- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
a magyar emberek még mindig irtózatos tévedésben élnek az itthoni vendéglátást illetően. hidd el, a "borravalód" a legkevésbé sem érdekli a felszolgálódat, hisz a legtöbb esetben nem is az ő zsebébe vándorol. arról meg végképp nem ő tehet, hogy arra a napra egykét kollega lebetegedett, nem ért be, az üzletvezető nem jól osztotta be a munkavállalókat aznapra, stb stb.
az ételed előállítási költsége pedig kb 400 ft lehet, az ő bérével és rezsivel kiegészítve kb 1000 ft, tehát elenyésző kárt okoztál nekik. a rosszhír keltéssel annál többet, ez szíved joga.
(félreértés ne essék, sosem jártam ott, nem ismerek onnan senkit, az is lehet hogy tökéletesen a levegőbe beszélek, ugyanakkor többet álltam a másik oldalon, mint vendég oldalon, így kvázi tökéletesen tudom hogy mi, hogyan működik. főleg a büdös rohadt nagyfaluban)
no offense, uff!
-
Pisztillus
senior tag
Szia!
A pirosság valamilyen gyulladást jelent, a sebesedéssel együtt. Próbáld meg a Spiritus salicylatus FoNoVII. készítményt (szaliciles szesz), de csak akkor, ha nem vagy penicillin- vagy szalicilátérzékeny. Előfordulhat, hogy egy kicsit csípni fog. Ha pár napon belül nem kezd el javulni, akkor viszont doki.
-
hoffman_
nagyúr
Neten nem néztem még az oldalát, de rápróbálok. Nagyon tele a tököm már, minden reggel fájó háttal kelek, úgyhogy megelégeltem. Az ágyrácsom olyan, mintha 30 centis acéllemez lenne, de nem akarok mellé szar matracot.
mod:
Omg. Legolcsóbb 80x160-as matrac 45k, egy 160x200-as 100k-nál kezd.
IKEA has won. Node persze nem adom fel.
-
Winner_hun
félisten
-
-
ngabor2
nagyúr
a pénzvilág jelenleg a titkosítás miatt tud virtuális pénzzel dolgozni. a jelenleg elterjedt prímszámokra épülő titkosítások visszafejtése meg okosék szerint pillanatok kérdése egy jól összeállított kvantumszámítógéppel és programmal. egyszer próbálta elmagyarázni egy olyan ember, aki nagyjából átlátta a módszert, nem igazán értettem. de hiszek neki. a neten keresgélve is érdekes, leegyszerűsítve is bonyolult dolgokat találtam róla, meg se kísérlem megérteni
a google az én szolgám ezen a téren.
kukac: egy fejlődő, és egyre éhesebbé váló kína, vagy india mellett a 200 dollár feletti olajár nincs is olyan messze. másrészt én még úgy tanultam, hogy az olaj nem tócsaként, hanem porózus kőzetben, felitatva van jelen, és a ma elterjedt módszerekkel kitermelhető olaj az összes mennyiség kb. 1%-a, a többi a pórusok falán van megtapadva. tehát ez az 1% fog 10-20-50-200 éven belül elfogyni, de a maradék 99% (egy része) szintén kitermelhetővé tehető, természetesen nagyobb költséggel. javíts ki, ha tévedek.
-
pohár
félisten
eh, nekem is a nagylábujjamon meg kéne megcsináltatni a 4 szélt, de a lézeres KICSIT drága, meg Debrecenben nincs is ilyen lehetőség tudtommal... úgyhogy marad a kaszabolásos és trancsírozásos módszer
BS... ajánlom figyelmedbe
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából az az ok, hogy elég kevés a kocsi, ezért járnak sokkal kevesebb kocsival a vonatok, mint tíz-húsz éve. Azelőtt például a Bp-Szolnoki ingavonatok 11 kocsival jártak, ma 6-7 kocsival. Egy vasárnap esti gyorsvonat 15-20 kocsis volt Bp felé, ma gyakran tíz sincs . Az utazási igények ellenben csak vasárnapra és péntekre nőnek meg ennyire a többi napon bizonyos viszonylatokban alig van utas...
A műszaki lehetőségek egyébként húsz kocsit engednének meg...2Lkedem: a mondott átlag csak tízfős osztályra jön ki......
-
FehérHolló
veterán
Azért nem mindegyik ilyen, de az AIESEC-et is zárd ki ez alapján.
A legnagyobb baj, hogy a legtöbb komoly ösztöndíjhoz 4.8 feletti tanulmányi átlag a kritérium. Ezt a mi karunkon nem teljesen lehet összehozni, szerintem nálatok sem. (Bezzeg az újonnan egyetemnek csúfolt fősulikon igen, és ez gáz.)
A leginkább járható út, ha a tanszékeden keresel külföldi egyetemi/céges kapcsolatokat. Nálunk ez vált be. -
Mawyx
őstag
Én magam akartam megforrasztani, de kapásból szétszedni se lehetett a töltőt, valahogy mintha egybe lett volna. Minden mindegy alapon szétbarmoltam, szétvágtam, de nem láttam égésnyomot meg semmit, főleg, hogy még belül is tele volt nyomva valami "ragaccsal", szóval ebbe belebuktam, pedig én ott tartottam max egy kondit kicserélek benne és annyi. Egy új töltő lett belőle.
-
venember83
nagyúr
Igen, kaptunk egy ilyen cégeset az e-mail fiók figyelésére és válaszolgatásra munkaidő után. Tetszik, mert sokat tud, valóban jó netezésre és e-mailezésre, meg még számtalan dologra. Gyönyörűek rajta a youtube videók pl., a kijelzője nagyszerű. Nem tetszik, mert nagy, bumfordi, gépelés rémálomközeli a virtuális billentyűzettel és pötyögőeszköz nélkül. Telefonálni és SMS-t írni is jobban szeretek a Nokiáról. Ja, és gyorsan is lemerül. Nem sokat nézegettem, próbálgattam, járkáltam a menüjében, csak céges telefon e-mail ellenőrzésére, erre van, erre használom. Ha lenne rá pénzem, akkor se vennék ilyet személyes használatra. Inkább egy telefon.
tildy: Tegyük hozzá, hogy nem magyarországi előfizetés, nem magyarországi szolgáltató.
-
-
Pisztillus
senior tag
No, már itt is vagyok...
Cirkulin Valeriana komlóval (mite és forte), Valeriana-Teva drazsé, Valeriana Relax, Sedacur Forte, Sedatif PC (homeopátiás) így hirtelen pár... Az, hogy az illetőnél melyik lesz hatásos, csak kipróbálás után derül ki. Ha ezek az enyhének mondható szerek nem használnak, akkor más megoldás szükséges. Első körben meg kell keresni az alváshiány okát (stressz, szerelmi válság, egyéb) és azt kezelni.
Vénember & aloe: Beletaláltál a közepébe azzal, hogy nincs is benne...
Tiv: No igen, de ez egy benzodiazepin-receptoron ható gyógyszer, ugyan nálunk még nincs forgalomban, de ha lesz is, akkor is csak vényre. Az általam felsoroltak meg ennél egy kategóriával enyhébbek, és recept nélküliek. Orvos által írandó szert csak akkor javasolok, ha az első csoport nem segít.
-
tiv83us
veterán
5-6 eve irt fel a dokim Lunestat /Eszopiclone/, akkor meg nem volt kaphato Magyarorszagon, most mar szerintem az. En nagyon rosszul alszom es nekem szuperul hatott, ha esszel hasznaljak nem is okoz fuggoseget. Egy-ket honapig hasznaltam, de mocskos draga volt akkoriban es nem birtam pizzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Google Pixel topik
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Légies iPhone halvány színei
- Linux kezdőknek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Hardcore café
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest