- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
fokukac #28558 üzenetére
Na, akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok a szopott f4sz rossz oldalán
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #28405 üzenetére
vaze, lekapcsolták luke skywalkert!!
komolyan mondom, sírva röhögök, de most már tényleg...„Mint kiderült, a hallgató azért volt fürdőköpenyben, mert a gólyatáborra forgatták újra a Csillagok háborúja hatodik részét, a diák pedig Luke Skywalkert alakította. Az egyik egyetemista szerint néhány diákot leszámítva ez a teremben lévők számára egyértelmű volt.”
„Sok lájkot kérünk Hajdu Jánosnak és a Terrorelhárító Központ csapatának, amiért minden eszközzel megvédik a Galaktikus Birodalom békéjét!”
:-) :-) :-) -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #28404 üzenetére
Hát meg a kisfaszomat. '99-ben a 2. Műszaki kémia órát azért nem fejezhette be Bajnóczy, mert a Seniorok bejöttek vagy 15-en alvilági meg vadnyugati figuráknak beöltözve, játékgéppisztolyokkal, vízipisztolyokkal, baseball ütőkkel, szivarozva, az asztalokat verve, játék riasztó pisztollyal lövöldözve, majd kihirdették a gólyabált, és "elrabolták" Bajnóczyt.
Mindenki vihogott, senkinek nem jutott eszébe semmi rossz.
Mondjuk kétségtelen, hogy azóta volt egynéhány mészárlás, na de úgy tűnik egyre képzettebb AVH ügynökök is jelen voltak ezen a dialízisszintézis ea-n. -
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #28401 üzenetére
szóval, remélem, a vegyészlányok jól vannak?
kíváncsi vagyok, a TEK hogy reagálna egy átlagos 10-12 évvel ezelőtti schönherz kupára, sárga szöcskére?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #28299 üzenetére
Ez Quiet üzemmódban olyan, hogy nem hittem el faternak hogy megy, csak mikor aláálltam és jött a hideg
Ez is lakótelep, de pont azért jön jól, mert hiába szeretem napközben nyáron a meleget, ha éjjel idebent 29-32 fokban izzadok alvás helyett, másnap meg meló. És mivel már 35 éve ez a saját lakásunk, inkább az a szomorú, hogy eddig nem lehetett ilyenünk. -
Lortech
addikt
válasz
fokukac #28240 üzenetére
Nyaralni mész amúgy?
Messonghin van egy faék egyszerű, de bitang jó kis taverna, a fél karomat adnám a bárány gyrosukért, a soffritoért és a ház specialitása sütijükért (azt hiszem Marilena, a süti is meg a taverna is).
Bírtam nagyon Korfut, szeptemberben nyugis, kicsi, végig lehet robogózni pár óra alatt, barátságos és gyönyörű. Bárhol lemész a partra, lehet fürdeni, mert sehol sincs kisajátítva a part. Ennek hátránya, hogy nem takarítják, sok helyütt vízinövényes, ami kezd rothatni már szeptember környékén.
A boltokban kum kuat likőrrel jutalmazták a vásárlásokat.Ilyet se láttam még. És ha alig nyikkantunk meg az üzletben, akkor is magyarul köszöntek el, vigyorogva.
Egyébként nagyon szép zöld még szeptember végén is, és általában még pont jó idő van, bár kezd változékonyra fordulni. -
Lortech
addikt
válasz
fokukac #28228 üzenetére
Mi Personal toursszal utaztunk oda, közvetlenül charterrel, de az szerintem egyébként is megtelik olyan utasokkal, akik csomagban foglalnak. Ha még aktuális, holnap megkérdem utazási irodás, repjegyes barátnőmet, tud-e valamit.
Amúgy lehet menni autóval is, van valami komp ami átvisz jópénzért. Géza biztosan élvezné.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
fokukac #28082 üzenetére
Egy SATA-kábel csere nem árthat, egy rossz minőségű, vagy rosszul illeszkedő (könnyen kilazuló) kábel okozhat ilyet. Célszerű olyat venni (ha nem ilyened lenne), amelyen fém rögzítőkarmok vannak.
-
Csyppa
senior tag
válasz
fokukac #28043 üzenetére
Van olyanod a vezérlőpultban, hogy Energiagazdálkodási lehetőségek, ott ami be van állítva energiaséma annál a Séma beállításainak módosítása, majd Speciális energiaellátási beállítások módosítása, itt a merevlemeznél, pontosabban a merevlemez kikapcsolásához beírod, hogy mondjuk 10000perc. És ennyi.
Vagy azt is beírhatod hogy soha, de én mindig valami számot írok, mert miért ne.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #28000 üzenetére
Én ebből csak a gitározást nem kérem (mert nem tudok gitározni), meg a fűszoknyás lányokat (mert nem tervezem lecserélni az asszonyt - minek elrontani azt, ami úgy jó, ahogy van). Amúgy teljes szívemből egyetértek (bár nekem jelenleg nincsen gondom a szomszédaimmal), szóval ez itt a pluszegyezés helye.
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #27917 üzenetére
Pirosban én is dőltem már el, mint egy fa. (Kontrolláltan, jobbra le az útról.) Összeakadt a cipőm és a pedál. Amíg tekerni kellett, addig nem volt gond, csak utána nem tudtam megtámasztani magam, amikor megálltam.
Itthon nem az a baj, hogy engedik, hanem az, hogy 0 kultúrája van mind a bicajozásnak, mind az autózásnak.
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #27915 üzenetére
Én tudok 45-tel menni, erre a sebességre 30-40 méteren belül gyorsulok, és elég szar biciklim van. Bár a múltkor 52-vel mért be a trafi, de szerintem az kamu. (Ez mondjuk százezres nagyságrendű büntetést jelentene.)
Azt ugye tudod, hogy a kresz szerint településen belül, közúton 30 a sebességkorlát a cangára?Mint írtam, aki nem tartja be a szabályokat, az ne menjen útra. Közveszélyes.
Mellesleg a Hungáriát egészségügyi okokból érdemes elkerülni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #27910 üzenetére
A Hungárián a bicajút káosz és szenvedés. Sok helyen olyan keskeny, hogy a gyalogos nem fér el egyedül az osztott gyalog+bicajúton, nemhogy a bicajos. Ezen felül tele van gödörrel és keresztül-kasul átvezet a Hungária másik oldalára 300 méterenként.
Én mondjuk elvből nem iszom alkoholt cangázás előtt, de szerintem az ítélőképességet és a reakcióidőt egy pohár bor még nem rontja veszélyes szintig bicajon.
Aki viszont nem tud 30-as átlaggal tekerni, zenét akar közben hallgatni, vagy esetleg át szokott menni a piroson, az ne pofátlankodjon kerékpárral az útra...
Egyik munkatársam mondása, hogy a bicajút arra jó, hogy azon menjenek a gyalogosok és a nagymamik. Először még elleneztem, mert a kerékpár út Pécs környékén elég ritka, és itt Pesten áldásnak éreztem. Aztán 1-2 évet jártam napi rendszerességgel melóba a Lágymányosi és a Petőfi hídon (felváltva). Egy 2x5 kilométeres úton napi átlag másfélszer kerültem önhibámon kívül olyan helyzetbe, hogy ha nem korrigálok, akkor balesetet okoz egy autós... Azóta azt vallom, hogy teljesen igaza van: aki tudja rendesen hajtani a cangát és ismeri a kreszt, az sokkal biztonságosabb, ha a műúton megy. Ott legalább figyelnek rá az autósok.
(Mivel a Lágymányosi hídon van egy 70-es tábla, ezért inkább a Petőfin szeretek közlekedni. Ha kicsi a gyalogos forgalom, akkor meg inkább a gyalogos részén, mert úgy spórolok egy 3 perces lámpát.)
Mellékes megjegyzés: a ZP újranyitása óta a Lágymányosi híd biciklis sávjának 80%-a üvegcserepekkel borított. Az én kevláros külsőm nem zavarja, de ezzel kevesen vannak így.
-
válasz
fokukac #27896 üzenetére
köszönöm a tanácsokat, igyekszem megfogadni
természetesen minél több pénzt szeretnék keresni, ezzel gondolom mindenki így van. de most asszem rátaláltam arra, hogy a távolabbi jövőben mivel is szeretnék foglalkozni, és igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogy minél kevesebb kitérővel jussak el oda. ha ehhez be kell vállani, hogy kevesebbet keresek egy ideig, akkor madj valahogy feldolgozom
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #27739 üzenetére
Lóról azért könnyebb nyilazni, mint bicajról.
Amúgy ez a lovaglás, ez komoly, nem kamu?
2012 márciusában még biztosra mondták, aztán felmérték a lóállományt. (Valamikor július eleje környékén az összes iskolának, kórháznak és tűzoltóágnak össze kellett írni, hogy mennyi lova van "raktáron".) Azóta nem hallottam új hírt ezzel kapcsolatban.
A mtk-s fonálvesztésem után már nem mondok én semmi biztosat. -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #27724 üzenetére
együtt érzek veled.
már csak azt kéne tisztázni valamilyen felsőbbrendű fórumon, hogy a szervező bevételéből mekkora kártérítés illeti meg azokat akik másnap fáradtan dolgoznak azért, hogy eltartsák azokat akik segélyen tengetik az életüket de néha elmennek beleszarni részegen a medencébe. -
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #27714 üzenetére
na, jelentem, kinyomoztam.
nem bulihajó volt, hanem a palatinus strandon van medencés parti, 100 decibellel.A város közepén, körben a Duna mindkét oldalán lakótelepekkel... okos dolog ilyen rendezvényt tartani, pláne úgy, hogy másnap munkanap van...
Szerintem mostanság értek oda a rendőrök, mert most csavarták lejjebb a hangerőt, már nem visszhangzik az egész környék, most már csupán hallom, mint háttérzajt.
A bnőm párnával a fején alszik.
Az én agyvizem még úgy fel van b.szva, hogy fenn leszek még egy darabig,---
imádom ezt a várost. -
Tim82
félisten
válasz
fokukac #27679 üzenetére
Asszem, harmadik vagy negyedik HP nyomtatómat nyűvöm éppen. (Nem mintha az előzőnek baja lenne, csak épp egy wifis all-in-one-ra váltottam az alap tintasugarasról.)
Amikor feltettem a drivert a hozzáadott CD-ről, akkor fel akart tenni "HP élményfokozót", "HP online tintapatron vásárlási segédletet", "HP közvéleménykutatást segítő segédprogramot" és még vagy 6-8 szart, nekem meg kb. a nyomtatódriver és a szkennerhez használható segédprogram kellett. Nem győztem a "Nem" gombokra kattintgatni.
Amúgy viszont tök jó cucc, tudok telefonról és tabletről is nyomtatni, mert van Android-os segédprogram is, ami elérhető a Play-ről.
-
Dany007
veterán
válasz
fokukac #27675 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok de a HP az sajnos ilyen. Én is anyám gépén tapasztaltam ezt egy "karbantartás" kapcsán. A durva, hogy ezeket szabályosan uninstallálni több idő, mint egy komplett Win7-et Xp-t feltelepíteni driverekkel alap programokkal együtt! (persze a HP szoft telepítése is ennyi idő volt...) Katasztrófa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest