- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #3510 üzenetére
S ez miért nekem?
Mawyx: Mi a gond már megint ezzel a fene egyenjogúsággal?
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3510 üzenetére
-
Boxer001
veterán
válasz
kételkedem #3424 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #3424 üzenetére
hát ez kurvanagy
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #3418 üzenetére
vigyél magaddal valami szép függönyt, tuti feldobja a helyet majd
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #3415 üzenetére
most nyilatkoztam a nyögdíjpénztárról, az fél óra alatt megvolt, aztán átjöttem a központi okmányirodába anyám kocsijába üzembentartónak bejegyeztetni magam, hogy parkolhassak a saját házam előtt ingyen.
Egy órája itt ülök, heten voltak előtte,, eddig kettőt hívtak be. Közben az az érzése az embernek, hogy minek jöttél ide, mindjárt zárunk! Bár addig még van pár óra, de akkor is....
Szerinted milyen érzés itt ülni ebben a sötét, büdös váróteremben? -
válasz
kételkedem #3415 üzenetére
A második része igaz rád, ha mégis
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #3411 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #3372 üzenetére
Nem.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #3325 üzenetére
Sose kerestem állást, remélem nem is lesz rá szükségem.
-
válasz
kételkedem #3332 üzenetére
A'la etnikum...
Ma is hívnám a beteget, erre Oláh Jánosné előretolakszik hogy neki délután fél 1-re menni kell az ebédért, és ő akar bemenni elsőként. Erre ránézek sz órámra ami fél 12-t mutat, vannak olyan betegek akik már 3-4 órája várnak, látják hogy tele van a váró, de mivel ő brazil, ezért őt megilleti az a jog hogy fél 12-re jöjjön be, pofátlanul ordibáljon az ajtóban és még elmondja a "szép véleményét". Szóval ma fél 4-től vagyok talpon, reggel fél 8-kor bevittem két masszív alkoholistát, így neki tuti jobb lett volna ha nem idegesít fel!
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #3336 üzenetére
Ah, túróba, most már látom, sose néztem eddig, mert egy bizonyos helyre járok, a barátom meg tök máshol lakik, de úgy volt holnap jár erre és akkor beadja a holmit. Most már kétlem, hogy jön, a mosolyszünet garantált, hogy mit szívatom, de véletlen volt
(#3339) NoLF: nem azért mert munkát keresek, hanem, hogy 10- ből semmi, ezt nem hiszi el. Tanulságos, amit írsz.
Ezért szeretem a fórumot, hogy így tudom másoknak mivel mik a tapasztalatai, élőben kevés emberrel beszélgetek... -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #3336 üzenetére
A nyíregyházi SPAR-ban jelenleg mi akciós?
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #3325 üzenetére
Miert elvaras, hogy visszairjanak? Van 1 allasra 246 jelentkezo, most akkor irjanak mindenkinek? Nem egyszerubb, hogy ha nem irnak akkor nem jott ossze hozzallas?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #3317 üzenetére
De nem lennék a tettes helyében, amikor elkapja...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #3313 üzenetére
mancsírásos
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #3305 üzenetére
Nem, csak a bokája. Illetve már az sem.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3274 üzenetére
pontosan: jaj
-
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem #3274 üzenetére
Én leborultam a székről amikor ezt megláttam
Az orosz tuningot viszont ez sem übereli
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #3271 üzenetére
na látod, ez lehet a probléma forrása
bár amennyit járok Pesten, meg amilyen véralkohol szinttel... -
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #3227 üzenetére
Volt tervben egy, BKV hajó, árpád hídtól a nemzetiig. Havi 10ért. Semmilyen más bkv járműre nem lett volna használható. Nem is szavaztak túl sokan arra, hogy igénybevennék...
ráadásul a fogam is fáj
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3214 üzenetére
Pffff.
Ez jó csattanó volt! Leütötted a magas labdát -
válasz
kételkedem #3202 üzenetére
Ver a sors
Szép estét mindenkinek
-
pohár
félisten
válasz
itt meg sült apróhús, kenyér és sok savanyú ubi
két desznyót legyilkoltunk ma -
válasz
Jó étvágyat, az finom lehet
.
-
lorcsi
veterán
válasz
kételkedem #3195 üzenetére
ijó, kipróbálom...valami hasonlóra gondoltam. ami a az odaszáradtat is jól feloldja a felület sérülése nélkjül
NoLF: igen ismerem, de szerintem a hideg zsíroldó nagyon erős szer egy iylen felületre
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #3195 üzenetére
hja azt hittem a normál tisztítószerek vmiért ki vannak zárva.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #3184 üzenetére
Mint PH fuggo termeszetesen leszek itt is. Csak en a jovobol fogok irni
(#3185) yetike Ez egy kicsit bonyolult. Ha beadjuk a letelepedesi kerelmunket akkor majd megirom
#3186) Mawyx Koszonom
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #3181 üzenetére
Nem QLD.
New South Wales - Sydney a cel jelenleg. En dolgozni fogok mig asszony iskolaba fog jarni. Nagyjabol ennyi a konkretum, mert batrake a szerencse es a tobbit meglatjuk. Van 3 evunk kitalalni mi legyen, addig szol a vizumunk. -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #3176 üzenetére
Elvileg kéne engedélyeznie, mert nem használtam ki a vizsgalehetőségeimet, csak a kurzusfelvételt és nem hiányzik másom, tehát nem pl elsős vagyok 3 teljesített kredittel.
Már bánom, hogy nem halasztottam fél évet, rámjár a rúd mostanában, most úgy gondolom ha lenne munkám az önbizalmat adna, úgy érezném talán, hogy én is fontos vagyok a világban vagy legalábbis nem azt érezném, hogy senkinek se kellek. Nem tudom. -
7
addikt
válasz
kételkedem #3176 üzenetére
A dékáni kérelemhez általában csak (átfutási) idő kell és megadják, de ilyet ugye az ember csak egyszer kérhet adott képzésen.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #3174 üzenetére
A mostani bukás miatt ígyis- úgyis lesz még egy félévem, de ha az se lesz meg, aminek még előtte vagyok, az problémás, mert 3. tárgyfelvétel és hiába nem voltam vizsgázni eddig csak egyszer, akkor is felvételnek számít és ez a max, egy dékáni vizsgaleheőséget még lehet kérvényezni, amit vagy engedélyeznek vagy nem.
Ha meglett volna ami ma nem lett meg és meglenne, ami még vár rám, akkor csak a júniusi államvizsgára kellett volna készülni meg megírni a szakdolit teljesen készre és beköttetni, leadni.Portugáliában meg portugálul beszélnek, véletlenül se spanyolul. Vagyis véletlenül lehet...
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #3152 üzenetére
Ez azért van, mert pár embernek sokkal jobban megéri, hogyha megvásárolsz bizonyos termékeket, amiben állítólag valami gyógyhatású cucc van, amit jó messziről hoztak bele... mintha kiásnád a kertből
-
lorcsi
veterán
válasz
a morning show-t hallgatom és abban mondtál..azért ez a 3 óra keménylehet...pisi meg egyéb dolgok...
-
venember83
nagyúr
válasz
Nem írták, hogy természetes aloe vera hatóanyag lenne benne. Simán lehet szintetikus is az aloe vera, vagy akár csak címkén szerepelhet.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #3104 üzenetére
Saját lábán megy házhoz a médialejátszó? Az igen!
Kedves venember! Köszönöm, jól esett!
Asus HDP-R1?
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #3094 üzenetére
Az nem lenne annyira jo. 22-en nyelvvizsgazom
A benzin meg addig "tortenelmi csucsot" (ez milyen hulye kifejezes) fog donteni amig nem lesz egy arcsokkenes (aztan utanna ketszer annyit dragitanak) -
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem #3095 üzenetére
Kapja be nekik a fogaskerék... ha meg mindenképpen szopatni akarják a népet, kezdjék a vacogós cápákkal
---
Szép napot!
-
válasz
kételkedem #3052 üzenetére
Nekem nem tetszik
Szia Verus, hogy vagy ?
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #3052 üzenetére
17?? úúúúúú
migiri -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #3030 üzenetére
khm, épp azt csinálom
-
Nimrod
addikt
válasz
kételkedem #3011 üzenetére
Úgy fest megszűnt a hárombetűs magyar üzletlánc egyik láncolata, amit részben átvett egy - ha jól tudom szintén magyar - négy betűs üzletlánc. Új munkát nem tudnak ajánlani, blablabla, felmondólevél.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3007 üzenetére
A miénk még bír menni, mikor leesett a hó, még a szánkót is húzta (persze két kisgyerekkel, nem velem, pláne nem a mamával
) Az a baja, hogy a szemét megtámadta 2 éve valamilyen fertőzés, állatdoktorúr sem tudta, hogy mi, azt tippelte, hogy allergia. De télen???!!! Szóval folyamatosan könnyezik mindkét szeme, de nem zavarja, simán nekimegy a drótkerítésnek, mert azt már nem jól látja. Kivisszük néha kolbászolni, de elengedni már nem engedjük el, mert tényleg beiramodik és nem biztos, hogy visszatalál. Akkor meg baj lesz, mert miből lesz nekem szép kis barna ágyelőm?
(#3003) RazorGTR1: azért van, mert a vizslák rohadtul mohók. Senki nem tudja miért, de ők nem nyugisan eszik meg a kaját, hanem hihetetlen gyorsan befalják, mintha elvenné valaki előlük. Olyankor oda se figyelnek, hog az véletlenül nem csirkecsont, hanem a kezecskéd
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3001 üzenetére
Ha majd kétéves lesz és éhes, nem fogsz vele ujjharapdálósdit játszani...
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2998 üzenetére
Nem, Frakk egy idős úr! És roppant érzékeny.
(#2997) Boxer001: dehogyis nőuralom, mama-uralom és kész. Feleségem nem bánt engemet, de anyukájának ő sem mer szólni. Tockos: kizárva, mamával nem vagyunk egy súlycsoport
Én fogyókúrázok több-kevesebb sikerrel, mama meg izomtömegnövelő edzéseket végez, őt is simán leveri úgy, hogy még ők sem rakják össze.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2995 üzenetére
A mamát ne emlegesd, bal lábbal kelt fel: kinéztem az ablakon és véletlenül odanyomtam az orromat az üveghez. Amit kaptam...
azt mondta, hogy gyakrabban mossam meg az arcom szappannal, ha már ennyire kiváncsi vagyok az utcán történő jövésmenésre, vagy kevesebb mogyorót egyek, hogy ne legyen zsíros a bőröm.
Akkor már inkább a kutya. Ki is megyek hozzá megvígasztalni, míg el nem könyveli magának, hogy rosszat csinált és akkor őt is lehet kiengesztelni. -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #2992 üzenetére
Ugyan már, ahhoz mit szólna a mama?
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2990 üzenetére
Óriási szerencsém(?) volt:
a harmadik tippem jött be
Közös pancsi, lazító fürdőolaj, olyan laza lettem utána, hogy az asszony nem ismert rám
Aztán összebújás szatén ágyneműben, snitt ON ... snitt OFF, amikor az asszony elaludt, szépen csendben kilopóztam a szobából, felvettem a pizsamámat és kicseréltem azt a csicsás k..vadrága sz.rt egy normális ágyneműre és végig tudtam aludni az éjszakát megfázás nélkül! Na, milyen laza voltam? Reggel feleségem a kezdeti lelkesedés után csak félrehúzta a száját. Hát igen, nem vagyok egy sztájliszt gondolkodású rózsaszínű inget viselő, manikűröshöz járós alkat.
(#2991) venember83: ami késik nem múlik! Feleségem az anyjával serénykedik a konyhában. Ebből még soha nem született semmi jóSikerélmény: kocsi lemosva, kutya megrugdosva, mert nem hagy békén!
Most kicserélem izzókat.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #2990 üzenetére
Hirtelen sikoly, felcsapó lángnyelvek, 112, tűzoltóság kivonulása.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #2909 üzenetére
Tetővel.
Ilyen perforált vacak emlékeim szerint. Lehúzod róla körben a műanyagot, azt tárult Szezám. -
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #2889 üzenetére
Az itteni spárban bezzeg a narancs ki van mérve a vödörbe, teteje lezárva. Tuti nem rakták eléggé tele. Sőt, még a korrekciós lehetőségem is kizárták.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #2892 üzenetére
az ország minden spar és interspar üzletében akciós a vödrösnari
-
válasz
kételkedem #2892 üzenetére
Most kihagyom eme remek ajánlatot, lehet több lenne a benzin pénz
Dylen: Csak előtte állj sámlira, bár igaz a makák nagyot ugranak
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #2889 üzenetére
A gyilkos, önző ösztön ez, nem más.
Amúgy te most a Spart reklámozod?
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #2882 üzenetére
áá, ugyan, ma alkalmatlan vagyok bármiféle agresszióra
kócos: hát lefagyott ez a mosoly az arcomról, most voltam nyugdíjrendszer változásról szóló előadáson
-
.bableWes
őstag
válasz
kételkedem #2849 üzenetére
finn szaunába nem szabad locsolni semmit és senkit mert megégsz a göz miatt. vannak ilyen boltba kaphato légzés könnyitö szarok azokat nem kell megvenni, hanem egy bögre vizet be kell vinni az elején amibe van 3 evökanál so. legjobb.
-
.bableWes
őstag
válasz
kételkedem #2844 üzenetére
jo érzés mert szoktam fujni magamat
az orrodon a legjobb venni a levegöt
-
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #2842 üzenetére
Lebuktam. Hehh, milyen véletlen. Úgy látom, más is rákapott.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #2837 üzenetére
Ha olvassa ezt, remélhetőleg megfogadja a tanácsot.
Mawyx: konkrét állásajánlatra jelentkeztem, volt egy általános interjú a HR cégnél és még kettő a munkahelyemen.
zolynet: nem hiszem, csak a népi hiedelemre céloztam, mert a sokan nem szeretik a telet.
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #2830 üzenetére
Látom megérte felkelni. Csak optipistán!
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #2764 üzenetére
Gondolom estis hallgatóra nem vonatkozik. Levelezősre sem.
-
adyz.
aktív tag
válasz
kételkedem #2751 üzenetére
Hát igen, adnak a minőségre...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #2748 üzenetére
csizolás, alapozás, aztán rá egy pár réget plasti dip, és házilag is "olcsón" megvagy
-
adyz.
aktív tag
válasz
kételkedem #2748 üzenetére
A gyári festék van még rajta, vagy már fújtad?
Ha igen, lehet kevés rétegben.Én is jártam már így.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #2745 üzenetére
akkor elég jól bírja!
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #2743 üzenetére
ezért is kérdeztem, ez így teljesen helyénvaló. amíg nincs baja, nem kell betétet cserélni vagy dobot szabályozni/cserélni, sokkal kisebb igénybevételnek van kitéve mint az első fékek. hány km van benne?
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #2740 üzenetére
gondolom hátul te is dobfékes vagy és ahhoz nem nyúltak?
-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #2625 üzenetére
Ma megcsinálták a féktárcsa és fékbetét cserét. 37 000 Ft volt anyaggal munkadíjjal.
A ragadó gázpedált viszont elfelejtették megcsinálni. Mondjuk szerintem csak nem volt kedvük vele pepecselni!
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #2735 üzenetére
nem, de ha megnézzük hogy 13 éves korom óta hány százezret költöttünk a szememre, simán megéri.
3 havonta 3 pár 1 hónapos lencse 11ezer
hozzá egy lötty 4 ezer
egy szemüveg 60 ezer, ebből mondjuk 2évente 1ha szembeállítjuk a negyedmillióval ami mondjuk 20 évre megoldja ilyen jellegű problémáimat, akkor lehet jóljárásnak is nevezni
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #2716 üzenetére
na akkor a szép arany nyakláncom megfürdetem benne hogy szép fényes legyen
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #2707 üzenetére
én abból csináltam szilveszterkor a Holy Bucketet, egynek elment
-
r4z
nagyúr
válasz
Annál rosszabbat még életemben nem ittam
Amúgy én hétvégente egyet megiszok (kirándulás előtt) és slussz. Ez a mennyiség szerintem még elfogadható - tudom, az még jobb lenne ha nem innék
-
válasz
Hát én sem sűrűn iszok energialöttyöt, mert tudom milyen hatással van a szervezetre. Illetve tavaly történt, hogy kislány, aki szinte azon nőtt fel, úgy felgyorsult a szíve a cukros és koffeintartalmú italtól hogy a szülők azt hitték hogy szívrohama lesz. Én másfél éve ittam utoljára, akkor is csak kipróbálásképpen egy Monster-t (most hagy ne írjam le a véleményem a cukrosvízről), na azóta semmiféle energialöttyöt és semmi hasonlót. Tehát az utolsó mondatod tökéletesre sikeredett: Azt gondolom, először és utoljára vettem ilyet! - ezt követni kellene a mai fiatalságnak is...
-
Dylen
senior tag
válasz
-
válasz
kételkedem #2698 üzenetére
igen, szerencsére a vezetékben, szinte közvetlenül ott, ahol be kell dugni a gépbe. ez a tv szerelős dolog nem is rossz ötlet. nekem sajna nincsenek hozzá eszközeim itt a koliban
bár műszaki egyetem, csak ért hozzá valaki
-
válasz
kételkedem #2686 üzenetére
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #2686 üzenetére
HI!
na elte elso felev letudva, nincs vkinek etr admin koagya ki ken javitani a 4ezseket:- )))
udv
neduddki
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2645 üzenetére
köszi az infót, akkor hozzá sem kezdek...
-
lujó55
addikt
válasz
Én megtanultam úgy vezetni, hogy a féket ne kelljen sokat használni. Ha jók a gumik akkor megoldható, ha nem, akkor bizony fékezni kell időben, ha el akarod kerülni a többi autós ökölrázó dühöngését az indokolatlan feltartás miatt.
Magyarul: látod, hogy piros a lámpa, de nem tudod kitolni üresbe és gurulni (ne adj isten mire odaérsz pont váltana is zöldre) hanem nyomni kell 80-nal és satufék, mert így csinálják a vérprofik is. A másik meg, hogy a normál íves körforgalmat száraz úton simán be lehet venni 60-nal, ha nincs senki csak az ideális íven kell haladni, kerékvetőt használva, kátyura figyelve. 90-ről 60-ra meg elég a motorfék is. Nekem még az eredeti tárcsa és betét van a G-s Astrán és 64000km. Szerintem vizsgáztatáskor majd lesz egy komolyabb beruházás, mert az olajat viszont nagyon eszi, eddig nem tudtam rájönni, hogy miért, mert elcseppenést sehol nem láttam. -
r4z
nagyúr
válasz
Még mindig jobban jártál, mint én. Csak az első fékbetétek (Ferodo) 46.000 jó magyar Forintba kerülnek, a hátsók pedig 18.000-be fájnak. És akkor még sehol nincs a tárcsa, és ugye az se ingyen van
-
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem #2578 üzenetére
Imádom ezeket a hülyéket
Délelőtt néztem a Szigetes részt:
"Vegyed le a hangerőt! Vazul néni nem tágít! Tiszta vizet a Dunába! Komolyzenét Angyalföldnek!" Borultam -
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #2570 üzenetére
pedig ez az idő nagyonis kedvez a belvíznek. nézd meg, milyen nagy ütemben növekszik...
(éke)
lujó: tehénből jött az a tej is, csak átment némi élelmiszeripari folyamaton, hogy nagy mennyiségben, messze lehessen szállítani, és ne romoljon meg. tehát az alapból benne levő, tejsavas erjedést okozó flórát is ki kell irtani. hogy utána mi kerül bele, azt már nem tudod irányítani.
gondolj bele: honnan lehetne ilyen mennyiségben, mesterségesen előállítani a tejet? mármint gazdaságosan, olcsóbban, mint a tehenészetekben.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2575 üzenetére
Igen. Így van. Mindennek az oka, hogy túl sok ember él a Földön. Az életbenmaradás meg gazdasági kérdés. Te elhiszed, hogy a tej amit a hipermarketben látsz tehénből jön? Emlékszem amikor gyerek voltam megvette anyukám a zacskós tejet a boltból, ha meg nem fogyott el, szépen beöntötte egy bögrébe és 3 nap múlva isteni finom aludttej lett belőle. Próbáld ki ezt ma. Nem lesz belőle semmi, csak egy zavaros büdös lé. Nincs már normális tápanyag, csak tele legyen a bendő. Ezért vagyunk elhízottak, legyengültek, mert semmi vitamin, nyomelem és tápanyag. Az őseink 160 centisen 120 centis spádéval rohangáltak a várfalon láncingben. Ma meg? 180 centi és 120 kiló alatt nincs ember...
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2570 üzenetére
Pedig most nincsenek török területi követelések kis hazánk földjén...
Értsd: anno a szultán azért nem tudott lerohanni bennünket néhány hónap alatt, mint addig a többi népet, mert a kárpát medence fele mocsár volt. -
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem #2552 üzenetére
Az igen... Apám dolgozott még a határon, igaz rövid ideig, kb. 2 hónapig. Ő is csak lesett, hogy milyen rafináltak a csempészek, nézve a lefoglalt kocsikat.
Volt egy videó, hogy a műszerfal mögé rejtettek egy embert, beszarás. -
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem #2550 üzenetére
Pl. az LPG-s autókat is lefoglalhatják, ugye tartály van beépítve a kocsiba. Használni meg nem kötelező, elvileg benzinnel is mennek azok az autók. Jobban belegondolva, ha benne van a forgalmiban, akkor már nem lehet gond, de ha már napok óta nincs semmi fogás, előfordulhat, hogy nagy fogást sejtenek az LPG tartály miatt.
-
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem #2548 üzenetére
Mi lesz a tuningőrültekkel?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #2546 üzenetére
Ja de olyan mint a discoba lennél,házibuliba jól jöhet a funkció
-
válasz
kételkedem #2529 üzenetére
azért nem ment annyira könnyedén, de remélem pontos eredménnyel szolgálhattm
-
válasz
kételkedem #2526 üzenetére
9600 jó magyar forintot számoltam.
-
válasz
kételkedem #2522 üzenetére
4000 egyéb kérdés ?
-
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem #2522 üzenetére
Így este fáradtan 4005-öt számoltam. Nem semmi!
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #2513 üzenetére
igen, >3 gyerekesek 1 milliós családi keresettel most a kiskirályok.
nem tudod esetleg, hogy ha nekünk a családban van egy 21 éves, első szakát végző gyerek az egyetemen, és egy 15 éves, akkor hogy lesz? mert az egyetemistákról 1 szó sem esik.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #2492 üzenetére
Cseremonitort csak a 3. visszaadás után kértem. Nem kellett volna adniuk...
-
válasz
kételkedem #2492 üzenetére
Szerintem számára az lenne a legjobb, ha visszaadnák a pénzt, és oda se megy többet vásárolni
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #2490 üzenetére
Tavaly 7.28-án adtam be a monitort a dunakeszi Electroworld-be. Visszajött 8.18-án, hazahoztam, nézem, ezzel nem csináltak semmit. Na gyerünk visszavinni. Megnézte egy ott dolgozó hogy tényleg rossz-e, rossz. Ok, visszaküldjük.
9.27-én megint visszajött. Mondom nézzük meg helyszínen, nincs kedvem esetleg megint kocsikázni. Mire bekapcsolták addigra néhány ott dolgozó már odagyűlt hogy mi van. Monitor képet ad, egyik boltban dolgozó kapásból rávágta hogy csíkos. Látták többen is hogy még mindig rossz. Ok, vissza a garanciába 3. alkalommal is. Itt már kértem cseremonitort.
Nem tudom mikor hívtak (bezárás előtt pár nappal) hogy hívjam fel a szervízest és mondjam el hogy mi baja a monitornak mert ő nem lát rajta semmit, napok óta használja.. (már vagy 2 hónapja a 3. visszaküldésnek) Mondom tegyen be kék hátteret és nézze oldalról, jól látszik a hiba. Hát ő nem látja. Mondom hiba van, az Electroworld-ben többen látták a hibát. Mondtam neki hogy mi a baja (valószínűleg a valami el van hajolva, majd jön neduddki aztán leírja, ő mondta anno hogy valószínűleg az a gond)
Pár percig beszéltünk aztán megadtam a számom, ha valami van hív.
1 vagy 2 nap múlva hív az Eletroworld-ből az ügyintéző hogy a garanciás ügyekkel foglalkozó azt mondta hogy 10k-ért független bevizsgálást kéne csináltatni mert ő(!) nem látja a hibát. Mondtam neki hogy szó se lehet róla, én ilyenért nem fizetek, pláne mert többen is látták a hibát.
Decemberben felhívtam a budakalászi EW-öt hogy mi van. Azt mondta a nő hogy 5 perce beszélt az ügyben a szervízessel, folyamatban van az ügy, lehet hogy kapok új monitort. Tegnap felhívtam ismét őket hogy mi van, azt mondta utánajár és hívni fog. Eddig nem hívott, most felhívtam. Aki intézi délután lesz bent, majd hívni fog. Várom a hívását. -
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #2487 üzenetére
Nem, ez egy cseremonitor, celluxmaradvány van rajta, így kaptam a boltból.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #2459 üzenetére
Dehát Etiópiában rosszabb, ugye?!
-
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem #2473 üzenetére
Mert hülye... Az ilyeneket én inkább elkülöníteném a gyerekektől. A kölyök homokozzon, játsszon kisautókkal/Barbie-val, nézzen vagy hallgasson mesét, ne az út szélén lévő holttestet szemlélje
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #2470 üzenetére
Hajrá! Amúgy nálam is ~egy év lagymatag rákészülés volt. Tavaly ilyenkor ~2db szabályos fekvőtámasz volt a kapacitásom, ma 100+. (Uncsi számolni.
) Sosem késő elkezdeni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest