- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #58288 üzenetére
antenna, usb stick dekóder, voálá.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58286 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #58286 üzenetére
-
válasz
concret_hp #58284 üzenetére
itt fogják közvetíteni a vb-t is elvileg, de már most nagyon lassú, reméljük rendbejön.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58282 üzenetére
ZDF-et sem lehet, szerintem a FIFA így szerződött a TV-kkel.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #58271 üzenetére
-
válasz
concret_hp #58175 üzenetére
Azert mara itt is 35 fok koruli homersekletet irtak, de szerencsere kevesebb lett, igy oltonyben is ki lehetett birni
-
válasz
concret_hp #58166 üzenetére
En megusztam, pont a lehulesre erek haza
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #58166 üzenetére
Neeem válogatunk. tessék szeretni ami van.
Vagy el kell költözni - mondogatja nekem is mindenki.
-
válasz
concret_hp #58115 üzenetére
Ugy nezem egyebkent, hogy usznom kell(ett volna), az tesz a legjobbat a hatamnak. Tegnap toltam 3k-t medenceben (semmi orultkodes, 76 perc), ahhoz kepest, hogy az utobbi 4 evben asszem konkretan hetszer vagy hatszor voltam uszni, nem rossz, es tok jol erzem magam utana, kiveve hogy ket napig tusszogok a klor miatt). A folyoban is lehetne itt uszni, de kicsit huvos, most 17 fokos, de par napja meg 14 volt..
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp #58122 üzenetére
Nem maratont fogok futni, ne aggódj.
Én elhiszem, hogy mindig mindenből csak az ultraübercsúcsot szabad venni, sőt általában én is a legjobb minőséget keresem, de heti 10km futásra nem fogok venni 30-40 rugós cipőt, ha abból tudok venni porszívót, vagy egyéb dolgot a lakásomba.Majd ha rendeződnek a dolgaim ÉS még mindig lelkesen fogok futni, akkor veszek normális cipőt.
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp #58120 üzenetére
Lidlis akciósat fogok venni, többre nincs pénz most, az építkezés eléggé elvonja a forrásokat.
-
válasz
concret_hp #58113 üzenetére
En a becsi maratont 171 avg-vel futottam
, de nekem eleve eleg magas a max pulzusom is (205-208).
Az a bajom a hosszu bringaval, hogy elfarad a derekam. 60 km-en en is tudok 30-as atlagot 155-160-as pulzussal, de 90 km korul mar nagyon ficergek a bringan.
-
válasz
concret_hp #58111 üzenetére
Bringa hogy megy?
-
válasz
concret_hp #58104 üzenetére
Egyebkent Atad nem hiszem, hogy menni fog. Nem alltam a dologhoz eleg alazattal szerintem, tegnap bringaztam egy kort, es bar volt benne eleg sok szint (1000 korul) meg murva (eltevedtem, 8 km-t mentem karbon bringaval es 8 barra fujt Conti Grand Prix gumikkal lenyegeben folduton, rossz volt), illetve nem vittem kajat magammal, de total kiutottem magam 120 km utan. A labaim abszolut birjak, de a hatam es a vallam nem annyira.
Ket het mulva tolok egy 70.3-at a haverokkal, majd kiderul, hogy hogy megy. De mondjuk januar ota nem usztam
, es a maratoni idom se volt fenyes multkor (4 ora, vegig esoben mondjuk, de az ezelotti 3:41-tol elmarad).
-
válasz
concret_hp #58097 üzenetére
It's a Victorian thing. During her stays in the Scottish Highlands, Queen Victoria was prone to nipping down to the local for a few beers with the gamekeepers at night.
The standard ale mug at that time was 568ml, which the burly gamekeepers had no problem in swallowing in one gulp. Unfortunately for Victoria and to the shared the embaressment of the locals, approximately 100ml (measured by weight of floor sawdust after she had left but with an 28ml contingencey added), used to spray out the side of her mouth, as she tried to mimic her one-slug drinking companions.
The 440ml solution was was to become known in the early years as "Her Majesty's Mug". The new measure mug was ordered from the glass manufacturers (By appointment!), and everyone lived happily ever after.
Beszaras, hogy 1:07-kor milyen infokat kapsz, ugye?
-
törölt tag
válasz
concret_hp #58085 üzenetére
Ezek a cégek legtöbb esetben szinte csak kp-t használnak. Kisboltoknál látom gyakran, hogy jön a pékes autó, hozza a számlát, meg az árút, és viszi a pénzt, meg a másnapi igényt.
A főzőkonyhák meg igen gyakran az idényjellegű zöldséget/gyümölcsöt vesznek amit piacon, őstermelőtől szereznek be. Ez megint kp.
Egyedi kiszállítós cégeknél (pizza, gyros, stb) a futár km pénze napi elszámolású ami persze kp...
Tudtam olyan gyrosost felénk aki a húst is úgy vette, hogy hivatalos, erre szakosodott termelőtől, két-három naponta azt a pár kilót ami neki kell természetesen kp-ra...
És még sokan mások... -
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58085 üzenetére
Ugyanmár, a kess az kess, ahol ilyen van, ott pont nem lehet probléma hogy hogyan kapja meg a munkavállaló a pénzét, csak az hogy egyáltalán megkapja-e.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #58064 üzenetére
nem mind és nem mindenhova, vagy ha igen, akkor súlyos felárért. étterme válogatja.
theopapa is egész jó ételeket szállít ki, de szintén borsosabb árú
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #58072 üzenetére
azokra a banki díjakra gondolt, amit a viza meg a mászterkárd levon a kártyás fizetések után. 1-2%, mint ahogy te is valószínűleg tudod.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58069 üzenetére
A jatt a futárnál marad, amit a cég "természetesen" már figyelembe vesz a km pénz vagy darabbér megállapításánál.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #58065 üzenetére
Már tegnap is jobb volt, mint előtte hetekig, de ma kifejezetten kellemes, nyárias. Ma már végre lehetett rövidgatyát, pólót venni. Lehet, hogy reggelente már kabát se kell?
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58064 üzenetére
Valszeg:
- nem nyelik be a banki díjakat,
- a futár jövedelmének jelentős része a jattokból jön és ez tervezve van.Szerintem.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #58065 üzenetére
Az biztos, hogy nem a UK-ben, mert meg itt is 20 fok felett volt tegnap.
-
Csyppa
senior tag
válasz
concret_hp #58050 üzenetére
Egészségkonyhától szokott kaja jönni céghez, többnyire jó szokott lenni.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #58058 üzenetére
ez most nem igazán tartalmazott érdemi információt
nézd meg hova szállítanak ki és akkor látod, hogy visznek e hozzád vagy sem. bár a starkebab csak este 10 után szállít ki, most hogy rájövök... -
föccer
nagyúr
válasz
concret_hp #58055 üzenetére
Szerintem az ilyen kihordós kaják még rosszabbak is. Én talán 3x ettem olyat, de katasztrófa volt mid. Már nem emlékszem, hogy melyikek voltak azok.
üdv, föccer
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #58055 üzenetére
oszt honnan tudjuk, hogy hol rabszolgáskodsz?
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #58053 üzenetére
anyumék egy ideig innen rendelték, nagyon jó, és jó nagy adag is
és minden nap délelőtt hozzák -
Integra
titán
válasz
concret_hp #58053 üzenetére
számomra egy van ilyenkor éjjel: starkebab.hu
csirke gyros tál török rizzsel, mindennel kompletten, felnőtt vagy másfél adagot (inkább utóbbit) szoktam rendelnidegeszre nyomják szósszal, pitával és mindennel, nem smucig a szeráj...
-
Integra
titán
válasz
mit szeretnél enni? a nagyfaluban azért könnyebb a dolgod
-
föccer
nagyúr
válasz
netpincér értékeléseid nézd meg. Ami 90% alatt van, az szar. 95% felett már jó.
üdv, föccer
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp #58041 üzenetére
Itt most reggel csak 20 fok van...
-
aizen92
addikt
válasz
concret_hp #58041 üzenetére
Medencében elviselhető!
Köszi, hogy aggódsz!
-
válasz
concret_hp #58009 üzenetére
Nem igazan szorulnak biztatasra a kovetoi
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #58009 üzenetére
Tibi atya hamarosan leszedi magát, vagy outsource-ol.
Különbenmeg a társaság több, mint fele jobban bírja nála a kisfröccsöt.
-
válasz
concret_hp #57949 üzenetére
Eddig se azert hajtottunk gyorsan, mert nem sikerult lekapni a labat a gazrol 143-nal
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #57830 üzenetére
40 km/h körül már eléggé érezni a különbséget a két gép közt
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #57838 üzenetére
22 fok volt ma künn, pont jó.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #57838 üzenetére
Június elsején kicsit kevesellem délben a 12 fokot, bár az utóbbi 5 évben a június mindig ilyen jeges. Pont 4 éve június 28-29-30 voltunk B.füreden, hát 3 napot szebben is el lehet tölteni ott, mint ülni a szobában, és nézni, hogy kint esik, de legalább 14 fok van hozzá.
Na mindegy, át kell rendezni fejben. Most van október, és akkor máris nem feltűnő.A reaszajtó olyan mint a gigaszajtó? Ezerhuszonnégy gigaszajtó egy teraszajtó?
Ha kijönne a 30+ fok, majd szólj ám, mert akkor ott akarok lenni.
-
válasz
concret_hp #57830 üzenetére
105 az perfekt.
-
válasz
concret_hp #57825 üzenetére
Teljes szénszálas váz eléggé veszélyes a magyar utakon. Nekem "csak" az első villám Karbon, de így is féltem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #57825 üzenetére
és hol kívánod meghajtani?
egyik kolléga a szénszálas bicóját hozta céges bringatúrára, egyik kanyart nem teljesen sikerült bevennie, a canga váza pedig annyi darabra törött, hogy egy keresőosztagot kellett kinevezni a felkutatására. (nem szemetelünk jeligével.)
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #57755 üzenetére
Nálunk is esett meg mostanság olyan, hogy az irodából láttuk a napfelkeltét... Azért a 18. munkaóra egy napra már elég minimális hatékonysággal rendelkezik.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #57705 üzenetére
Na ja, és a tej mellett már van víz is benne.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
concret_hp #57671 üzenetére
Nálunk a TP-Link routerek váltak be. Ezekből van 2 egymás mögött. Az összes vezetékes lehetőség ki van használva, ráadásul az egyik router wifijéhez csak a megadott MAC-című gépek tudnak csatlakozni. Így nem dobál. Valamikor réges régen nekem is volt Asus routerem, nem szerettem.
Esetleg nézz rá, hogy nem túlzsúfolt-e a légkör wifi jelekkel. Én egy Androidos progival nézegetem régebben, érdekes volt, mikor 10-15 eszközt is látott...
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
concret_hp #57663 üzenetére
Nálam is ilyen volt, aztán kiderült, hogy a rooter nem bírta az eszközök számát, olyan sok minden ment wifiről. Tettünk a rooter mögé még egy rootert, beállítottuk, mi melyikről menjen és azóta jó
(#57646) Tothgera30 gratula
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #57566 üzenetére
Nem vagyok egy izomállat én sem, de a múltkor meglepődtem. Felpróbáltam egy inget, és szűk volt mellben illetve vállban, hasban meg simán kényelmes volt. Pedig van azért rajtam pár kiló felesleg...
-
válasz
concret_hp #57566 üzenetére
Ez nekem allando problema, a legjobb megoldas az ENYHEN sztreccs anyagu farmerok (nem cicanadrag, meg mielott valaki rohogne, hanem az 1% elasztan + 99% pamut vagy ilyesmi osszetetelu cuccok).
-
válasz
concret_hp #57545 üzenetére
nekem meg kezdenek kicsik lenni a slim ingeim, de ez azt jelenti, hogy legalább eredményes a kondi
-
tbs
addikt
válasz
Az szomorú, mert vállból ritkán fogy az ember... Vagy akkor tényleg disznó nagydarabka volt...
-
NoLF
veterán
válasz
Nalam altalaban a nadragoknal tunik szembe a kulonbseg
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #57504 üzenetére
2008. Augusztusi tranzakciok kellenenek nekem. Talaltam olyat, hogy a szamviteli torveny es ott 8 evet irnak csak nemtudom az vonatkozik-e erre.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #57414 üzenetére
Ma csak a sínek álltak fel, meg a levonó drájverek. ja és lelőttek pár fácánt levesnek
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #57414 üzenetére
a p*nát sokkal inkább megéri ám pörgetni, mint a gdp-t, csak szólok...
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp #57340 üzenetére
Jellegéből adódóan elég meglepő lenne, ha sokkal többet kéne mókolni vele.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #57277 üzenetére
igazából nem vagyok az alma híve, de még csak iphone-on láttam működni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #57261 üzenetére
Ugye érzed, hogy mennyi erőforrást igényel portolni egy ilyesmi gui-t androidra?
Milyen volt az első nap? Csücsültél bőrkanapén?
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #57063 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #57059 üzenetére
Szerintem az no magic, hogy az első napon akkorra hívnak be, amikor már biztos benn van a főnök. Én legalább 30 perc tartalékot is hagynék rá.
Sok sikert a melóhoz!
-
válasz
concret_hp #57056 üzenetére
Na ja, még szerencse, hogy ma csak fél 2-ig vagyok.
UI: Te ilyenkor kezdesz ? ehh, én meg itt vagyok már 6:55-től, igaz a munkaidő 7:30-tól van.
-
cattus
addikt
válasz
concret_hp #57025 üzenetére
Mi Pascal-lal kezdtük a programozást (14 voltam akkor, most 17), aztán rá 2 évre C++.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #57020 üzenetére
python az valóban jó, otthon is tudja majd használni mindenféle komolyabb futtató-/fordítókörnyezet környezet nélkül.
basicet semmiképp, egyetértek emvyvel. -
BlacKSouL
addikt
válasz
-
válasz
-
degu
senior tag
válasz
concret_hp #56946 üzenetére
Hát ez már csak így van!
A sors nem igazságos...
Van aki színvak,van aki süket,de ez a legrettenetesebb sorscsapás !
Adózzunk 1 feles néma felhajtásával emlékének.../ -
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #56946 üzenetére
részvétem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #56943 üzenetére
Ha a vedelés a cél, akkor vodkát hidegre, oszt lehet inni decisével. Mint régen csináltuk.
De mióta az élvezet a fontosabb, azóta érezni akarjuk az ízeket. A jó ízeket. Van aminek nem jó az íze, de azt nem isszuk. Ez ott jön ki, hogy mindig mindenkivel ha felesezek, és normális az ital, akkor lassan, szájban ízlelgetve iszom kortyonként. Ésígy nézek, mikor a finom, drága, és bársonyos italokat úgy dobják gyomorba egyesek, mint a tiplit/tüskét/rakétát/szuronyt szokták a talponállóban hajnalban a melósok. Valahogy divat lett Magyarországon a rossz italok hagyománya miatt, hogy egy korty, a nyelvünket nem is éri, a gyomrot meg hadd marja. A normális italokat lassan, szobahőmérsékleten illene meginni.
És akkor itt jön a gyógyszer: deci házi pálinkába kiskanál méz, jól elkever, mikróz 15 másodpercig, ismét elkever, majd leül, és kortyonként elfogyaszt. Meleg. Mindig köhögésre ingerel, de hányingerre sosem. Viszont az aprócseprő téli meghűléseknél sokat javít. Ez már kicsit megerőszakolása a dolognak, de ilyenkor nem is az élvezet a fő cél. Viszont attól még miért ne lehetne jó is.
A hányás nem a meleg italtól jön, hanem a húzóra ledobástól, vagy attól, hogy szar. -
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #56943 üzenetére
a meleg és a szobahőmérsékletű között azért igencsak jelentős a különbség, a meleget én sem innám meg
(kivéve a rendes konyak felgőzölt pohárban, annak a párája melegszik fel, meg persze kicsit az ital is)
-
válasz
concret_hp #56912 üzenetére
Én kb. 16:30-kor fogok indulni egy 20 perces haza biciklizésre, hát hmm, remélem nem fog esni, igaz esőálló nadrágot hoztam, meg van egy vékony esőkabátom is, de sportcipő, meg hátizsák az lehet pöpet megázna.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #56878 üzenetére
Kanadaban kurva hideg van. En mar Chicagoban megakartam hallni a telen
-
válasz
concret_hp #56875 üzenetére
dehogynem, de egyetértek bobsys anno leírt érvelésével. angol nyelvterület, de uk-ben szar az idő, usa-ba meg nehezebb bejutni
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #56849 üzenetére
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp #56848 üzenetére
Hat nyilvan a bad sectorokat is beleszamolja meg.
#56851: lehet, de a hdsentinel oldalrol copyztam a fentit.
-
tbs
addikt
válasz
Jujj. Ha nem MB hájpra vágysz, akkor egy BK Angus duplahússal vagy egy DonPepe.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #56848 üzenetére
Az SSD-ben nyilván van tartva, hogy egy adott cellát hányszor írtál át. A felhasznált IC adatlapján pedig meg van adva, hogy várhatóan maximum hányszor lehet írni. Az SSD-kben implementált S.M.A.R.T. megnézi ezeket minden blokkra, és a pontos wear-leveling implementáció ismeretében számol neked egy Media Wearout Indicatort, amit utána a programoddal ki tudsz olvasni.
Nem abból határozza meg, hogy mennyi adat került eddig írásra, vagy hogy mennyi ment át az interfészen.Az, hogy még hány napot fogja bírni, erős függvénye annak, hogy ezután mire fogod használni. Ha a lapozó fájlt például erre az SSD-re iratod, akkor nem sokáig. Adatbázist sem tárolnék rajta.
-
válasz
leginkább a bölcső bárt tudom ajánlani a lágymányosi utcában, a popcorner mellett. régebben nagyon jó volt a semmi extra is, de a legutóbbi alkalommal nem ízlett annyira a hús sem, illetve egy sima teszkós zsemlében jött a burger
ezt nem tudtuk mire vélni. jó még a magic burger is az alíz utcában, de az egy kicsit kiesik. én a bölcsőt javasolnám
ha nem zavarnak a kutyák, mert van ott egy agár.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp #56846 üzenetére
Azt, hogy hany gb iras megy at az interfeszen? Digitalis technikabol vagy digitalis rendszerekbol biztos tanultal ilyet...
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #56835 üzenetére
van füldugóm, kb. szart se ér. Csillapít pár decibelt, de ha fúrnak, vagy a mélynyomó megy, az ellen nagyjából nem ér semmit...
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp #56832 üzenetére
De miert, milyen valaszra vagy kivancsi? Hogy aszongya hdsentinel ssd health:
In general, the manufacturer for most SSD devices define a method to measure the overall "health" of the memory cells in the SSD.
Usually there is a special attribute (for example, #202 Percentage Of The Rated Lifetime Used in your SSD) shows the calculated valueAmit amugy elbasztak, mert ha jol ertem 100 minusz ennyit mutat, de a lenyeg az, hogy 17%-at mar elhasznaltad a tervezett irasi mennyisegnek. Ugyhogy mostmar huzzal bele, ha 800 nap alatt el akarod hasznalni az egeszet.
-
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp #56830 üzenetére
Kemény matek után, mondjuk 17%-os elhasználódást?
-
válasz
concret_hp #56753 üzenetére
dehogy alszik. nezz korulitt a heven
mellettem a rakpart mar most be van dugulva majdnem az arpad hidig. de amugy tenyleg nem lenne rossz.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #56742 üzenetére
nagyon jó dolog ez a forex.
tegnap buktam 200 dollárt, majd ma még 100-at, majd elkezdett dragi beszélni, és egyből vissza is jött mind.
Kicsit szofisztikálni kéne a nem létező kockázatkezelésemen, mert ez, hogy óránként ránézek két pillantással, majd néha döntök, ez nem biztos, hogy a legjobb.
De legalább izgi. Már csak azt kéne kitalálni, hogy hogyan lehetne az egészet pluszba vinni. -
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #56720 üzenetére
Létezik a németeknél is, legalábbis itt találtam, csak szar a keresőjük, és persze ezekből is alig van teleszkóp nélküli. Ahogy nézem, nekem a Trekkingrad kategória lenne így első blikkre ideális, a City Bike az nagyon csajos, a Mountain Bike meg nagyon terepes. Más kérdés, hogy egy csomónak nincs ára sem, de ahogy nézem, az alap cuccok 250 EUR körül indulnak, 300-ért már jönnek az első teleszkópok is (de minek).
p
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #56718 üzenetére
Ne haragudj, mobilrol nem kerestem neked elo, most mennyi, gondolom a 200-as kb 69-75 ezer forint kozt van. Oke, kicsivel tobb mint 200 euro, en 150-200 font kozt neztem.
Peterket: A kepen jobb oldalt, a valosagban baloldalt van a szajpadlasomon egy fog, az torlodik, nagyon sokat kellene huzni rajta, nem tudom itt mit mondanak.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #56709 üzenetére
Most meg nem mondom mennyi, de akkor az alboin 100 42 ezer ft volt, a az alboin 200 meg 59.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #56709 üzenetére
Ha nem jók a gepidák, lehet próbálkozni a vizigótokkal...
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #56703 üzenetére
Símán lehet, hogy majd még év végén is kapsz hívást valamelyik régebbi jelentkezésedről. Gyorsan dolgoznak a háeresek, na.
Ui. azt mondtam már, hogy nálunk a HR-es csaj akart csinálni velem ún. kilépő interjút, hogy miért megyek el, meg mi a véleményem, stb.
Namost, háromszor beszéltünk meg időpontot. Elsőre nem ért oda. Másodjára elfelejtette. Harmadjára én mentem hozzá, amikor utolsó nap a kilépési papírjaimat intéztük, nem volt ott. Ilyenek a hr-esek. -
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #56601 üzenetére
Mint a Steam-nél? Lehet, bár nem rémlik hogy a PayPal is ilyesmit művelne.
-
válasz
concret_hp #56572 üzenetére
Ecserire menj, ott a kezedbe adjak egybol
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #56572 üzenetére
Erkölcsi bizonyítványt nem az okmányiroda adja ki. A postán kapsz hozzá egy formanyomtatványt, amit kitöltesz, és rögtön küldheted is a BM-nek, akárhogy is hívják most. 1-2 hét múlva ugyancsak postán fog érkezni, de addig is el szokták fogadni az igényléskor kapott feladóvevényt helyette.
p
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #56537 üzenetére
Te is megijesztetted az egereket?
p
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #56498 üzenetére
Nem, mililiter (ha kisebb mint 1 liter) illetve liter a meroszam a fel gallont mar csak en irtam oda
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #56494 üzenetére
Nyert, de végülis győzőtt a jó és a világ ismét megmenekült... jöhetnek a vendégek.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #56490 üzenetére
Szerintem az otp-sek inkompetensebbek.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #56418 üzenetére
Inkabb napi programnak hivnam, bar neha-neha napot is latni
-
válasz
concret_hp #56398 üzenetére
-
válasz
concret_hp #56408 üzenetére
Hetkor zar a coop, hat negyvenkor panaszkonyvet kovetel az egyik vasarlo, hogy nincs kenyer. Mindezt ugye ugy, hogy legkozelebb hetfon nyit ki a bolt.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #56373 üzenetére
hasonlóan jártam sofőrszolgálattal.. bécsi út elejéről kellett áthozniuk az autómmal az árpád hídon a 13. kerületbe. nem jöttek. felhívom őket, hogy mi van már. hát nem tudják, megkérdezik az autót.. hívnak, jönnek. ok. nem jönnek. hívom őket, kicsit ingerültebben, de még diplomatikusan. mindjárt visszahívnak. ok, már úton vannak. megjöttek. csak 2 órát vártam. mondja, hogy elnézést, de defektjük volt fent a hegyen és ennyi idő volt kereket cserélni etc.. szó se róla, egy romhalmaz swift volt, nem is értem miért volt műszakija. ok, mondom akokr így vezesd az autót.. kerüld a kátyút. kátyúba bele persze.. érezte, hogy kezdek ideges lenni. hazaérünk, kemén pár km ugye ez a táv. 4000 valahányszáz ft.. hát a qrva anyád, pofátok nem szakad le? budaörsről másik cég behozott a 13-ba 4500 ft-ért.. pislog maga elé, de mondom magamban, nem állok le balhézni, túl sokat ittam és túl fáradt vagyok.. akkor itt a pénz, kártyával ugye eleve nem lehet fizetni. mondja, hogy nem tud visszaadni, fizessem már apróban. mondom akkor ennyiből fogsz kijönni és kész. nem mert megszólalni sem.
másnap írtam egy igen lényegretörő levelet a sofőrszolgálatnak, 1 óra múlva visszaírt a tulaj sűrű bocsánatkérések közepette és kaptam 3 ingyen utat. megköszöntem és elutasítottam, megmondtam, hogy soha többet nem megyek velük és ilyen sofőrt én nem alkalmaznék a helyében. inkább fizetek taxira. vagy annak tankolok, aki hazavisz, mint, hogy még egy ilyennek kitegyem magam és az autóm.
elképesztően pofátlanok tudnak lenni az emberek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest