Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #6256 üzenetére
Eljön még az az idő, mikor az ember házilag süti a kenyeret. Mióta Lajos olyan profin készített egyet, azóta pl. mi már nem is vettünk bolti kenyeret.
Egy fél kilós vekni kb 0.5fontból, azaz 150 foritból kijön cakkompakk, és legalább tudjuk mi van benne. Mennyi otthona liszt kilója?
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #6264 üzenetére
Nem, nem. Ez biza sértené a titkos szavazáshoz való jogot, az ombudsmannak meg lenne egy szép villája az V. kerületben.
Elég lenne azt kérni, tessék folytatni az idézetet:
"Zászlónk gyakran plántálád vad török sáncára ..." ???
vagy
"Ez a föld, melyen annyiszor apáid vére folyt ..." ???
vagy meg lehetne kérdezni, milyen történelmi esemény kapcsolódik az évszámhoz?
895, 1222, 1514, 1707, ...
vagy egyszerűen mennyi a pi 2 tizedes jeggyel. -
lujó55
addikt
válasz
Totál egyetértek!
Csak tudod az a baj, hogy az országot kiárusító politikusok (bölcsészek, jogászok, dolgozni nem akaró nagypofájúak) ha már forró a talaj, szépen visszavonulnak a budai villájukba és máris minden oké. Nincs komoly számonkérés, hogy pl. sztárügyvéd józsibácsi miért ment dél-amerikába tárgyalni gyümölcsbehozatalról, mikor itt meg borogatták a gazdák a terményt a kossuth téren, meg a tejet a csatornába. Semmi hír azóta, nyugisan elvan sztárprimadonna feleségével. És ez csak egy, a pannonpumás tudálékos bölcsészről sincs semmi hír, stb... -
FehérHolló
veterán
válasz
A király mondá vala nem régen: Dógozzá' keményebben!
De hamarosan más világ jön. 18 év alatti gyerekekért is kapnak a szülők plusz szavazatot. A hivatalos statisztika alapján a 12 év alatti gyerekek 70%-a roma. Továbbá a roma lakosság döntő többségének 8 általános, vagy alacsonyabb a végzettsége.
Ezen felül a PTE-től a közeljövőben (=1 hónap) több milliárd forintot von el az állam (Széll Kálmán terv - Orbán csomag). A többi egyetemtől szintúgy hasonló mennyiséget. RIP minőségi munkaerő, RIP oktatás. -
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #6212 üzenetére
Én csak trágyaszagot éreztem. Bár nyilván ennek köze van a meleg időhöz.
WhiteRaven: Ugye nem részletre lett véve az autó? Ha pedig igen, ugye volt rá mindenre kiterjedő biztosítás? Szerencsére nem történt személyi sérülés, az autó pótolható. Romániában pedig nagyon kell vigyázni a közlekedéssel.
-
kételkedem
addikt
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #6134 üzenetére
én már sikeresen leszoktam, nem védek senkit.
a cigaretta drog. az alkohol drog. a kávé drog. ezen kívül az illegális, tiltott szerek is drogok. a legeslegtöbb addiktív, a legálisak közül mind.
szoktál alkoholt fogyasztani?
ha igen (mert igen), akkor meg tudod mondani, miért jó?
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #6060 üzenetére
Nekem egyik sincs, de a felsoroltak közül szubjektíven, külsőre a Wave 723 tetszik.
A négy napos hosszú hétvégémet úgy oldották meg, hogy szombaton és hétfőn is 8 tól 12 óráig dolgozok. A vonatom 6:25-kor indul és a délutáni 13:34-kor ér haza. Így lett a négynapos hosszú hétvégéből kétnapos széttördelt.
-
-
BlacKSouL
addikt
-
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #5848 üzenetére
Jóreggelt!
Te, setít, megtaláltam a számodra ideális várost :
[link]"Több mint 17 ezer ember halála árán épült meg a világ legészakibb városa: Norilszk. A Föld leggazdagabb nyersanyaglelőhelye felett épült település a világ legszennyezettebb, leghidegebb, legélhetetlenebb, legéletveszélyesebb, külföldiek által nem látogatható panelvárosa."
Nagyon durva...
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #5762 üzenetére
Te már vizionálsz a fényhiánytól! Szerezz be egy kvarclámpát!
(#5763) ToBeY már megvan az Asus, nincsen összehasonlítási alapom, nem tudom melyik és mennyire lenne jobb. 20 ezerből megvolt szállítással, azóta teszi a dolgát. A menüben navigálva néha érthetetlen okból lefagy, de eddig még mindig sikerült újraindítanom.
-
vikvuk
senior tag
válasz
BlacKSouL #5735 üzenetére
jó lenne már amerikát jó dolgokban is majmolni, ott ugyanis már nincs dohányzás
de itt még az állami eü-nek kell ellátni a lebetegedetteket pl. világszinten kimagasló tüdőrákosokat (passzív dohányzás uolyan veszélyt jelent -ez a leggusztustalanabb dolog az egészben)
mindannyiunknak (népesség) nem éri megezt egy dohányzó is beláthatja
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #5600 üzenetére
na, csak, hogy érezd, hogy nem vagy egyedül a lúzer univerzumban, én vettem egy plazmatévét, ami szép nagy, meg szép képe van, de cicereg az invertere, mint állat, meg egy médialejátszót, és a kettőt összekötve a 24p-s filmeknél lilás-csíkosan villódzik, akad, és nincs hang, ha átrakom 60hz-re, akkor meg minden jó, csak ugye az nem 24p. és ezzel szívtam egész este, és most nem tudom, hogy az egyik a hibás, vagy a másik, vagy mindkettő, vagy csak az elektromagnetikus kaotikus kisugárzásom, ami mindenféle kütyüt tönkretesz 10 méteres körzetben.
Ja, amúgy csak 3-4 minimálbérnyi összeget adtam a fenti két kütyüért, szóval egy picit morcos vagyok.Ui. viszont Pesten sütött a Nap tegnap is, meg ma is!
A fényeken látszik, hogy már tavasz van. -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #5600 üzenetére
Nem egyedi jelenség! Görögországban a nyaralóhelyen pálmafa, pálmafás árnyékoló, Hawaii -bár stb. Erősen rágyúrtak valami Csendes-óceáni hangulatszerűségre. De ha nem akarok messze menni, Nyíregyháza belvárosában sem sok olyan hely van, ahol legalább 6 féle magyar sört, ugyan ennyi magyar bort és pálinkát lehetne rendelni.
-
Dylen
senior tag
válasz
BlacKSouL #5590 üzenetére
itt az 5. kerületben december első hetében egy pulcsiban futkároztam a városban és kicsit sem fáztam, itt tél nem volt, csak december második felében.
Októberben volt kb 2 hétig hideg (pont mikor nem volt melegvizünk, de aztán novemberre és december elejére tavasz lett...És még csak a március 2 napjában járunk, és ma reggel elvakított a napsütés és kinyílt a hóvirág a kertünkben, szóval erről ennyit.
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #5444 üzenetére
Nem azért fogy ennyire, mert én szivornyázom, egész héten kocsival szaladgálok, csak 7végén jutok le, hanem mert a mama is rájár. Azt mondja nem segített az antibiotikum amit doktorbácsi írt fel, de a HPtól (nem az irodatechnikai cégóriás) meggyógyult
Szerintem ha jobban átkutatom a szemeteskonténert megtalálnám én azt a soha ki nem váltott receptet
(#5445) ch003067: de most komolyan! Idén nem volt egy vödörnyi gyümi sem, a cefréshordók szépen kimosva, lefordítva szomorkodtak a pecu mögött, nem volt se lekvár, se pálinka. 4000-ért mondják az 52 fokosnak literjét, inkább beosztom, nincs pocséklás!
Amúgy megvan a tragédia: az egyik dézsa savanyú káposzta mehet ki a 3,14... mert megposhadt. Vajon mitől? A legszörnyűbb az, hogy nem bírnánk felhozni a pincéből, szépen ki kell szedni a tartalmát ami olyan büdös, hogy csak na!Majd holnap, most nem akarok moslékot csinálni az udvarból. Szívem szerint megvárnám amíg a rohadt szomszéd elkezd grillezni az udvaron, de sajna
- hideg van
- pont felőle fúj a szél. -
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #5396 üzenetére
Ilyenkor mindig az a kérdés merül fel bennem, hogy a 13-18 éves gyerkőcöknek ki fizeti a bagóját?
Bár a múltkor két 13-14 éves debreceni csaj arról beszélt a villamoson, hogy mindkettőjüknek volt egy olyan 1-1.5 éves időszaka, amikor hetente több pasival kettyintettek. Ráadásul milyen jó volt majdnem minden nap dugni. Sajnos 20 percet utaztam velük, közben az is kiderült, hogy heti 15-20k-t költenek bulira. Ezek után már semmin nem lepődök meg.
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #5388 üzenetére
Érdekes, én ismerek olyan kocsmákat, ahol nem lehet dohányozni. 1km^2 körzetemben legalább 3 ilyen van.
Másrészt csak olyan éttermekbe járok, ahol rendesen el van különítve a dohányzó/nem dohányzó rész, vagy ahol egyáltalán nem szabad cigizni.
Sőt, az említett kocsmák és éttermek egyike sem első-/másodosztályú, megfizethető árakkal (pl korsó soproni max 350Ft).
Egyszerűen annyi az egész, hogy nem szabad megelégedni a füstös fossal, és keresni kell másik helyeket. -
koshmar
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #4983 üzenetére
Yokohama kék fényei!
Blue lights of Yokohama!Hogyne ismertem volna! 4 évesen , mikor apukámék katonai eskün voltak, mondtam nagymamámnak, pszt, veszek fel jó számot a tévéből a magnókazettára, pont ezt as számot sikerült letörölnöm kaziról. Apukámnak nem volt őszinte a mosolya, kedvenc száma volt.
Most elpityeredtem egy kicsit,köszönöm a linket küldöm neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- OLED TV topic
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kerékpársportok
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest