- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #52711 üzenetére
höh, pedig még azt a részt olvastam is... mindegy, így legalább biztos látja mindenki
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #52703 üzenetére
van egy pár azonosító, ez tény
viszont ráleltem egy -szerintem- nagyon hasznos és okos alkalmazásra, miközben a sportorvosra vártam, a falon hirdette egy plakát: elsősegély -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #52697 üzenetére
A lent említett problémákhoz nekem pl. Miskolcon, kertvárosi részen van a hivatalos címem. Milyen árakat mondtak volna, ha BP. lenne?
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #52697 üzenetére
ja, de akkor nem kapsz parkolási matricát.
basszus, tényleg, el kell érte mennem... -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #52694 üzenetére
bár azt nem tudom, hoyg bp-n belül számít-e vagy csak a település méretet / régiót nézik vagy pontosan mit, de biztosítási szempontból nem hátrány ha egy világvégi kis település a hivatalos lakcímed bp helyett
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #52645 üzenetére
Mi az a segtetés?
-
válasz
concret_hp #52638 üzenetére
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp #52638 üzenetére
Jpg-ben.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #52585 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az elhizas es a cukorbetegseg kozt kapcsolat van.
-
e=mc²
őstag
válasz
concret_hp #52566 üzenetére
Pedig gondolhatod, mert engem ketto is visszautasitott. Igy lett a normal korzeti orvosom a lakohelyem szerinti...
-
Thrawn
félisten
válasz
concret_hp #52522 üzenetére
Lehet klónozni is, nem egy nagy művészet.
-
válasz
concret_hp #52420 üzenetére
Nem tudom, ennyire elenyésző lenne?
-
válasz
concret_hp #52411 üzenetére
A meccsek, sorozatok, vagy barmilyen nem mozis musort sokkal kenyelmesebb geprol nezni, reklamok meg hasonlo baromsagok nelkul, akar a tvre atlokve a kepet
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #52416 üzenetére
Sikeres ember nem lehet aki tv-ben néz sorozatokat.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #52411 üzenetére
A torrentek korában tök8 kinek milyen adója van,mert pár órával premier után már nézheted ha akarod a kedvenc sorozatodat.Egyébként TBBT szörnyű szinkronosan,
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #52379 üzenetére
Tildy tiszteletére :-)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #52358 üzenetére
Még nem. Majd ha lesz hova tovább. De a következő 2 hétben nem megyek be dolgozni. Szépen elküldetem magam kivizsgálásokra, egyébként jogosan, mert 6 éve nem voltam, viszont vannak gondjaim. Nyilván stressz generálta, de az most mindegy. Meg van még 4 vizsgám, azokat is meg kell csinálni, de mivel kategorikusan kijelentették, hogy nem engednek el, ezért az egyetlen megoldást kell hogy válasszam. Közben állásinterjúk, jelentkezések, önéletrajz hagyigálások, mindenmás. Turbó fokozatú állásvadászat. Az elmúlt 6 év el nem használt lendületét egyszerre betolom.
Szal holnap pl. 1-kor közvetítős interjú, Bpesten, 5-kor vizsga. Kedden reggel 8-tól szintén vizsga. Délután meg elmegyek a dokihoz.FH: köszi!
-
válasz
concret_hp #52357 üzenetére
Nem foglaltam semmit, majd valamit kitalalok. Mennyit futsz/tekersz, hol tartasz most tempoban, tavban?
December vegen usztam egy 4 kilot, 1:45 korul volt medenceben, az nekem elegendo egyelore.
-
válasz
concret_hp #52339 üzenetére
Nem tul jol, nem futottam 26 napja. Neked?
-
válasz
concret_hp #52336 üzenetére
Ha feloltozteted, nem fázik meg, a megfázás egyébként se a világ vége. Sajnos a SIDet meg mindig nem ertjuk jól, csak korrelációkat ismerunk, és az alapján a 18-19 fok a legkevésbé kockázatos.
@: nem akarok átkelni a hídon
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #52310 üzenetére
Ma biztosan sokkal gyorsabb leszek agyilag a csordaelmélet szerint, mert mire a végére értem, rengeteg gyenge agysejtem elhullott.
Almás kérdés tekintetében egyetlen dolgot el kell ismerni minden bosszantó hiányossága ellenére: kapcsolattartásra (telefonálás, üzenetváltás, e-mail írás) és kontaktkezelésre még mindig ez a legkényelmesebb platform, és az app-támogatása is ennek tetszik a legjobban. Mondom ezt egy évnyi Androidról való váltás után. Ok, saját csengőhangom tényleg nincs, az iTunes viszont, ha egyszer belövöd, sokkal szebben és átláthatóbban kezeli a zenéket a készüléken és tartja szinkronizálva a PC-vel, ráadásul az egészet PC-n tudod kezelni. A fájlok másolgatását meg én megoldottam dropbox-szal, pdf-et meg kezel az iBooks. Most már csak a képek kezelésére kéne valami emberi módszert kitalálniuk, mert sok kép esetén a hajam befonom a sok duplikációtól, meg a kezelhetetlen rendezéstől. Utálom, amikor akármiylen gép akarja megmondani, hogy egy kép hova tartozik, meg össze-vissza indexeli, és több mappában is megjeleníti. De ez sem almás sajátosság, én speciel a Lotus Notesban is ezlrt voltam képtelen mappákat használni, mert egyszerűen az agyamra ment, hogy ha mappába raktam egy levelet, attól az még az inboxban (vagy sentben, vagy az all e-mails nézetben) is megmaradt, ha meg töröltem egy levelet, ami mappában volt, attól a levél még a fenti mappákban továbbra is létezett, és csak a mappából törölte a bejegyzést.
Ja, és i4-et használok iOS 7-tel, és még csak lassúnak sem találom magát az oprendszert, lehet kövezni. Az alkalmazások (főleg játékok) már más kérdés, ott drámai a lassulás az iOS7-re való optimalizálás óta.
Egyébként még mindig győzködöm magam, hogy álljak át a Lumia 920-ra, mert az hardveresen egy összehasonlíthatatlanul fejlettebb készülék, de egyszerűen nem találok érvet, ami megadná a végső lökést. A vicces az, hogy anyagilag ugyanott lennék, az i4-et, és a Lumia 920-at is 200 EUR körül lehet elpasszolni ebay-en.
p
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #52310 üzenetére
atomot rá, aztán meszet, és 10 évig hagyni pihenni a maradékot...
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #52284 üzenetére
Kicsit hozzateve már új macet adnak, szóval nem.
Emvy, pontosan. Egy minta nem minta, de az ugyfelszolgalatukat egy életre megjegyeztuk
Valoszinuleg csak ilyen a szerencsém Samsonite nal is sikerült kifogni egy hibás darabot.
-
válasz
concret_hp #52284 üzenetére
Raadasul ha ketmillioba kerult volna, az se lett volna garancia, amit Tildy - mernokkent - nyilvan tud, es emiatt nem is akar egy mintabol semmifele kovetkeztetest levonni. Legalabbis remelem
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #52280 üzenetére
Mint a lenovos peldank is mutatta, az sem garancia, ha nem legolcsobbat.
Amugy annak vegul jo vege lett -
e=mc²
őstag
válasz
concret_hp #52251 üzenetére
10+ eves huto, nem hinnem, hogy olyan pro lenne.
Ha nem a gaz hiany a baja, akkor mi lehet meg? -
föccer
nagyúr
válasz
concret_hp #52185 üzenetére
Nálam ez a két fogalom sokszor szinonímiái egymásnak.
üdv, föccer
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #52185 üzenetére
hát pedig a brit tudósok..
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #52153 üzenetére
két grafikon, csak a szemléltetés kedvéért:
török líra:
forint
jó, persze nem egy kaptafa a kettő, de azért szembeötlő a hasonlóság.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #52098 üzenetére
Fejlődés?
A japán autókba úgy kb. 50 éve szerelnek digitális kvarcórát, mégis, a néhány éves autók egyikében késik, a másikban meg siet a beépített óra. 50 év alatt nem lett pontosabb semmivel.
Akkor végülis mi fejlődött?
-
válasz
concret_hp #52098 üzenetére
Szerintem belathatatlanul sok lehetoseg van a jelenlegi szamitasi kapacitas/watt mellett is.
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #52048 üzenetére
Ilyet nem vettem észre. Szerintem elég aktívan használom ezt a kötelező rosszat.. de lehet csak rossz megfigyelő vagyok
más: kgfb. Utalásos fizetést választottam, nem küldtek még számlaszámot. Meg kellett volna már kapnom vagy várjak még pár napot nyugodtan?
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #52048 üzenetére
Csak 1M variáció van, szóval ha sokszor nyomogatod, akkor persze, igazad lehet.
(Inicializálástól függ, hogy mekkorát szór. Ez egy viszonylag "béna" típusú token. A lényege amúgy is a változás, nem a variációk száma.
)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #51987 üzenetére
Nem vagyok túl jó passzban. Ez lehet az oka.
Még nem döntöttem el, hogy bejárjak dolgozni, és lesz ami lesz, max kirúgnak(1 hónap felmondási) közben keresek melót persze, vagy menjek tartós betegállományba, és úgy keresgéljek melót? Ugyanis ha dolgozom, akkor egyfelől az iskola miatti kiesést, másfelől az interjúk miatti kiesést kompenzálnom kell, gyakrlatilag állandó 12 órázások. Ha viszont tartós bsz, akkor az alatt tudok menni iskolai elfoglaltságokra is, meg meló keresésre is több időm, energiám marad. Azonban ha lejár, akkor vagy így, vagy úgy de megszüntetődik a munkaviszony,.
Egy biztos, a tél eleji lökés után tegnap-ma eljött a pillanat, amikor az instant felmondás határán állok. De akkor inkább a fenti két verzió egyike. Az utóbbi pár hónapban olyan mértékűvé vált az idegeskedésem, a belső feszültségem, hogy ost kicsit kiborultam. Jelen pillanatban a regisztrált álláskeresői státusz is sokkal vonzóbb, mint akár egyetlen másodpervc a melóban. A decemberi szívritmuszavar is emiatt volt.
Holnap elvileg munkába kéne mennem, csütörtökön Vállalatgazdaságtan izsgát írok, pénteken anyagismeret szóbeli vizsga, hétfő EU ismeretek vizsga. Tudom, pusztuljak el hogy ezek a legnagyobb problémáim, de most sajnos pont ez van.Szóval 6 év azonos helyen lévő munkaviszony után ismét a teljes bizonytalanság felé fordul a kormányrudam. Régen ez volt az alapszituáció, de 6 év alatt el lehet kényelmesedni. Most fura. De
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #51924 üzenetére
"How common is Asperger syndrome?
The prevalence of Asperger syndrome is not well established. Estimates range from 1 in 250 to 1 in 5,000 children."
http://ghr.nlm.nih.gov/condition/asperger-syndrome
Szamoljunk mondjuk ezzekkel. -
lenox
veterán
válasz
concret_hp #51890 üzenetére
Pics@ba, akkor ezert nem nyertem multkor sem
. De felkarun nyerni szoktam.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #51839 üzenetére
Itt is volt rola szo. Hitelkartya nelkul is kaphatsz jo kondiciokat csak mondjuk nem nagy bankoknal en peldaul a ceg credit unional vezetek szamlat es szamit, hogy oda megy a fizetesem, van naluk megtakaritasom es nezik, hogy miota dolgozom egy helyen. Vegeznek credit checket, de ha nincs elbaszarintva, nem csodoltel be akkor jo vagy nem kell kivalo pontszamoknak lenni ahhoz, hogy megadjak a kedvezo kamatozasu jelzalog hitelt.
Ellenben teny, hogy aruhitel meg egy hitelkartya, autohitelnel sokat nyom latba ha jo a pontszamod es azt a leggyorsabban ugy lehet epiteni ha van hitelkartyad, de itt a reszletre vett telefon nem szamit bele, mert az az elofizetes resze igy csak akkor reportolnak ha nem fizetsz, az idoben kifizetett telefon/aram/internet szamla nem kerul ra a credit reportra csak ha nem fizetsz.Autot sem vennek reszlere, tavaly a 2 auto biztositasa es szervizkoltsege volt havi $225 (a ket auto er osszesen $8000). Reszletre egy uj auto valahol itt kezdodik biztositas nelkul es 3 ev alatt meg az ertekenek a felet el is veszti mig 3 ev mulva a ket autot siman eltudnam adni mondjuk 6K-ert. Talan esetleg egy 3-4 eves bevallalhatobb, de annak meg nem neztem utanna.
-
tildy
nagyúr
válasz
Ja es koszi a resetelesert
-
tildy
nagyúr
válasz
No way, nagyon is tudom mirol beszeltek, mert en is igy gondolkodom. csak emellett nem tartom total erugaszkodottnak vagy rossznak ezt a tipusu hitelt. Megfelelo modon kell hasznalni, es akkor meg jol is tud jonni.
kotekedo off: tudd be a valoszinusitheto aspergeremnek.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #51836 üzenetére
Ez akkor gond, ha rendszeresen kesobb fizetsz, mint ahogyan kene. Szerintem. Vettunk mar par dolgot buy now pay later modban, mindig idoben volt fizetve. Esszel kell csinalni, es akkor nem gond.
(barmikor egyben is ki tudtam volna fizetni, ott volt a keret ra a szamlamon. De igy volt egyszerubb es jobb is tobb okbol)
Sokaig pl. hitelkartyaellenes voltam, de epiteni kell a credit ratinget, credit ratingnel meg nezik, mennyire megbizhatoan fizeted, amit felvettel. Sokaig nem akartak hitelkartyat adni, mert meg senki nem adott hitelkartyat. Nonszensz, de ez van.
Ha nem vettel fel sose, az is negativumnak szamithat. Igy meg ha ki is tudnad egyben fizetni, megis erdemesebb hitelben.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #51829 üzenetére
Ugyanannyiba kerul, persze, de kevesbe lesz cashflow gondod.
"ha egy részletben nem engedheted meg magadnak, akkor 10ben sem, meg 20ban sem"
Ezzel nem ertek egyet. Lehet egyeb kiadasaid miatt egy reszletben gondot okozna, mig 10-ben nem.Szerintem zsir ugyben lehet hentest kene megkerdezni, mondjuk nem tudom mennyire kojal specifikus a dolog, de hatha van kimert zsir.
-
válasz
concret_hp #51829 üzenetére
há' szerintem eláll az a zsír a hűtőben. vagy ha szeretnél a következő alkalommal amikor lesz szívesen adok egy kis üveg kacsazsírt befőttesüvegben
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #51819 üzenetére
Szerintem ez hasznos dolog, aki nem tudott parkolni eddig se, az majd csinalja ezzel, aki meg igen, az meg ugyse fogja hasznalni.
Azert neked cimeztem, mert te reagaltal az en hozzaszolasomra. De ugy egyebkent csak altalanossagban jegyeztem meg.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #51786 üzenetére
az autó, autó, használati tárgy. ha téged nem húznak meg, majd te fogod
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #51786 üzenetére
Eddig egyszer tolattak neki a kocsimnak.
Egyszer én is egy földből kiálló vasrúdnak, egyszer meg bekopogtatott jobbról egy bambi 100-nál. Hogy utóbbit hogy úsztam meg egy kb. 2cm hosszú karccal, azt máig nem értem. Mindenesetre kurva nagy mákom volt, az biztos.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #51748 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #51738 üzenetére
Alhatsz a kanpémon max 1 hónapot.
Mi tart vissza?neduddki: Úgyis rád fér a mozgás. Elég szánalmas, hogy már a visonkodó lánykák élménye sem vonz ki.
Ha eszedbe jut, szólj rám másfél hét múlva, nehogy elfelejtsem. -
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #51711 üzenetére
Elnök úr is megtalálta a jegybank fő feladatát...
[link]
KOmolyan, ehhez mi köze az MNB-nek? Könyörgöm, műkincseket vásároljon múzeum. -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #51710 üzenetére
Nem tudok rola, de ettol meg lehet volt . Nem kell halkan mondani.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #51710 üzenetére
Nem leheeeet, hát tévészékházat felgyújtani, meg rombolni törni zúzni sem okés, mégis, mikor ezt elmondta valaki, akkor rendőrállam lettünk hirtelen.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #51661 üzenetére
-
válasz
concret_hp #51620 üzenetére
#define tenyleges demokracia
A belhaborukat (forradalmakat, polgarhaborukat, puccsokat) altalanos esetben az okozza, amikor a hatalmon levok tul szuk reteget reszesitenek elonyben ES a forradalmaroknak elegendoen keves vesztenivalojuk es elegendoen magas pozitiv kockazatuk van. Ez demokraciaban jellemzoen nem fordul elo, mert a 'szar helyzet' ellenere is tul sok vesztenivalojuk van a polgaroknak, illetve egy diktaturahoz kepest a demokraciakban (Magyarorszagot is ideertve) a kormanypart jellemzoen a tarsadalom nagyreszet maga mogott tudja (akar csak olyan modon, hogy azt gondoljak, hogy ok a legkisebb rossz).
Konkretan ezekkel a kerdesekkel is foglalkozik az altalam mar ajanlott konyv, a Dictators' Handbook.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #51620 üzenetére
igen, fülkeforradalom.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #51602 üzenetére
Akkor kapcsold be az m1-et. Ha szerencséd van, még elcsípheted az államtitkár urat, utána pedig kifli gabika fogja elmondani a véleményét az ellenzéki összefogásról
le ne maradj!Ui. de hogy mondjak jó hírt is, megint 220 fölött van a dollár.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #51599 üzenetére
Annyira agymosósan mondták, hogy az sokkoló volt.
Amúgy az adósság úgy ment lejjebb, hogy lecsökkentették az állami tartalékokat. A nélkül 2,7%-kal magasabb lett volna. [link]
@Bleki: igen, azt néztem. Szerelmes vagoyk a csajba
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #51576 üzenetére
buzi-e vagy?
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #51576 üzenetére
ki fog akadni, hogy még nála is van keményebb arc...
-
Kephamos
addikt
válasz
concret_hp #51564 üzenetére
proxy
-
válasz
concret_hp #51566 üzenetére
De van valami épkézláb magyarázat, hogy miért nem jön be neked?
Ip-re is nyomulhatsz -
válasz
concret_hp #51562 üzenetére
jah, mert elbol elutasitom az ilyesmit
de a telefonalo srac eleg meggyozo volt.
plusz a tulaj most mersekelte 90-rol 80k-ra a berleti dijunkat. Today was a good day -
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #51558 üzenetére
kálvinon 8-ig kell fizetni, volt kollégám mindig 19:45-ig váltott jegyet napi rendszerességgel, nem büntették meg 2 év alatt.
-
válasz
concret_hp #51558 üzenetére
5 percet kell várnia a büntetéssel, nem?
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #51538 üzenetére
az aranylabda felrobbantotta magát a cib előtt???
ma pont arra autóztam, tényleg jól szétkapta a környéket is. -
Integra
titán
válasz
concret_hp #51536 üzenetére
naja, a sanyi... biztos mérges lett, mert nem ő kapta az aranylabdát
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #51531 üzenetére
ez mindig így volt és így is lesz. ciprus bedőlésével is hihetetlen nagy összegeket kerestek egyes államvezetők és köreik.. ehhez képest a paks fejlesztése filléres lenyúlás
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #51514 üzenetére
Ja, tényleg.
amúgy mekkora ROTFLMAO, hogy az internet mindenre emlékszik...
kár, hogy a szavazók sohasenem.
-
Kephamos
addikt
válasz
concret_hp #51499 üzenetére
2013. Emlékszem, hogy pont pszichológiai vizsgálat volt és a szűntében valami ételért meneteltem a hófúvásban. Azt hittem az agyam leszakad.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #51493 üzenetére
No, azért ma már deres volt reggel az ótó! Ez volt talán a második ilyen ezen a télen.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #51489 üzenetére
ööö, olyan kellene, ahonnét nem lopják el az adataim és szellemi termékeim.
-
válasz
concret_hp #51445 üzenetére
3 hete alig edzettem
Nincs hivatalos egyesuletem, csak az eleg informalis Szabad So
(Amit legutobb Szabad Szo-nak irtak valahol...)
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #51430 üzenetére
vaze, az hagyján …
Az imént voltam kajálni, és szólt a rádió, és volt egy reklám, ahol egy csávó meg egy csaj előadta, hogy ők szavaznának a való világban, de a franc tudja megjegyezni ezt a sok számot… A lényeg, hogy le kell tölteni a való világ applikációt, és akkor sokkal egyszerűbb szavazni
szóval fejlődünk. Remélem, legalább fizetős ez az app.Persze, hogy nézik, hát erre van igény. Mondjuk, már 2002-ben sem értettem, amikor indult, hogy mi ez, és mire jó, de hát én már akkor is deviáns voltam. Sose felejtem el, az államvizsgám előtti éjjel (július volt, kb. 36 fok árnyékban, este lehűlt talán 25 fok köré, légkondim még nem volt, ablak nyitva, az összes szomszédban is) egész éjjel azt hallgattam (a nyitott ablakon át), hogy stólbuci üvölt, hogy „Leó vagy Miló? Miló vagy Leó? Leó vagy Miló? Szavazzatok!” imádtam.
-
Mawyx
őstag
válasz
concret_hp #51407 üzenetére
Szegény
Sose mernék tv-ben nyilatkozni, ízekre szedik az embert
-
Kephamos
addikt
válasz
concret_hp #51406 üzenetére
Nem.
Állami jellegű a dolog.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #51311 üzenetére
megy ez, és még csak semmit sem kell tenned érte. max öregedni
-
pohár
félisten
válasz
nekem lassan közelít a 7.
-
Winner_hun
félisten
válasz
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #51303 üzenetére
Jaja, tegnap 23:00 körül mentem, és alig lézengett valaki.
Tescoban azért amúgy sem szokott rögtönzött tüntetés kibontakozni a pénztáraknál sorban állva.
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp #51048 üzenetére
Itt Miskolcon nyáron simán lekapcsolom. Vannak kereszteződések, ahol van visszaszámláló, 50 másodperc felett leállítom, ha üzemmeleg a motor. Legalább addig sem pöfékelem tele a várost.
EQMontoya: nekem is brummogott éveken keresztül, aztán egyszer csak elmúlt. Ugyanaz a konnektor, ugyanaz az elosztó.
-
föccer
nagyúr
válasz
concret_hp #51040 üzenetére
Azért eléggé kevés a 1,5 perces piros a városban. Persze van néhány, de nem ez a mérvadó.
üdv, föccer
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #51036 üzenetére
mi a célod vele? spórolni? nem ott spórol az ember.
amúgy nincsmár így is elegem van ebből a sok szar start-stop roncsból, csak még lassabb tőlük a közlekedés
-
válasz
Nincs. Automata valtos autonal meg D-bol se erdemes kivenni a valtot.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Nincs.
Bővebben? Amekkora töltést elveszítesz akkor, amikor újraindítod, a visszatöltésére fordított generátorterhelésből adódó túlfogyasztás simán kiüti az állás alatt el nem fogyasztott üzemanyag mennyiséget.
Ha Start-Stop-os az autó, akkor meg ugye nincs kérdés. De ott más a generátor, más az akku, más a motor leállítási állapota(ideális főtengely pozíció)
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp #51014 üzenetére
Átalányadózás van a fodrászokkal, elég jól járnak vele szerintem.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #50997 üzenetére
A fodraszok, kozmetikusok stb lehinkabb mind vallalkozo.
-
fokukac
nagyúr
válasz
és vajon hány hajvágás egy minimálbér?
mert tőlem már 2 ezret kérnek egy 10 perces hajvágásért ott, ahova 12 éve járok...még akkor is, ha ebből ki kell, hogy jöjjön az üzlet rezsije is.
----------
@tbs: ismerem
kétfarkú kutya rulz
-
tbs
addikt
válasz
Hát nemisbaaól van a nyugdíj.
Pletykák, ügyfélkapcsolatok stb. De fantáziátlan bagázs vagytok..!
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp #50933 üzenetére
Én inkább olyat csinálnék, hogy olyat pályázok meg ami a saját valós kompetenciáimat igényli, de abszolút nem érdekel az állás. Mert akkor láthatod, hogy mégis abban a körben, amiben mozogsz, hogyan zajlik az interjúztatás, illetve mégsem égsz be, mikor a szakmai tudásod kezdik boncolgatni. És bármikor mondhatsz nemet, vagy egy olyan fizut benyöghetsz, hogy biztos nem vesznek fel....
-
bobsys
veterán
válasz
Ezert szoktak a szakmai interjut megtartatni es ahol illik bele kerdezni ebbe abba az oneletrajz alapjan. Mikor ide felvettek volt egy szakmai interjum es szepen vegigmenve az ineletrajzomon abbol kerdeztek amit akkor annal a cegnel csinaltam valamint szerintem ha valaki megker, hogy meseld el mondjuk az utolso 3 eved, hogy mit csinaltal akkor talan lehet valamennyire erezni, hogy csak kitalalja az illeto, hogy mit cisnalt vagy tenyleg megcsinalta es itt jonne kepbe a te giged, hogy mennid tudsz elmenni egy full kitalalt sztorival.
-
válasz
Mas alapjan nem nagyon lehet osszehasonlitani, az iskolakban meg nem lesz annyi gyakorlati tapasztalatod..
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #50910 üzenetére
-
válasz
concret_hp #50861 üzenetére
Minek, akkor nem lenne eléggé pártatlan, kizárnánk vele a hajléktalanokat!
Feldobna két kérdést az elején kis ablakban, hogy elmúltál-e 18 éves, meg megkérdezné, hogy ugye még nem szavaztál? Aztán okézgatja a kedves állampolgár, uccu neki
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #50851 üzenetére
amig haza nem megyek probalom hozni a szintet
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #50793 üzenetére
a maffia nem tűri a konkurenciát?
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #50696 üzenetére
Feleseg Vitamix turmixot akart azt kapott, nem hiszem, hogy lehet Magyarorszagon kapni meg hat kurva draga a csaladi aranyat is beadtuk, de meg volt erte orulve. 2 loreos motor,1500W valami 30K+ RPM, brutal cucc 10 ev garanciaval.
-
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp #50700 üzenetére
Gondolom úgy mint nálunk, beböfögöm az aktuális ügyintézőnek, hogy xy ticket-en lévő melón mennem kell qz városba, és kérek erre a napra reggelre meg amarra a napra egy repjegyet estére, és intézik.
-
válasz
concret_hp #50700 üzenetére
gondolom mint barhol mashol, a titkarno/asszisztens foglal a ceges policynak megfeleloen.
-
Lortech
addikt
válasz
concret_hp #50650 üzenetére
650 az nem számt kevésnek, nekem 700-as van (auchanos) és nem is nagyon volt erősebb, masszívabb gép (szerk: nyilván nem a professzionális kategóriában). A jeget is viszi rendesen, persze kérdés, hogy meddig. A tartály masszív üveg, jól tisztítható. Az erőátvitele ennek ilyen egyszerű műanyag lamellás, nem tűnik örökéletűnek, erre vásárláskor nem figyeltem oda, mindenesetre működik jól.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #50650 üzenetére
Jó napot kívánok, érdeklődni szeretnék, hogy az NDK-turmixgép, a levehető ajtós, megérkezett-e?
Többiek: legfelső szintre kell költözni. Ott nem tologat bútort a fejed fölött senki.
-
válasz
concret_hp #50646 üzenetére
ne is mondd, nekem is rengeteg olvasnivalóm van erre az évre.
felhalmozódott pár intelligent life és forbes magazin is, most vettem két szakkönyvet bobsys linkjéről, megjött a karácsonyi ezer oldalas könyvem is. plusz kinéztem al gore the future című művét is. remélem olvasásban gazdagabb év lesz ez, mint a 2013-as.
-
föccer
nagyúr
válasz
concret_hp #50575 üzenetére
Számold bele a szombat-vasárnapokat. Azok dobják meg igazán.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest