- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #27652 üzenetére
Osszes ablak nyitva ejjel-nappal . De L alakban van a fal melletunk (delkeletre nez a hosszu szár, a mienk az L "talpa" ), pont hozzank veri be a hot, a fal 45 celsius fok volt, mikor utoljara neztem, most meg is bolondult ugy latom , mar nem is meri .
Egyebkent csak genetika. Fater 0-5 fokban szeldzseki , 10 fokban egy szal atleta es rovidnadrag, 20 felett meg nehezlegzes, es folyik rola a viz. Egyszeruen mas homersekletre vagyunk kalibralva.
Migrenre cataflamot szoktam, az hatasos. -
bobsys
veterán
válasz
fokukac #27529 üzenetére
Hat gondolom azert csak van egy root konyvat ami alatt van a tobbi 623 ezer
Security-advanced-owner, ha nem te vagy ott akkor change ownership
Ez szepen leoroklodik
Aztan vissza security, full controll magadra aztan advanced->permission tab->change permisson (alul gomb)->replace child object permission.... pipa
Include inheritable permission .... pipa ki
Ok ezerrel es szepen letolja az uj jogosultsagot az osszes alobjektumra -
-
-
válasz
fokukac #27238 üzenetére
igen, most ez a tervem, hogy 2-3 év tapasztalatot még itthon összeszedek, közben emgtanulok egy középfokú szinten, és megnézzük mi van odafenn. bár napról napra változik, hogy mit csinálnék szívesen, de ezt most kiemelkedően jó lehetőségnek tartom.
főleg, hogy a jóbarátoknál a villamosenergia 90+ %-át szénerőművekben állítják elő, ami az óriási co2 kibocsátás miatt hosszú távon nem fenntartható, ezért rengeteg nagy energetikai projektet kell megvalósítani ott az elkövetkező 10-20 évben.
szerk: a nyelvre vonatkozóan, akkor megpróbálom szerintem, már csak egy jó nyelvsuli kell
-
lujó55
addikt
válasz
fokukac #27096 üzenetére
előttem szólók már kifejtették, hogy az enyém egyedi eset. nincs is ezzel semmi baj, el is hiszem ha kell. csak nem értem ezt az egészet.
Debrecen belvárosa tele volt őslakosokkal. Aztán jött egy csomó újépítésű társasház beruházás és a putrik útban voltak. Nem tudom hogyan oldották meg, de ma normálisan végig lehet menni a kis utcákban is anélkül, hogy incidens lenne, zaklatnának vagy kéregetnének. A közbiztonság is nagyot javult. Ellentét: Miskolc. Az Avas városrész az ország szégyene. Betelepültek a benszülöttek, randalírozás, bűncselekmények, totál leamortizálták a fél várost. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #27096 üzenetére
Nálunk ez a Teszkóparkoló világa. Hagytoljamvisszaakocsit a kedvencem. Meg a jól láthatóan mata részeg vagyok, kezemben szatyor, markomban 87 Ft, és csak egy 50-es kéne, hogy haza tudjak menni, de gyorsan, mert most délután fél 5-kor megy az utolsó buszom.
Kocsiban rendszeresen szar a százastartó, és már rutinból körbeforgatom a százast, kiesik-e (esett már ki) amikor kijön, akkor rendszeresen lelkesen keresem a visszatolósakat, jönnek oda, hagytojjammávisszaakocsit. Mondom mindjá kipakolok... Kipakolok, tessék, parancsolj kedves barátom, tojjad. Aztán különösebb rezzenés nélkül az arcomon nézem ahogy visszatolja és lesi bután a pénz üres helyét.
Egy időben volt hogy ha jó kedvem volt, volt akinek utcán, ittott adtam 1-1 százast, ötvenest. De már évek óta senkinek semmit.
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac #27068 üzenetére
Pontosan ezekre gondoltam, kiegészítve azzal, hogy épp a comment blogon olvastam ápdét norbika okos kijelentéseiről, amin jól felhúztam magam.
Belegondoltam abba, vajon milyen érzés lehet Gyurtának, amikor ezekkel szembesül, hát remélem, hogy nem foglalkozik velük, de legalábbis nem szegik kedvét, engem zavarna, zavar kívülállóként is.Egyre inkább idegesít Szujó is ebben a szerepben, a fellengzős, dilettáns, modoros stílusával. A boxutcákban még elment abban a röpke két percben, amit kapott interjúknál, de ebben a dózisban már sok.
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #26982 üzenetére
Menjé' be trollkodni a megfelelő szakmai helyekre: Windows vs Mac, Droid vs Apple, Intel vs AMD, nVidia vs Ati/AMD, kelet vs nyugat, pina vs pina.
Ha nem anyázol túl sokat, még ki sem dobnak.Szerk.: Bár mocskosul sok közösségid van, az a 800 sokkal könnyebb vállalkozás.
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac #26923 üzenetére
Nem baj, még az olimpia után is sokáig élvezhetjük majd.
Mawyx: legalább írd be a hely, kupon nevét.
Mostanában amúgy csak otthoni pizzát eszem, mert gyak. nem lehet olyan minőségűt kapni az ilyen rendeléses szar helyektől, ami elfogadható lenne.
A serpenyőmben 1 óra alatt százszor jobbat csinálok a legjobb minőségi alapanyagokkal nem spórolva, feleannyiból. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #26904 üzenetére
szupertitkos ipari titkokat szivárogtattam ki, ami alapján a vetélytársaink percek alatt tönkretehetnek.
Valójában semmi érdekeset nem írtam, amit egy józan paraszti ésszel 3 perc logikával ki ne lehetne következtetni, de jogos voltak a megjegyzések, inkább előzzük meg a bajt. Aztán a logikai szemezgetés helyett inkább minden repült.Pináról valaki pár szót? Én már megyek feküdni, zuhany után, de gondoltam valami konstans témát addig deriválgathatnátok.
-
válasz
fokukac #26871 üzenetére
és a metrón és a villamoson, és mindenhol
és rendkívül közvetlenek. amikor novemberben voltam, elég hamar sikerült összebarátkoznom az aktuális miss varsóval
([link]), pedig nem nagyon csináltam mást, csak leültem mellé, és megszólítottam. utána együtt buliztunk, meg azóta is dumálunk néha
itthon bezzeg, ha valaki már kicsit is jobb, szebb mint az átlag, neadjisten utolsó előtti lett egy tanyasi szépségversenyen, annak már hatalmas arca van, és bmw kulccsal indul...
persze lehet, hogy csak annak szólt, hogy külföldi vagyok, fenetudja. namindegy, aki teheti menjen és ismerje meg a lengyel csajokat -
pohár
félisten
válasz
fokukac #26859 üzenetére
a felsőoktatási szerződés a legjobb... mi van akkor, ha kihúzok innen a picsába, el Amerikába, és baszok visszajönni, majd csak 30 év múlva? (teszem azt veszek egy házat kerttel, és itthon töltöm nyugdíjaséveimet a feleségemmel)
azt mondták, hogy az adóhatóság figyeli ki dolgozta le itthon amennyit le kell, ha nincs semmi a nevemen, akkor mit csinálnak?agyfaszt lehet kapni ezektől...
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #26859 üzenetére
en se ott se itt nem veszek lakast, Magyarorszagon a kamat miatt (na meg mondjuk nem is akarok visszakoltozni
itt meg az arak miatt + ugye most le is lepunk egy idore innen.
Ellenben USAkoknal 3,5% a hitelkamat es egy gyors lakas piaci kereses es szamolgatas utan ugy latom, hogy ott 10 ev alatt vissza tud jonni egy lakas ara. Ha mar kint leszunk jobban utanna nezek, de elsore nem tunik rossznak. Nem lakni, hanem megvenni es kiadni, megtartani, mert gondolni kell a nyugdijas evekre -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #26850 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, olyan, mintha utamba akadozna hamarosan egy. De most nem alulról, hanem felülről közelítek. Fura, mert amúgy nem én kezdtem neki a dolognak. Lassú víz, de nem bánom. No majd szólok ha van valami érdekes
Az idő meg bolond. 27 fok és napsütés, 85%-os páratartalom. Kicsit később 22 fok, eső, és 96%-os páratartalom. Fülledt, trópusi izé.
-
lorcsi
veterán
válasz
fokukac #26822 üzenetére
ahhoz képest végül is tényleg másabb ezek szerint
viszonylagos azért ez hogy normálisabb ország (ugyanúgy mint az én hsz-emben a gazdag)
ill. úgy is lehet szemlélni hogy a Föld lakosainak hány százaléka vagy miylen aránya mekkora színvonalon él..és mi ezen a skálán kb. hol tartózkodunk
így megint más a perspektíva -
lorcsi
veterán
-
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #26814 üzenetére
Jo, hat bankszakmaban siman lehet 50-60-100-200 ezret keresni. SOt hallottam olyanrol is, frissen kijott valaki egy penzugyekkel foglalkozo egyetemrol, azt £220,000 eves kezdo. Kicsit hitetlenkedtem.
Feherhollo, jo, de ki akar 30 eves mortgaget? es ez a lakas ahogy irod az otthon 10-el van parban, a kereset meg nem hatszoros itt....
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #26749 üzenetére
Valami tutira dolgozik, mert elkezd melegedni is ilyenkor... Ha minden hálózatot lelövök (adatforgalmat is, wlant is), akkor megnyugszik. Hard reset megvolt, leszarta. Ebben a zselébabban bíztam, de ezzel is csinálja. Most úgy vagyok vele, hogy este úgyis megy töltőre, nappal meg csak akkor kapcsolok neki adathasználatot, ha netezek, vagy emailezek. Na de akkor is; csak szexuálja a csőrömet az ügy. Majd jön az ájfónöt, majd lecserélem megint, droidnak meg jó lesz ez a Nexus 7 tablet, erre kíváncsi vagyok. Mondjuk hogy a 200 dodóból hogy lett 90.000 HUF az indítóár, azt nem tudom, de talán Fritzéknél majd odaadják 200 juróért is.
p
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #26739 üzenetére
Ja, kellett nekem referenciatelefon, mert meguntam az ájfónt / elkunyizták a kölkök. Az is gyorsan merült, de ennek megmagyarázhatatlan gyorsmerülési ciklusai vannak - értsd: este feltöltöm, reggelre lemerül az éjjeliszekrényen.
Ragozás beugrott oroszból, hogy mi is ez, és rémlik, hogy dojcsul is mintha lett volna róla szó. Gyerekek majd segítenek sokat, a kisebbik két nap után gondolkodás nélkül lökte már elköszönésnél, üzletekből kifelé, hogy "dánke, csűsz". Én még ott tartok, hogy "ih ferstéhe zí, áber ih sprehhe dajcs nur ejn bisszhen, sprehhen zí english?"...
p
-
válasz
fokukac #26549 üzenetére
hát, gondolhatod, hogy mennyire vigasztal
de nem muszáj feltétlenül most menni végülis, ráérünk később is. néztem repjegy árakat, dallas, ahová mennénk oda-vissza 200k, azthittem jóval drágább. onnan meg egy miami roundtrip kb 350 $.
vendéglátónk említett egy helyet, valahol messze az óceánban, ahol állnak körben a jachtok a dj-kel, és valami oknál fogva térdig ér csak a víz, és ott megy a buli. mondjuk ezt nehezen tudom elképzelni, de miért állítana valótlant..
szóval ezt ki kell próbálni, meg még 1-2 dolgot megnézni ott, jólenne ha még idén, vagy jövőre összejönne.
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac #26502 üzenetére
HI!
az a poen, hogy orzy teren a 6 os es 7e spisztoly kzoott alhnagon van 2-3liter, es mivel a meressel mar senki nem mer csalni frekventalt hejjen, marad az erzekenyseguk, amit azert az elkoveto probal kieynliteni
amugy emg tessek vezetni ha amr ijjen szeepket csinalsz:- )udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest