- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
manapság ez a divat.... megőrűsz... eléggé lement a színvonal a héveken... nem mintha lett volna valaha is...
az uccsó járatokon gyomorgörcsöm van, hogy mikor szúrnak le, pedig nem vagyok egy annyira picike emberke... nagyon komoly... el kellene egy két "biztonságiak", persze azok is milyenek mááá???? kecskére káposzta kaliber... -
Na ja... ha tehetem nem teszem be a lábamat a városba. Barátaim sincsenek ott. Akik meg itt körbevesznek azok szerencsére nem bagóznak. Az a pár bagós meg veszi a "lengyel" piacon. Mellesleg csak azt szoktam látni, hogy az ABC-ben a kasszánál kérik a pakli cigiket.
De megpróbálok ezekre a dolgokra nem is figyelni, bár nehéz mikor a pofámba tolják a füstöt. -
Kenyér! Ja Fater is rendszeresen süt itthon kenyeret. Még nincs meg a tökéletes technológia. De már nagyon puha, de még nem olyan mint a 3kg-os lipóti. Ellenben kell neki még a forma, mert a kelés utáni állapotban még szétrogyna egy magas kávájú edény nélkül.
Amúgy jó a tiéd is. Megkóstolnám!Más:Egy agyament játékot találtam és nem találtam jobb totyikot neki. A különlegessége, hogy a címsorban kell vele játszani. Marha nagy baromság, de érdekes elgondolás. LINK
Megint más, cigi:
Francia országban a fiatalok mind sodorják a bagót, mert jóval olcsóbb, mint a dobozos. Az a fura, hogy itthon ha valaki sodor akkor az zöldséges. Odakint meg aki vásárol az pénzes. Vicces. Amúgy azt kéne tenni, hogy megemelni az árat a duplájára azt lehet gondolkodni, hogy kell-e az a qrv@ bagó vagy sem.
Ami megint más, de bevezetném, hogy +35 ft-ot dobnék a dobozos sörre. De ezt úgy, hogy ha az ember visszaváltja egészben akkor visszakapja azt a 35 ft-ot. Illetve nem levásárolhatja a boltban. Nagy szart, ha úgy kívánja akkor KP-t kapjon érte. Máris tisztábbak lennének a közterületek. Kétszer meggondolná - még a részeg is - az ember, hogy mikor töri ripityára az üveget, vagy dobja a dobozt a bozótba.re: (#6160) ToBeY
Ha meg valami nem megy el dosbox-on vagy virtual machine-al, akkor azért jól jön egy retro konfig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest