- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #51932 üzenetére
Nekem 9 évet lehúzott az akkum, 10. évet éppen csak elkezdte, majd egy hirtelen szívleállással elment, nem adott több életjelet, töltést se vett fel.
Ugyanilyen Banner Powerbull került bele, remélem ez is kibírja kb. ennyi ideig.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #51865 üzenetére
egy dologban nagyon jó a szifon, fél pillanat alatt eladtam anno, mikor majdnem falhoz vágtam azt a szart.. meg sem hirdettem, cégben azonnal lecsapták a kezemről, és a srác szeme úgy csillogott, mint smeagolé amikor a gyűrűt dörzsölgette...
az lg windows 7.8 telefonom meg majdnem rámrohadt, mire eladtam (igaz, ehhez kellett a wp8 megjelenése is), pedig hibátlan volt az is. de elvitték szerencsérea galaxy nexus-t meg szinte azonnal, hogy kitettem, 1 héten belül. lassan megszabadulok minden felesleges dolgomtól.
még nem váltok át art-ra, mert vannak alkalmazások, amiket még nem írtak meg rá.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #51810 üzenetére
Ha belegondolok, hogy 37k-ért vettem az iPhone 4-et, mert kíváncsi voltam, valamint szerintem egy state-of-the-art telefon, innen nézve a 70k-s Nexus 4-ed rongyrázás.
Eddig ez volt a legnagyobb összeg, amit telefonra költöttem amúgy.
Igaz, én felváltva használom Atrix 2-vel, Lumia 520-szal az enyémet, egyre inkább arra jutok, hogy mindhárom elég jól működik, a nekem fontos appok mindegyiken megvannak, úgyhogy kb. zökkenőmentes az átállás.
Kollégám még szeptemberben előrendelt iPhone 5s-t, mire megkapta karácsony körül, rájött, hogy marad inkább az SGS2-jénél, mert az jobban kézreáll neki. True story, most hirdeti az 5s-ét.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #51835 üzenetére
pedig neked már megérett egy jó kis saját avatarra az idő
concert:
szerintem is addig kell nyújtózni amíg a takaró ér, a hitelre vásárolt telefon pedig elvből nem fér bele, ahogy semmi más ilyen készülék etc sem.. ha nem tudom megvenni, nem veszem meg. ilyen egyszerű, de nem vállalom túl magam semmiben.
a ház valóban más kérdés. még autót sem vennék részletre.. -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
-
Integra
titán
válasz
fokukac #51666 üzenetére
az oroszokat is megértem, oda próbálkoznak, ahol lehet. látják, hogy a megújuló energia a jövő, nekik az nincsen, ők a klasszikus energiatermelésben jók. a magyar kilóra megvehető amúgy is, akkor ott kell nyomulni. valszeg ők nagyobb pénzt adnak a magyarok döntéshozók zsebébe is, mint mondjuk ha egy átfogó megújuló energiára épülő stratégiát dolgoznának ki a nyugatiak.
a németek nagyon jó példa, hogy ott már orosz atomnak nem terem babér, sőt, egyáltalán semmilyen atomnak sem. szlovákok detto, ahogy egyre több európai ország sem vehető már meg ezen a téren, mert akkora lenne a felháborodás, nem merik bevállalni. abszurdisztánban ez nem gond. itt az orrunk előtt vesznek meg mindenkit bármikor apróért. csak legyen egy házuk, bmw meg sok pénz a számlán. az, hogy beledöglik az ország fele majd, egyiküket sem érdekli.hátha nem láttad még
-
válasz
fokukac #51609 üzenetére
megfontolandó ajánlat, ha nem lennél ilyen messze a xi-től
még valami kézműves fóti sör is akadt otthon, az nem tudom jó-e.
integra: azé' a jófajta mangalica szalámi csak friss kenyérrel az igazi, ha egészségtelen, ha nem
bobsys: nagy bánatomra nem volt itthon. én a szabadidőt kihasználva ezerrel készültem így az ielts-re, de annyira, hogy még azt is elfelejtettem, hogy meccs volt.
joe: igen, ezek nagy előnye, hogy nem romlanak meg
3-4 féle van most, egy része békéscsabai valami (bár ezek nem olyan jók, mint számítana rá az ember), a másik viszont családi mangalica, ennél jobb szalámi szerintem nincsen
-
válasz
fokukac #51513 üzenetére
ez amúgy marhajó projekt lenne, amin nagyon is szívesen dolgoztam volna (illetve pár hónapot dolgoztam is), ha az eredeti tervek szerint történt volna a tenderkiírás. pedig kurvasok anyag készült, sok ezer oldal, angolul, ami most így mehet a kukába gyakorlatilag. nonszensz.
amúgy ez marhára nem ilyen egyszerű kérdés, már ott sem, hogy valóban kell-e ez az erőmű ide. ha eldöntötték, hogy megcsnálják, akkor megfogják. és ha már meg kell építeni, akkor én nagy esélyt látok rá, hogy egy teljesen nyílt és tiszta tenderen is az oroszok nyertek volna. akik indulhattak volna, azok közül gyakorlatilag csak nekik van működő referenciájuk a pályázatra benyújtott blokkokból, ami ebben az iparban óriási előny. de még rengeteg mindent lehetne írni, én meg nem akarok okoskodni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #51515 üzenetére
És akkor ezt az ellentmondásnak tűnő délibábos látomást most mindenki tudomásul veszi, kb. egy napig szóbeszéd lesz, aztán megy minden úgy ahogy eddig.
És akkor kijön egy törvény, miszerint minden magyar állampolgárnak jó nagyra kell nyitnia a száját, hogy a politikusok már elég messziről beleszrhassanak, és akkor egy napig azon megy a szóbeszéd, és aztán minden megy tovább ugyanúgy.
Aztán az újabb törvénynél a hajunkba törlik a kezüket az ebédnél az asztal alatt, és így tovább.
Kétharmad az kétharmad, baszomannyát. A hithű nemzeti érzelmű állampolgár kussol, befogja a pofáját, és a nemleszünkgyarmaton végzi a rendes tisztességes rabszolga dolgát. Puffogni meg nem érdemes, megszavaztuk, akkor megszavaztuk. Azt kaptuk amit kértünk. Én nem is értem az embereknek mi bajuk. -
Integra
titán
válasz
fokukac #51431 üzenetére
nem tudom mit idegeskednek ezen, tökéletesen tükrözi egy ország mentális, szellemi és lelki állapotát az ilyen műsor, illetve annak rekord nézettsége. a nagy baj akkor van, ha az illetőnek a barátnője nézi ezt a szemetet... na akkor valóban lehet idegeskedni. magára
amúgy meg lekell szarni magasról. ezt érdemlik az emberek.
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #51431 üzenetére
Erre van igény. Én csak azt nem értem, hogy miért nem válogatnak be egy-két kisebbségit a villába. Ott ha csak a rokonság szavaz, akkor is a fülén folyhat a kokó Stohlbucinak, annyi sms fog jönni. Aztán majd a telefonszámlát fizetik provident kölcsönből, vagy abból se, a szétrepedt vályogházat úgy se lehet elárverezni a falu szélén, nem sokra megy vele a végrehajtó se...
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #51426 üzenetére
Nettó befizető vagy, ne is reménykedj, hogy valaha is visszakapsz bármennyit is.
Jah, vazz, nem is teszem. Mikor állást váltottam, néztem, hogy lehetne keresni egy kis pénz belőle, mert van egy olyan szabály, hogy ha határozatlan idejű szerződéssel vesznek fel, és épp álláskeresési járadékot kapsz, akkor a maradék időre járónak a 80 százalékát megkaphatod egy összegben. Ezzel lehet úgy trükközni, hogy 1 napig munkanélküli vagy a két állás között, bejelentkezel, aztán felveszed a lóvét.
Node most jön a trükk: ha van hallgatói jogviszonyod, akkor nem vagy jogosult álláskeresési járadékra, még abban az esetben sem, ha befizetted érte a lóvét. Tehát pont ugyanannyit adózok, mint bárki más, de ha kirúgnának, egy forintot se kapnék, mégpedig azért, mert az MSc-ért még egy adag lóvét becsnegetek állambácsi zsebébe. Fasza, ugye?
-
válasz
fokukac #51418 üzenetére
nekünk ma jött meg a közlemény, szóval van ilyen, van hozzá rendeletszám is meg minden. változott egyébként valaminek az adókulcs a béren kívüli juttatások között? mintha tavaly több lett volna a nettó felhasználás, mint amit most kiszámolgattam.
egyébként amire ő gondol, olyan létezik. tehát a kormány asszem havi 100k-val (nem biztos) támogatja a lakhatásodat, ha megfelelsz bizonyos feltételeknek (x km-rel messzebb találsz munkát a lakóhelyednél, nem keresel bizonyos összegnél többet), és ha jól emlékszem ez talán fél évig igényelhető. mi is utánajártunk anno, amikor összeköltöztünk (nahát, lassan egy éve
), de a kereset miatt rögtön el is estünk a lehetőségtől.
-
-
válasz
fokukac #51225 üzenetére
egen, mifelénk ezt nem nagyon lehet megkerülni, sőt, megkockáztatom, hogy a legnagyobb vállalatok is többségi állami tulajdonban vannak világszerte, ami megkönnyíti a lelépést majd egyszer.
az ok még nem is annyira a pénz lenne, mert itthon sincs okom panaszra, hanem amit te is említesz: ki kell menni az utcára. és a sok hülye döntés, semerre sem tartó gazdaság, hanyatló oktatás. ez nem az a környezet, ahol szívesen és és nevel gyereket az ember.
Monti:
baze, te nagy ász lehetsz, ha folyamatosan kapod ezeket az ajánlatokatbár nem sikerült rájönnöm melyik cégről van szó.
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #51210 üzenetére
ez így egy nagy f*s. nemzeti rezsiharcos a helyes felirat
egyébként akkor mi van, ha én kezdek elbizonytalanodni, hogy akarok-e disszidálni?
ha kellően sokat keres az ember, meg lehet fizetni azt a havi + párszor 10e ft-t amitől normális helyre járnak a gyerekeid, normális orvosi ellátásban részesülsz ha úgy adódik, és a többi. -
Tim82
félisten
válasz
fokukac #51144 üzenetére
Nincsen meg ezek közül mindegyik könyv nekem.
Mármint egészen szép történelemmel foglalkozó könyvtáram van (és nem ismeretterjesztő könyvekre értem), de a felsoroltak közül pl. a Kínával vagy a mongolokkal foglalkozóak nincsenek meg. Mondjuk utána is nézek mindjárt, hogy még be tudom-e őket szerezni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest