- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
Bizonyhogy. Az otthon csücsülő sokterrás házszerverem és fotófeldolgozó munkaállomásom halkabb akármilyen gépnél, ha nem turkálok az adatdiszkeken, csak mondjuk netezek... Ugyanis teljesen passzív, a rendszer meg ssd-n...
q9550@2GHz
ninja2
GT8600 passzív
8G ram Geil
corsair tx650 lekötött ventivel
24x7 üzemben évek óta...Ja, ha kell, akkor meg 3T ugrik ~300M/s read és ~240M/s write teljesítménnyel. Olyankor icipicit hangosabb.
Tildy, az enyém nagyobb.
-
-
-
-
-
-
tildy
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
ClayMore
aktív tag
ha liberalizmust reggelizel 20 éve és kék-sárga csillagos a pizsid + piros alapon sárga csillagos a klotyó papírod akkor igen.
mondd azt, h vmelyiknél is nincs igazam
ámúgy meg azért szedtem össze, mert vki megkérdezte, hogy mi a baj a kérdésekkel.
meg ráérek. következő héttől már dolgozom szval még most kommentelem ki magam -
-
bobsys
veterán
Tandijugyben.
Aki szorgalmas, ertelmes annak ott van az allami, igaz kevesebb ferohelyel de elerheto lesz. Azzal egyetertek, hogy csokkentetni kell a letszamot, mert mar mindenki elment valami diplomat csinalni es nagyjabol semmit nem er sok vegzettseg. Aki nem szorgalmas az meg fizessen.
Lehet nem leszek nepszeru de itt volt az ideje ezzel talan tobb szakkepzett ember lesz diplomas helyett.
Az a szak ahova en is jartam duplajaba kerul, ha akkor is ennyibe kerult volna, egy csomo penzt megsporolok, mert eszembe se jut foiskolara menni. -
-
pohár
félisten
szerencsémre bevágódtam az első ülésre, szóval csak nézegettem hátulra és nevettemhülyegyerek meg csak ordibált a csomagtartóból, de nem értettük mit
vagy hátul ültem én is? bakker nem tudom, lehet keverem egy másik ilyesmi kocsikázással Kecsón
jaaa bakker hátul ültem én is, mert emlékszem hogy a gyerekek úgy kellett kicsúsztatni az ajtón aki rajtunk feküdt
-
fokukac
nagyúr
de nagy a szád...
oké tilos ott parkolni.
Bár értelme nincs, ad-hoc a egész, senkit sem akadályoz ott senki. Nem sarok, nem járda, semmi extra. Egyszerűen csak valaki úgy döntött, hogy oda fest, és kész. Símán rakhatnának oda táblát is, és akkor korrekt lenne.Egyszerűen nem arányos az elkövetett cselekmény és a büntetés mértéke.
De még ha büntetés is van, leszarom, adja a csekket, kifizetem, de ne korlátozza a mozgásomat... eleve, mi értelme van odabilincselni egy autót, ahol rossz helyen van??Amúgy érdekességképpen: Nem ők jöttek oda, hanem nekem kellett elgyalogolni az ügyfélszolgálatra, ami úgy néz ki, hogy beengednek, bezáródik mögötted egy rács (mint a börtönben), ők meg egy másik rács mögött vannak. Ez egy ilyen pszichológiai csapda, ha netán reklamálnál, vagy jeleznéd a nézeteltérésed, megtehetik, hogy nem is engednek ki!
Na mindegy, szóval én mentem oda egy kietlen erzsébetvárosi utcába, befizettem, majd egy óra múlva jöttek, és levették, éjjel negyed 1-kor...Szerencsére van egy szorgalmas szervezet, ami jól megszűri ezeket a renitenseket. és éjfélig bilincsel, és aztán még le is szedi. Nincs is más probléma nálunk, nincs bűnözés, gyorshajtás, adócsalás, mások veszélyeztetése. Nálunk ottfelejtett vagy ki nem rakott táblák vannak, meg, ahogy hallom, most már az utcazenészektől fognak területarányos bérleti díjat szedni a közterületesek... Már várom, hogy a padokért mikor kell ücsörgési díjat fizetnünk.
(pár hónapja a bem téren akart megbüntetni egy okos rendőr a 11-ig tartó várakozni tilos tábla alatt, délután 2-kor, nekem kellett megmutatni neki a táblát. Pár hónappal korábban meg egy nem létező balra kanyarodni tilos tábla miatt büntettek a rend derék őrei. Van itt rend...)
áhh. -
kételkedem
addikt
Kolléga, inkább számolj be arról, hogy mi újság veled! Van hol laknod, van állásod, van elfogadható kereseted, bejött a számításod?
A válasz gondolom "igen", de azért érdekelnének részletek!
Persze nem akarok a privát szférádban kutakodni, ha csak egy igennel válaszolsz, azt is elfogadom! -
Azért sajnos mert 63 ezer km-nél nem gondolná az ember hogy már ezt is kell cserélni. Hülye nem vagyok (mint ha ezt már halottam volna valahol), téli-nyári garnitúra van hozzá, meg rendesen szervizelem, olajcserét néha magam végzem, szóval rendben van a gép, és rossz utakat is kerülöm, de ilyen hamar elkopna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest