- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #16068 üzenetére
Örülök én, _nagyon_ közel volt. De a csaj arcán a megkönnyebbülés, hogy nem csattantunk, mindenért kárpótolt. (Valószínűleg én is hasonló arcot vágtam.)
Azért megjegyezném, hogy hosszú távú átlagban a napi 2x15 perces úton (ennek fele bicajút) másfélszer nem adják meg az autósok az elsőbbséget, ebből félszer korrigálnom kell, hogy ne legyen baj belőle.
(Ja, autót is szoktam vezetni.)
-
Tim82
félisten
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #16055 üzenetére
Nős vagyok!
Meg egyébként is siettem a vonathoz és így eszembe sem jutott, hogy beüljünk valahova a lábasokról beszélgetni!#16054) BlacKSouL A mi környékünkön is mindenki elkezdett tüzelni és mindenki azzal, ami éppen akad otthon. Tegnap láttam egy kéményt, amiből olyan koromfekete füst szállt, hogy olyat biztosan csak régi cipő, papucs, PET palack vagy az anyós elégetésével lehet produkálni.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #15879 üzenetére
Volt T41p, T43p (ez Bon3ssnél szolgál most, tudtommal hiba nélkül), T42, meg egy X41 tablet, ami meg is van + a T60, ami ATI-s és 14" - 1400*1050 felbontással.
T61-ben is van 4:3, csak ritka.
Ja és ikszpével nyilván neki is gyorsabb lenne... Az X41 tabletem szintén lassúcska már Windows 7-tel, de majd egy újratelepítés lesz, meg némi upgrade (n-es wifi + bt bele).
-
syler
aktív tag
válasz
fokukac #15673 üzenetére
Nem az a baj, hogy nem tudtál róla semmit, mint kiderült, én sem voltam tisztában, hogy szemlencse cseréről volt szó. Nekem a hozzászólásod mikéntje esett rosszul. Vannak itt még olyan emberek, akik úgy linkelnek dolgokat, hogy abszolút nincsennek tisztában vele! De én nem hülyézek le senkit, hanem ha tudom a pontos választ akkor felvilágosítom az illetőt, ha nem tudom akkor viszont nem hülyézem le!! Tbs kolléga sem tette, hanem leírta privátban a két kezelés közötti lényeges külömbségeket. Nem hinném, hogy a phkedvence rang feljogosítana mások sértegetésére, holott ugye neked még annyi fogalmad sem volt a dologról mint nekem!! Nekem egy egészségügyi dolgozó mondta, hogy ez a kezelés jobb, és mivel a -19-es szeme most teljesen tökéletes, így bátorkodtam javasolni én is. Nyilván az én hibám, hogy nem jártam teljesen körbe a témát, de nem érzem, hogy ez miatt hülye lennék!!
-
syler
aktív tag
válasz
fokukac #15618 üzenetére
Oké kedves kolléga. Látom annyit azért megtettél, hogy utána olvastál, és most már nem a születendő gyermek nemét megállapító ultrahang vizsgálatnál vagy leragadva! Legalább ennyit elértem, hogy a kolosszális tudásod bővítetted avval, hogy egy ultrahang másra is használható, mint ami benned él
Ne haragudj ha azt mondom, hogy lövésed nem volt miről beszélsz csak jópofának akartad beállítani magad.
Nem csoda, hogy kell neked az itteni elismerés hiszen itt éled az életed!!
-
-
válasz
fokukac #15120 üzenetére
Talán Tescóban volt vagy van, amúgy ahogy olvastam kiszállítgatják a megrendelt cumót. Ha sürgősen kell akkor a Digitalpalazaban hátha van, d főleg ott is a megrendelésekre mennek, viszont jók az árak. A többi jóval drágább hely.
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac #14391 üzenetére
HI!
vot vagy 700k Veled egyutt mi???:- )))
udv
neduddki
p.s. na jo ki stulzas, de tenyegl csak pici
mod: frame>24: nezegetm mi van 250 kornyeekn, ami rogotn megakadt az a a vectra, tom az en hiban, de szerettem az a joszagot nagyon, sw wnnyioert valszeg nagyin az alja, a masik amin megakft a szemem az a napos, amit az almerara mondank az hatanyozottan igaz a sunny-ra, ha gondos tutajt fox ki, az az oto meg 100 evig oto marad, sajna az alkatreszarakrol fogamamn sincs, az is igaz kicsit kobaltaval faragott kivul belul:- )
pozso405 szivem csucske, de ahhoz hogy szamomra lefogadhatoval aljek az vasarlasi ar 2-3x siman bel lehet tolni
anugy erdeks a merci-odi relativ sokasag:- ) -
frame>24
addikt
válasz
fokukac #14343 üzenetére
Nem tudom, de én belecsaptam a lecsóba:
Vettem egy 1993-as Ford oriont, (2 hónapja nézek használt autókat, de ebbe 15 perc alatt ugrottam bele)
szóval: a kasztni szép, kipofozott, de az alapjárat fos, termosztát, kartergáz szelep, vagy porlasztó, rossz esetben VSS szenzor csere kell, drukkoljatok marhára, hogy menjen, jövő 7végén már Kmétre kéne mennem a barátnővel. (decemberig le kell műszakiztatni, kell még indítómotor és váznyúlván csere szvsz) Szóval használautó keredeskedőnek tényleg azt se hidd el, amit kérdez.
Viszont ebbe beleférnek öten.
Apropó: keresztszülők lettünk, aug.ban, juhéjj!
-
-
lorcsi
veterán
válasz
fokukac #14103 üzenetére
szerintem iylen a munkahelyed mint ebben a könyvben, ajánlom amúgy...elég jó
én felismertem enne az előző pocsék helyem -
Mawyx
őstag
válasz
fokukac #14064 üzenetére
Fölöttem meg újra sikerült kiadni a lakást
Ha egyszer lesz sajátom, az földszintes lesz hangszigetelt ablakokkal, ráccsal, szögesdróttal meg 2 rotweilerrel (hogy kell ezt leírni?) vagy tetőtéri. Tudom, ott meg meleg van...Amúgy megjöttem
1 hétvége anyukámnál az utána 1 hét fogyókúrát jelent
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #14037 üzenetére
Téged is ver az élet. Én csak egész nap tüsszögök, de valami félelmetes szinten, kb. semmi értelmeset nem tudok csinálni. Ja és tuti, hogy allergia, nem megfázás.
(Nem, ne is mondj rá semmit, FB-n már írtál rá.
)
A jó hír az, hogy megtaláltam a hűtőmben eldugva az ABE kolléga által majdnem egy éve adományozott oridzsi inglis cidert és most azzal kúrálom magam, meg egész nap filmeket nézek. Egyébként marha finom cucc.
A rossz hír az, hogy megint egy elbaszott hétvége, ebben a melegben mondjuk amúgy is nehezen venném rá magam bármilyen ház körüli melóra...
pohár: azért tegyük hozzá, hogy nem segítettél, csak Captain Obvious-t játszottál (persze lehet, hogy a szándékod más volt). Nekem pl. eszembe sem jutna az említett helyekről fürdőszoba-cuccokat beszerezni...
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #13622 üzenetére
A Winner_hun által linkelt topicban Delila_1-t kérdezd, ő nagy excell varázsló!
Tegnap egy barátom ingyen és bérmentve kitapétázta az egyik szobánkat. Az előbb felhívott, hogy esetleg van-e valahol valami hiba, leválás, hasonlók.
Tegye fel a kezét, akit tapétázás után felhívott a festő, hogy nincs-e valami probléma a tapétával! -
NoLF
veterán
válasz
fokukac #13444 üzenetére
kicsit fáradtan érkeztem, de gondoskodnak róla, hogy ne pihenjek sokat
kb a szobámba érés és bőröndletevés után 10 percem volt átöltözni és rohanni melózni tegnap este, ma meg 9kor kezdtem reggel...
egyébként itt semmi nincs, meg amúgy is kevés a narancssárga ruhás egyed
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #13313 üzenetére
Nem, hiszen most 1:1.0591-nél tart, márpedig ebből péntekig nem lesz 1:1!
Leginkább azért, mert csak!Egyébként vigyázó szemeitek Nagy-Britanniára vessétek! Semmi jóval sem kecsegtet ha tizenéves suhancok elveszik azt, ami nekik nincs meg, illetve hajlandók felgyújtani vagy összetörni bármit, ami az útjukba kerül! Ez a magatartás úgy néz ki ragályos, már nem csak Londonban vannak balhék.
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #13126 üzenetére
Feküdj vissza, tele van az írásod elütéssel!
Ez a tőzsdés dolog tényleg izgalmas, még csak átfutottam a gazdasági híreket, de a következő mondat olvasása után inkább elkezdtem más témát keresni:
Hasonló mértékű zuhanásra a válság legrosszabb időszakában, 2008 szeptemberében volt példa.A MOL 18145 Ft-on áll!
#13127) Mawyx
Hajszárítóval mész a spagettire? Leleményes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest