- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #59688 üzenetére
én azon vagyok kiakadva, hogy - más progik miatt - az összes locas settingsemet be kellett rakni angolra (hogy jó legyen a dátumformátum egy másik progiba, amiből exportálunk-importálunk),
és ebben a buzi excelben változnak a függvények is a regionális beállításoktól függően.
Már azon is ki voltam akadva, hogy ha a magyar excelbe beírtam, hogy "IF", azt nem érti, csak azt, hogy "HA".
Most azon rökönyödtem le, hogy az angol local settings szerint még paraméterezni is máshogy kell, síma vessző kell pl. kettőspont helyett... meg ilyenek. Azért néha remélem, csuklik Simonyi az űrben
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #59581 üzenetére
Az enyém is egy igazi Darwin-szépségdíjas megoldás volt (addig rángattam az ajtót, míg ki nem nyílt, és akkora lendülettel, hogy beleállt a fejembe), de a biliárdos megoldás ráver néhány körrel
Ui. amúgy egész jó ez az X230, akku szempontjából. Reggel fél 10 óta (tehát ~4,5 órája) dolgozom rajta, akksiról meg, és még 40%-on van.
Sajnos az Android 4.4.4 akksikezelését nem tudom ilyen dícsérő szavakkal illetni...
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #59559 üzenetére
Pincernek vett fel, ezer eve a baratom. Anno kisordog koromban kicsit kicsesztem vele es a karmam azt vegezteti el most velem, amit anno elkurtam. Ergo onszantambol kihuzom a szarbol a kiscsavot mert nem engedhetem meg magamnak, hogy hagyjam veszni az egeszet, aztan majd ha a vegere ertunk, elbeszelgetek vele. De igazsagszerint nekem mindegy mennyit fizet, csak a hely menjen - olyan mintha nyitottam volna magamnak egy ettermet out of the blue, es rakoncaba kell szedni gyorsan es effektiven. Ugysem vagyok mar itt tul soka, akkor mar tegyek annyi jot, amennyit csak tudok.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Integra #59546 üzenetére
De, azzal van, azt hiszem, az X240-nél léptek túl Lenovóék a 12"/1366*768 párosításon.
Gondolom, Samsung panel (LTN141WD-05) van a T61-edben, elvileg a másik lehetséges opció, az LG-Philips gyártmányú panel (LP141WP1-TLB8) jobb. Aida64 gondolom, megmondja a paneltípust.
-
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #59477 üzenetére
Mondjuk az ov nem hasznalatat nem ertem. Meg ha hatul ulok is a gyerek melett vagy a taxiban, limoban akkor is bekotom magam. Ha elmegyunk a tenyleg 3 percre levo kozertbe a mellek utcakban akkor is bekotom az ovet.
Itt egyebkent engedve van a vezetes kozbeni telefonalas kihangosito nelkul (igaz en tiltanam) de - ez ez tilos - a sok idiota baromallatt smsezik amit nagyjabol azonnali jogsielvetellel buntetnek -
lorcsi
veterán
válasz
Integra #59477 üzenetére
majd biztos megoldja a telepített trafi rendszer...hátpersze..
látom magam előtt a sok autóst 85-el..nehogy véletlen túllépjék..egy álom lesz így haladni
plusz a sok mezőgazda gépet a sáros kerekekkel..szerintem ezekből egyet sem kapnak el sosemúgy van ahogy írod..fejtől bűzlik..és fogalmuk sincs a valós közlekedésről
múltkor hallottam a rádióban hány fejest kaptak el gyorshajtásért idén..meg hánynak van fent a lézerblokkoló..
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #59477 üzenetére
Én a grafikonon húztam fel magam. Néhány százalék változás, de úgy van ábrázolva, hogy hatalmasnak látsszon. Ameddig csak a trafizás megy - az is pénzért, nem a veszélyes helyeken - , és nem a tényleg gázos manővereket büntetik, addig szerintem nem is lesz változás.
Bandus: OTP.
-
válasz
Integra #59477 üzenetére
ne is mondd, mert ezen mindig felhúzom magam. ahogy figyelem a villamosról, hogy mennyi autós telefonál vezetés közben. és ami a legjobban felhúz, hogy prémium kocsikban sem képesek használni a kihangosítót, hanem a fülükhöz tartják a készüléket. nem értem miért fáj bekapcsolni a bt-t
össze is vitatkoztam ezen valamelyik kreténnel az autós topikból. őt is elkapták telefonhasználat miatt, amit nem ismert el a rendőrökkel szemben. ráadásul kitalálta, hogy jól bebizonyítja, hogy nem telefonált, mert a szolgáltatótól lekért híváslistán az nem látszik, hogy ő a vibert használta. szegénynek rossz felismerés volt, hogy nem a telefonálást, hanem a telefonhasználatot büntetik
az ilyen megérdemelne mellé még egy szolid gumibotozást is.
-
-
brownus
veterán
válasz
Integra #59383 üzenetére
erre is van segítség
kinyomtatod és kész is! :d
ez is kész
ma remek dolgok jönnek velem szemben
-
pohár
félisten
válasz
Integra #59372 üzenetére
kérdezd meg tőlük, meg tőlük, szerintem azonnal megmondják neked
mikor ezt belinkeltem ismerősömnek, hogy okosodjon, ez volt a válasz:
a chemtrailt tudjuk, h létezik
csak a vak nem látja
főleg amikor ilyen 30 fokos kanyar van a csíkban
a repülő nem vált irányt ilyen fokban
jééééééézusom
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #59202 üzenetére
Nem, de egyrészt a lustaság nagy úr, másrészt általános használatra még mindig az egyik legolcsóbb csomag.
400 ft a számlavezetés, és minden csak 39 Ft.Csak árfolyamváltás közelébe ne kerülj semmilyen szinten (Se külföldi kártyás vásárlás, se egyéb konverzió ne legyen)
------------------
@Bleki: Medárd van. 40 nap, úgy is hívják, hogy "az európai monszun", tradícionálisan elég gyakran ilyen az idő az évnek ebben a szakában, nincs is ezzel semmi baj.
-
válasz
Integra #59161 üzenetére
a keszulek fizikai merete. nagyon szivesen vennek pl. galaxy tab s-t, vagy meginkabb a bomba jo aru lg g-pad-et, aminek hiaba marha vekony a kavaja nekem mar nem kenyelmes a hasznalata. marad a mini, el is hozom gyorsan, mwrt maskor nem lenne idom. ha meg nem jon be szerencsere konnyu rajta tuladni nullszaldosan, akar minimalis veszteseggel. jol tartjak az arukat.
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #59119 üzenetére
Jaja, ott voltam, a Petofi szigeten a vendio mevezetu helyen ettem isteni es brutalgiga adag vegyes halaszlet (harcsa es ponty), mindenkepp dobogos a vilagbajnok kajak versenyeben. Kicsit talan sok volt benne a teszta, nem is ettem meg mindet, de le a kalappal. Es a vendeglatas is profi volt, ajanlom mindenkinek a helyet aki arra jar
Ismet bratyo jatszos autojaval jarok itthon, ez brutal... Kinyomom a szemet ahogy tudom es egyre kevesebbet fogyaszt, 4,1 lett a vege
-
válasz
Integra #59157 üzenetére
8.9 az már megint nagy nekem. ha jó lenne, akkor már vettem volna egy kindle fire hd-t.
pohár:
olvasásra ez a legjobb, ehhez nem fér kétségMonti: már így is elég régóta húzom-halasztom a dolgot (ami azt is jelenti, hogy talán szükségem sincs rá, ugye
), most már nem akarok tovább várni.
-
válasz
Integra #59108 üzenetére
manapság már úgy látszik ez is baj
mondjuk erősen növesztem a szakállat, lehet ez a probléma.
joa:
kíváncsian várom a fejleményeket. nem tudod véletlenül, hogy az okos appok offline is működnek-e?végre pontot teszek a tablet vásárlásomra, szerinte már legalább fél éve rugózok rajta. múlt héten megtaláltam a tökéletes androidos gépet, de az annyira csak tengerentúlon kapható (hp slate 8 pro), hogy még az asszony se tudott szeretni belőle. aztán megtaláltam az itthon is kapható legjobb droidosat, de végül feladtam mindent, amiben hiszek, és veszek egy retinás ipad minit
jó lenne ilyen hasznos dolgokra is használni. -
Viszlát
addikt
válasz
Integra #59046 üzenetére
En sem gondoltam volna, hogy pont ezeken a helyeken, de tenyleg mukodik. Amikor az elso lapos tevemet vettem, ki volt teve egy uj Sony modell, de majd egy szazassal tobb volt mint a lelektani hatar, amit el is mondtam az eladonak, aki kert par perc turelmet es eltunt, majd jott egy fejes aki kozolte, hogy ha most elviszem akkor megkaphatom annyiert. Mondjuk ez lassan 7 eve volt, de akkor ezekszerint meg mindig mukodik...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra #59028 üzenetére
Csak nem a nagy kedvencbe vágtam a kést?
Szerintem várják ki a tizenegyeseket...vagy csináljanak egyet, az menni szokott
mod: kb. a harmadik meccstől kezdve a kisebb, gyengébb csapatoknak szurkoltamViszlát: egyszer olyasmit mondtak, hogy azok a királytévé alkalmazottai/dolgozói/munkatársai, de mikor megláttam az 5-6 éves kislányt, felröhögtem.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #59022 üzenetére
Ööö. nem hinném. Itt ment el egy hajó a Dunán, aminek a fedélzetén ment a dizsi.
Szoktak ilyenek lenni, van, hgoy naponta többször is.Ui. Mikrobi: értem ugyan nem
UUi. amúgy királyság van, mert nincs itthon a nyanya, olyan nyugi van... senki nem kúrja be a vasajtót óránként ötször...
-
válasz
Integra #58866 üzenetére
Pedig a volt cégemnél van/volt saválló heggesztő (hamár savüzemről beszélünk), és tuti nem keres jól, szóval neki lehet csak meglebegtetné az ember, hogy ennyit meg annyit keresne, hát lehet már másnap menne is, de tény ez nem csak pénz kérdése.
Ahhoz képest hogy Július 1 van, hát hmm, majdnem hűsi van.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #58847 üzenetére
Nem tudom pontosan milyen hegesztes, langhegeszto es langvagoknal volt valamennyi veszelyessegi potlek, csokkentett munkaido, illetve valamennyivel korabban elmehetnek majd nyugdijba. ( Apum langvagokent dolgozott ( a langhegesztesre is megvolt a papirja) , azt hiszem 7 oras munkanapjai voltak, de teny, hogy a szallo vaspor miatt ( hiaba az arcra a maszk) mar 40 evesen nehezen vette a levegot)
-
saelin
veterán
válasz
Integra #58834 üzenetére
Ha ívvel hegesztesz akkor vicsoríts, hátha kifehéredik a fogad... vagy kirohad a bevonattól.
Nem irigyellek, hogy egész nap az elektródákból szívod a gázokat. Tudom nem mérgező, de egy pár pálca után már az ember a torkában érzi az ízét... Ha meg dissous gázzal hegesztesz, akkor meg ott az irdatlan meleg. (Hála az égnek nekem csak gázzal kell tudnom hegeszteni, valahogy mindig is óckodtam az elektromos hegesztésektől.)
emvy
Nagyon? -
-
bobsys
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest