- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus #55671 üzenetére
Az asszonyé nicns telenyomva virágos matricával, vagy hasonló? Vagy tele van, de a tiéd is?
Valamelyik héten hoztak hozzánk egy lapost, [állítólag egy fényképész nőé] de valami rettenet volt.. Még az alján is virágos matrica volt, le kellett kaparni, hogy szét tudjuk szedni.. -
válasz
bandus #55575 üzenetére
Lehet peldaul
- egyszeru algoritmust kitalalni, peldaul mittudomen, az a jelszavad, hogy password, es mondjuk a domain harmadik betujet beszurod a jelszo elso betuje utan, a vegere meg odaillesztesz egy szamot, ami a domain betuinek szama + 3, tehat prohardver.hu-hoz
prassword13
.. ezeket konnyu megjegyezni, es ha kikerul egy jelszavad, akkor nem lesz ujrahasznosithato. Persze ha tobb helyrol kikerul, akkor ki lehet talalni, hogy mi az algoritmus, de a tomegesen feltorni probalt accountok eseten nem szoktak egyedi jelszavakon gondolkozni a hekkerek- a browserek relative biztonsagosnak mondhatoak szerintem, illetve nem jellemzo, hogy ezeken keresztul tornek meg a jelszavakat
- de vannak jo browser integracioval rendelkezo password managerek is, mint pl. Lastpass, de ezekrol nem tudok nyilatkozni
A lenyeg, hogy a password reuse az igazan kritikus problema, nem az, hogy valaki 'megtori' az accountodat valami brute force megoldassal.
-
Tim82
félisten
válasz
bandus #55565 üzenetére
Sorold csak fel, mert pl. egy microSATA SSD jó 20k-val megdobja az értéket HDD-hoz képest...
Amúgy 50-55k szvsz, 2 GB RAM-mal és vinyóval.
De van noti beárazós topik is a Lokál témák között (mobilról írok, így nem keresem elő neked most).Never mind, azt értetted szaktopik alatt, már látom. -
parandroid
félisten
válasz
bandus #55565 üzenetére
Linket nem adok, de felújítva, 6 hónap garival így megy:
Hp Elitebook 2530P - 63.990,- Ft
- makulátlan hibátlan állapot!
- Kijelző: 12.1" Matt (16:10 képarány) 1280x800 pixel, WXGA,
- Intel Core2Duo L9400 (6M Cache, 1.8 GHz, 1066 MHz FSB)
- 2GB RAM DDR2 (800 Mhz) (Bővítés megoldható)
- 80 GB HDD Sata II
- DVD-RW
- videó vezérlő: Intel shared GMA-4500MHD / max.384MB
- bill. világítás, külső fényérzékelő
- ujjlenyomat-olvasó
- sztereó mikrofon - nagyon jó hangminőség!
- pöcökegér
- HP 3D Driveguard védelem
- Magnézium váz, alumínium burkolat, Mil-Std-810F katonai szabvány
- 1,4kg a 6cellás akkuval
- 6 cellás Jó aksival 2-3 órát bír!
- Wifi 5100 AGN
- vezetékes hálózat: 10/100/1000 Gigabit ethernet
- FireWire (IEEE 1394): van
- dokkolható,
- Hálózati töltő
- 6 hónap garancia
Ajánljuk hozzá!
több darab!
A termékek ára BRUTTÓ, 0%-os áfát tartalmaz.Ez alapján be tudod lőni, gondolom.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #55513 üzenetére
4 hónapot szoptunk azért, mert egy barom nem kezelte le matlabban a tüskeszerű NaN inputot egy változónál, azt a modelljéből generáltak kódot az ECU-ba.
Ráadásul a szabályzó a NaN bemenetre értelmes kimenetet generált, és nem lehetett józanész teszttel kiszűrni az aktuátor oldalon.Szívlapátsorompóval verném azt, aki sorozatgyártásba matlabgenerált kódot küld. A matlab programozók egyszerűen nem szoktak hozzá ahhoz, hogy a modell a valóságban is működőképes kellene hogy legyen, mondjuk egy autó motorvezérlőjében.
(u.i.: Dolgoztam 15 hónapot matlabban, még egyetem égisze alatti projekteken.)
-
válasz
bandus #55513 üzenetére
Jegyezd meg jol: a Matlab egy foshalom
, bar teny, hogy csomo mindent beletakoltak mar az idok soran, de alapvetoen azert elnek meg tul, mert az akademiaban meg viszonylag erosek.
Parom jopar tizezer Matlab sort megirt -- nem programozo, statisztikara meg neuralis halok modellezesere hasznalta -, most utolag sirni tudna, hogy vajh' miert nem mutattak meg neki regebben a Pythont (meg a hozza tartozo toolboxokat, SciPy, stb.).
Szal Matlabot szerintem felesleges 'tanulni', ami kell, azt osszelapatolod benne, aztan kesz. Szerintem.
BTW, en most a Cryptography meg a Quantum Mechanics kurzust tolom parhuzamosan a Coursera-n, a kriptografia szerintem _kifejezetten_ huzos, irtozatosan csavargatnom kell a fejemet.
-
parandroid
félisten
válasz
bandus #55316 üzenetére
Szakadj el Bp-től, és nézz ki vidékre, lehetőleg minél kisebb településekre - mondhatnám, hogy főleg kelet-Mo-on nézelődj, de teljesen mindegy, ugyanez a helyzet nyugaton is, legfeljebb nem annyira súlyosan. Kisebb településeken, falvakban, tucatjával állnak az elhagyatott, egyre romló állagú házak: a lakók általában kihaltak belőle, az örökösök pedig nem tudnak vele mit kezdeni, mert vagy az ország másik felén laknak, vagy egyszerűen csak messze van a munkaelytől, oktatási intézménytől, akármitől, esetéeg ráadásul a komfortfokozata is a béka segge alatti. Eladni nem lehet, egyrészt a fentiek miatt, másrészt azért, mert óriási a kínálat belőlük. Többsége annyit sem ér, mint a telek, amin áll, a sorsuk az, hogy előbb-utóbb összedőlnek. A falvak pedig kihalnak, vagy elgettósodnak. Szerencsés környékeken esetleg üdülőövezet lesz belőle, de ehhez kell valami turisztikai vonzerő a környéken - halastó, Balaton, nagyobb termálfürdő (nem az a fajta, amiből 20 éve EU-s támogatásból minden kisváros épített, aztán nem bírták üzemeltetni sem, hanem igazi, működő termálfürdő), és főleg remek közlekedés (jó utak, tömegközlekedés, nagyváros viszonylagos közelsége). Az ország nyugati részén ezeket a házakat jó darabig a nyugati nyugdíjasok vásárolták fel és hozták rendbe (nekik) bagóért, majd újították fel őket, de miután az élet már itt is drága (kérem a jogdíjat, ha tényleg ez lesz a következő Bruce Willis film címe), egyre inkább elmaradoznak ők is.
Szóval vannak a lakáshiánnyal küzdő angyvárosok, és az omladozó vályogházak (vagy 50-es évekbeli kockaházak) az isten háta mögötti kistelepüléseken. Na, ebből hozd össze a kereslet-kínálatot.
Lehetne persze az ország tömegközlekedését fejleszteni P+R-rel, elővárosi vonalakkal, vasútrestaurációval, lenne is értelme, de egyrészt befektetést igényel, másrészt senkit nem érdekel, akit kéne, mert alattuk ott az A6 Allroad Quattro, és különben is van belvárosi lakása.
p
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz
bandus #55283 üzenetére
De bír, mert eddig 10k-s elszámolókat kaptam éveken keresztül, most meg 36 ezreset. Az óraállás stimmel, csak éppen az éves fogyasztásom volt jóval magasabb, annak ellenére, hogy fogyasztási szokásaim nem változtak és a hideg sem volt a télen.
És úgy értelmezd ezt a +26 ezret a korábbi évek elszámolóihoz képest, hogy 10 és 11 ezer forint közötti havi részszámláim szoktak lenni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #55257 üzenetére
amúgy nekem ez a mai sírós hír.
[link]Nincs ebben semmi meglepő... Minden józanul gondolkodó ember tudta, hogy ez lesz a vége.
De hát olyan jól hangzik, hogy volt rezsicsökkentés, sőt lesz jövőre is)
Az meg, hogy ki fizeti a különbözetet, ugyanmár.
Persze a legtöbb embert ebben az országban abszolúte nem zavarják a tények. -
föccer
nagyúr
válasz
bandus #55257 üzenetére
Demagógia. Az olcsó szó a magyarországi tömeget (akik szegénységben élnek, a lakosság igen nagy hányada) nagyon erős érzelmeket kelt. Az alacsonyabb, kevesebbnek messze nincs ilyen hatása. Ez egy puszta marketing szlogen, amivel hülyíteni lehet a választók nagy részét.
üdv,föccer
-
bobsys
veterán
válasz
bandus #55078 üzenetére
Olajipari contractoroknal kemeny szorzok vannak. 2K napidijjal itt eddig cegek araiban lattam, de abbol az ember maga termeszetesen - mint az mar szoba kerult nemreg itt - kevesebbett lat, de $800-$1000 az belefer Washington kornyeken tobbett is eltudok kepzelni, de az ottani arakkal nem vagyok tisztaban, az a rengeteg kormanyzati melo miatt picit mas vilag
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #54933 üzenetére
Én Bécsből szavazok a lakcímem szerinti egyénire is. Tessék tájékozódni a lehetőségekről.
Online felület is van mindenhez.Viszlát: Alapban egy általános témáról van/volt szó, nem egy egyedi esetről. Ettől függetlenül még figyelmes olvasás után sem volt egyértelmű számomra, hogy a szolgáltató oldal arra kötelez titeket, hogy hülyeségek miatt kihívjátok a supportot. ÉKE.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #54887 üzenetére
Nálunk 1 hetes (tehát 5 munkanapos) CMM felhasználói-kezelői tanfolyam/képzés az új beszerzett félautomata CMM-re 1500€/fő volt, és 12 hónap, azaz 1 év volt az aláírandó idő.
Kolléga 11 éve van a cégnél, és a régi manuális CMM-et önszorgalomból, kézikönyvből tanulta meg, majd vizsgázott le belőle, és használta 11 éve folyamatosan...Na ő nem írta alá. Gondolta, ha 11 év lojalitás a cég iránt nem ért meg 1500 €-t, akkor ő inkább nem akar azon az új gépen dolgozni... És megértem.
Akik 1-5 hónapja vannak a cégnél, nyilván aláírták, de hát ugye...A hivatalos tanulmányi szerződést meg többnyire úgy írja a cég, hogy a képzési idő kétszereséig a cégnél kell maradni, és ekkor a költségek egy részét átvállalja a cég, legyen az akár egy főiskolai, a dolgozó által kezdeményezett képzés. Felmondás esetén vissza kell fizetni a már befizetett összeget egyösszegben.
-
-
bobsys
veterán
válasz
bandus #54781 üzenetére
Hivd fel/kuldj e-mailt a budapesti British Councilnak, hogy kuldjenek egy listat azokrol a tanaraikrol akik tartanak kulon orat. IELTShez en igy keszultem fel, egy ausztral anyanyelvu tanarral (magyarul nem is beszelt). Akkoriban 5K/ora volt valahol belvarosban mar nem emlekszem, hogy hol. Ha kell meg megvan az elerhetosege (valahol, azt hiszem
)
Gondolom nemcsak nyelvvizsgara felkeszitest vallanak, de mondjuk azert az jo gyakorlas, megtanitanak konnyen beszelni teljesen atlagos temakrol, megtanulsz gyorsan regalni a kerdesekre, szokincsed bovul ilyesmik. -
Integra
titán
válasz
bandus #54781 üzenetére
szerintem nincsen. aki akar, itt is profi lesz angolból. apám úgy lett szinkrontolmács 2 nyelvből is, hogy el nem hagyta az országot. én is úgy beszéltem két nyelvet gimi elsőre, hogy nem hagytam el az országot soha, mert nem volt pénzünk. sosem láttam értelmét ezeknek a külföldi nyelvkurzusoknak, szerintem pénzkidobás és humbug, ettől függetlenül igyekszem nem magamból kiindulni, ha valaki ezzel akarja megmagyarázni saját maga számára, hogy nem biztos még a nyelvtudása, mert nem volt külföldön, akkor tegye. de szerintem ez önigazolás, semmi több.
nincsen itthon olyan társaságod, amelyik netán tele van külföldiekkel? megkell tanulnod angolul gondolkodni, hogy beszéd közben ne magyarul gondolkodj és ne fordíts magadban, hanem minden ösztönösen angolul jöjjön.
angol ajkú, magyarul nem beszélő tanárt kell keress, ha tanárban gondolkodsz. -
-
-
válasz
bandus #54392 üzenetére
Köszönöm. Ha nem elég jó hely, akkor egyértelmű a döntés! Viszont, őszintén szólva én erre vártam. Nem sok gyakorlatot töltöttem ott (valami 90-120 óra), de megtetszett, és lehetőség szerint meg is jelöltem az önéletrajzomban. Szerencsémre az egyik dolgozó külföldre "emigrált", így lett egy hely, persze a csavar ott volt hogy most teljes állásban vállaljam el, és úgy járjak mindenfelé mellette, tehát azokat a napokat szabadságként számolják el.
-
Viszlát
addikt
válasz
bandus #54237 üzenetére
Ha ram hallgatsz, a penz legyen harmadlagos, elsokent hosszutavu szakmai celod fenyeben vizsgald meg, aztan erdemes figyelembe venni a maganeleti vonatkozasokat is mielott az ember hanyattesik a fizutol. Persze ha az a hosszutavu cel, hogy minel tobbet keress akkor nem szoltam.
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #54172 üzenetére
nehéz komolyan venni egy olyan cikket aminek az ábrájában ekkora logikai hiba van (vonallal ábrázolni különböző területek létszámát)
meg nyilván úgy lenne érdekes, ha lenne egy mutató hozz, amiben legalább megbecsülik a feketén/szürkén keletkező pénzáramlások arányát is
és energia szektorban, meg ahol szinte csak multik vannak, pl telekom nyilván alig van fekete kifizetés, turizmusnál meg nyilván a fele az alsó hangon is. -
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus #54177 üzenetére
IT ipar: mindenki IT iparnak vallja magát. PHPistike és a 3 iskolában rendszergazda Jó Áron is. Meg persze sok helyen megy a feketézés is kisebb cégeknél. A valóság szerintem is több valamivel. De pénzügyi területre ugyanez igaz, az az érzésem...
Tothgera30: nettó 380k még itthon se olyan hű meg ha...
-
-
NoLF
veterán
válasz
bandus #54095 üzenetére
Nem lattam meg de majd belenezek - a szovegertesem mar regen sem volt rossz, de nyugat anglia mar eleg erosen kikepzett az elmult evekben
Ehhez kepest a kollegamat akivel lassan fel eve dolgozunk (Newcastle-bol szarmazik) meg mindig alig-alig ertem meg, mintha nem is angol lenne.
-
Integra
titán
válasz
bandus #54082 üzenetére
sajnos sokunknak megvan ez a tapasztalata. kár, mert jó vezetésű állami tulajdonú cégekre, főleg energia szektorban nagyon szükség lenne.
jut eszembe, paks 2-vel kapcsolatban, az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egészet a szocik kezdték meg anno és a vityáék is rábólintottak akkoriban, ezért is juthatott idáig. tehát semmi más nem történt, mit amit már anno évekkel ezelőtt elkezdtek, azt most a jelenlegi vezetés aláírta. szóval a vörösök is eléggé álszentek... nem véletlenül orosz és nem nyugati atom mellett döntöttek, mert tényleg ez a legolcsóbb magyarország helyzetében. -
Integra
titán
válasz
bandus #54079 üzenetére
nem köpök kapásból az állami energia szolgáltatás felé, és alapvetően maga az ötlet egyáltalán nem rossz. szerintem. más kérdés, hogy a megvalósítás az olyan, amilyen. és mivel állami cégek, így magában hordozza, hogy dilettáns, inkompetens, pórázon tartott pártkutyák ülnek azokban a székekben, amelyek azért felelősek, hogy jól működjön a vállalat. tehát nem fog jól működni.
-
parandroid
félisten
válasz
bandus #53583 üzenetére
Ne legyenek illúzióitok. Másfélmillió vallásos őrült a narancs oldalon, több, mint félmillió a piros oldalon, és ugyanennyi a nagyonpirosfehérzöld sarokban. Ráadásul utóbbiak és a narancsosok között van egy jelentős átfedés. És ezek lelkesek, aktívak, hangosak, és mindenre képesek a hitükért és a vezetőikért, szemben a csendes többséggel, aki már minden oldaltól sugárban hányik, és esélye sincs, hogy olyat válasszon, aminek értelme is lenne.
Élni még éppenséggel lehet, csak éppen azt nem tudod, hogy a szektor, amiben te dolgozol, mikor kerül sorra, és lehetetlenedik el ezzel az egzisztenciád. Onnét kezdve vagy éhen döglesz, vagy beállsz valamelyik táborba, vagy szép csendben elmormogsz egy káromkodást az összeszorított fogaid között, és elkezded újra felépíteni az életed. De akkor már érdemes elgondolkodni rajta, hogy érdemes-e ugyanott, ugyanolyan körülmények között, ahol megint ugyanúgy elveszíthetsz mindent egyik napról a másikra, vagy inkább dobbantasz, és keresel egy kiszámíthatóbb környezetet. Vagy rakhatsz barikádokat, és dobálhatsz molotov-koktélt, miközben lőnek rád, és még az is lehet, hogy sikerül elkergetni az adott pillanatban legfelül tanyázó gazembert, és kezdődik minden elölről, mert az imént említett vakhitű horda bármikor újra megválaszt egy ugyanolyat, ha nem ugyanazt.
p
-
Integra
titán
válasz
bandus #53410 üzenetére
neveltetés kérdés alapvetően. a legtöbben nem kaptak tisztes nevelést. nem tanították meg nekik, hogy a közöset, a nem sajátot is megkell becsülni és vigyázni rá.
anyám kollégáit látva, a teljes aussendienst szétvágja a céges flottát (8-10 milliós autókat), még csak ki sem takarítják, az autók egytől egyig fertő az összes, hidegen széttapossák és csak ennyit mondanak váll rántva: céges, szarok rá, úgyis kapok másikat.. vidékről feljött beképzelt egyszerű suttyók mind. -
tbs
addikt
válasz
bandus #53373 üzenetére
Divat. A Cserpes csokija nagyon "kakaós", nem igazán csoki, a "túrója" meg inkább rikotta mint túró... Nekem nem ízlik.
Pár kollégám preferálja a Cserpes cuccokat, de... Igazság szerint mi nagyon sok tejterméket magunk állítottunk elő igazi tehén igazi tejcsijéből - és a cserpes cuccoknak kujvája nem olyan íze van, mint amit megszoktam kiskoromban egy tejföltől/túrótól/tejtől/joghurttól/kefírtől/vajtól... Biztos az EU élelmiszeregészségügyi előírások irtják ki belőle az ízt és teszik "lisztessé" pl. a tejföljét... -
tildy
nagyúr
válasz
bandus #53334 üzenetére
Nem, mi olyan hulyek vagyunk, hogy nem nezunk utana. Nem tudunk sem a vasa museumrol, sem a Skansenrol, sem az ovarosrol.
De most komolyan, hogy kerdezhetsz ilyen hulyeseget?
Kiment a fejunkbol a metro, ennyi. Majd megyunk legkozelebb is.
Kozben mutottek edesapamat is, neha azt sem tudtam, hol all az agyam. Amputaciorol van szo, ha erdekel.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #53282 üzenetére
Az összes Villamos Energatika tanszék által tartott kurzusommon és gyakorlaton elhangzott ez különböző emberek szájából, amikor Paksról és fenntartható energiapolitikáról volt szó.
Valószínűleg valami fő elem fáradását gyorsítja a leszabályzás.Abban szerintem egyet tudunk érteni, hogy a paksi blokkok nem tudnak csúcserőműként üzemelni. Már a szabályzás lassúsága miatt sem.
(Egy fosszilis erőműnél sokkal egyszerűbb hirtelen "kevesebb vagy több fát rakni a tűzre".) -
Viszlát
addikt
válasz
bandus #53194 üzenetére
Laza 3 ora alatt lezavartuk a szakmai multat, projekteket, ebed alatt kifaggatott a ceg profiljaval kapcsolatos szakmai dolgokrol, aztan le kellett vezetnem egy SLA megszeges (de hulyen hangzik ez magyarul) miatti telkonfot, az eszlelestol a megoldason at a megelozo teendok felvazolasaig. Egy valos esetet vettek alapul, 14 resztvevo, a kulonbozo reszlegektol bent volt 1-1 ember, plusz az erintett kliens oldali technikus, majd egy ponton a kliens kapcsolattarto es a kliens service managere is bekapcsolodott (ezeket nyilvan most ceges emberek "jatszottak" el). Szoval nem vicceltek, igazabol profin meg volt oldva az egesz. Majdnem 4 oras call volt, ami kozben kaptam egyeb hivasokat is kulonbozo fejesektol, akiker tajekoztatni kellett a fejlemenyekrol. Ugyhogy kicsivel tobb mint 8 oran keresztul tartott az "interju", oszinten szolva a vegefele mar az angol is egyre nehezebben akart menni, ezert is irtam, hogy keves vagyok meg ehhez...
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #53194 üzenetére
Egy bizonyos szint fölött az állásinterjú nem úgy néz ki, hogy "meséld el a dízelmotor hidegindítási karakterisztikáját". Mocskosul komplex szakmai kérdéseket tesznek fel, és általában legalább egy gyakorlati feladatot is meg kell oldanod helyben.
Bár egy kedves barátom legutóbb két napot kapott, hogy jelentkezzen a megoldással, lehetőleg személyesen. Nem is várták el, hogy azonnal válaszoljon, hanem hazaküldték a HR-es rész után. Hozzávágtak egy csv-be exportált CAN logot, azt a feladat valami olyasmi volt, hogy írjon szabályzást az ACC-hez. (A logolt CAN üzenetek kevesebb, mint 10 százaléka volt releváns.) -
B1T3
addikt
válasz
bandus #53146 üzenetére
Szerintem is jó ötlet, és tényleg csak az a procedúra tűnik körülményesnek, míg eljut odáig az ember, hogy használja. Bár aki gyakran jár arrafelé, talán nem teher. A cikk végén jól összefoglalták, miért jó ötlet („olcsóbb lehet, mint a taxi, kényelmesebb lehet, mint a tömegközlekedés, és mégsem kell a saját – vagy bérelt – autóval járó kötöttségekkel kalkulálni”).
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #53118 üzenetére
De mondjuk. Cibnel nem dombornyomottam van, terhelik is a 10 forintokat. Raffinal meg még a csoportos beszédére sem szégyellik kivetni ezt a beszedendo költséget. Amint hazaerek a svedektol, megkeresem pontosan mennyi az annyi.
Feherhollo : bankja válogatja. Magyar illetéket nem kell, de pl a legtöbb brit bank ( current account of eseten) felszamol tranzakciós illetéket.
Persze van olyan , amelyik nem, de nem túl gyakori. En a metro banknal láttam, meg talán Emvy mondta meg régebben valamelyik HSBC csomagot.
Ez nekem minden vásárlásnál £1. USA bankok eseteben nem vagyok jártas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest