- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27841 üzenetére
az erő legyen veled
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27839 üzenetére
a bicaja nekem is kéne
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #27834 üzenetére
Inkább valami rossz tulajdonságot mondj neki, azt szereti.
Az ember a szenvedésben teljesedik ki. -
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #27774 üzenetére
Annyira abszurd az egész történet hírestül, kommentestül, hogy megmosolyogtat... Sőt, nevettem is rajta.
Tudom, ebben a világban élek, meg szörnyű, meg minden, de ez van.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27774 üzenetére
mindenesetre elgondolkodtatóak...
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27770 üzenetére
hát ilyenkor leblokkolok és nem tudok meg se szólalni...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #27742 üzenetére
JA.
De most az aláírásom végére gondolok. Friss füredi sztoriHatalmasat nyerítettünk a benyögésen, hogy stílszerű legyek.
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #27586 üzenetére
Még sok is!
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #27584 üzenetére
nem több
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #27580 üzenetére
Anything for the greater good.
Nagyon szükség lehetett a területre, amin a ház állt. (Az önkormányzat cselekvési késleltetéséhez képest túl gyorsan dózerolták le.)
Jó tudni, hogy emberileg ilyen szegény az elit, aki irányítja az életünk.
-
válasz
kételkedem #27573 üzenetére
én múltkor ebédnél jártam így a vásárcsarnokban... jövök vissza a koliba, venném elé a mágneskártyát, de a táska meg sehol
ilyenkor jön jól az okostelefon: odafele rohanva kikerestem a csarnok telefonszámát és felhívtam őket. szerencsére meglett a táska és el is rakták nekem. bár én a táska miatt jobban aggódtam, mint az iratokért meg a pénzemért
-
venember83
nagyúr
válasz
Látszik, hogy a barátnőn volt a szemed, nem a saját irataidon...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Ezek a nők ilyenek, hallod!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #27543 üzenetére
Szia!
Van ilyen, a Fexgen, a Telfast és az Altiva, ezek alapból olcsóbbak, de ha felírja őket az orvos, akkor még jön le egy kicsi az árból a támogatás miatt.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #27484 üzenetére
Mennyibe kerül? Nekem szükségem lenne a rontáslevételre.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #27502 üzenetére
Talán dropbox, egyéb webtárhely, esetleg fotóalbum, ahonnét lehet csoportosan is letölteni.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27500 üzenetére
wazze, a határban nő a vadkender, mint a dudva. az nem lett volna jó?
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #27490 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
Szerintem nem gyógyszerészt vagy háziorvost kellene felkeresni, egy nővérke is elégséges lehet.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek...
Vannak dolgok, amiket jobb nem tudni. -
Lortech
addikt
válasz
Te egy igazi látnok vagy!
Ja nem, csak ma borotváltam (körülötte). Hehe.
Bocs, ezt a vonalat feloldanám azzal, hogy pina.
Ezt magyarázd meg: [link]
-
lujó55
addikt
válasz
otthon vagy a témában!
nyithatnál erre egy önálló topicot -
Lortech
addikt
válasz
Ha felbukkan, akkor biztos van alapja is! Ne kezdd te is! Meg a fekete macskának is, Indiában meg bármilyen macskának. Meg ha viszket a bal herém, akkor bármi lehet, de ha a jobb, akkor akár az ellenkezője is, de nem biztos.
Számmisztika..., amit a matematikusok csinálnak, na az a számmisztika, főleg lassan így 5 év távlatából.
Ez a sok agyoniskolázott néphülyítés bizniszből élő foglalkozhatna tényleg szociológiával, viselkedéskutatással vagy valami értelmes dologgal is, aminek tényleg van alapja és valóban segíthet embereknek megérteni helyzetüket, sorsukat...
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #27486 üzenetére
Jóbeszív La Pízedből Netánpál?
-
FehérHolló
veterán
válasz
A legnagyobb biznisz a táltos.
Az új szabályozás szerint táltos csak az lehet, akinek legalább 22 ujja van összesen.
Fenéket, már eljutottunk odáig, hogy minden kezeden és lábadon 6-6 ujjadnak kell lenni, hogy magyar táltos lehess.
Így lehet a testi aberrációkból/fogyatékosságokból jó pénzt csinálni. (No offense természetesen.) -
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #27482 üzenetére
Én ma bekapcsoltam a reggeli műsort, a beszélgetés témája valami horoszkópos baromság, ott ült 3 nőszemély, 2 műsorvezető meg valami horoszkóp tudós, és erről beszélgettek teljes átéléssel. Ilyenkor legszivesebben kilőném magam az űrbe.
Ha véletlenül kereskedelmit látok, a műsorok fele arról szól, hogy a saját egyéb műsoraikat reklámozzák.
M1-en legalább ment az új Másfélmillió lépés Magyarországon. -
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #27480 üzenetére
Ezek után neked kellene magyarázkodni, szerintem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #27474 üzenetére
Miért olvastam azt, hogy jól szerkesztett söntésbordával?
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #27462 üzenetére
Szerencsés vagy, többsoron is.
Van ebédidőd és van annyi ebédelési lehetőség a közeledben, hogy mindig tudsz valamit választani úgy, hogy beleférjen az idődbe és még olcsó is.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #27457 üzenetére
Döbbenet, ugye?
Nem mindegy, hogy 1300-at fizetek egy ebédért vagy 800-at. -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #27424 üzenetére
úgyúgy
a "" valahogy lemaradt a végéről, pedig úgy jobban nézne ki
-
ro_bert17
őstag
válasz
kételkedem #27422 üzenetére
De jó ezt olvasni. Én vagy 10 éven keresztül minden évben elmentem legalább egyszer, igaz a Tiszán csak kétszer voltam. Egyrészt szerintem "unalmasabb", másrészt onnan származom. Viszont az utóbbi pár évben szinte senkit sem láttam a vizen.
Csak a buli miatt? Mi más miatt lehet még menni? -
ro_bert17
őstag
válasz
kételkedem #27396 üzenetére
Volt rajtatok kívül más túrázó is? Esetleg szervezetten valakik?
Csak mert nekem úgy tűnik, hogy mostanság sajna szinte senkit sem látni a vizen.(#27397) ladybug: Tiszabecsnél szinte mindig ilyen tiszta volt a víz.
-
fokukac
nagyúr
válasz
hi! én voltam arra sokszor, az a legszebb része a Tiszának. Viszont a kevés víz egyáktalán nem rendkívüli, az arrafelé normális így nyáron.
Amúgy én Szolnoö felett is láttam olyan szakaszt, agol át lehetett sétálni. az azért durvább volt, mert ott már elvileg hajózható a Tisza. -
lujó55
addikt
válasz
úgy néz ki, mint valami hegyi patak.
pisztráng nem volt? -
ladybug
őstag
válasz
Milyen tiszta a víz! Biztos jó buli lehetett.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27311 üzenetére
beindult a fantáziátok...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #27309 üzenetére
Kiköltözött sátorba, mert a panelban nagy a meleg. De tuti, hogy valami burzsuj sátor lehet, ha nyitható ablaka van, ami be tud remegni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #27221 üzenetére
Egy konkurens csatorna társtulajdonosa.
-
válasz
kételkedem #27206 üzenetére
hát ennél azért kicsit több lett, ez olyan se füle se farka dolog. majd lesz valami, szerintem szépet sikerült fogalmaznom
-
válasz
kételkedem #27198 üzenetére
engem meggyőztél, írok egyet
szerk: frisebb hr cikkek is szorgalmazzák a küldését.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #27198 üzenetére
Az azért itthon is valamennyire alap szerintem, hogy az interjú után megköszönöd a lehetőséget és hogy behívtak+foglalkoztak veled.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #27093 üzenetére
hupákolás:
Zajkeltés, mások zavarása egyes helyeken bulit is jelentpéldák:
Mit hupákolsz má? -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27101 üzenetére
van egy csomó tényleg szerencsétlen sorsú ember. valahol sajnálom is őket, mert lehet, hogy nem csak ők tehetnek a helyzetükről, hanem a körülményeik voltak szarok, vagy sorozatos balszerencse érte őket.
de a szemét hiéna, hazudokhakell típust zsigerből gyűlölöm. aki a segélyből a bömösre kék villogós alvázfényt vesz, a gyerek meg otthon éhezik, vagy aki eljátékautomatázza az én adómat azt simán szállítanám az állatkertbe. az oroszlánoknak kajának.
a Kerepesi-Mexikói út kereszteződésben van egy öregember, aki a pirosnál jön kéregetni. nagy zsivány! van a nyakában egy tábla, hogy agyműtétje lesz. engem ismer, már meg se áll a kocsi mellett, ugyanígy kihagyja a reggel munkába induló kőművesbrigáddal megrakott Transitot, az ételfutáros Caddy-t, stb. De ha begurul egy M**-*** rendszámú szép, új metálfényes autó és egy hölgy vezeti, komoly előadást tud produkálni, tényleg színművészetire kéne felvételiznie olyan hiteles. A svájci sapka alatt a fejére van ragasztva egy piros szétszabdalt úszósapka. olyan, mintha vérezne a feje. beszarás milyen leleményes, érdemes megnézni. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27093 üzenetére
aki már bejárta idén erdélyt oda meg vissza az csak lapítson
-
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #27050 üzenetére
Én sem vagyok megelégedve a közvetítéssel.. Hogy egy ilyen sportsikert hányan próbálnak meg felhasználni önfényezésre, reklámra, politikára, hányan próbálják a sikerből kivenni a részüket, holott az elvégzett munkához semmi közük. Undormány.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #27052 üzenetére
A kitartás és rugalmasság nem az amikor én - a mai munkapiaci viszonyok és szokások között - már 5 éve dolgozom egy japán cégnek csak szigorúan lokálisan versenyképes fizetésért, néha túlóra, néha külföldi kiküldetés, néha 1 órán belül elindulás akárhova?
-
lujó55
addikt
válasz
hegesztőből fodrász?
azért ez komoly váltás lehetett. vagy mindegy csak legyen valami alapon?
amikor pályaválasztásra kerül a sor, azért ha van szülői vagy tanári véleménynyilvánítás azt lehet látni mihez ért a fiatal.
aki ennyi mindent kipróbált és ilyen gyorsan, az tutira nem ért semmihez.
egy jobb szakmát kitanulni nem elég az iskola, amellett sokéves tapasztalat kell még.
ezért van az, hogy a féléves autópálya szakad be mindenhol, meg válik le a vakolat az új irodaházban, az egri vár meg még mindig áll, a piramisokról nem is beszélve. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27050 üzenetére
komolyan aggódtunk a kommentátorért is nehogy gutaütést kapjon
-
FehérHolló
veterán
válasz
Welcome to the real world, Neo.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27004 üzenetére
monarchia?
(esetleg)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #26999 üzenetére
A másik kedvencem az autó/bicikliző kisgyerek/babakocsis anyuka mellé/neki az árokból hirtelen kiugró és ugató fajta. Amelyik minden autónak nekiugrik amelyik 50-el elmegy mellette. Szerencsés esetben rajta. Gyerekkoromban két ilyen dög nekemugrott biciklin. Olyan szerencsésen, hogy az egyik keresztbelépett előttem, én meg áttekertem rajta. Mikor visszanéztem még feküdt, de délután már nem volt ott. Egy ideje meg kísértést érzek, hogy az ilyeneket enyhe kormányrántással kibillentsem egyensúlyukból, de padkára nem akarok menni, meg különbenis, csupa szőr meg vér lenne a kocsi alja.
Mindazonáltal látszik egy kutyán, hogy engedem-e hogy összenedvesítse a nadrágom, vagy egy bottal megszárítom inkább neki az orrát.
De ismerősöm palotapincsije is minden egyes alkalommal érkezéskor úgy megugat, mintha eddig csak rugdostam volna. Mikor meg már bent vagyok, mindig addig bökdösi a kezemet amíg nem dögönyözöm egy pár percig. Aztán hanyattveti magát mint egy rossz k.rva. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26999 üzenetére
kutyaverő bot PVC csőben.
ez nagyon ott van! Like -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #26995 üzenetére
Faluban postás kapott pár sérülést kutyáktól, a fent említett fajtáktól. Meg arcbaugatták, meg nyálat fröcsköltek rá, meg egyebek. Mert ugye falun a levéltartó dobozt, csövet, bármit kizárólag a kutya harapási területére lehet felszerelni a kapun/kerítésen belül... Beszerzett ammóniás gázspray-t. A vele megkóstoltatott kutyák állítólag nyüszítve vonulnak befelé a házba azóta. Szóval tudnak ők tanulni/okulni ha akarnak.
Egyébként amikor megunja, akkor más eszközzel tovább fenntartani az éber figyelmét. Csakis a tudományt szolgálva. Hogy létezik-e olyan hogy egy kutya bereked mondjuk.
Amúgy ha nincs döghőség éjjel is, a hő és hangszigetelt ablak isteni találmány.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #26921 üzenetére
Veszek más kaját, de felháborít ez a viselkedés, mit érdekel engem, hogy nekik mi a lényeg, megláttam, megvettem, kifizettem, kérem a cuccot.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26886 üzenetére
front wiper system durable testing ON
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #26875 üzenetére
errefele pulykasteak csőben sütve volt krokettel
még szűk 1,5óra és jöhet a megérdemelt szabi -
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #26868 üzenetére
Persze tudom még fokozni!
Görög gyümölcsleves és gyros tál volt az ebéd!
-
nike_
addikt
válasz
Bejött az élet...
-
tbs
addikt
válasz
Húbazze, jól nézd meg mit iszol..!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Taníts!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #26782 üzenetére
A Salgótarjánban közlekedő autók 30-35%-ának miért szlovák a rendszáma, és ezek közül miért közlekedik kivétel nélkül 100%-uk minimum 20, maximum 40 km/h-val gyorsabban, mint a megengedett?
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #26782 üzenetére
Nem hisz, szerintem tudja, hogy sárgán megy át. Amíg az ellenkezőjét be nem bizonyítják...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #26777 üzenetére
A hőmérőt is?
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #26769 üzenetére
Te hőmérővel iszod a sört?
Végre egy precíz ember...!Fehérholló: teljesen egyetértek.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #26769 üzenetére
Kinizsi? Hú de rég hallottam erről a sörről, szerintem kóstolni még nem is kóstoltam. Kőbányaihoz képest kb. hol van íz tekintetében?
-
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #26745 üzenetére
Vénemberre amúgy pont gondoltam, de a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a kulcsszavak viszonylag hamar megvoltak, alimentator vagy incarcator és dell típus kapcsolatában, viszont onnan.. végigböngészni a találatokat, kiigazodni a román nyelvű felületen, kiválogatni azokat, amelyek nem tűnnek lehúzásnak, nem gyanúsak, nem csak webshopok, hanem van raktárkészlet, a konkrét termék raktáron van, de tényleg (nem csak azt hazudja), személyes átvétel van, Bukaresten van, számomra értelmes módon megközelíthető, nyitvatartás oké, rendes számlát kapok cégesre, tudok előre fizetni netes fizetéssel, elfogadják a céges credit kártyát stbstb. Több helyre írtam angolul, ahonnan nem jött válasz. Találtam a sokból néhány potenciális jelöltet, regeltem is, de csak a 3. helyen jutottam el a rendelés végéig különböző okokból. Végül az egyik helyen már éppen regisztráltam, mikor ilyen facebook-chatszerű megoldással rámírt az egyik dolgozó, és egész jól tudott angolul, vele minden részletet végigzongoráztunk hamar.
Ha még neadjisten dolgoznom is kellett volna, hogy lett volna minderre időm. -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #26730 üzenetére
ahogy elnézem a lej árfolyamát, a következő nyaralásunk lehet, hogy Erdélyben lesz.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26723 üzenetére
ezt simán elérem minden nap amikor kivágódik elém valami állat és satufékezni kell. na az 120-as pulzus. vagy amikor megjönnek a számlák.
-
válasz
kételkedem #26723 üzenetére
eddig is ilyen autót szerettem volna venni, mostmár méginkább
remélem belefér az ötéves tervbe
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #26626 üzenetére
Nem vagyok egy fesztiválozós típus
Ha már van szabim, inkább másra veszem ki
BS: Szabi a munkatársam volt, de nemrég felmondott
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #26622 üzenetére
Második opció
kócos: ekkora szmájli tőled? ilyen is ritkán van, meglep
Már hétfőn visszajöttem, azóta gondolkozom a poharak hollétén, de nem jutottam megoldásra. -
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #26615 üzenetére
Én inkább a nemes, ámde gutaütésben kicsúcsosodó indulat artisztikus előadásmódjának gondolom.
-
válasz
kételkedem #26568 üzenetére
Majd meglátjuk
.
-
válasz
kételkedem #26566 üzenetére
Szakmán belül maradtam, végül is ugyan ott, csak más hely, ergo más osztályon
. Úgy sikerült hogy pályáztam, elbeszélgetés volt és felvettek, de ugye itt még nem állok meg
.
-
AMD Power
titán
válasz
kételkedem #26540 üzenetére
Ide nekem is el kéne mennem.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #26543 üzenetére
én voltam a tordaiban, a parajdiban, és a wieliczka-iban is.
és persze a többi helyen is, amit linkeltél.
jó helyek. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26543 üzenetére
mi meg csak átutaztunk Tordán
-
válasz
Szép hely/ek, anno mi is jártunk arra, igaz, több napos túra volt.
-
lujó55
addikt
válasz
ember ez fantasztikus!
a sóbánya hogy van kialakítva? hogy nem szakad le a mennyezet? alá van betonozva? -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #26305 üzenetére
Ausztral dollar szinten ilyen. Nem rossz megoldas
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #26299 üzenetére
de jó nektek, még sosem jártam arra. jó mulatást!
-
lujó55
addikt
válasz
igen, az átlátszó polietilén fólia feliratozva
-
FehérHolló
veterán
válasz
Próbáltál már összegyűrni egy magyar ezrest? (Csak óvatosan.)
Abban is több a mű, mint a fa. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #26293 üzenetére
De ha úsznod kell, az egyetlen dolog ami nem ázik el az a lejed lesz
Szent Anna és/vagy Gyilkos tó átúszás után azonnal tudsz majd fizetni vele az illegális Havasigyopár árus román kisfiúknak és nagylányoknak.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26299 üzenetére
irigykedek!
nagyon szép is az! -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #26296 üzenetére
Akkor azt el kell kolteni mindent es igy nem fog gondot okozni. Azt a par napot meg kibirja a zsebedben
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26296 üzenetére
nosza, merrefelé lesz az Urlaub?
-
Lortech
addikt
válasz
A 100-as nekem is a teljes magasságát kihasználja a nem kis tárcámnak.
-
bobsys
veterán
válasz
Atkoltoztel?
-
válasz
kételkedem #26157 üzenetére
Inkább hűvősebb idő, !4!4!4!
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #26119 üzenetére
Nyár van, jó ez. Egy idő után hozzászokik az ember aztán a 20 fok már hideg lesz.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26121 üzenetére
azaz?
ezzel mit akarsz mondani? -
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #26113 üzenetére
kizárt dolog, engem nem érdekelnek a sportesemények, és nem szeretem a tömeget.
-
lorcsi
veterán
válasz
kételkedem #26121 üzenetére
csak a melegből maradt itt utánuk
-
lorcsi
veterán
válasz
kételkedem #26119 üzenetére
nem csodálom, hiszen itt van a gyűlekező
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #26113 üzenetére
Nagy nehezen kaptunk jegyet:
Your Olympic Games tickets:
Sport: Canoe Sprint
Session code: CF002
Date/time: 07 August 2012 09:30-11:55
Venue: Eton Dorney, Buckinghamshire
Price category: C
Quantity: 2
Ticket cost: £40.00Kajak-kenu amugy, csak a kod miatt canoe sprint , kivancsi leszek
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #26088 üzenetére
Itt meg nincs nagyobb tomeg. Lehet lassan ossze kene utni egy cikket hitek es tevhitek a londoni olimpiaval kapcsolatban cimmel
Sot , amirol a hvg cikkezett, tortenesetesen hogy mindenhol egekbe szoktek az arak , az sem igaz. Ugyanannyiert eszunk iszunk sorounk a megszokott helyeinken, ahogyan eddig is.
Repjegy es szallasarak mennek fel, taxisok is emelnek, meg gondoloma puccosak ettermek, sorozok is, de ennyi. -
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #26088 üzenetére
Tényleg nem ismertem, de már sejtem, mit jelent.
Cirka 250 km-re vagyok Londontól, nem látok itt semmi különleges burjánzást, a repjegy árak viszont megsínylették, az tuti...
Ma elhintettem az önéletrajzomat pár normális étteremben a központban, mindenhol pozitív benyomást keltettem és jól eldumáltam a menedzserekkel, várom a reakciókat
(ne tévesszen meg senkit a nem megszokott nagybetűzés, a telefon jobban tudja, mit akarok
)
-
válasz
kételkedem #26086 üzenetére
Mr. Wung-al nem jó packázni, első a munka, csak azután a szórakozás
.
#26085 lujó55: Valamiből meg kell élni, nem ingyen van az a Volvo...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest