Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
oep felhiv, naluk megvan a papir, oke. apeh felhiv, mondom kulfoldon elek, es tegnap kaptam egy kemeny hangvetelu levelet , miszerint nem vagyok biztositott. Erre a no kioktato hangnemben, hat az elmaradast akkor be kene fizetni.... Ehh... Kopni nyelni nem tudtam, igy mondtam, hogy szerintem nem kene igy , ilyenhangnemben beszelnie velem, ugyanis be volt az oepnel jelentve . hopp rogton nyajas lett a hangnem .
-------------
Szemelyes megjegyzes, csak itt, nem nekik:
Tegyem a nemletezo ferfinemiszervem belejuk..... -
bobsys
veterán
Nem szoltunk. TB torveny szerint ha nincs Magyarorszagi allando lakhelyem akkor nem szamitok belfoldi illetosegu szemelynek igy nem kell havi TB-t fizetnem. Kijelentkeztem, nincs magyarorszagi allando lakcimem. Mar maga a kijelentkezes is tortura volt, mert 2 helyen 8 felet mondtak. Ugy vagyok vele, hogy oldjak meg. A kijelentkezesrol a apapirt elraktam.
Apekk meg erdekes ugyanis ok latjak ha kijelentkeztel. -
-
kételkedem
addikt
Vásárosnamény 1979 óta város, akkor kebelezte be Vitkát és Gergelyiugornyát. Gergelyiugornya jelenleg Vásárosnamény közigazgatási része. Bár nem vagyok egy nyelvtannáci, de ez esetben szerintem a helyes írásmód a Vásárosnamény-Gergelyiugornya, tekintve, hogy se Vitka, se Ugornya nem önálló település.
-
Mawyx
őstag
Lassan jobb, ha az ember nem ír nyílt véleményt. Döglődik is a ph, alig van hozzászólás, máskor nem győztem visszaolvasni, most meg egy heti termést elolvasok gyorsan. Nekem is ha van kommentem, vagy kérdésem, inkább már megírom privátban.
Amire Esm próbált engem is tanítani nálatok, hogy ne basszam fel magam ilyenen, az nekünk nem megy tildy.Egyedül Blacki időjárásjelentése tartja életben a fórumot. Szóval milyen idő lesz ma felém? Megnézem neten
-
tildy
nagyúr
Azt már nem is mondom, hogy a "minek vennél" , "időfecsérlés" , "semmi értelme", "alig fér el" egyben "értékítélete" rólam is. Kvázi lenézés , lehülyézés , lesajnálás. Vagy legalábbis bennem így csapódik le.
De oké , rendben, lenyelem, elviszem a balhét , hogy én vagyok itt az egésznek az okozója.
-
NoLF
veterán
én úgy bírom, hogy nyilvánvalóan teljesen más értékítélettel rendelkezőként folyamatosan hitetlenkedsz és nem fogadod el, hogy más nem olyan mint te, avagy mindenki különböző.
ezt a lakástémát meddig húzod még? tudjuk hogy neked elég, tudjuk, hogy neki nem, ezzel szerintem meg valószínűleg mindenki más szerint is, a téma le van zárva...
-
venember83
nagyúr
S minek vennél egy lakást, amiben éppen hogy elfér két személy, főleg hogy ugye van egy hetero élettársad?
Semmi értelmét nem látom egy ilyen lakás megvásárlásának, max egyetemi évekre, aztán még utána rövid ideig, de érettebb embernek kb. időfecsérlés egy ilyennel foglalkozni.
Amúgy persze a 82 nm-es lakást csak úgy szúrtam be, mindenféle komolyabb cél vagy indok nélkül. Gondoltam, segítek Parcinak, hátha nincs elég központi helyen a hirdetés a fórumon belül.
-
tildy
nagyúr
Tevedtem, azokra is rafer egy festes. De ebbol akkor is ki lehet hozni egy kellemes lakot.
Emlekszem, milyen volt a volt albim, mikor kivettem, es milyen lett , mikor ki lett festve. Hat hatarozottan mas, es a festek nem kerult tobbe 20 ezer forintnal. ( munkadij meg ingyen volt, mivel en festettem).
Na szoval nekem bejon, lenne vele munka, de nagyon pofasra kihozhato. Ennyiert azert dragallom.Venember: egyszerubb, de joval dragabb is az ? Szerintem meg felujitassal egyutt is itt kb 10 milla alatt vagyok. Ha egymagamnak ( vagy kettonknek kolok nelkul) neznek lakast, total idealis lenne ez.
-
venember83
nagyúr
Egyszerűbb megvenni egy full felújított 82 nm-es lakást a Belváros szívében.
-
kételkedem
addikt
Ha az egészet szétbombázzuk és új anyagokkal újraépítjük az egész harminc valahány négyzetmétert, akkor tényleg kapunk egy olyan életteret, ahol egy de legfeljebb két személy munka után meg tudja húzni magát!
(#9093) zoltanz nem, nem csak dugnak, ezek repültek is. El. Mind a három. Egy napon.
(#9096) NoLF: legalább nem unatkozol!
-
-
BlacKSouL
addikt
Ááá, még messze vagy a számviteli menedzserünktől, akinek a gépén live megy az árfolyam, 30 másodpercenkénti frissítéssel, JPY-EUR, USD-EUR, EUR-HUF, élő grafikonnal. És naponta elhangzik párszor hogy 'fúbazmeeeeg, asztaaa, ezt nem hiszemelmármegint hol van az árfolyam, asztaszentségit, úúúúristen, hát ezt nem hiszem el...." Van hogy 9-ből 8 órán át ez megy.
Mondjuk neki nem mindegy, hogy a Bank of Tokyo-n, meg ilyesmiken keresztül mennyiért utal naponta ideoda 20-30k EUR-t. Ott már egy rossz pillanatban történő kattintással mondjuk az én bruttó 3 éves fizetésemet bukhatja a cég.
Szóval az árfolyamveszteség nálunk egy hétköznapi kötőszó.De itt legalább sütött ma a nap délutánig
-
-
-
Tim82
félisten
Szerintem már ott kiszúrta:
"SZERK:
most nézem, hogy újított a BKV, és a metrón át lehet szállni egy jeggyel is!"ennek tükrében meg különösen átvertek, szerintem írj panaszt ennek a szemét bandának...
Vonaljegy
Ára: 320 FtÉrvényes egy utazásra, átszállás és az utazás megszakítása nélkül a BKV Zrt. járatain, autóbuszon, villamoson, trolibuszon, fogaskerekűn a járatok teljes hosszán, HÉV-en a Budapest közigazgatási határán belüli vonalszakaszokon.
Az érvényesség időtartama alatt a metróhálózaton belül (ideértve a földalattit is) átszállásra jogosít, de útmegszakításra és visszafelé utazásra nem használható.
A jegyet a metrón és a földalattin az utazás megkezdése előtt, a többi közlekedési eszközön a felszállás vagy a jármű elindulása után haladéktalanul kell érvényesíteni.
Bélyegzős érvényesítés esetén a kezeléstől számított 60 percig, az éjszakai járatokon 110 percig jogosít utazásra.
A jegyet ellenőrzéskor fel kell mutatni, és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni. Vissza nem váltható! -
7
addikt
Alig eszik 120 MB-t a 2 GB-ból
Egyébként meg nem értem ezt a memóriazabáló dumát. Egyrészt a Chrome se valami takarékos böngésző, másrészt pedig összesen egy extrém esetre (sok fülön még több flash és egyéb otrombaságok) emlékszem, amikor a Firefox memory leakje miatt megakadt a rendszerem, de az is még a 2.x-es időkben volt.
Megjegyzem, 2 GB-nál sosem volt több memóriám.
-
BlacKSouL
addikt
Ez tök olyan, mint mikor februárban simán sálban sapkában nagykabátban mászkálnak az emberek, mert február van. Igaz hogy mondjuk véletlenül épp 16 fok van, de akkoris, február. Sőt, volt már pár éve januárban is, hogy pulóverben mászkáltam. Én egyedül, mert 8-9 fok volt. Mindenki más kabátban izzadt, mert január van.
Ha meleg van, akkor mehet a csere. És az elmúlt két évet kivéve azért márciusban már nem voltak akkora nagy hidegek...igaz, nem is tartott októbertől márciusig a tél, és május-júniusban már többet sütött a nap mint esett. De két éve nem így van. Tavaly nem volt tavasz, csak eső meg eső, és a nyár is szar volt. Mindegy, ez már így lesz.
Én akkor is átraktam a gumit, lemostam a kocsit. Kész, takarodhat a tél a p...ába. Ha legközelebb 3 napos eső és lehűlés kell, csak szóljatok. Lemosom ismét. -
BlacKSouL
addikt
Az elmúlt évek tapasztalata az volt, hogy 15 fok felett már nem szerencsés a télit nyúzni, hát azt hittem októbertől márciusig épp elég volt már a TÉLből. De úgy tűnik tényleg skandináv ország lettünk, 6 hónapig tart a tél kemény fagyokkal és rengeteg hóval meg esőkkel. Szopás. Asszem egy garnitúra téli, meg egy garnitúra lánctalp lesz az ideális választás.
fótosmacska: nekem 195/65/15 az UG7+, és 205/55/16 az ER300. Emiatt eleve más az érzet, de fura módon mintha kevésbé dobálná a kocsit a BS, és természetesen sokkal közvetlenebb a kormányzás. A télivel szinte éreztem ahogy nyúlik, dől, tekeredik a gumi, a nyári meg olyan hogy egy fokkal jobban azon az íven megy amin akarom. A körömmélyesztő tesztben persze érezhetően lágyabb a GY.
-
Kenyér! Ja Fater is rendszeresen süt itthon kenyeret. Még nincs meg a tökéletes technológia. De már nagyon puha, de még nem olyan mint a 3kg-os lipóti. Ellenben kell neki még a forma, mert a kelés utáni állapotban még szétrogyna egy magas kávájú edény nélkül.
Amúgy jó a tiéd is. Megkóstolnám!Más:Egy agyament játékot találtam és nem találtam jobb totyikot neki. A különlegessége, hogy a címsorban kell vele játszani. Marha nagy baromság, de érdekes elgondolás. LINK
Megint más, cigi:
Francia országban a fiatalok mind sodorják a bagót, mert jóval olcsóbb, mint a dobozos. Az a fura, hogy itthon ha valaki sodor akkor az zöldséges. Odakint meg aki vásárol az pénzes. Vicces. Amúgy azt kéne tenni, hogy megemelni az árat a duplájára azt lehet gondolkodni, hogy kell-e az a qrv@ bagó vagy sem.
Ami megint más, de bevezetném, hogy +35 ft-ot dobnék a dobozos sörre. De ezt úgy, hogy ha az ember visszaváltja egészben akkor visszakapja azt a 35 ft-ot. Illetve nem levásárolhatja a boltban. Nagy szart, ha úgy kívánja akkor KP-t kapjon érte. Máris tisztábbak lennének a közterületek. Kétszer meggondolná - még a részeg is - az ember, hogy mikor töri ripityára az üveget, vagy dobja a dobozt a bozótba.re: (#6160) ToBeY
Ha meg valami nem megy el dosbox-on vagy virtual machine-al, akkor azért jól jön egy retro konfig. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest