.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #42272 üzenetére
Jó hír. Tehát a többi autót vezetheted, csak azt az egyet nem?
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #42142 üzenetére
Na, csak kalapálták és fényezték, 1 nap alatt végeztek vele, csak a munkadíj 4k euro fölött volt.
Biztosító fizeti az egészet, engem meg eltiltottak az autó vezetésétől, de ennyivel megúsztam. -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #42240 üzenetére
Ugyan tudom fejből a hiszekegyet, de az egyháztól egyre inkább undorodom. Szar egy világ az, amelyikben az egyház a felebaráti szeretet jegyében buzdítja a híveket, hogy melyik oldalra is kell szavazni, emellett pedig igyekszik eltusolni a papok által elkövetett elég súlyos bűncselekményeket...
-
válasz
szerintem is fel a fejjel. én egyszer vezettem kisbusz méretű kocsit, valóban nem egyszerű a dolog. főleg, ha a főnök is normálisan reagálta le a dolgot. bár gondolom az a 400 eur nem esik olyan jól így kiköltözés után, de gyorsan elfelejtődik az ilyesmi.
-
venember83
nagyúr
válasz
A múlton ne rágódj, kisunoka.
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #42135 üzenetére
Ó.
Fel a fejjel, mindenkivel megesik.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Részvét! Ez egy ilyen hét, ez van. :S Tegnap én is meghúztam az IS-t, írtam is ide.
Amúgy telcoban azért durvábban mentek a minőségre, mint autóiparban. De most ez jobban tetszik, elég volt ott 3 év.
-
válasz
FehérHolló #42140 üzenetére
azért nem mindegy, hogy lezúztad, vagy csak kicsit megnyomtad. fel a fejjel, valszeg nem megy csődbe a cég emiatt
-
bobsys
veterán
válasz
nem sikerult megallni?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Lezúztatok egy tesztautót? Az fincso.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #42126 üzenetére
szerintem sehol sem engednek
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #42126 üzenetére
Ezek szerint túlélted?
-
válasz
FehérHolló #42115 üzenetére
Le lehet... de vissza is jön
.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #42115 üzenetére
sőt, zsírégetés az is, ha többet b.szod fel az agyad a hülye kollegáidon, esetleg gyakrabban kattintgatsz az egérrel...
-
válasz
FehérHolló #41913 üzenetére
az továbbra is áll, de össze kell szedni azt a 3-5 éves tapasztalatot, és miért ne lehetne már azt is külföldön?
nolf: a kirúgás miatt. a többiért természetesen igen, remélem egyszer én is láthatok ennyit a világból
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #41905 üzenetére
ja.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #41905 üzenetére
A balesetek többsége emberi hibára vezethető vissza.
Vagyis nem az autóval, hanem a vezetőkkel van a baj.. -
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #41795 üzenetére
Az a gond, hogy a morális ítélkezést még mindig te magyarázod bele, picit el kellene már ettől vonatkoztatnod. Mivel azt sem mondtad, hogy tudtad-e vagy nem tudtad adott esetben, hogy házas-e a doktornőd (konkrétan egy szóval sem utaltál rá), még mindig az általad adott információmorzsákból indulhatunk ki. De azt most elárulom, hogy számomra tök mellékes, hogy "hibás" vagy-e vagy nem, nem ez a lényeg.
Számomra még mindig csak az furcsa, hogy általánosan lesújtó véleményt formálsz a nőkről úgy, hogy lényegében 1. pár negatív példából indulsz ki (ami persze sajnálatos, bár nyilván azért negatív példák, mert te húztad valamilyen módon velük szemben a rövidebbet), 2. valószínűleg nekik ugyanúgy van magyarázatuk arra, hogy miért olyanok, amilyenek és ettől még nem rosszabbak nálad vagy nálam, 3. ugyan azt állítod, hogy nem sértődtél meg, mégis sikerült egy egyszerű és az általad leírtakból logikusan következő kérdésbe azt belemagyaráznod, hogy akkor biztos jól elítélünk, meg lenézünk, meg erkölcsileg magasabbrendűnek gondoljuk magunkat. Pedig én csak valamiféle belátás hiányát vettem észre, ennyi.
Persze, lehet úgy is hozzáállni a világhoz, hogy egy nő sem érdemel hosszabb távon semmit, csak épp ez káros lesz, neked is, azoknak is, akikkel kapcsolatba kerülsz. Ennél te - szerintem - jobb vagy, úgyhogy remélem, ez csak időleges. Ilyen korszakom nekem is volt, szerencsére elmúlt, nem sírom vissza.
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #41795 üzenetére
aki háromszögezett már, tudja, hogy nem könnyű egyik félnek sem, mindegy, hogy tudja e az ember vagy sem előre, hogy párkapcsolatban van e az illető, ha már lúd, legyen kövér, legalább a teljes programon megy át az ember. és nincsen fekete és fehér, ennél árnyaltabb a szitu. mindegy, hogy házas, vagy párkapcsolat, vagy netán már gyerek is van..
és ne foglalkoztasson más, csak az, hogy holnap is felkel a nap és fényesen süt. előre nézz, csak ez számít -
jeges
senior tag
válasz
FehérHolló #41789 üzenetére
én nem ülök semmilyen lovon. megfogalmaztam a kérdést, ami a leírásod alapján előjött.
miből gondolod a magas lovat? túl szókimondó voltam? nem érzed jogosnak?szerk: jav
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #41789 üzenetére
Nem ülök magas lovon, nem ítélkezem feletted (tényleg nem), de a feltett kérdés teljesen jogos -> írsz arról, hogy veled csalta meg egy nő a férjét, majd fél mondattal később azt sugalmazod, hogy a nőkről kialakult lesújtó véleményed miatt nem akarsz tőlük hosszú távon semmit. Mintha picit rossz lenne a logika ezek alapján (erre mutatott rá jeges), de mi kérünk elnézést, hogy ennyit osztottál meg velünk és ennyiből lehet következtetést levonni.
Morális következtetést/ítéletet meg (én legalábbis) tényleg nem akartam levonni, úgyhogy ez az alapvetésed téves.
-
jeges
senior tag
válasz
FehérHolló #41774 üzenetére
lehet, hogy félreértettem vmit, de ahogy leírtad, nekem az jött le, hogy az előző kedvesed veled szembeni viselkedése és a saját jelenlegi viselkedésed között összefüggés van (legalábbis leírásod szerint). utóbbival kapcsolatban magad is tisztában vagy vele, hogy nem helyes. sztem a kérdés adja magát.
-
jeges
senior tag
válasz
FehérHolló #41761 üzenetére
remélem nem sértlek meg, de miért az exeddel magyarázod a saját gerinctelenséged?
-
Mawyx
őstag
válasz
Na ezért nem találni normális pasit, mert hosszútávon nem akarnak semmit. Ráadásul úgy hazudnak mint a vízfolyás, miközben minket vádolnak reggeltöl-estig és miközben csak arra van időnk, hogy védekezzünk a vádak ellen, nem vesszük észre, hogy pont ők csalnak meg és ba*nak át úgy a palánkon amiből magunkhoz se térünk. A rosszabbja még veri is a nőket, az állapotos nőket is, de mi ezt is elnézzük, mert amikor picit is mondanám hogy kedvesek, de nem, de legalább nem bunkók, az anynira jó. Aztán hipp-hopp tönkre is ment az életünk.
Rohadt életbe
Inkább legyen téma az időjárás(#41762) FehérHolló: ezt leszel szives befejezni, köszönöm
fasz, fasz, csak hogy ki legyen egyenlítve a dolog
Ui: sztem ezt mindenki borítékolta, hogy erre ráugrok
-
FehérHolló
veterán
válasz
ja, pina.
nehogy már ilyennel öljek, inkább pina.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #41755 üzenetére
nem az ufonautát bántom, hanem téged, ezért: "elmúlt 1 év alatt eljutottam oda, hogy undorodom a felhozataltól."
Amúgy roadster tényleg akkor kell, ha szórakozásból mész fel a hegyekbe szerpentinezni. Arra kurvajó. De ha az autópályán való hazakrúzolásra kell, arra inkább valami krúzolós autó kell. Mint pl. Montoya lexusa.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #41755 üzenetére
Amúgy magam ellen beszélek, de nem gondolkodtál valami háromajtós kisautó cabrio-változatán? Peauget-nak vannak egész szép nyitott változatai (ezért a tagmondatért most kicsit szégyellem magam), vagy 1-es BMW kabrió, vagy mittudomén. De amúgy is érdemes nyitott szemmel járni az utcán, figyelni a felhozatalt, kicsit más szempontok alapján megy nyugaton az autóvásárlás.
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #41750 üzenetére
mondom sedan.
az nem buzis.az blekis
Szerk: akkor legyen inkább mégis buzis
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #41745 üzenetére
Ha utazós autó kell, ami kicsit villantós, akkor utolsó szériás Celica, kizárólag a gyengébb motorral (1.8 1ZZ, 144le), lehetőleg 2005 utánit. Jól fogyaszt, mert elég hosszúra van áttételezve a 6., kényelmes két emberrel, és azért van benne némi villantás-faktor.
Viszont fwd, tehát nem egy igazi sportgép.
Jah, és árban is simán belefér a keretbe.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #41741 üzenetére
De, 2009ben fejezték be. S2000 amúgy nem eszik sokat, ameddig nem kezded el rúgni... 2 literes motor azért annyira nem nagy, a tömeg és a légellenállás meg kicsi.
Nolf: 3 alatt gázos, tény, de mondjuk 1 év múlva a koraibb példányok normálisabbja 3.5-4 között lesz, meg amit alkudsz belőle.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #41739 üzenetére
F@szt menne, 10 alatt eszik pályán.
Akkor miért két személyest keresel?
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #41737 üzenetére
S2000.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #41731 üzenetére
Lehet, hogy ez is ilyen campillo forte volt, a fene tudja, nem is érdekes annyira, csak azért volt kérdés, hogy a naugyemegmondtamhogyneegyetek grillkolbász a bűnös, vagy valami más.
reszerk: teljesen igazad van, így kell hozzáállni. nyilván tiszta ideg vagyok így is, de próbálom felvenni ezt a mentalitást
-
válasz
FehérHolló #41632 üzenetére
a te szótáradban mióta vízízű a budweiser?
csak hogy tisztázzuk, én erről a budweiserről beszélek: [link]
ilyen jégen szűrt hülyeségeket mint a miller soha nem fogyasztok
most viszont hoztam kíváncsiságból egy dreher summer editiont, ez úgy tűnik citromosnak, hogy mellette nem 2%-os, kíváncsi vagyok mit tud.
szerk: hivatalosan ma nálunk győrben volt a legmelegebb, a már említett 40,6 °C értékkel.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #41643 üzenetére
ez Kelvin lenne, és akkor 40,6 Celsius? mert az biza nem semmi!
itt 20.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #41643 üzenetére
Na, a bécsi melegrekord is megdőlt, 313.75 árnyékban.
Akkor ott is közel 40°C van? Szép!
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #41632 üzenetére
40 fokban igen. Amúgy elég sokfélét, Edelweiss, belgák pl. töménytelen mennyiségben jöhet.
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #41538 üzenetére
ez így van, de ki mondta, hogy egy színház/opera (brrrr) természetes?
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #41536 üzenetére
oda van méregdrága boss cipőm
szeretek elegánsan is öltözködni ha úgy adja az alkalom, úgyhogy lehet, hogy ezt nem fogod megélni -
Integra
titán
válasz
FehérHolló #41534 üzenetére
én már mindent abban
amikor csak tehetem rá sem nézek a cipőre.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #41526 üzenetére
Majdnem, de nem rossz megközelítés.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #41426 üzenetére
please do so, at your earliest inconvenience
-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló #41426 üzenetére
Csak lazán, de sebaj.
NoLF: Egészségedre.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #41414 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #41395 üzenetére
szorri.
igen. -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #41342 üzenetére
Vannak akik nem fuvezni akarnak, hanem egy hetig jol erezni magukat, netan baratokkal , ismerosokkel, akiket egesz evben alig latnak. Ez nem felteltetlen olyan, hogy ropteben potolhato mas hellyel. Latod , Nolf is azt hitte, hogy oda megyunk. Mert szoktunk ott lenni, haverjaink is tt vannak. Az hogy nem megyunk, csak a darkosodas miatt van.
Amugy kukacnak igaza van. Amig kulfoldon , fesztivalon 2.5 decis sor 2 euro, addig otthon Ozoran a felliteres volt annyi. -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #41227 üzenetére
egyébként az viszont elég vicces tud lenni, amikor benézik a helyzetet valamelyik irányba
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #41224 üzenetére
kíváncsi vagyok, hogy az ehhez hasonló förmedvényekre a magadfajta értelmes ember hogyan talál rá.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #40824 üzenetére
csak Neked, a témához kapcsolódóan
link(kerrful, NSFW, asszem 16-os karika)
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #41130 üzenetére
Harmadikra csak sikerült... ("Így lőttök ti, így lőttök ti... Így lövök én!"
)
DeFranco: 3-as vonalán bemondták most kora este hazafelé, hogy a 2-es a Déli és a Deák között átmenetileg nem közlekedik, sajnos pont kifoghattad.
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #41125 üzenetére
Én most írnék a helyedben a modker topikba, hogy legyen szíves valaki átírni az y-okat j betűre.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #41125 üzenetére
látszik hoyg kopipésztelted, ez nem szép dolog
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #41095 üzenetére
Igen, de nem ér ciklust és gotot használni.
Csak hogy fájdalmat is okozzak:
Árpád ***: GetLunchPlans()
Miklós ***: SIGSEGV11
Miklós ***: Exception: calling of pure virtual function -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #41078 üzenetére
Írjad má' le a nevem rendesen, Vakvarnyú!
A magától menőtől én is fosnék...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #41067 üzenetére
Kár érte... kiváló ügynök volt.
-
saelin
veterán
válasz
Ez komoly... mindig meglep az emberek hülyesége. Egyáltalán hogy gondolta?
1. Több ezer éve történt.
2. Már rég elhunytak a vádlottak.
3. A biblia nem lehet bizonyíték, ahoz túl kétséges ami benne áll.(Nem akarok vallási vitát szítani, úgyhogy úgy tessék kezelni a 3. pontot!)
-
fokukac
nagyúr
válasz
Akkor már a Júdea Népe Front Elit Öngyilkos Alakulatát sem kéne kihagyni, elvégre nem szabadították ki Bjájent. A Monthy Python pedig nem tévedhet!
-
saelin
veterán
válasz
Csak nem a google önjáró autójában fogsz ülni?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Mi ez, távolságtartó, sávfigyelő, vagy valami hasonló okosság?
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #41024 üzenetére
Kezdjük azzal, hogy a sör nem alkohol.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #40905 üzenetére
fogalmam sincs, de az biztos, hogy az okmányiroda mást nem lát, csak hogy ezt az autót ideiglenesen kivonták. ha lejár a fél év, visszakerül, s azonnal érvényes rá minden díjfizetési kötelezettség, míg ismét ki nem vonják.
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #40866 üzenetére
Szerintem túlzás, de én régimódi vagyok.
Illetve a túlzás nem is igazán jó szó rá, inkább csak udvariatlanság, meg magadat is kényszerpályára állítod vele.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #40869 üzenetére
vagy csak többet mondott, licitálj rá, biztos ami biztos
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #40866 üzenetére
attól függ mennyi a fizetésed
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #40857 üzenetére
ja mondjuk 1 csaj 1. kérdése az hogy mennyit keresel, az mondjuk poén
(megfontolandó szerényen bemondani a valós összeg legalább ötszörösét
)
azért most már hűlhetne kicsit az idő
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #40857 üzenetére
Na, kifutottam a szerkesztésből.
De legalább elmagyarázta nekem az illető kiscsaj, hogy merre is van Magyarország. -
bobsys
veterán
válasz
Ausztraliaban az elejen kerestuk a magyarok tarsasagat, bbq a parkban veluk, egy kis beszelgetes sorozes kozben, de leszoktunk hamar. Az elso kerdes a milyen vizummal vagy, aztan a mennyi penzt csinalsz es utanna, hogy o mekkora kiraly en meg milyen kis szar vagyok, nehogy gondoljak is ra, hogy lesz Ausztral letelepedesim, mert o tudja a tutit.
-
Viszlát
addikt
válasz
A mit dolgozol még hagyján, bár legtöbben azt is azért kérdezik, hogy be tudják lőni az éves jövedelmet. Elég gáz, de legalább hamar kiderül, hogy ki a felejtős semmiresejó.
-
Mawyx
őstag
válasz
Ugyan ismerkedni nem akarok, de ezek nálam tök alap kérdések és símán megkérdezem. Tökmindegy mi a válasz, de aki kakad az ilyenen, az tényleg nem az én emberem és nem akarok vele haverkodni se. Mondjuk kb senkivel se, de az más kérdés
-
válasz
biztosan észrevették, de azért ezek a ruhák ott egyáltalán nem azt a kategóriát képviselik mint nálunk, gyakorlatilag bárki megengedheti magának, szóval ebből nem feltétlenül következtethettek arra, hogy te egy jómódú srác vagy
ettől függetlenül undorító, hogy ez így működik, és ilyen konkrétan rákérdeznek erre.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #40827 üzenetére
Agg?
Lassan 31 év a legszebb kor.
-
NoLF
veterán
válasz
sajnos az én helyzetem is reménytelen, nem evilágra való vagyok. egy pár pillantás, egy kellemes beszélgetés, egy jó kufirc után mindig kiderül, hogy nem egy planétáról származunk. kb ezredjére történt meg, már nincs a remény szikrája sem bennem.
-
válasz
FehérHolló #40811 üzenetére
Nem egy lap, viszont S2000-be nem mindenki fér be. Persze a Honda egy pille kis gépecske, ahhoz képest a 350-es tank. Bár igazából én nem ezek megszállottja vagyok.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #40811 üzenetére
Azért a 350Z sem egy rossz autó, csak más.
Más kategória. -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #40784 üzenetére
Elég, ha egy amerikai autót veszel. Ott egyenesben is kormányozni kell.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #40770 üzenetére
Hát, áfá-t fogyasztási cikkekre lehet kivetni, azt meg lehet hozni-vinni, mert határok nincsenek...
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #40770 üzenetére
Ezt jól látod. Ellenben a mukáltató sokszor mobilis, és utána nézegetni a munkavállaló a lakását, ha nincs mellé munka..
-
Pisztillus
senior tag
válasz
FehérHolló #40563 üzenetére
Köszönöm neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Formula-1
- Napelem
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest