- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
és milyen jópofa!! kocsma express otthonra
ez az olcsóbb verziója a megnagyobbodó kerekasztalnak , sőt, még többet is tud, mert integrált stoki is van hozzá, négy is -
BlacKSouL
addikt
De nem mindegy milyen géppuskasorozat
Azért ahol gyártották, ott azt is tudják, mivel lehet leszedni.
-
Tim82
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Na most gondold el, itt meg háborús nagybevásárlás van, szóval csak a sorban minimum 30 percet állnál. Merugye négynapos ünnep, az négynapos ünnep. Akkor hónapokig semmi nincs nyitva, éhezik a család hetekig.
Ja nem, várjál, pénteken már megint minden nyitva lesz. Nem baj, akkor is lehet özönleni majd mintha hetek óta először lenne nyitva minden.
Borzasztóak az emberek, különösen nagy tömegben.
-
Integra
titán
1000000% agree
mindig hülyén néznek rám, hogy a borok 10%-a az nálam, amire azt mondom, hogy igen, ez iható.. és ugyanez van nálam a rövidekre is, whisky, vodka... cognac az ritka, azt még szoknom kell
mindig mondom barátoknak, ha jöttök vendégségbe ne hozzatok bort, vagy x-y pincészetét, akkor nem fogom leönteni-------------------
más, egy kis cukiság -
fokukac
nagyúr
Azért amúgy az erdő csendjébe a zaj miatt kiköltöző csávó a motorral meg a raliautóval, azért minimum kicsit ellentmondás...
Ui. még azt mondd el nekem, a bordélyt egyedül futtatnád? Úgy értem, Te lennél az egyedüli végfelhasználó, Te tartanád el mind a 10-20 csajt?
Mert az nem lenne olcsó mulatság...
Vagy esetleg beengednéd a falubelieket is birtokra? -
-
fokukac
nagyúr
Hi!
nem értem, mi a baj?
Hogy sok a látnivaló, de drága, és kevés a pénz?Menj harmadik világbeli országokba, mint pl. Kelet-Európa, a Balkán, meg ilyenek. Ott a világ pénzének a töredéke is elég.
@Concret HP: alul van egy kis beállítás gombocska, és ott van egy ilyen menüpont, hogy visszaállítom a tékrép régi verzióját.
-
Integra
titán
tény
van ezekben a fotókban számomra valami tragikomikus, hogy hogy a búsban lehet ilyen balesetet okozni, ilyenkor mindig az az elhíresült tv2 riport jut eszembe, ahol csőtörés volt az utca közepén és üvöltenek a zöld suzukis nyanyának, hogy ne menj tovább, de ő csak megmutatja a frankót és belemegy és elsüllyed.... -
Lortech
addikt
Lehet, hogy nem bíznak magukban, hogy folyamatosan lesz munkájuk, bevételük, vagy a szociális hálóban, abban hogy lesz nyugdíjuk, hogy életük alkonyában ki fognak tudni fizetni egy albérletet.
Nincs megtakarításuk, amiből öngondoskodhatnának később, vagy ha van, félnek a gazdaságtól, elszálló inflációtól, forint árfolyamtól és inkább ingatlanba fektetnek stb. -
szőröscica
addikt
Én is nagyon kedvelem, nyári hétvégén előfordult már többször, hogy egy-két jó haverral grillezés mellett lecsúszott 1 tálca, némi házi szilva- és körtepálinkával kísérve...
Kommersz sörök közül a Pilsner a kedvencem, de a magyar ipart támogatva inkább Soproni szokott lenni a hűtőmben.
-
BlacKSouL
addikt
Hát, ... ezt én nem bírnám napokig, hetekig nézni, és elviselni, de ezt már tudjuk
Nem konkrétan erre a márkára gondoltam, hanem a kiszerelésre.
Horvátoknál 2005-ben láttam először 2 literes söröket. Azóta is megy, fogy náluk, már szinte lényegesebb nagyobb forgalmat bonyolítva, mint a hagyományosak. Nálunk volt 1-2 próbálkozás Borsodival, de még az Ászok is csak másfelesben van ha jól rémlik. Eleve a műanyag palackos nem nagyon terjedt el. Mondjuk mostanában a Palócot literesben vesszük, de ez maszek.Crytec: Sajnos az a finomított bevonat pont a legnagyobb baja. Nagyon kellemes fogású tőle, de sajnos olyan ocsmánnyá mocskolódik, hogy az nem emberi
-
BlacKSouL
addikt
Hát az az igazság, hogy hetek óta póló-rövidgatya, vagy max hosszúnadrág vékonypulcsi időjárás volt, most meg kvrvahideg van, és olyan jégeső hull, mint július közepén szokott, 32 fokban.
De nekem jobban fekszik az elmúlt 3-4 hét időjárása, szóval az angol légtömegek helyett kérem vissza az afrikai légtömegeket
-
parandroid
félisten
Mondanám, hogy szeretettel várlak egy nitrogénnel feszített vs széndioxiddal töltött víz tapintásos felismeréses tesztjére, de már elhagytam a céget, meg van köztünk vagy 5-600 km. No meg nem is tudom, melyik gyártók használnak még hasonló technológiát. Mindenesetre ha legközelebb Mo-n jársz, és érdekel annyira a téma, akkor a nagy piros üdítős multi által forgalmazott ásványvíz rózsaszín és kék fél literes verziójával tehetsz egy próbát (benzinkútakon szinte mindenhol van ilyen, megtapizol a hűtőben két palackot), aztán majd beszámolsz.
A foltosmacska meg nemhogy linkelni nem tud, de látom talált valakit, aki nem tudja, mi az a domain szerinti keresés. Nehéz az élet.
p
-
parandroid
félisten
Nope, jobb helyeken nitrogénnel * feszítik a palackot, hogy minél kevesebb pet-alapanyagból készülhessenek, így nem érzed, hogy van-e benne gáz (illetve mindenképpen van). Amúgy rengeteg helyen a kupak árnyalata adja a szénsavasság fokát: sötétkék - szénsavas, világoskék - szénsavmentes.
Ja, ezzel kapcsolatban is kaptunk már reklamációt, hogy nitrogénnel 'mérgezzük' a vizet. Ja, nyilván halálos méreg, a levegőben is csak 70% van belőle... Persze lehet, hogy azt is a tuggyukkik tették oda.
p
-
-
Integra
titán
eddig tartott a nem iszom többet, bár ma csak rosé meg vodka-redbull volt a menü...
és este még a38 van, technokunst...
nem volt igazából nagy baj tegnap sem, csak lefekvés előtt teljesen elfelejtettük a fejfájás csillapítót bevenni, így volt is reggel durva szaggatás, ébredés után hozta is a hölgy gyorsan ágyba a bogyót meg a vizet, utána visszaalvás még 4-5 órára aztán már nem volt baj utána
-
Integra
titán
igen, én is jövő hétvégéig nem fogok, az tuti..
vagy 4 korsó belhaven black stout, 3 whisky, 3 sambuca, üveg rosé... ahhoz képest, hogy éjfélkor indultunk haza első helyről, ahova eredetileg terveztük, még két kis pubban fordultunk meg, reggel 6kor feküdtem ágyba. de nem az enyémbe, hanem egy 40 éves kis szöszi angol bombázóéba (szerencsére nem idegen lány volt, társaságból volt), du 4-re értem haza... és persze hulla fáradtan a súlyadós boríték fogadott a postaládában.. -
parandroid
félisten
Draught-ot még vagy 15 évvel ezelőtt ittam, és elkönyveltem magamban, hogy nekem ez nem jön be. Erre most ott akciózták valami helyi teszkóban 1,2 EUR körül, poénból vettem egyet, és kimondottan eléggé nagyon bejött. Mit is mondanak, hány évente változik az ember ízlése?
p
-
fokukac
nagyúr
Tegnap voltunk kirándulni Pesttől északra. A Dunakeszi révnél, a Duna-parton beültünk egy étterembe. A barátnőm kért szilvásgombócot desszertnek. A 4 db szilvásgombóc ára 400 Ft, de a b.nőm egy ismert vendéglátóipari kekec (aka ínyenc), ezért kért még a gombóchoz zsemlemorzsát is (végül is igaza van, úgy az igazi). Namost, kapott is, egy kistányéron hoztak neki még vagy két kanálnyi, meg se pirított morzsát, majd felszámoltak érte még 200 Ft-ot. Érted, 400 Ft a gombóc, 200 Ft a morzsa
csak arányosan.
Én sztrapacskát ettem, kértem hozzá sok tejfölt, kaptam is vagy két kanálnyit egy kis tálkában, további 200 Ft-ért.
De legalább finom volt.
-
fokukac
nagyúr
de nézzük pozitívan.
most kell Floridába menni, most olcsó------------------
Na, más, szakmai kérdés.
Google Drive az exceleket kezeli rendesen? Lehet bele írni, szerkeszteni, képletezni, meg minden? Sheet-eket is kezeli, lehet kereszthivatkozni?
A Pivot-ot már meg se merem kérdezni -
degu
senior tag
De akkoriban nem is haltak meg sorban a fiatal sportolók!
Ez a *szigorítás*a sportorvosi vizsgálatokon,megint egy adminisztratív látszatmegoldása egy problémának.
Azt kéne felülvizsgálni,hogy mi az ok. Túledzés? Doppingolás?Túlzott,eredménycentrikus elvárások?
Nem vagyok sportoló,de elszomorít,hogy a sport -ami eddig az egészség megtestesítője volt,mára...halálokká vált. -
Integra
titán
nem emlékszem már hogyan volt, de ekg mindig volt akkoriban is. basszus, repül az idő
a tong-li csuka az a vékony gumitalpú műtő-style fehér tornacipő? mert ha igen, még katonaságban is azt kaptuk, aztán lehetett rúgni a bőrt az aszfalt pályán benne.. így kell fizikailag alkalmas állományt nevelni.persze nem voltam hajlandó felvenni.
-
-
lenox
veterán
http://www.kozterulet-felugyelet.hu/A_felugyelok_jogosultsagai
Ott van ugye ez is:
tetten ért személy visszatartása, bűncselekmény gyanúja esetén előállítása
Szerintem nem erdemes konfliktusba keveredni, mert elhiszem, hogy te vagy az erosebb, de azert mar siman leultetnek.
Amugy magam reszerol egyreszt olyan orszagban szeretnek elni, ahol a jegyellenor megel akkor is, ha nem buntet meg senkit, illetve ahol mindenki joszantabol vesz jegyet. De mondjuk ha valaki megsem, akkor szerintem kell ra mod, hogy meg lehessen buntetni. -
Integra
titán
"No, hogy rendbe tegyük a dolgokat, ott voltam a buszon, amin a csávóka is.
Szépen felszállt a Rudasnál, nézelődött, nem akart lukasztani. Amikor az ellenőrök kérték a jegyét pofázott valamit és próbált menekülni a buszon előre, az első ajtóhoz. Amikor látta, hogy több ellenőr jön (öten voltak, két nő), akkor elkezdett kurvaistenezni, próbált lukasztani valamit (nem tudom jegy volt-e) és arról magyarázott, hogy ahol ő felszállt (második ajtó) ott nem műx a jegykezelő. (Nem igaz, meg sem próbálta, de az egyik ellenőr mutatta neki, h jó az..)
Ez után eldurvult a szitu és mire befutottunk a Ferenciekre már ordítva üvöltözött, mint egy elmebeteg. Ekkor az ellenőrök levitték a buszról, szóltak az ott járőröző yardnak, akik igazoltatni próbálták a tagot. Változatlanul üvöltött és szidta őket.. gondolom ez később sem változot.
Tbh teljesen jogos volt az igazoltatás, az ellenőr csajszi szépen kérte tőle a jegyét/bérletét és nem ők kezdték sem az ordibálást sem a tettlegességet. Ez az eset nagyjából rendben van."az természetesen megint egy másik kérdés, hogy kiket alkalmaz a bkv ellenőrnek..
-
fokukac
nagyúr
na jó, nem te, hanem egy átlagos halandó... :-)
Pálinkázással drágább.
Meg ugye helytől is függ. Én 3-4 ezer Ft-ból teljesen jól megvagyok, és ebben többnyire van kaja is, közepesen menő 6. kerület helyeken.
De ismerek olyan külvárosi kocsmát is, ahol kétezerért bárki berúg :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest