- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #29676 üzenetére
hát ezt néha én sem tudom.
a múltkor két napon belül külön-külön anyám és apám gépét is működésképtelenné tettem, pusztán a kisugárzásommal. Se kép, se hang. Már épp' azt terveztem, hogy hogy fogom szétszedni, javítani, aztán eljöttem tőlük, és voila, egyből jó lett mind a kettő. Szóval a mágikus kisugárzásom, az tehet mindenről... -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #29512 üzenetére
És a V ? Mert olcsóbb, mint a H.
Persze 240-el tuti nem megyek még lejtőn sem, tehát csak az jön szóba, ha van valami kedvezőbb tulajdonsága..
Neten én sem látok T-t, de a gumisom állította, hogy a nagyker ahol egyáltalán tudna jó áron, ott csak T van, H egyáltalán nincs. Azt mondta ha tudok H-t neten, nyugodtan rendeljem meg, de annyiért ő nem fog tudni szerezni.Hogyhogy mire? Turanza ER300 ugrott le hétfőn az aluról a kukába. Már szinte rendesen ütött...nem is csak búgott meg mormogott. Most az UG7+ van fent acélon, de tavasszal kell valami a BS helyett. Addigra lepucolom a felnit, meg leműtöm az ólmokat róla, mert én ráérek műanyaggal meg oldószerrel kapirgálni, de a gumisnál nem szöszölnek vele. Tehát gumizásra és centrírre készen adom át márciusban, és akkor ráugrik a PC5
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #29390 üzenetére
thx, mester.
amúgy, miért, a másikban hány lemez van..?Peterke: nem nősültem én meg... de néha beípíteném az asszonyt a házba... :-)
a nexuson meh kapcsold ki, ami nem kell, pl. a location servicest, a háttérben futó alkalmazásokat, fészbúkot mindenképpen.
ha bepipálod, hogy csak 2g hálózatot használjon, az is nagy segítség.
nekem kibír egy napot. -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #29221 üzenetére
Neeee!
Másodperc napsütés nem volt.
Péntek nálunk munkanap, dógoztam. ... Na jó, ne hazudozzunk: munkában voltamSsajnos Mashimo visszajött japánból, így már nem volt olyan szabad az élet.
50k-s Bridgestone ER300 Turanza megfáradt. Bububu van kerék felől. Nem csapágy, gumi. Tavasszal csere. 50k nem futás, de mikrorepedések, öregedés jól látható. Laza százas ugrik. C EcoContact vagy Cinturato P7 a cél..
-
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki #28914 üzenetére
Tudsz-e olyan megbízható helyet, ahol meg tudják gyógyítani a szürke szamaram?
2001-es Nissan Almera, csak nagyon nehezen lehet 1-esbe rakni (egy egészségtelen kaszaszerű mozdulattal), valószínűleg a "váltóbot" körül van a gebasz. Tegnap romlott el, aránylag pillanatszerűen.
-
válasz
neduddki #28858 üzenetére
Ha úgy gondolod, biztos úgy van
.
#28859 NoLF: Azért terem és utcai felhasználás egész más
. Lehet hogy beltérben/kosárpályán kibírja egy évig, de utcán nem
.
#28860 concret_hp: IQ szintje látszólagos megállítása alapján, én inkább nem mondok semmit
. Aki pedig rá van kattanva hogy 200k körül vegyen csili-vilivékonyharapottalmástelefont, az nem csak hülye, hanem a kényszeres tömegmédia áldozata lett, persze a jobbik eset ha van rá pénz, amit persze jobb helyre is el lehetne tenni, ha meg sok van, akkor adakozni
.
-
-
bobsys
veterán
válasz
neduddki #28268 üzenetére
Brisbane hasonlo kornyek csak melegebb van. Cairns mar tropusi, telen is 20+ fok mindig, viszont egy 30 000 lakosu falu, nehez munkat talalni.
Ahova most omlik a love a banyaiparnak koszonhetoen es mennek az emberek, meg sok munka van minden teruleten az Perth a nyugati parton. -
bobsys
veterán
válasz
neduddki #28251 üzenetére
Par szot meg mindig nem ertek, de
Sydneyben voltunk az a keleti part mondjuk delebbik resze, de meg mindig 1000kmre a deli csucsketol? Esoerdok faszak, mindenhol gumifa (eukaliptusz). A tel hideg, rengeteg kirandulasi lehetoseg, tele van hegyekkel, dombokkal a kornyek, Sydneytol van a royal national park ami a vilag masodik legregebbi nemzeti parkja es gyonyoru. Mi a masfel ev alatt nem tudtuk bejarni az osszes bushwalking tracket ugy, hogy minden hetvegen mentunk. Beachek szepek, lehet talalni fancy es zsufoltat meg szepet es kevesbe zsufoltat picit eszakabbra a kozponttol.
Munka van dogivel, foleg contract melokat igy munkavallalasi vizum nelkul nehezkes a melo szerzes, de vannak ugynoksegek aki tudnak intezni ha talalsz munkaltatot es akkor kikozvetitenek. Ha esetleg pr-al megy akkor sima ugy ket het alatt kehet munkat kapni nullarol megfelelo tapasztalattal. Termeszetesen angolul kell tudni, nem gagyogni hanem folyamatosan beszelni, valasztekosan, mondhatni egy IELTS 6.5-7 alatt nem lehet jol fizeto melot kapni. Az interju elso kore telefonon megy pont az angolmiatt ha ott nem tudsz beszelni akkor nem fognak behivni, mert nincs ertelme. IT melokrol irok, mert abban mozogtunk, epitkezeshez ofkorsz nem kell annyi angol.
Mit hagytam ki? -
bobsys
veterán
válasz
neduddki #28238 üzenetére
No worries mate
En sem tudom neha kovetni magam. Jo eg ota gondolkoztunk, hogy kulfoldre kene menni, mert miert ne. USA mint cel nem johetett szoba, mert ide rendes vizumot kapni szinte lehetetlen. Ausztraliaba valo bevandorlashoz meg pont megfeleltem a feltetelek szerint, igy kimentunk oda tavaly ev elejen, kiertunk, en elkezdtem dolgozni business visaval es kozbe beadtam a papirokat a permanent residencyhez. Ezt megkaptuk iden nyaron. Nade kozben mi jatszottunk am a green card lotteryn minden evben es tavaly kihuztak. Iden tavasszal (ami osz austzraliaban
) voltunk interjun es utanna megkaptuk a zoldkartyat. Na ezert jottunk at ide. Az itteni zoldkartyat elveszted eleg hamar ha nem vagy az orszagban mig az ausztral kvazi sohasem jar le.
Illetve annyi korlatozas van, hogy 5 evig tudunk vele jonni menni, 5 ev utan ha nem tartozkodunk az orszagban akkor un. resident return visat kell kernunk.
Oszt az esmers PH-n fog irni? -
válasz
neduddki #28127 üzenetére
Gyilkolgatunk
?
Egész nap utaztam, hulla vagyok. Bezzeg holnap reggel már meló, délután meg egyik ismerőssel menni kéne úszni. Alig várom már a hétvégét, közben még csak hétfő van.
Combichrist - Throat Full Of Glass c. számát már nem tudom hanyadjára hallgatom, de annyira beteg hogy szinte már kellemesen jól esik
.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
neduddki #27695 üzenetére
Valakinek muszáj sírni a topikban. Biztos kockát vetettek a setét lelkű, de mostanában elégedett kollégával, hogy melyik nap ki írjon be valami negatívat a topikba.
Amúgy én is betiltanám a kukuc által említett kis motorokat, valamint a robogókat és az elektromos gyerekjárműveket. Ja, meg a semmi hasznosra nem jó, nyivákoló hangú, mindent összeszaró négylábú kutyaszerű miniatűr képződményeket. Kezdenek nagyon elszaporodni itt a tömbház lakói között.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
neduddki #27435 üzenetére
SzokeBeby elo ken kerulni
Nyaralok, meg különben sem vagyok pszichológus. Az a kukac csajának az asztala.
Btw, nem rémlik, hogy Agárd ennyire halott hely lett volna (régi boltok fele bezárt, a házak egyharmada "eladó", alig van vendég, normális vegyesboltról, közértről nem is beszélve).
Kiültem a hotel teraszára, mert ott van némi 3G, bent szépen árnyékolja az épületszerkezet... Ja igen, a barátnőmmel reggelizünk, szintén a teraszon, erre négy szépen megtermett darázs einstandolni akarja a chilis párizsit.
-
-
lujó55
addikt
válasz
neduddki #26522 üzenetére
ó, én ezen már túlvagyok
a kérdés erre irányult volna:
réz ez is, meg ez is.
az egyiknél sárga a réz szín, a másiknál meg ki is írják, hogy vörös.
én meg abból indultam ki, hogy a bronz a vörös, mert a bronzérmem is az ami itt figyel a vitrinben. itt meg aztán minden réz, akármilyen színe is van.
érted már mi a bajom? -
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #26501 üzenetére
hi!
rá szoktam nyomni kézzel mindig annyit, amíg már felhabzik a benzin a tartályból - tehát tényleg tele van, így nagyjából álllandó a szint, ameddig tölteni szoktam.
ez suzuki, itt nincs olyan trükközés, mint a vw termékeknél.Amúgy előtte egy tankkal 5,15-öt hoztam össze egy Bp-Hajdúszoboszló-Nyíegyháza-Aggtelek (itt 3 nap mászkálás) - Ótátrafüred úton.
Mentségemre szolgáljon, hogy Nyíregyházáig siettem, mert szülinap voltHazafele nem siettem, mentem 90-nel, ahogy kell.
Mondjuk, sokat számított az is, hogy a szlovákoknál nincs minden keresztútnál körforgalom, hogy le kelljen lassítani... -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #26285 üzenetére
Tehát akkor jobb, hogy i5+HDD+ODD helyett az i3+SSD+HDD-t választottam. Mondjuk az eddig megszokott tempók helyett kifejezetten suhanósat produkál.
A gép bekapcstól a bejelentkezésig a régi gépemnek kellett általában 55-65 sec(XP). Most ez 7 azaz hét(W7). Bejelentkezéstől az utolsó észlelhető autostart műveletig a korábbi 40-50 sec helyett most 10-11 telik el. Outlook 2010 indítás régin 2 perc, ezen 5 sec. Mondjuk a levelek letöltéséig még várni kell itt is, de az már teljes mértékben a szar hálózat hibája. Kikapcsolás 50-60 sec helyett 6-7.Kíváncsi vagyok idővel hogy nőnek ezek az idők. De most nagyon örülök annak, hogy ha kattintok, vagy nyomok valamit, akkor történik valami. Eddig mindig kattintottam, és nem történt semmi. Aztán várni kellett, és aztán úgy tűnt hogy történni fog valami, majd még mindig várni kellett, és akkor elkezdett történni valami. Picit idegtépő volt. Pláne mikor siettem.
-
tbs
addikt
válasz
neduddki #25751 üzenetére
Öööö...
A cél nem ez volt, hanem "1000x Mawyx, mint 1x Attila" olvasat inkább.
szerk.: #25753, ja ismerős. Van egy kiscsaj a környékemen, aki hasonló kamudumákkal bír szórakoztatni.
Katica: azazigasság, hogy 2edjére átfutva sem találtam a tojásokon kívül más festési alanyt. Persze a csavargatás sem áll távol tülem...
-
-
Winner_hun
félisten
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #25629 üzenetére
No ez nekem a délin van
Mert a gyári Asus 3 mm magas alutömb kissé égetett. Északin hagytam az Asus sajátját, de mivel az is leégette a szőrt a kezemről, kapta a régi PII-mnek a lehasznált csapágyas 5 centisét félfordulatra csitítva.
tbs: nekem kicsi a házam, nem is akartam bele egy féltéglát hűtőnek
, meg az elrendezés is olyan, hogy kell neki az átmenő levegő. Cserébe viszont relatíve hideg. Viszont DTK tápom van, és a Prescott fel van téve 3.0-ról 3.6 körülre. Lassan 6 éve.
lujó55: nem nagy cucc, akkoriban még volt időm meg kedvem a géppel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Philips LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest