- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac #56920 üzenetére
Hát erre kaptak UNIJÓS támogatást, így csak 500.000 Ft-ba került.
Egyébként az agyam eldobom néha, miket találnak ott ki az állami székekben (nem politikai célzattal írom, teljesen mindegy melyik párt részéről van ott az illető, sőt pártfüggetlen a dolog), nem gondolják át, hogy ami elméletben működhetne, az a gyakorlatban rohadtúl nem úgy van.
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #56780 üzenetére
Csak azért nem, mert ma idén először szabin vagyok.
Az legbetegebb munkanap mostanság reggel 10-től reggel 6-ig tartott, szóval ne rijjá, lehet még rosszabb.
Azon a héten, amelyiken 3 munkanap volt, sikerült 83 órát dolgoznom. Mondjuk legalább fizetik a hétvégi munkaórákat, szóval a fizu elég fincsi lesz...
-
válasz
fokukac #56780 üzenetére
valamit valamiér'
én mostanában általában el tudok jönni munkaidő végén, de nálunk is jelentős átalakítások vannak folyamatban, így valszeg változni fognak a feladataim is. új az osztályvezetőnk is, ami nekem talán szintén kedvez, remélhetőleg így már a nemzetközibb dolgokba is bele tudok folyni mélyebben. ez hasznos tapasztalat lenne mielőtt lelépek innen. jah, és már hétvégén se kell majd dolgoznom. ezt kicsit sajnálom, mert a húsvéti munkárt is kaptam +40k-t, ezek jól tudnak jönni.
-
pohár
félisten
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac #56587 üzenetére
Na en pl bankado es tranz illetekrol nem tudok semmit. A penzmosasi torveny amit emlitettem asszem ilyen 2004es that azota valtozott tuti, nomeg ki tudja penzvaltokra is ugyanugy ervenyes-e mint penzintezetekre, bar sztem nem kellene legyen kulonbseg.
Egyedi arfolyam is nyilvan intezetfuggo, nalunk anno a kb 500e volt a hatar, anno. Azert gondoltam most 1re
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #56501 üzenetére
A hosszabbító saját biztosítékát nem kell visszanyomni (némelyiknek van ilyenje). Illetve mindig lenyomja, vagy csak egyszer történt? Engem a fi-relé (ha jól emlékszem, hogy hívják az érintésvédelmi biztosítékot) szokott néha megtréfálni áramtalanítás után, ahogy utánanéztem, valami olyasmi türténik, hogy ha ferdén dugod be a dugaljba a dugvillát, akkor ha sikerül a mittudoménmelyik oldalt bedugni először, és a másikat csak később, akkor érzékenységtől függően lecsaphat. Ez a biztosítéktáblán külön van a többi biztosíték előtt, nézd meg, hogy ez csap-e le, vagy valkamelyik kör csak.
Aztán ha hülyeséget írtam, akkor majd jönnek a villamosmérnökök, vagy neduddki, és jól kiröhögtök, de legalább én is megtudom, miért fordul ez elő néha áramtalanítás után újra üzembe helyezésnél.
Itt olvasgattam én is, de a fizika-érettséginek is lassan 20 éve, felét sem értem már...
p
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac #56464 üzenetére
Az en r51em meg mindig szaguld, talaltam az utcaban a kuka mellett egy 17 collos monitort, tokeletesen mukodik ugyhogy mar a csikos kijelzo sem zavar
csak a 20 gigas lassu vinyo, a 768 ram, meg az 1,5os pentium m
)
Vettem bele ebayrol ramot, nem szerette. Ez mar igy fog elhalalozni, a 8 eves ringyoz xpvel
-
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac #56464 üzenetére
Nekem most egy fapados, 3 éves Acer consumer notim van, tényleg a legalja, a tipikus 100k-s kategória...
Nem volt szükségem egy notebook tudására mostanában, ezért nem is kellett jobb. De egy SSD-t még ebbe is vettem, mert az asztali gépem után zavaróan lassú volt, még akkor is, ha csak havonta egyszer használtam...
Nyártól viszont új meló lesz, sok utazgatással. A céges Thinkpad mellé tuti fogok venni valami normálisabb notit, aztán abba átpattintom az Acerből az SSD-t.
-
válasz
fokukac #56464 üzenetére
most én is az ágyból nyomom a lazulást, meg a munkát, és cserélgetem a probookomat meg az elitebookot (9470m) az ölemben. hát amikor visszaveszem a sajátot hatalmas nagy batárnak tűnik a kis könnyű ultrabook után. nekem ilyen szoftveres rsa tokenem van, külön meg kellett igényelni, de így már faszán elérem a benti hálózatot meg a levelezést is
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #56390 üzenetére
Gödöllőn voltam, hazafelé beugrottam volna a hatvani teszkóba, de nem fértem be a parkolóba. Jöttem tovább, a tarjániba beálltam, de telefonon hazaszóltam, nem kellett semmi, én is kibírom vízen, teán és mézen, szóval inkább be se mentem (még a motort se állítottam le) De botrány, hogy ilyenkor mi gerjeszti ezt az emberekben. Ennyire friss a háború élménye?
Más: felmerült, hogy holnap felzarándoklunk Pestre, majálisozni, de félek, hogy ugyan jók a pogramok, csak sok a köcsög.
De komolyan, jól sejtem, hogy szájbab... szóval nagyon nagy tömeg, tülekedés lesz, és igazából anyámnak a fájós derekával ott kéne állnia a tömegben 2-3 órát, és max repülőket, helikoptereket látnánk amúgy? Meg parkolni kész életveszély lenne, azt is messze, és ott is nehezen, és békávézni, meg kolbászolni kéne egy csomót még onnan? Nekem nem cucc, de az öregebbekre gondolva nem merném bevállalni.
Más ötletek? Nem pont Pesten, de Starjánból kiindulva. Gondoltam Tokajra, de ott ilyenkor szerintem kb. 5ember tartózkodik, és minden zárva. Szóba került Visegrád, de ott már voltunk is, nem is tudok programokról, meg mittudomén.
Most elég ötlettelen vagyok.Megint más: két nap után pofátlanság beiktatni egy pihenőnapot, ha 7 után értem haza, még csak akkor vacsoráztam (tojásos baconos hagymás virslit, de kenyér nélkül) és most nagyon tele érzem még magam, vagy fogjam be a pofám, és essek neki az izzadásnak mint a gép?
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac #56379 üzenetére
Errefele a tosgyokeres verrasszista angolok tudnak neha igen lekezeloek lenni, de persze alig van beloluk mert szinte csal bevandorlok vegzik az ilyen jellegu munkakat. Ugyanakkor amerikaban a helyi es a bevandorlo kiszolgalo szenelyzet is ugyanolyan fapofa bunko volt mindenutt 80%ban.
Otthon en szinte csak pesten talalkoztam buvalb&szott olcsojanosokkal
-
Integra
titán
válasz
fokukac #56366 üzenetére
én is, főleg most, hogy újra buszsávot festettek fel és a domus után meg a villamos megállónál egy sávot lezártak. gigantikus dugó van folyamatosan 4 óra után. a dózsa györgy úton megyek inkább, syma csarnok előtt és úgy át a kerepesin keresztbe a kisutcába a hős utcához. egy fokkal jobban járható.
sajnos nem jár nyakkendős a hungária ezen szakaszán, ezért nyugodtan széteshetnek az autók itt.. ez az új thököly út, esküszöm -
NoLF
veterán
válasz
fokukac #56294 üzenetére
A stroh osztrak.
Figyelj oda kis baratom, ital ugyben mar masodszor kevered a ket orszagot
Egyebkent aki azt megissza, nem ember. En max sutemenyaromakent engedelyeznem arulni, italkent nem. Es nem azert mert eros, hanem mert SZAR.
Most, hogy kezdek megismerkedni a rumokkal es ugy altalaban a minosegi rovidekkel, rajovok hogy mennyi fos letezik a vilagon.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #56279 üzenetére
Amúgy én anno az opera minivel jártam úgy, hogy az új verzió nagyon nem tetszett, és visszaraktam a régit, miután lenyomoztam, hogy hol lehet megszerezni az apk-t.
Nem inkább Opera Mobile? A Mini-nél nem voltak változások, a Mobile-nál igen, nem véletlenül engedtek a közfelháborodásnak és tettek vissza egy Opera Classic verziót a Google Play-be.
-
NoLF
veterán
-
Integra
titán
válasz
fokukac #56080 üzenetére
ez most sokkolt.. nem tudom, hogy azért mert sosem szerettem a rendszert, vagy azért, mert egyes részei része mit sem vesztettek a mondani valójukból és ma is jelen vannak.. a villamosról nem is beszélve, amelyik mai napig jár bp-en..
szóval az ember elsőre azt hiszi, hogy utazik egyet vissza az időben, aztán rájön, hogy lehet, hogy mégsem.. :-/
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #56061 üzenetére
Fél három körül tettem le a kocsit a 2 utcával odébb lévő parkolóban, negyed négykor hajtottam ki a kocsival. Fura volt hogy csak 100 Ft-ot kért az illető a parkolásért, később néztem csak hogy mennyit is töltöttem bent.. Itt minden nagyon profin megy, pikk-pakk csak úgy csipognak a hívószámok, várni nem sokat kellett. Pedig készültem, telefonra rápakoltam néhány offline játékot de elő se kellett vennem.
Helyi ocsmányiroda nem jó, 1,5 héttel későbbi időpontot adnak, vasárnap meg lejár a jogsim.
Dokinál is ma délelőtt voltam csak, az is kb. 3/4 óra volt. Belépek a váróba, alig van 1-2 üres szék. Na mondom sokan vagyunk.. aztán kjiön az asszisztens, tömeg 3/4-e felpattan, adják a papírokat / kapják a vényeket aztán mennek is el.
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #55944 üzenetére
olyan szívesen belekakkantanék egy cilinderbe, megszórnám kókusszal, kiraknám a parkba a játszótér kapuja elé, megtűzném szegfűvel, és pénzt szednék mindenkitől, aki nem hajlandó megcsodálni a művészetem
de ez csak lazán kötődik ide. beszéljünk inkább a pénzről és a pálinkáról.
tbs: jó, beszélgessünk a cicákról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Crypto Trade
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fotók, videók mobillal
- Hegesztés topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest