- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56991 üzenetére
Mivel az egy relatíve kicsinek számító egység, az az ár teljesen rendben van érte. Ha jobban körülnézel, frekventált helyeken lévő büfékben, és autópálya melletti benzinkutakon lesz az jóval drágábban is.
p
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #56942 üzenetére
Költözés? Hova? Melegebb éghajlatra, ahol nem dobálják ki az emberek az égő csikket menet közben a kocsiból?
-
válasz
FehérHolló #56895 üzenetére
egy embernek. ha megyek (remélem igen), akkor minden valószínűség szerint egyedül. bár ez sok költségen nem változtat, laki ugyanúgy kell valahol.
de sajnos még nincs határozott csapásirány, csak azt tudom, hogy menni szeretnék, és angol nyelvterületre egyelőre, később meg vissza európába. irigylem azokat akik ezt a folyamatot végig tudják csinálni a párjukkal, úgy jóval könnyebb lehet a dolog.
többieknek is köszönöm az infókat
a hideggel egyébként nincsen bajom.
BS:
nem a pénz miatt akarok nekivágni. -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #56895 üzenetére
Tényleg, tegnap söröztünk TBS-sel és Bobsys kollegával, aki hazalátogatott, de nagy csalódásomra nem is szakállas
Na, ő valami olyasmit mondott, hogy az ausztrál repjegy önmagában egy milla két főnek
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #56873 üzenetére
Nemnem, le kell boxolnia egy menetet egy ideges kenguruval. Ha a menet végén talpon marad, mehet a második körre, ami versenyfutás egy emuval. A győztes marad.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #56870 üzenetére
fogtam a flakont, ráöntöttem/ráfújtam őket, hagytam állni percekig, majd egy hosszabb szálú műanyag kefével nekiestem, de semmi hatása, csak a szálak karistolták a mocsokréteg tetejét. Mindegyik esetében. Hidegen.
Az a baj, hogy 75-80 fok fölött már elkezd deformálódni a műanyag. 40-50 fok meg szerintem ennek kevés.Amúgy a világ legdurvább anyaga a napraforgó olajból keletkező megszáradt maradék. Ha van olyan edény, aminek a peremén egyszer megszárad az olaj, akkor az örökre rajta marad. A karcálló tefal szuperbevonat is előbb elereszti a fémet, mint ez az olajkrakk. Na ennek a feketére sült, párával erősített, egyéb gőzökkel kezelt változata ül a lapátokon.
(persze ez túlzás, a lapáton lágyabb az anyag, kb mint a közepes takony, és az edényre keményedett olajnál nincs durvább, de ez meg olyan anyag, amit nem old semmi
)
-
lenox
veterán
válasz
FehérHolló #56855 üzenetére
Termeszetesen. Miert, ki gondolta, hogy bitenkent irodik info az ssd-re?
-
lenox
veterán
válasz
FehérHolló #56851 üzenetére
Hat en probaltam keresni az interneten, de mindenhol azt talalom, hogy csak siman szamolja a cella irasok szamat, semmilyen per block dolog nincs benne. Az egy ettol fuggetlen dolog, hogy iraskor hogy valasztja ki az ssd, hogy hova irjon, de a media wearout indicator az csak siman egy normalizalt szam a tervezett es az eddig veghezvitt torlesi/irasi ciklusokra vonatkozoan, en ezt talalom rola.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56826 üzenetére
Amúgy tetszik az a bicaj. xD
p
-
lenox
veterán
válasz
FehérHolló #56824 üzenetére
De amugy a jofej lepes az lenne, ha eloszor szolnal neki, hogy ez nem jo.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56822 üzenetére
A társasházak általános tűzvédelmi szabályzata, miszerint közlekedőhelyiségben bármit tárolni tilos. Korábban hír volt, hogy a lépcsőházi, nem nyitható ablakokba tett cserepes virágok miatt fizetett a ház.
Még korábban meg szó volt az utólag beszerelt biztonsági rácsokról egy társasházi tűzeset kapcsán, miszerint a menekülést és a mentést is megnehezítik. Személy szerint úgy gondolom, jobban, mint egy otthagyott bicikli, egy pár cipő, vagy egy cserép virág, de ezekért büntetnek, azért meg nem. Ez van.
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #56817 üzenetére
ha netán kijönne a tűzoltóság, ezért megbüntetnék úgy 100 ezer Ft-ra.
-
tbs
addikt
válasz
Adok egy Bhut Jolokiát, félbevágod (min. gumikesztyűben) és bepacsmagolod vele a markolatokat és az ülést... És ezt mindennap megismétled amíg használja.
-
aizen92
addikt
válasz
vegyél egy vödör pink festéket/festékszórót és fesd le. éjszaka
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #56810 üzenetére
JET kutak mindenhol 24 órásak, ráadásul egyik legolcsóbb kút osztrákban és jó is az üzemanyag. Bécsben tuti van 3-4, meg egy a pandorfi lejárónál kb másfél km-re a pályától.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #56810 üzenetére
erről van szó.
annyiszor jöttem már haza sielésből úgy, hogy sötétedésig sielntünk, és akkor indultunk haza, semmi gondom nem volt, hogy ne lett volna nyitva valami. -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #56801 üzenetére
annyira olcsójános tudsz néha azért te is lenni... :-)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #56805 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #56784 üzenetére
Azt tudja-e valaki, hogy az új firefoxnál hogy lehet kikapcsolni, hogy az inaktív fülek háttérszíne megegyezzen az ablakkeret színével?
Megőrülök tőle.Gugli egyelőre nem dob találatot, túl új.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #56773 üzenetére
Sabadee! <- ez thaiszolas
Kukac: megyek is nemsoka
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56765 üzenetére
Te, ez ismer téged. *
p
Ps.: * Vagy lesi az ip-t.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #56761 üzenetére
jajjmár, nem a méret a lényeg, hanem, hogy tudsz-e tekerni..!
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #56757 üzenetére
Nnna, ilyen burkoltan se' súlyosoztak még le.
Nem. Élvezi..!
Szalad az úton mint egy mókus a mogyoró után.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #56732 üzenetére
Avg. in movin' -> majdnem 17, majdnem 17es távon, keresztül a városon.
Peterke, ezzel-e ->
szerk: Banduska, lécci több TISZTELETET A MAGYAROCKNAK..!
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #56745 üzenetére
én, e!
félszemmel, de minek
kell egy káros szenvedély... -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #56740 üzenetére
ezért kérdezem, mert a 3D is fun, de nekem bőven elég volt 5-6 db 1 perces bemutatót megnézni belőle kollégánál, azóta sem érzek ellenállhatatlan késztetést, hogy 3D tartalom beszerzésével, és az azt lejátszó eszköz beszerzésével foglalkozzam. egyedül az lehet érdekes, hogy ha jól tippelem, akkor a 3d miatt a képfrekvencia magasabb értéke jól jön a motion technológia simább megjelenítésénél.
az, hogy wifin keresztül dolgokról le lehet adni anyagot, az már inkább hasznosság, mint fun de mondjuk ez mit fed le? telefon+noti? -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #56732 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #56728 üzenetére
Valami bogár rajzás van a szigeten. Fekete lett a mosolyom, a szemem sarkáról nem is beszélve.
Első 40 km-t belepakoltam a csöppségbe. Szégyenletesen elszoktam a tekeréstől, körülbelül egy éve nem volt lehetőségem rá, hogy rendszeresen űzzem. (28-as átlag mozgás közben, néha megálltam képeket készíteni. Ha lett érdemes, megosztom.)
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56728 üzenetére
Azt még lehet megpróbálom, bár lélekben már elbúcsúztam tőle, nem először rendetlenkedik ez a gomb, csak most már teljesen süket.
A bicaj meg szép, de nem az én kategóriám. Bár az az érzésem, hogy te többet is fogod hajtani, mint amit én tervezek.
p
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56725 üzenetére
Na muti, milyen. Motiválj.
Mellesleg szomorúan jelentem be, hogy a kb 6-7 éves, Batman különkiadású Logitech MX518-am bal gombja megadta magát. Pedig már eléggé a szívemhez volt nőve, ráadásul már ezt sem gyártják, úgyhogy most kb úgy érzem magam, mint @ a fülhallgatóval...
Juhé, most látom, hogy G400 néven még létezik ilyen, yay!
p
-
válasz
FehérHolló #56692 üzenetére
Az mindegy, szuzessegbol is csak egy van
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56679 üzenetére
Melyik szereplő voltál te? Nincs rajtad a fehér köpeny és a gumikesztyű, így nem ismerlek meg.
p
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56676 üzenetére
Mondjuk annyiban igaza van, hogy ha már telefonra meg tabletre kiad az ember párszáz eurós összegeket, akkor egy kvázi sporteszközön nem kéne spórolni, ebben egyetértek vele. Másrészt olyan ez, mint a korábban említett kütyük mellett pl a hangszer, ha veszel valami gagyit, egy életre elmehet tőle a kedved,de ha veszel valami normálisat, akkor lehet, hogy sokkal több hangulatod lesz, és nagyobb élményt jelent a használata. Reményeim szerint viszont hosszú távú befektetés lesz úgyis. Legfeljebb tényleg halasztódik a projekt, ha többe kerülne, és nem azonnal veszem, vagy nem egyszerre a kettőt. Esetleg az adott szempontok mellett elkezdem figyelni az ebayt, hátha felbukkan valami.
p
-
válasz
FehérHolló #56671 üzenetére
Nem, mert nem 7.1 kilos versenybringat akarok vele vasaroltatni, hanem olyat, ami nem okoz bosszusagot minden alkalommal. En ugy gondolom, hogy ma, varosi bringazasra kb. 300-350 euro korul lehet muszakilag megbizhato, rendes fekekkel, csapagyazassal es tartos felnikkel rendelkezo biciklit venni.
-
válasz
FehérHolló #56646 üzenetére
hol írtam, hogy achievment lenne ez?
pont, hogy semmi megerőltető nincs benne, úgy is, anélkül is ment, hogy az elmúlt x hónapban nem pörögtek előttem minden nap a trigonometriai azonosságok, sorok összegképletei, stb. ellenben az érettségizőkkel, akiknek meg (jó esetben) igen.
nem azért volt könnyű megoldani, mert mérnökit végeztem, vagy akkora ász lennék matekból (ami nem vagyok), hanem mert rohadt primitív az egész (most összehasonlítottam a saját érettségimmel is), és hogy azok, akik specifikusan erre készülnek nem tudják ezt megoldani, az elég elkeserítő.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #56637 üzenetére
(Nem.)
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #56634 üzenetére
A másik ügyintéző valami vásárlásonkénti 5000 Ft-ot írt hogy addig jó de már nem mentem bele mert nagyon nem értem rá, vártak rám... mindegy, majd máskor. De legalább megvan a neve, ez félsiker
-
válasz
FehérHolló #56625 üzenetére
Parom egyik volt kollegaja, PhD-s kutato, altalaban lila vagy zold hajjal maszkal, es a fontos kiserleteinek/kutatasainak lenyegi momentumait magara tetovaltatja.
Ggyerekpszichologiaval foglalkozik, igy kerult peldaul ra egy eleg nagy (15 centis?) gumikacsa-tetovalas.
-
válasz
FehérHolló #56621 üzenetére
En most tervezem szep lassan minimalizalni a hajamat, de egy adott munkahelyen ez nehez. Allasvaltasnal konnyebb, eleve kopaszra nyirva jelensz meg az uj helyen, es akkor az lesz a normalis.
-
válasz
FehérHolló #56621 üzenetére
Késő bőrfejűűűűű tollas madárka.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #56599 üzenetére
-
lenox
veterán
válasz
FehérHolló #56569 üzenetére
Ez is szerény véleményem szerint bankfüggő.
Definicio szerint a bankjegyek az valuta, a szamlakoveteles pedig deviza, igy nem tudom, hogyan lehetne ez bankfuggo.
Deviza szamlara csak devizat lehet befizetni, forint szamlara meg csak forintot, az, hogy adott esetben a valtast a bank bankjegy vagy szamlapenz valtasakent kezeli, az lehet bankfuggo. Mindenesetre ha van deviza es forint szamlad is a ketto kozotti konverzio az devizaaras kellene legyen mindenhol. -
lenox
veterán
válasz
FehérHolló #56565 üzenetére
valuta != deviza
Igy van, be kell rakni a valutat szamlara, es akkor mar deviza. Mi a kerdes?
#56566: Szerintem kerdezd meg a bankodtol, hogy naluk mi kell, de pl. az kellhet, hogy legyen forint es usd szamlad is.
-
válasz
FehérHolló #56528 üzenetére
eddig egyszer fordult elő, hogy ne lett volna szabad hely, amikor oda mentünk, de nem tudom felidézni, hogy ez milyen napra esett. szerintem egy telefont megér, az a biztos.
-
válasz
FehérHolló #56526 üzenetére
igen.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #56489 üzenetére
szerintem meg néznek bambán
-
válasz
FehérHolló #56428 üzenetére
így hogy lehet elveszíteni? lehet csak fáradt vagyok
mi voltunk a belvárosban, kávéztunk egyet a király utcában, meg sétálgattunk. aztán még elindultunk a vakvilágba és esztergomban kötöttünk ki. integra, lehet még útközben össze is futottunk
pilisszentkereszt felé mentünk, élvezetes útvonal, jók a kanyarok. hát még ha nem csak a nevében szerepelne a kocsinak a sport...
motorral tuti király arrafele.
-
skitzoo
senior tag
válasz
FehérHolló #56432 üzenetére
Te ma elemedben vagy.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #56428 üzenetére
akkor már érthető
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #56383 üzenetére
Akár, barátnőm nekem is van, csak nyilván jobb élmény, mint a concret_hp által részletezett. Főleg, mert nem felejtenek el mosolyogni sem a vevőkre, meg ilyen apróságok.
-
válasz
FehérHolló #56352 üzenetére
Nem tudom, hogy hogyan fejleszted a nyulekonysagot, annyit latok/hallok (+tapasztalok), hogy nyujtani bemelegedett izmokat kell. A teljesitmenyfokozasrol egyebkent nem volt szo, az emberek alapvetoen azert nyujtanak futas/stb. elott, mert azt hallottak (szerintem hibasan), hogy mozgas elott nyujtani kell az izmokat (onnan indult a beszelgetes, hogy BS ne nyujtson kocogas elott). En azt mondom, hogy ha valaki elmegy futni, akkor kezdjen lassan az elejen, es az edzes vegen meg lehet ovatosan nyujtani.
Jogan viszont tuti van bemelegites, nem ugy indulsz, hogy az utcarol beerve egybol erosen nekifekszel az izmoknak. (Most kifejezetten izmokrol van szo, az izuletek lazitasarol nem, utobbit elkepzelheto, hogy hidegen is lehet, fogalmam sincs.)
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #56352 üzenetére
#56326-ban picit általánosabban fogalmaztál
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #56341 üzenetére
adja vissza a papírját akkor
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #56343 üzenetére
csak ismételni tudom magam, azt csinálsz amit akarsz, pont nem érdekel
azért én a helyedben utána járnék az izomrostok mikroszakadásának és a fáradásos sérüléseknek..
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #56341 üzenetére
botcsinálta? kisbarátom, még a tf ide vonatkozó szakirányait is elvégeztem és nem tegnap kezdtem. de nyújtsál csak hideg izomzatot. a szakirányú barátaid meg kérdezd meg, hogy az izomrostok mikroszakadásairól mit tudnak, hogy hogyan és miért keletkezhetnek...
lol, te sértődött kis bohóc... -
Integra
titán
válasz
FehérHolló #56326 üzenetére
hideg izmot sehogy sem nyújtunk, de engem pont nem érdekel, hogy ki és mit és hogyan csinál, ha neked az jó, akkor azt kell csinálnod
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #56338 üzenetére
ja, hozzá tartozik, hogy 20 év alattiaknak.
-
válasz
FehérHolló #56326 üzenetére
Én úgy tudom, hogy hideg izmokat nyújtani nem igazán szabad, de lehet, hogy rosszul tudom.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #56328 üzenetére
Mert nem sodródom az árral, mert a jól bevált dolgon nem akarok változtatni az ismeretlenbe ugrással, mert nem vagyok trendi, mert nem vagyok divatkövető, mert szeretem, ha legalább 1-2 napig állandó, nyugodt, biztonságos dolgok is vesznek körül. És mert nem szeretem, ha helyettem változtatnak meg dolgokat, mert mások szerint nekem milyen jó lesz az.
Meg mert egy köcsög vagyok
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #56292 üzenetére
STroh rum
80%-os.Egyszer sielni voltunk, és nagyon meg voltam fázva. A helyiek megkínáltak stroh rummal, hogy az segít, na utána véreset köhögtem
@Tim: először az opera minivel volt ilyenem, kb. 2 éve, amikor megváltoztatták a betűit, meg a sorközt.
@Kokréthápé: azért, hogy összekeverj a Blekivel, ezt nem bocsátom ám meg..!
-
fasyrt
őstag
válasz
FehérHolló #56292 üzenetére
Gyomorkeserűk? Jäger a kommersz, Underberg a vallatós.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56245 üzenetére
Idő kellett, hogy az ember kitapasztalja, meg sok-sok oda-vissza út. Így két év után, amiből az első fél év ingázással telt, azért sok mindent kipróbál az ember. A gyerek meg olyan, hogy ha elhatározza, hogy hova akar menni, akkor kell némi idő-, energia-, és türelem ráfordítás, hogy meggyőzd valami másról. Egy sokórás autóút vége felé, amikor koránkelés és meló után indultál el, neked is minden bajod van, a kutya is félórája hányta le az első ülést (eleinte gyakran előfordult), meg kórusban skandálják a hátsó ülésen, hogy 'meki-meki-meki', akkor hajlamosabb az ember a kompromisszumra.
p
-
válasz
FehérHolló #56239 üzenetére
A Marche az nagyon jo, van Gyornel is.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56239 üzenetére
Osztrák szakaszon a Landzeit-ok lesznek szerintem. Azt még nem próbáltuk, Oldtimerben viszont voltunk már, ott a kaja elég borsos, viszont fincsi, a kakaó/kávé viszont isteni, és adnak hozzá oldtimeres bögrét, amin régi autók vannak, és lehet gyűjtögetni a sokfélét. Gondolhatod, hogy a gyerekek erre is hogy rákattantak, amúgy is a forró csoki, meg a kakaó a gyengéjük.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #56206 üzenetére
Jegyre
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #56204 üzenetére
Kitalálom: Nemzeti Piabolt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #56180 üzenetére
én a castingba szívesen beszállnék
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #56156 üzenetére
világos, rajta is vagyok az ügyön, csak még kell hozzá pár millió, hogy távol mindenkitől meglegyen a nyugalmam
kukac:
azért ez pár éve nem így volt. ezek az új albérlők túlnyomó többségben.. sosem volt gondom szomszédokkal, most fél éven belül kettővel is. egyet már kirakattam és új albérlő van, jóval normálisabbak. a másikkal meg szót tudtam érteni. persze mindkét esetben először a lakástulajdonossal beszéltem. -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #56136 üzenetére
-
Tikakukac
titán
válasz
FehérHolló #56116 üzenetére
10 szál sodrott vezetéket egyszerre? Na az igen azt megnézem.
Tipp valakitől, hogy hol vagy kivel lehetne egy VGA csatit ráforrasztatni egy kábel végére?
Lehet vissza kéne adnom az érettségimet is (sokat már ennyi idő nem ér úgyse), de azért szerintem ez eléggé egyértelműen le lett írva, mit akarok. Ez így egy műveltető szerkezet, tehát igen, rohadtulforrasztóállomás nélkül akarok forrasztani. Ugyanis forrasztatni akartam eddig is, és eredetileg is, mint azt olvashatod. Kemény ez a mai nap, nem lesz könnyű a vége sem így...
#56119: Ha trollkodni akarnék akkor beülnék a kádba és vinnék egy notit WC3-al, abban lesz troll. A problémna az értő olvasással van és hogy eddig mindent írt mindenki, de azt, hogy ki-mi-hol vállal egy ezresért egy 5 perc munkát, na azt még nem.
concret_hp: Ööö izé, teszkóba lehet kapni pontosan 37 centis VGA hosszabbítót? Mert a rövidebb nem köti össze, a hosszabb meg nem fér el.
Nehezet kérdeztem, vagy front van
-
Tikakukac
titán
válasz
FehérHolló #56114 üzenetére
Huh bakker.
Nem. Bár szerintem elég egyértelmű és érthető voltam elsőre is, csak ugye a kollega indított egyből azzal, hogy meg kell tanítani engem forrasztani, ami mosolyra húzta a számat, de előrébb nem lettem.
Nyilván a szerszámok felhasználást sem kell bemutatni egy karosszérialakatos-gépészmérnök-villanyszerelő triumvirátussal a családban.
Az eredeti kérdés: itt ülök Pest közepén, holnap szombat, és nekem egy VGA csati végére fel kell rakni egy anya csatit. Ennyi, nem több. És nem fogok ide is forrasztóállomást venni, mert onnantól kezdve még 1 marhasággal többet kell foglalkoznom és jönnek majd a notialaplap javítósok is, azok meg ritka birkák, kihagynám.
-
Tikakukac
titán
válasz
FehérHolló #56111 üzenetére
Naná, hogy gyakorlat kérdése. Tekintve, hogy otthon hegesztek én neked akármit amit akarsz, hidd el tudom.
A vékony páka sem árt, ja. Meg egy rohadt csipesz. Csak bocsi, a garázst 300km-re hagytam és nehéz felhozni.Ez van, ez jelen formában ilyen heggyel csipesz nélkül henteskedés. Nyilván lehet a kendács topikban alázni ilyennel is, viszont nincs kedvem ezzel szopni és órákat elküldeni a semmire mert mindig összeforrasztasz valamit valamivel. Nagyobb dolgokat megoldom, ekkorát nem.
De köszönöm, hogy jelezted azt amit eddig is tudtam.Ismét jelezném: a fél házat átbarkácsolom neked, szerintem fél tonnát forrasztottam már. Nem a tudással, az eszközzel van a gondom. És nem fogok idefentre is telepíteni miniműhelyt, mert megfogadtam, hogy apró elektronikát nem javítok, ennek megoldása, hogy nem tartok hozzá semmit, és máris megoldódik a fejfájás. Ez most egy relatíve kivételes eset, belefogtam a szerverem összerakásába és ez hát hiányzik így eléggé.
Crytec210: Lehet. Menni kell akkor hegyet venni. Jha bocsi, hogy szombaton ez kicsit neccesedni fog, nyilván takaordnék keresni bele, de nem fog menni.
-
fasyrt
őstag
válasz
FehérHolló #56106 üzenetére
-
válasz
FehérHolló #56106 üzenetére
Mit csinaltatok a tevekkel vegul?
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #56104 üzenetére
Sztem nem @tól függ a zár.
És mindég van annyi teve...
-
válasz
FehérHolló #56033 üzenetére
ezek után meg sem próbálom, nem mintha érdekelt volna bármelyik cég
korábban említettél valami közös, budapesti sörfogyasztást az itteni emberkék között, abból lesz-e valami, engem érdekelne.
-
válasz
FehérHolló #56031 üzenetére
Mindjart elsirom magam, hogy 6 egesz honapig nem mehetek hozzajuk ujra (ez egyebkent sok-sok eve volt).
-
válasz
FehérHolló #56013 üzenetére
A Boschnal volt eletem legviccesebb/gazabb allasinterjuja. A srac tokeletesen lekezeloen beszelgetett velem, aztan bejott a fonoke, akivel pillanatok alatt elkezdtunk gondolkozni valami kontrollerekkel kapcsolatos probleman, utana gondolom meghagyta a fiatal kolleganak, hogy vegyenek fel, felhivtak, mondtam, hogy ennyiert es ilyen hangulatban kosz, de nem; ezek utan a telefonban lecseszett (!), hogy megis mi a fenet kepzelek, hogy ok adnak egy ajanlatot, es en nem akarok odamenni, micsoda dolog mar ez.
-
válasz
FehérHolló #55964 üzenetére
pontosan.
az elmúlt évben annak a költsége, hogy a megújuló erőművek nem az előzetesen meghatározott teljesítménnyel termeltek, 8 mrd ft körül volt. és igazából mindegy, hogy éppen milyen modell van érvényben és ki fizeti ezt meg, ez a pénz hiányozni fog a gazdaságból, attól függetlenül, hogy a termelőt terheli, vagy átruházzák a fogyasztókra. és ezt úgy, hogy 330 MW-nyi szélerőmű van a rendszerben (meg persze van más megújuló is, de a legnagyobb bizonytalanságot ez okozza). még dolgozni kell rajta, hogy a bejelentett termelési adatok mindinkább megfeleljenek a valóságnak.
volt egyébként kiírva pályázat még 2008-2009 környékén újabb 4xx MW szélerőmű kapacitásra, sőt, eredménye is volt a tendernek 2010-ben, de nem került kihirdetésre, az új kormány eltörölte. ha jól emlékszem a pályázók összességében vagy 1000 MW-nyi új kapacitást építettek volna, de ebből lehet érzékelni, hogy ez mekkora többletköltséggel járna a rendszer fenntartása és üzemeltetése szempontjából.
-
válasz
FehérHolló #55939 üzenetére
Képzelem a szituációt:
Gyerek beleharap, leharapja a csokinyúl fülét. Apuka körülnéz,mint 007-es a filmben, senki sem vette észre, gyorsan visszateszi. Anyuka konstatálja, és igazat ad neki. Tescsó vezetőség megszavazza a leharapott csokinyúl újraértékesítését, mint hibás/sérült termék.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #55939 üzenetére
így?
Ui.
-
válasz
FehérHolló #55792 üzenetére
Ma is tanultam valamit, nem tudtam, hogy poltopic volt
-
fokukac
nagyúr
válasz
Esetleg kereszteljük át a topicot NO topic-ká
-
Integra
titán
válasz
számomra továbbra is a legviccesebb az egyoldalúan megváltoztatott szabályzatra hivatkozni, amit senki sem fogadott el. ez epic
kukac:
+1, ennyi, de sebaj, neveljünk tovább bólogató jánosokat meg zombikat.. -
válasz
FehérHolló #55786 üzenetére
áháá, hát akkor sok sikert, meg jó infószerzést
én is megtettem közben az első "lépést", jelentkeztem egy bevándorlási előadásra, május végére.
-
válasz
FehérHolló #55784 üzenetére
sírva vigad majd a magyar
sikerült megfelelő helyet találni a sörözéshez? gondolkoztam rajta reggel a héven, de nem jutott eszembe semmi. máris váltanál egyébként?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
FehérHolló #55770 üzenetére
-
válasz
FehérHolló #55772 üzenetére
Az a kemeny, hogy azt almodtam, hogy valami sorozos irodaban dolgozunk egyutt -- a fejed nem latszik, csak az a feher kopeny, amirol multkor belinkelted a kepet.
-
válasz
Ha Buda is jo, akkor menjetek a Riso étterem kiülős részébe, Ostrom utca.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Lánchíd Söröző, Budán?
délután-kora este kimondottan csendes, van búzasör.
Este rocckoncertek dvd-n -
fasyrt
őstag
válasz
Stex a Nagykörút és a Baross u. sarkán?
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #55759 üzenetére
Na, akkor oda viszem en is
Zipzar gond, a laptopresz folyamatosan kinyilik, illetve az elotte levo is annyira laza volt, hogy az is szetnyilt, illetve igy el is hagytam az egyik huzokat. Meg gariidon belul van. Ha privatban elkuldod a cimet, megkoszonnem.
@: volt par. a macbookon a trackpad kelt onallo eletre, 7 napot mondtak javitasra, ket nap alatt kesz volt.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #55738 üzenetére
HI!
Hugo mikor vette fel a negykerekes farkas nevet???
udv
neduddki
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #55733 üzenetére
MTBF meg MTTF megvan a diskeknel, de server vasra eddig nem talaltam.Gondoltam hatha van valami marketing anayag mondjuk Intelektol/Dellektol stb..., hogy huuu mekkora kiralyok vagyunk csak 0.00837653% a meghibasodasi aranyunk
-
válasz
FehérHolló #55733 üzenetére
Redundans dolgoknal nem tudom, hogy lehet-e ilyeneket szamolni..
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #55715 üzenetére
Azert annyira nem. Az kb havi 1000 font koltese hitelkartyarol, abszolut nem veszes. Kivetelesen megint osztom emvy velemenyet.
Londonban is marathon volt ma.
-----------------
Kozben meg itt szivok a vpn-el, certificate minden athozva a regi geprol, latszolag minden beallitas is egyezik ( exportaltam) , megsem csatlakozik fel. A regi geppel felmegy. Erdekes. -
válasz
annyit nyilván nem költök, de mivel bizonyos boltokban 4%-os visszatérítés van, így összejön. aki tankol annak is eléggé megéri szerintem.
-
válasz
FehérHolló #55719 üzenetére
mindenkepp
-
válasz
FehérHolló #55717 üzenetére
Meg gondolom te nem korbe-korbe akartal menni, vegen meg elmajszolni egy banant alkololmentes sorrel
-
válasz
> 70 perc volt 14 km
Hm, en is Becsben voltam ma, alig voltam lassabb ennelEgyebkent a VCM nagyon jo, az egyik legszuperebb palya. Budapest szebb, viszont itt nem fuj a szel, mint a rakparton.
hitelkartya: en _mindent_ arrol veszek, miert is vasarolnek barmi massal? Ugy meg osszejon.
@@: mert ez egy parti, masreszt meg kicsit segit. De inkabb a parti miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest