- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
lujó55 #24588 üzenetére
Engem is halalra remisztettek ezel a koleszterin-izevel,de miutan elkezdtem az orvos altal ajanlott koleszterin-dietat,es elkezdtem szedni a koleszterin-csokkento tablettakat,a kontrollvizsgalatnal magasabb volt a koleszterin szintem,mint a kura elott...
akkor...abbehagytam ezt a sz*rsagot!
Utannaolvastam,es *kiderult*,hogy van JO es ROSSZ koleszterin!
Na...gondoltam,velem ne szorakozzatok...es azota 430Ft lett a benzin!
/Remelem erted az osszefuggest!/
-
-
Tim82
félisten
válasz
lujó55 #24552 üzenetére
Mármint kevesebb "buziról" hallasz, mert azokban a társadalmakban sokkal nagyobb a nyomás az összes kisebbségen, hogy eltitkolják. Valamint ugye az adott társadalmak sem a valós statisztikák nyilvánosságra hozatalában érdekeltek. A netcenzúra és a demokrácia korlátozása között ráadásul egyenes összefüggés van.
-
Vigneau
félisten
válasz
lujó55 #24547 üzenetére
Hivatásos katona vagyok - még...
pohár:
Nem sokat tévedtél...ladybug:
Igen, ezen én is meglepődtem. Viszont ami még érdekesebb számomra, hogy megfordult a rend. Manapság már a csajok udvarolnak és ami a "szerelmet" illeti, igencsak szabadelvűek, ahogy olvastam nemrégiben. Bár férfi lévén azt mondom, hol voltak az ilyen lányok, amikor én még fiatal(abb) voltam... -
Vigneau
félisten
válasz
lujó55 #24535 üzenetére
Érdekesek ezek a dolgok. Én 9 évig voltam az exel együtt, abból 5 év házasság. Közös gyerek szerencsére sehol, így is 6 millám bánta azt a kapcsolatot. Válás után kb. egy évre összejöttünk a jelenlegi Párommal, rá egy évre az ex is a fiújával - ez lassan egy éve volt. A kérdésére elhintettem, hogy ha minden jól megy, megpróbáljuk a gyerekprojektet - de még nem jött össze. Érdekes módon még nincs egy éves a kapcsolatuk, de már a gyerekük 2 hetes. Fura dolgok ezek és valóban, én sem olyannak ismertem meg, amilyen most. Vagy nem mutatta az igazi oldalát - szép dolog a színészet - vagy ennyire megváltozott. Egy biztos, a jelek szerint nagyon nem illettünk össze. Azért jó lett volna azt a "pár" évet megspórolni...
-
Mawyx
őstag
válasz
lujó55 #24525 üzenetére
Nálam is kéne, csak nincs segtségem. Találatok mindig mitől vagyok beteges, fáradékony, rosszkedvű, néha arra gondolok talán a por, ki kell fertőtleníteni a kecót, aztán persze nem szokott bejönni a dolog.
Jó volt vidéken Anyuéknál, lelassultam kicsit, néztem a tyúkokat, vannak kiscsirkék, saját kert saját retekkel, hagymával, reggelihez csak kihúztam pár retket, bebicikliztem a városba az orvoshoz, csak úgy elbambulásztam, néztem ahogy a tyúkanyó terelgeti a piciket, gyorsan eltelt a hét. -
degu
senior tag
-
Algieba
őstag
válasz
lujó55 #24488 üzenetére
Ahhoz valóságot kéne váltanom.
Bár életünket így is úgy is illúziók fogságában töltjük el, valaki pozitívat választ, más meg negatívat. Mivel én a búval baszott anyámmal azonosultam, így én is sötéten látom a világot. De nem érdekel. 16 évesen eldöntöttem, hogy gyermektelen maradok, és nem alapítok családot. Ha rágondolok a témára, huhú, az ellenállás dühe egyből felugrik, hogy szétverjen valamit.Uh, azért ne verjem szét a netbookom billentyűzetét...
-
ladybug
őstag
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz
lujó55 #24448 üzenetére
Teremtettek munkahelyeket. Ezrével a droidmunkát (összeszerelő üzemek). A magyar lakosság zöme (75%+) képzetlen és képtelen értelmes, szellemi termelőmunka végzésére. Pedig 25%-nál sokkal magasabb a diplomások aránya.
Kár, hogy a droidmunkáért legfeljebb minimálbért fizetnek, ami után alig adózik a kedves adóalany. Így mindenkinek rossz.
Közben basszák szét (nem verik, teli farokkal basszák) a felsőoktatást, az általános és a középszintű képzésekkel együtt. A szakmunkás képzésről nem is beszélve. Az 1 hét alatt betanítható munkákhoz valóban nem kell egyik sem, hajrá. -
-
-
kételkedem
addikt
válasz
lujó55 #24288 üzenetére
Intelligens masina, nem engedte beszivattyúzni a vizet. Úgy kezdődik minden program, hogy kiszivattyúzza a vizet a gépből, ha esetleg lenne benne. Van alatta egy tálca folyadék érzékeléssel, ha valahol szivárog a víz, akkor itt gyűlik össze. Egyáltalán nem folyt sehova máshova víz csak a tálcába.
12 éves, ez az első meghibásodása!
-
tildy
nagyúr
válasz
lujó55 #24281 üzenetére
Hazaertunk, meg lehet foni. 23 fok van a lakasban, ezer agra sut a nap
MEgszamoltuk, 16 uveg sor (persze kriek is) jott
Van 12%os is
Remelem a csokik nem olvadtak meg
Brusszel gyonyoru varos, ha nem tersz le a "turistautakrol" , viszont ha igen, akkor nagyon szemetes, csunya is tud lenni...
-
-
-
-
-
kételkedem
addikt
válasz
lujó55 #24077 üzenetére
Tavaly a huncut őstermelő minden praktikát bevetett, hátha el tud adni valamit nekünk. Nagyon rossz volt az idő, alig lézengett néhány turista, így mindenkinek lyukat beszélt a gyomrába, aki elhaladt a placc előtt. Sok hasznos holmit árul, a választék is széles, de a barkácsáruházi ár duplájáért adta a bográcsot és a gázégőt is.
-
kételkedem
addikt
válasz
lujó55 #24065 üzenetére
A poroszlói őstermelő tavaly kb dupla annyiért árulta a portékáját, mint amennyiért boltban számlával, áfával meg lehet venni!
réz - még sosem főztem benne, szerintem lekvár és pálinka főzésén kívül máshoz nem szükséges. Elég drága, évi néhány alkalomra nem éri meg.
rozsdamentes - nem rossz, arra vigyázz, hogy ne alufólia vastagságú legyen. Amelyik megfogva szinte súlytalan, az nem egyenletesen fog melegedni, könnyen odakapódik a kaja. Tisztítása egyszerű, nem pattan le a zománc, ha leejted.
öntöttvas - benne van az anyag, nem törik, nem pattan le a zománc, egyenletesen melegszik a kaja, viszont a tisztítása nem egyszerű, drága.
zománcozott - szintén ügyelni kell rá, hogy ne valami papír pléh legyen zománcozva! Több zománcos bográcsunk is van, a vendégek száma dönti el, melyik méretűt használom. Egy kis odafigyeléssel évtizedekig szolgál. Érdemes fonott kosárban, szakajtóban tartani és óvni kell a zománcot, nehogy lepattanjon. Nekem ez vált be.
-
Lortech
addikt
válasz
lujó55 #24065 üzenetére
Én a 2/3-nak vagyok a híve, és minél vastagabb, masszívabb, annál jobb, kevésbé érzékeny a kaja a tűzhely változásaira, kevésbé ragad le.
Rozsdamentes a legegyszerűbb, a vasat kezelgetni kell, jól kitisztítani és kizsírozva eltenni, ne rozsdásodjon.
Érdekes, hogy azt írod, drága az öntöttvas, szerintem egy jó minőségű és megfelelően vastag rozsdamentes legalább a duplája. -
BlacKSouL
addikt
válasz
lujó55 #24018 üzenetére
Szarkasztikusan próbáltam arra utalni, hogy már megint valami kisembernyúzó fasságot találhattak ki, de ú.l. nem ment át.
Nem lehet hogy itt kevert össze valaki valamit valamivel? Mert röpködnek a 27%-ok áfa, adóalap, minden:
"Formálisan egykulcsos lesz az adórendszer 2012-ben is, de a gyakorlatban két kulcs lesz 2012-től. Az előzetes kommunikációnak megfelelően az évi 2 millió 420 ezer forintos jövedelemig 16%-ot adózik a jövedelem a megszűnő adójóváírás nélkül. Az efölötti részre pedig 20,2%, ugyanis 27%-kal szuperbruttósítják az adóalapot, és annak a 16%-a jelenti majd a 20,2%-os kulcsot." [link]
-
-
-
degu
senior tag
válasz
lujó55 #23788 üzenetére
Ezek mintagyerekek,mert pontosan kovetik,amit a szuleiktol lattak/tanultak!
A szulok/felnottek taplok,bunkok -tulnyomo reszt /Ilyen derek nemzet lettunk/
A felesegednek abban volt igaza,hogy nem kell botranyt csinalni...de akkor mit kellene?
Megsimogatni a buksijukat,es egy kavicsot adni a gyerek kezebe,hogy az ablakot is torje be?
Mert van egy hatar,amikor az egyebkent jozan,es megfontolt ember is azt mondja: Na! Ebbol ELEG!
Szolgaljon elegtetelul az,hogy az igy nevelt gyerekek valoszinuleg meg fogjak verni a szuleiket,ha nem adnak eleg zsebpenzt,es elszedik a nyugdijjukat /mar ha megelik!/ -
Vigneau
félisten
válasz
lujó55 #23788 üzenetére
Tetszik, hogy manapság ilyen jól neveltek a gyerekek. Ha meg nincs a közelben játszótér, akkor igenis felügyeljen rájuk a szülője otthon, vagy menjenek el egy "uniószabvány" játszótérre.
Esetleg Te is rámászhattál volna az ő autójukra, ha már úgyis megszokták a gyerekeiktől. Így 1:1 lett volna...
-
-
Viszlát
addikt
válasz
lujó55 #23707 üzenetére
Ne mondd már, lépten-nyomon ebbe botlok, itt is.
Tessék egy példa: [link]
Péter: köszi! Ez így világos is, de pl. amit nem értek, hogy ha megnézed a fentebb linkelt példát, az egy poénos képsor, ezek nélkül az idióta fejek nélkül is, egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ez miért jó, hogy rányomják ezeket a micsodákat.
-
fokukac
nagyúr
válasz
lujó55 #23693 üzenetére
az édws anyjukat...
egymást lődözik le bizonyos emberek, meg pisztolyt fognak a garázsba tartó busz sofőrjére, ezeknek meg ez a legfontosabb, hogy büntessenek, ilenek miatt, meg hogy belecsúsztál-e a sárgába...
hát nonszensz.tegnap egy ex kollegámat elütötték a zebrán,és nem akartak kijönni a rend. őrei helyszínelni...
agyrém. -
válasz
lujó55 #23684 üzenetére
gondolom a nyitott dentincsatornák miatt van ez. nekem az alsó, elülső fogaknál gyulladt nagyon az ínyem, az lesz meglézerezve, ami már múltkor is segített. de ez is ideiglenes csak. illetve főleg a fogkő miatt nem tud megtapadni az ínyem... nahdmind1, meg kell csinálni, mert később sokkal rosszabb lesz. jah, meg lesz még egy bölcsességfog kivétel, attól parázok kissé :/
-
válasz
lujó55 #23644 üzenetére
Erre igazán én sem számítottam, tényleg nagyon meglepett. Én 2008-ban voltam Baden-ben, de kb. 2 nap alatt Stuttgart - Leipzig - Berlin - Nürnberg - München távot futottunk, azután maradt még két hét lazulni, bár akkor még körbeutaztuk a vidéket, mert olyan szép és nyugodt volt minden, imádtam. Kicsit más mint itthon, ott leginkább azzal volt bajom hogy tudni kellett volna németül, mert csak a fiatalabb/értelmiségibbnek tűnő emberkékkel tudtam kommunikálni angolul, a többi 70% pedig legalább próbált segíteni (ami itthon nem jellemző, hanem inkább trágárkodnak a külföldiekkel, mert milyen vicces az). Bár a nyelvtudásomról annyit hogy 2-3 hétig az oroszt gyakoroltam, ergo tudok pár szót, 4 év német, amiből alap dolgok ragadtak meg, és a mai napig megy az angol tanulás, mert sajnos sokat felejt az ember, ha nem használja, és ez látszik rajtam. Jót tenne most egy külföldi kiruccanás, de az elkövetkezendő hónapban meg fogok őrülni, mert vizsga- vizsga hátán lesz és nem igazán tudok semmit (vagyis ezt érzem most).
-
Winner_hun
félisten
-
kételkedem
addikt
válasz
lujó55 #23632 üzenetére
Tükör ragasztására tükörragasztót használj! A sziloplaszt ecetsavas, ami tönkreteszi a foncsort. Ez még nem látszik, de a fürdőben pár hónap múlva látszani fog, ahogy az üveg felületről leválik a rágőzölt fém réteg. A keret biztosan sokkal vékonyabb krómozást kapott, mint a csaptelep. Háztartási boltban vehetsz krómtisztítót, ennél jobban már úgysem tudod elrontani.
Két lehetőséged van. Azt mondod a családnak, hogy ez egy antikolt tükör és attól szép, hogy egyedi, vagy futsz egy újabb kört keretért és tükörlapért.
A születésnaposoknak boldog szülinapot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest