- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Neten nem néztem még az oldalát, de rápróbálok. Nagyon tele a tököm már, minden reggel fájó háttal kelek, úgyhogy megelégeltem. Az ágyrácsom olyan, mintha 30 centis acéllemez lenne, de nem akarok mellé szar matracot.
mod:
Omg. Legolcsóbb 80x160-as matrac 45k, egy 160x200-as 100k-nál kezd.
IKEA has won. Node persze nem adom fel.
-
hoffman_
nagyúr
Hello Urak!
Nagyon ON téma. Tudtok segíteni? Hol keressek matracot? 160x200-as ágyba keresek jó minőségű, "kemény" habmatracot. IKEA-bol van az ágy, sőt az egész szoba, ott 50k alatt nincs ilyen matrac. Esetleg valakinek tuti tipp?
Egyébiránt pedig kellemes vasárnap estét, élvezzétek helyettem is.
-
hoffman_
nagyúr
Hát kaptam egy plakettet fészbúkon, hogy Part2 fesztivál, és csupa nagy név. Én meg végig se olvastam, annyit láttam, hogy hirtelen, hogy Daft Punk és Akon, ennyi meg elég volt, hogy felpörögjek. Írtam is havernak, hogy megyünk jegyért elővételben. Aztán megnéztem még egyszer a plakátot, és miután láttam, hogy lesz Eminem, Zámbó Jimmy, Frederic Chopin feat Liszt Ferenc, valamint Peter Griffin koncert is, kicsi úgy éreztem, hogy ezt benyaltam
De az elején a Prodigy meg a David Guetta még olyan simának tűnt
#3673, tildy:
Az derék
-
hoffman_
nagyúr
Hát, teljesen új W7 user vagyok, tehát sok fogalmam nincs a komp. módról, úgyhogy nem próbáltam
De most megy futom a köröket W7 ill. FarCry topicokban
Amúgy látta már valaki mik vannak kiírva Part 2 fesztiválra? Te jó ég!Kihagyhatatlan nevekkel kecsegtet! Remélem nem lesz lemondva úgy, mint tavaly -.-
Hjuj, skacok, engem most húztak be úgy ahogy kell a csőbe
-
hoffman_
nagyúr
Milyen döglött a fórum így egy óra fele, hát még 3-4kor. Pang az egész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest