- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
-
degu
senior tag
Nekem van egy tuti nyero tippem!
Ha eleg eros az akaratod,akkor fel pohar langyos vizbe 2 kv-s kanal so,es amikor felododott,akkor gargalizalni kell vele egy jo nagyot.Rohadtul sz*r,de ha kibirod,es 1x 2x megismeteled /modjuk reggel,es este/akkor garantalt a siker!
/Persze a tuszos mandula gyulladasra nem igazan jo.../
Persze paleszt azert ihatsz...az sosem art! -
-
tildy
nagyúr
Igen, mert tok mas a szamozas itt, mint a tengerentulon, de orszagon belul mar egyseges , igaz kulon kulon nemek szerint
.
Tudni kell , honnet erkezne a cipo, csak igy lehet biztosat mondani.Iscariah: Pedig ott van. KB 10-10.5 , de az a lebiztosabb , ha a cipod hosszat centivel lemered, es atszamitod ez alapjan.
Nekem odahaza 40-41-es labam volt, de volt, mikor csak a 42es cipo volt kenyelmes.
Itt a 7-es cipo (41es) neha szuk, de a 7.5 (41.5) - 8 (42) - assal meg nem lottem nagyon melle.
-
-
venember83
nagyúr
-
-
-
ClayMore
aktív tag
ez véleményem szerint egy modern kori "tömeg" breitling
nem venném fel!
ha breitling akkor:
[link]
pilota órájukemlékszem egy esetre mikor egy F1-es reklám közvetítő szakember és a qatar foundation elnöke tárgyalt teázás közben (pincér-barman ként ilyenekbe mindig belehalgatóztam).
az angol csókán egy ilyen hiper szuper breitling volt. egyszerűen nem volt stílusa a csókának. ellenben egy a breitling árának töredékébe kerülő régi, de felújított automata doxa volt az arabon.
na neki volt kisugárzása. a két embert egymás mellett látva azonnal már ránézésre meg lehetett mondani h melyiknek volt ízlése.ez nyilván kiragadott példa, de tökéletes elmondja mit gondolok a mai rolexet-breitlinget viselőkről. ha már muszáj mai friss órának lennie akkor patek-philippe-nél van bevállalható modern óra is.
-
ClayMore
aktív tag
-
bobsys
veterán
Hat nemtudom. Mi ezt a modellt adjuk a kisebb ugyfeleinknek. Amit ne vegyel az Netgear ReadyNAS, lassu mint a dog, epp most mentek az egyik ilyenre es max 25 Mb/s
QNAP-bol a legkisebb az a TS-110, de ennek is gigabites LANja van. Az arat nemtudom a 112-es modell kerul itt $215
-
Mawyx
őstag
Csak gyorsítani gondoltuk a festést
(#15052) Bon3ss: Most írta valaki attól hogy vízköves, nem fogyaszthat többet, max jobban melegszik a szál, de nem fogyaszt többet.
Pedig jó tippnek tűnt hogy azért ilyen sok a villanyszámlám és ha már így alakult, akkor meg kéne nézni. -
kételkedem
addikt
Jelenleg egy Compaq Evo N1015v laptop végzi ezt a munkát. Sajnos a 20 GB-os merevlemezre (amiből az xp elfoglal kb 2-3 GB-ot) nem sok minden fér, és a laptop is egyre többet tiltakozik a munka ellen!
Most ezt szeretném kiváltani az előbb linkelt géppel. Van már média lejátszóm, de az nem tud torrentezni. A linuxos modemen elgondolkodtam, de beleolvasva a módosított firmware beállításának menetébe, az sem egy egyszerű ujjgyakorlat! -
-
-
fokukac
nagyúr
én tegnap szinte alig hallottam.
Biztos a széliránytól függ.Ui. Amúgy a szigetről legalább tudod, hogy vége lesz pár nap múlva.
Bezzeg az egyéb duna-parti diszkók (dokk, summer jam, és társaik) tavasztól őszig mérgezik az ember életét...
A múltkor erre a summer jam-re ráhívtam a rendőröket, mert rezonált tőlük az ablak éjjel 2-kor. Ehhez képest a sziget egy szünidei matiné... -
-
-
Atikusz
senior tag
és full hd-ban is át tudja vinni? mert olyat olvastam valahol, h nem mindegyik szabvány tudja futtatni natívan a maximális felbontást. a hang része nyilván nem érdekes, mert hang nem megy át monitoron.
Szerk:
Ez van a monitor adatlapján az edigital oldalán:
Megjegyzés HDMI monitorokhoz:
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a HDMI interfészből egyidejűleg különböző szabványúak is jelen vannak a piacon. A készülékkel elérhető maximális felbontást mind a VGA jelforrás, mind az alkalmazott kábel oldaláról az 1.3 verziószámú HDMI protokoll képes csak átvinni. Ugyanez a szabály érvényes, ha single-link vagy dual-link DVI/HDMI konverziós kábelt vagy adaptert alkalmazunk.
Asztali számítógépek esetén javasoljuk a VGA kártya elsődleges Dual-link DVI kimenetét átalakítani HDMI felületté és így használni. Notebooknál javasoljuk a videokártya HDMI-szabvány támogatottság mértékét előzetesen a gyártói adatlapon ellenőrizni, képes lesz-e a monitor maximális natív felbontásán üzemelni. A korábbi single-link DVI kimenetű asztali videokártyáknál ez a probléma ugyanígy fennállhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Diablo IV
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest