- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Pttypang #47122 üzenetére
Ezt nem tudtam. A jómúltkor levették a polcokról,pár napig nem lehetett kapni,mostmár tudom miért.
Köszi!!TothGera: az "ilyet" el Kell hajtani! Erélyesen,hogy máskor -lehet,hogy velem- ne csinálja meg.
Integra:
"nem lehet őt elítélni ezért. nagyon sok embert hallok, akik hasonlóan gondolják, teljes meggyőződésből. és itt nem is az az ijesztő, hogy így látják, hanem, hogy meg sem kérdőjelezik ami megy. a nyílt lopás a haverokkal sem zavarja őket. annyira zsigeri gyűlölet van, hogy dögöljenek meg a komcsik, hogy az sem zavarja őket, hogy rég nagyobb elvtársak lettek már a régi garnitúránál. de ők persze jó komcsik. így megy ez.
nekem ezt nem veszi be a gyomrom, mégis, tetszik vagy sem, piszkosul jól csinálnak valamit. 2 generációnak kell kihalnia legalább, hogy valami változás legyen a fejekben, hogy az végre társadalmilag is mérhető legyen."
Bocs mkitől,hogy bemásoltam azt az egészet,de nem akartam mégegy hsz-t írni erre a hsz-ra válaszolva,később szeretném visszaolvasni.
Széép írás!! Nem is gondoltam,hogy van rajtam kivül még egy ember,aki ugyanígy gondolja/látja a dolgokat.
Szinte mkit megbabonázott ez az orbánc betegség.
Igaza van abban a kijelentésében,hogy "A magyar ember némán tűr." -
-
bobsys
veterán
válasz
Pttypang #46836 üzenetére
Nem nagyon torrentezek (bithumen only), fosok, hogy megtalal valami jogvedo es beperelnek csillio dollara. Meg itt van 70 lakas es a leggyorsabb business net ami elerheto az 100Mbps.
Nem gondoltam komolyan, csak alberlet, ha a mienk lenne a lakas akkor talan felvetnem a lakogyulesen. -
Tim82
félisten
válasz
Pttypang #46656 üzenetére
40 giga sem elég neki, annyi van a Win 7-nek kiosztva az elvileg 80, gyakorlatilag 74 gigás SSD-ből. Meg persze be van tolva egy vinyó az optikai meghajtó helyére keretben, de nehogy már oda lehessen VS-t telepíteni (illetve lehet, de mindenképpen akar ~ 6 GB-ot a rendszerpartícióra tenni).
-
tildy
nagyúr
válasz
Pttypang #46460 üzenetére
Lehet, mindenesetre a magamfajtanak igen jo "felhivas" egy olyan kirakat, ahol az ember elso szempillantasa a minimum E-G meretu mellreszre teved, es ott a gombok szepen allnak, nem pattognak
Komolyan, lehet ilyen cegeket kene letrehozni. 38-41-es ferficipo, 46-> ferficipo, 36 alatti noi cipo, 40 feletti noi cipo, stb..
Esmeinre is borzalom volt barmilyen kabatot talalni. Es nem azert mert annyira nagy lenne, hanem mert egyszeruen sok helyen az elet megall (japan meretezesu) XXL-nel.
Az is milyen mar, XXL-es Superdry kabat nem jott ram, mellresznel nem tudtam behuzni. Esmre se ment ra, holott szinte az osszes XXL-es polo, pulcsi jo szokott lenni ra.
tope: cipo/csizma az kulon dolog, bar ott sem volt meg 20 ezer ft feletti vasarlasom.
Jaszbereny, ELVÉ CIPŐ Kft., jo minosegu borcipoik vannak, szeretem. Arban kb 10-20 kozt lehetnek. Bakancsot 6, cipot 5 evig minimum hordtam, amit ott vettunk
-
saelin
veterán
válasz
Pttypang #46246 üzenetére
Ez most olyan mintha nekem szólt volna.
Elmondom miért:
Ma kettő órakor elkapott a takarítási láz. Először porszívóztam aztán ablakot mostam. Itt meg is állhattam volna, de nem. Már legalább egy hónapja szúrta a szemem a kishíján sárga mosdókagyló (kb 3 óra lehetett ekkor), takarítsuk meg ezt gondoltam. Elkezdtem kefével súrolni, ami eltartott egy ideig, de végülis "kész" lettem vele... Vagy mégsem? A csap környékén nem tudtam hozzáférni ott még sárga maradt. Egye fene úgyis vízszerelő (igen tudom a vizet nem lehet szerelni, de a vízvezeték és víz készülék szerelő kicsit hosszú) vagyok és mint mondják gyakorlat teszi a mestert, vagy másik megközelítésből; ha meg tudom csinálni miért ne. Elzártam a sarokszelepeket és leszedtem a csaptelepet, aztán folytattam akadálytalanul a sikálást. De! Észrevettem hogy a melegvizes sarokszelep kicsit átereszt, úgyhogy inkább elzártam a vízóránál a vizet. Folytatódott a sikamika, az eredménye egy tiszta mosdókagyló és csaptelep. Visszaszereltem mindent, kinyitottam a sarokszelepet - csak a hideget, a meleget elfelejtettem - és végül a vízóránál is ráengedtem a nyomást. Visszamentem és ellenőrizni készültem a munkám, hogy csepeg e vagy valami. Kinyitottam a csapot és bámultam, hogy nem jön melegvíz. Jóvan, biztos nem nyitottam ki, leguggoltam és kombinált fogóval tekertem egyet rajta (a kupakot leszoktam róluk venni, hogy senki ne piszkálja)... Víz spriccelt a mellkasomra a sarokszelepen át! Próbáltam elzárni, de csak a spriccelés szűnt meg, attól még folyt tovább. Futás a vízórához és gyors mozdulattal elzártam a házban a vizet. Pár másodpercig csak töprengtem mit rontottam el, aztán belém nyilalt a válasz! Rossz a sarokszelep, kell egy új. Aham, de ma nincs nyitva egy bolt sem, úgyhogy nekem kell megnéznem mi a baja. Megpróbáltam kitekerni, de nem fértem hozzá rendesen... le kell szednem a mosdókagylót... Leszedtem (ekkor 4 óra végefele járt az idő). Mostmár ki tudtam szerelni a baj forrását. Tudtam hogy szét lehet szedni a sarokszelepet, csak egy kombinált fogó és egy lapos csavarhúzó kell (nekem legalábbis). Pár ütés a fejére és benyomódott a házába, innen csavarhúzó segítségével még tovább tudtam ütni, egészen amíg ki nem esett a fej. Egyből látszott mi a baj, mert ahogy kiesett jött vele a tömítés is, de darabokban. Próbáltam keresni belevaló tömítést, de nem volt. Fél megoldáshoz kellett folyamodom, tegyük bele azt ami kb jó... Találtam egy tömítőgyűrűt, ráhúztam és reméltem ez jó lesz legalább ideiglenesen. Összeraktam a "baj forrását", felkendereztem, behajtottam a csőbe, felraktam a mosdót és rákötöttem a bekötőcsöveket a sarokszelepekre. Kinyitottam a vizet mindenhol és hál istennek (Istennek? Inkább nekem.) nem spriccelt, nem csöpögött, de a fene sem fog hozzányúlni, csak a lélek tartja. Szóval elment az egész délutánom (este 7-re fejeztem be) és ennyi volt a munkaszüneti nap számomra... dolgoztam, ingyen, éhesen, mérgesen. Holnap meg megyek és folytatom a melót, ami egy épületnyi felrakandó mosdót, törölköző-szárítót és még wct jelent. Jó pihenést mindenkinek, így utólag. -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Pttypang #46106 üzenetére
basszus. tudom ezt nem hiszitek el, de nekem már feltűnt.
annyi nyelv jár egyszerre a fejemben, hogy olyan hibákat vétek magyarul hogy az kegyetlen. sokszor nem tudok egy rendes mondatot helyesen összerakni.
ugye mindennap 0-24 megy az angol. most dán, és otthon még oroszra is fordítgatom a gondolataim....Skype-oltam tegnap édesanyámmal és volt amikor nem tudtam megfelelően befejezni egy mondatot... te jó ég... ez nagyon ciki
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Pttypang #45765 üzenetére
-.-
Egy szamitogepekhez kicsit is ertonek nem kell elmagyarazni egy szerelest. Inkabb csak kineveti a csajt. Lehet mindenki jobban jart volna, ha nem probal okosnak tunni, ha mar bikiniben van, akkor legalabb olyat csinal, ami a ferfinepnek tetszik, nem pedig hulyet magabol ( esm hozzafuzese: latszik, hogy nem eloszor szerel gepet).
-
NoLF
veterán
válasz
Pttypang #45452 üzenetére
így jár az, aki olyasmiben hisz, aminek nem néz utána. különböző klinikák, különböző technológiák, különböző alapkövetelmények. lehet műteni kb 10 dioptriáig legutóbbi információim szerint.
engem 2011 feb 1-én műtöttek, a műtétet követő nettó 1 hét pokol óta köszönöm szépen, csuda jól vagyok. s ha 5 év múlva elkezd romlani, akkor is azt fogom mondani, hogy bőven megérte, minden tekintetben. -5,5 voltam, picsányi cilinderrel, most 120%-os vagyok.
-
concret_hp
addikt
válasz
Pttypang #45262 üzenetére
szerintem ennek senki nem állította az ellenkezőjét. de az nehezen hihető, hogy ha minden politikai és egyéb érdeket félretennénk, egy 50-60 mrd / év optimalizációt ne lehetne pikkpakk találni a rendszerben
(posta ugyanez egyébként, csak ott kezdenek beszivárogni a konkurensek... ha nem lennénk csekknemzet, már rég át kellett volna alakítani az egészet)
-
-
jeges
senior tag
válasz
Pttypang #44871 üzenetére
nem értelek. azt sehol nem igérték, hogy bárki hazajön, csak azt, hogy 3-7 éven belül hazahívják őket.
egyébként nagyon sokan visszaköltöznek néhány év után, különböző okokból, hívás nélkül is. nyilván egy idegen nyelv folyékony ismeretével + releváns tapasztalattal könnyebb is itthon munkához jutni hazatelepülőként. -
Mawyx
őstag
válasz
Pttypang #44559 üzenetére
Hogy néha megnézek 1 filmet dvd-n, az azért nem ugyanaz, mintha hazaérek, bekapcsolom háttérnek a tv-t, este megnézem (néha rápillantok) a hiradot, meccseket, a motorépitöket a discoveryn, cicás müsort az animalen stb. Nem lehet mindent letölteni. Biztos lehet, de nem akarom. A laptop folyamatosn elöttem van, nem szeretem filmmel lefoglalni, mert akkor nem tudok mást csinálni rajta. Elöször ezért örültem a 7" kis tévének is, mert nem a laptopom foglalta le a kép. Tv-t bekapcsolom, szól, örülök, ennyi.
Focit is mindig nézek, a spanyol bajnokságot meg a vb-t, az 1perces gólösszefoglalóknál jobban érdekel maga a játék.
-
válasz
Pttypang #44232 üzenetére
Hát igen, sajna az élet nem olyan egyszerű, mindenki mohó, és önző, ilyen az ember, illetve ezzé vált, az én elképzelésem kissé valószerűtlen, maradi, de hát én ilyen vagyok, hogy mindenbe a jót látom, segítek a másiknak (többség csak a saját érdekét nézi)...
UI: Elég sok bánya volt MO-n, szóval energiaszegények nem lennénk, csak kellene nem kevés tőke, mint írjátok is, dehát nehogymár pénzt fektessek valamibe, ami lehet nem is fog hasznot hozni úgy jópár évig, na meg ellehetetlenítjük őket. ...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Pttypang #43879 üzenetére
sehol nem használom a mobilos oldalt, opera mini ftw... gépen meg nyilván nem
@melack: nem kérek én semmit. designváltás halottnak a csók, úgy sem nyúlnak hozzá (nyilván, én sem nyúlnék) meg amúgy sem vagyok most olyan pixisben szerintem, hogy nagyon az én kívánságaimat lesnék.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pttypang #43492 üzenetére
Én is hasonló kínlódásban voltam, de amiket rendeltem NEM tudtam használni, így úgyis az lett a vége, hogy személyesen kellett elmenni, de előtte ráment a netes idö is meg pénz is. 2 nap alatt találtam nadrágot, de vagy százat felpróbáltam. Már kezdtem feladni, mert mindenhol gyerek méretek voltak, pedig azért annyira husi nem vagyok
de általában combközépig feljött, de tovább nem
-
Mawyx
őstag
válasz
Pttypang #43441 üzenetére
Próba nélkül ne vegyél. Én 6-ból 5-ször ráfragtam, hiába mértük körbe minden részét centivel is, amikor felvettem, valahogy nem úgy állt mint szerettem volna. Azóta nem veszek, pedig kép alapján bele tudok esni egy-egy ruhába, de már tudom, hogy ez igy nem lesz jó.
Van nekem egy utazós blogom, viszont megvettem a nevem.hu domaint, amire wordpress alapú weblapot raktam. Működik valami pár kattintásos import-export az átköltöztetéshez? Vagy muszáj egyesével kimásolni a szöveget és beilleszteni az összes képet egyesével?Jelenleg belinkeltem rá a blogot, de ez igy nem az igazi.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pttypang #43288 üzenetére
Amúgy ma beégtem rendesen. Egyetlen 45 perces órán múlik, hogy ha azt elraknák onnan ahol most van, akkor el tudnék vállani párezer ft-ért valamit, de nem teszik el. Mondtam így mindenki aki csak tud el fog innen menni, így nem tudnak létezni az emberek ennyi pénzből, erre nagy boci szemeket kaptam, hogy miért menne el bárki is?! Nem tudom milyen csodában bíznak vagy mit szívnak, de én is kérek belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest