- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica #62457 üzenetére
Igen, jok. Nalunk szuleimnel volt hasonlo helyzet az egyik hatso szobaban, ez a gep volt mikor napi 2 litert is kiszedett. Itt Londonban is renszeresen hasznaljuk, ugyanis futeni nem szeretunk (nem az ar, a meleg miatt), 18-20 foknal meg sok a pára, a relativ paratartalom nem ritkan volt 75-85%, amig ez a masina nem volt itt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #62478 üzenetére
csak kirándulunk, csak nem jutottunk túl messzire...
Holnap a bled-i tónál találkozunk ismerősökkel, aztán pedig lenézünk Isztriára. Állítólag ott süt a Nap.
@Bleki, tényleg, adjál tanácsot, Isztrián hova érdemes menni?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Trotec TTK 50s dolgozik nálunk is nagy megelégedéssel immár 4 éve. 56 m2-en. Kérdezz.
A tablettás díszek valóban dísznek jók csak.
-
parandroid
félisten
válasz
Trotec néven keresgélj, ha nem ipari cuccot akarsz. Nálunk egy 75s szépen muzsikál, sajna panelben az ablaktalan fürdőszoba a sztenderd, én meg pszichésen allergiás vagyok a 60-65% feletti páratartalomra.
p
-
gaborbol
őstag
válasz
Nalunk dehumidifier-nek hivjak, biztos nalatok is van valahol. Bazi jo cucc, egy nagy vodor vizet siman osszeszed 1 nap alatt. Uj epitesu epulet villamost elosztoszekreny szobaba jarattuk oket anno.
Igy nez ki nem nem egy veszes osszeg:
[link]Van amihez csak bepitett vodor van szoval amikor megtelik akkor megall, kiurited a vodrot aztan megy tovabb, a kicsit komolyabbakhoz van pumpa az nonstop megy azok sem veszesek arban.
Meretre kb egy nagyobb konyhai szemetesnek felel meg, a kis asztalra helyezhetokre nem tudok mit mondani azokat sosem probaltam. -
kraftxld
félisten
válasz
Először párosodási gond-nak olvastam
-
föccer
nagyúr
válasz
Igen. Minél nagyobb kapaciátssal dolgozzon. Olyan súlyos a helyzet, akkor napi több litert is szedjen össze. Egyébként meg csoda jó műanyag nyílászáról nincs szellőztető nyílás, ami folyamatosan szellőztet?
üdv, föccer
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #62421 üzenetére
na pukkaggyáááá
legközelebb esküszöm blancot veszek, de most borozás lesz, mert csajozom és a hölgy nem iszik sört
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #62290 üzenetére
ping-pong-ozni jó lesz.
-
Viszlát
addikt
válasz
Egyik kollégám kiöntötte gipszből a hivatalos méretek alapján és csak az én zakózsebemben fért el, egyikőnk nadrágzsebe sem volt elég nagy, vagy keskeny volt, vagy kilógott a vége. Úgy tűnik, ez a szegmens is egyre jobban a nőkre koncentrál.
-
Garada
őstag
válasz
Hát bizony egy jól összerakott eszköz lesz!
-
Viszlát
addikt
válasz
szőröscica #62228 üzenetére
Ha nem varos meg ilyesmi, akkor a Schneeberg se szar hely, jo idoben persze.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Hát, pl. a burgenlandi várakat, kastélyokat, Fertő-tavat, stb.
-
válasz
Ooo, semmit?
-
gaborbol
őstag
válasz
szőröscica #62180 üzenetére
El kell engedni oket.
Valoszinu az auto most is kint rohad valahol az udvaron lehet, ha google-map pel ranezel meg is talalod. 1994-es alap modell ahogy irod, ergo semmi ertekkel nemfog birni, ha alpra is allitod egy vagon penzbol.
Maradjon meg szep emleknek, ne egy penznyelo godornek, ami elviszi minden idodet, meg okoz majd egy valak idegeskedest meg banatot. -
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #62178 üzenetére
Tudomasom szerint az egyetlen buzasor a vilagon, mely kizarolag malatazott buza felhaznalasaval keszul, tehat sem arpa, sem rozs, sem mas gabonafele csiraja nem talalhato meg benne, plusz persze a finomito fuszerek, a visszamaradott eleszto es az elenkseg teszik ilyen extrem modon "vedelheto" sorre, plusz nem is tul eros ugyebar. En se adom 10 ala ha csapolva talalkozom vele egy kellemes nyari esten, bar erre reg volt pelda - idekint igen korlatozott az elpfordulasa, ahogy a kellemes nyari esteknek is
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #62176 üzenetére
Akkor jol sejtem hogy kronenbourg 1664 blanc-rol van szo? A sima 1664 ugyanugy lager mint a pilsner, csak nem saaz komloval keszitik ergo nem pilseni tipusu lager. Amennyiben a blanc-rol van szo akkor nem csoda hogy elonyben reszesited hiszen az egy felsoerjesztesu, 100%ban buzamalatabol fozott buza-ale, raadasul szepen fuszerezett is - total mas vilag mint cseh baratunk. En is nagyon szeretem egyebkent, majdnem annyira mint a pilsnert - de nem tudok rajuk ugyanolyan szajizzel gondolni, kulonbozoseguk miatt. A sima kronenbourg meg egy tucatlager, itt angliaban szet is van kukoricazva, otthon nemtom eredeti francia fozetet arulnak-e, ha igen, akkor nyilvan izletesebb mint az itteni valtozat, de meg mindig sokkal edesebb mint pl a pilsner.
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #61520 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #61602 üzenetére
:-)
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #61602 üzenetére
gondolom nem ugyanarról a helyről jön, és biztos, hogy a régebbi kukákból még bőven van raktáron. de nálatok legalább van. szüleimnél csak szemétmaffia van (gondolom ez is a polgármester haverja etc..) és nincsen értelme erősebb kukát sem venni, mert azt is eltörik, eltörnek ezek mindent... ja és persze ha szerda véletlen ünnepnap van, egyszerűen nem viszik el a szemetet...
nálam meg eggyel kevesebb kuka van valamiért, eddig 7 volt, most 6 van és borul ki... persze kell a paraszt hozzá, amelyik továbbra is csak hajigál bele mindent összetaposás nélkül, meg keresztbe álló pizzás dobozok, sajnos van az az ember fajta, amelyik egyszerűen buta.
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #61577 üzenetére
Köszi, eddig megvan!
Itt is lehet kapni egész értelmes sört, illetve a helyi whiskyk ugye világszinten is megállják a helyüket. Idefelé pedig Helsinkin keresztül jöttünk, szóval szesz van.
Emvy: jah, tegnap az egyik étteremben volt hasonló. A kaják zöme eleddig teljesen ehető volt.
Mister_X: nem turistaként jöttem, üzleti út.
Az mindenesetre vicces volt, hogy már Hiroshima pályaudvarán is ki volt állítva az egyik ótó, amiben benne van a cuccunk. Le is fotózkodtam vele.
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #61520 üzenetére
akkor tarlósra fogsz szavazni?
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica #61496 üzenetére
Tegnap reseteltem egy motorola razr i-t, giffgaff kartyat belerakva nekem kellett apnt allitani, magatol nem tudta.
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #61500 üzenetére
-
válasz
szőröscica #61390 üzenetére
A vizmuvek totalis katasztrofa. Lassan ket eve lakunk itt de vizdijat meg nem fizettunk egy ft-ot sem, szinten azert mert nincs a rendszerben a vizora szama.
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #61390 üzenetére
ez mondjuk tényleg kabaré..
remélem hamar megoldódik.. -
bobsys
veterán
válasz
szőröscica #61350 üzenetére
Ezeket a szivatasokat soha nem ertettem. Mielott bekoltoztunk az alberletbe felhivtam az aramosokat, hogy dec 18tol kell a szolgaltatas, most, hogy koltozunk ki megint felhivtam oket, hogy szept 30. legyen az utolso nap, igy ha addig nem keri valaki akkor oktober 1. nem lesz aram a lakasban. Ha meg nem fizettem volna siman kikapcsoljak es nem vegzaljak a tulajt. A ki- es bekapcsolgatasokhoz pedig nem is kell senki aki otthon legyen. Azt se tudom, hogy hol van a villanyora
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #61035 üzenetére
eddig bírtam a sumákolást, 25 fok, gyönyörű idő, muszáj volt füvet nyírnom, aztán egy edzés
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Én is megörültem, hogy sikerült negyed 6-ra hazaérnem, gondoltam lemegyek a városba sétálni hátratett kézzel, fütyörészve, rövidgatya, póló, papucs, süttetem a pofám a nappal...
Aztán észrevettem hogy k.rvára szakad az eső, és 15 fok van, így idebent sütöttem-főztem, ettem, klímát és párátlanítót szerelgettem míg be nem sötétedett. De legalább az eddigi 70% helyett 48% a páratartalom. -
Integra
titán
válasz
grat, én sumákoltam, most még tart a gépek lázadása, azt verem le éppen
és lehet, hogy csütörtökre, vagy péntekre hagyom a fűnyírást -
válasz
szőröscica #60638 üzenetére
Peak & cloppenburg.
Kukac:
Itt bizony. De ne legyel ilyen rendszerellenes, mindjart kapsz egyet a banhammerrel. Jo esetben. Rosszabban meg vagyonosodasi vizsgalatra is befuj valaki, hiszen itt rendelkezesre all a bizonyitek, hogy le akarod cserelni az autod. Ja, meg alkalom adtan valutazol, vagyis ize, devizazol
Asszem nem kellene gondolkodni rajta, hogy beadjam-e ezt a jelentkezest. -
válasz
szőröscica #60597 üzenetére
az arénában és az alléban is lehet kapni olymp ingeket, ezekért nem feltétlenül érdemes kimászni a premierbe.
még egy jó pont ezeknek @-tól, lehet, hogy most már kipróbálom őket, eddig csak szemeztem velük
szerk: ha tudjátok a méreteteket: [link]
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #60593 üzenetére
Tudom, hogy érdekesen hangzik, és nem pizzaízű
Viszont elképesztően finom, húsos, hagymás, paradicsomos, szaftos. Komolyan, ajánlom mindenkinek, hogy kóstolja meg, itt a 13. kerületi nagyon jól csinálja, de tényleg..!Aztán hol van az a világvége?
Ui. Ritkán soppingolok, de nekem is csupa olypm ingem van, az jó és tartós termék, most kezdem kidobni a legelsőket, pedig kb. 7 évesek.
Kár, hogy kb. 12-15 ezer egy db (öltönyhöz való). De persze gondolom jót tesz a 315-ös eruró ezeknek is... -
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #60595 üzenetére
Az szép kör, hol jártál Te, Allee és Savoya Auchan?
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #60593 üzenetére
Kiviszik oda a világ végére?
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #60589 üzenetére
Nem tudom, de szerintem jó pizzát csinálnak, majdnem mindig tőlük rendelek.
Pl. a giroszos pizzájuk verhetetlen. Általában háromszor-négyszer lakom jól belőle...
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #60589 üzenetére
Legnagyobb lánc Pesten, van vékony, normál és vastag tésztájuk, amúgy normális pizzájuk van, simán vállalható.
A BBQ-t ajánlom tőlük.
-
Viszlát
addikt
válasz
szőröscica #60534 üzenetére
Haaat, a Dunantul kozepen a josztokre meg a foldmuvelok is furcsan neznenek rad.
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #60534 üzenetére
Amúgy én egyáltalán nem kötöttem ezt Miskolchoz. Máshol is hallottam, Dél-Kelet Magyarországon.
A jösztök az tök alap, azt mindenki mondjaMondjuk én főként inkább zempléni gyökerekkel rendelkezem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #60420 üzenetére
Én is azt a megoldást látom, amire Te is hamar fogsz benevezni: NC700D Integra...
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #60413 üzenetére
Hdmi kábel?
Ha már itt tartunk, én is zsörtölődök egy kicsit: Hosszabítják az egyes villamost, juhé. Ezt a következőképp sikerült: fel van túrva a lágymányosi híd, a hengermalom út, a szerémi út és a fehérvári út(!!! - igen, ezen nem épül a villamos), majd a szerémi feltúrásával használhatatlanná téve a hauszmann és lezárva a prielle. Most már csak az volna a kérdésem, hogy mégis hol a tökömbe közlekedjek?!
Értem én, hogy fontos villamost építeni, de attól, hogy 3 km utat feltúrunk egyszerre, és 100 méterenként kalapán egy [Józsi|Béla|Géza], még kurvára nem lesz kész hamarabb ez a fos, mint hogy ha normálisan, néhány száz méteres szakaszokban építkezünk. Viszont anyuka nem fog végelgyengülésben elhunyni másfél hónap folyamatos csuklás következtében.
A III. kerületben a szőlő-vörösvári kereszteződésben végzett munkálatokról nem is beszélve. Pár hónapja (nyár elején) átadták az egyes villamos új pályáját, füvesítve, előtte hónapokig fel volt túrva a kereszteződés. Erre mi van most? Feltörték a friss betont, felszedték a friss füvet. Az ok: távhő cseréli az elöregedett csöveket. Júniusban még nem voltak elöregedve, baszd meg? Véletlenül sem lett volna olcsóbb, tisztább, és a környékben élőknek is kellemesebb, ha csak egyszer van feltúrva az a fos...
-
válasz
szőröscica #60409 üzenetére
Ezt latod en sem, nem hiszem, hogy a business class gepekben ezen kene sporolni. En szabalyosan utalom levenni a folio-t a dokkolorol az 1368-as felbontas miatt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #60407 üzenetére
én táppénzen vagyok, mert kissé ledöntött valami vírus,
de ugyanúgy dolgozom, csak most itthon ülök.Viszont rájöttem, hogy szar ez az X230, rohadtul melegszik, ha az ölemben van...
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica #60338 üzenetére
Ugye , hogy ugye. Nem veletlen ajanlgatom. Raadasul a pasik nagy baratja, egyszeruen annyira halk, hogy nem menekulnek el a lakasbol, ha be van kapcsolva.
Amugy csak a green valtozat 1000Watt, nekem is ultrasilencer van, de ez 1800W.
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #60142 üzenetére
Mikor iszunk?
-
nike_
addikt
válasz
szőröscica #60142 üzenetére
Nemsokára én is érkezem
Sok sikert neked!
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #60020 üzenetére
pont most olvastam el ezt a kis cikket.
ez a tendencia egyetemes, nem csak ránk érvényes. arra nagyon kíváncsi leszek, hogy majd mikor szinte senki sem lesz már, aki gyorshajtana, hogy meglehessen büntetni, akkor a kieső bevételt miből fogják bevasalni.. -
Integra
titán
válasz
szőröscica #59872 üzenetére
Csak állok a telepen, napi 2x elveri a zápor meg vihar, mosni se kell
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #59872 üzenetére
enyém még nem volt lemosva, okt végén vettem
-
Winner_hun
félisten
válasz
szőröscica #59700 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
szőröscica #59289 üzenetére
Sligovica? Már ha arra gondoltál, hogy Szlovéniában mit volna érdemes keresni. Olaszok nem tudom, hogy állnak a töményekkel.
-
válasz
szőröscica #59149 üzenetére
ez szomorú, nem akarok sim kártyásat venni belőle :/
-
válasz
szőröscica #59094 üzenetére
nekem is linkelte egy baratom, de meg nem jutottam odsig, hogy megnezzem. tenyleg ilyen jo?
-
válasz
szőröscica #58659 üzenetére
A macropolisnal levoben?
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #58659 üzenetére
nem leszel így sportember egyhamar
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica #58636 üzenetére
EU-n belül van, személyi vagy jogsi is jó lesz, ha csak az kell nekik, hogy igazold magad, ezek egyenrangúak az útlevéllel.
Szerk.: Egyébként szerintem az sem kell hozzá, legalábbis itt a németeknél simán kapsz akár élelmiszerüzletekben is feltöltőkártyás sim-kártyát, akár kimondottan mobilnetre (Aldi, Penny, de asszem a Rewe-ben is van).
p
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #58634 üzenetére
útlevél asszem.
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #58547 üzenetére
Egeszsegedre.
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #58481 üzenetére
minőség ellenőrzés és inspekció
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #58412 üzenetére
egészséges sport a futás : - )
-
tbs
addikt
válasz
szőröscica #58248 üzenetére
Aeroszolos szennyező vagy töki. Nemszeretlek.
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #58251 üzenetére
Nincs velük nagy bajom, csak füstölnek mint az állat. Illetve gyanítom, a józsipiacon veszik a zöldkártyát.
X5-X6ban pedig általában tahók ülnek, ez tény.
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #58229 üzenetére
igen, az volt, köszi
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #58226 üzenetére
auuu, az nekem is fájt volna... nekem csak 55ezeré' volt a best buy paraszt egyszerű szett, nemtom a nevét, de ha nem interceptort vett az ember, akkor alapvetően ezt. elég primkó volt, de a fámáknak esélyük sem volt
na mindegy, dicső múlt, most már szigorúan 130nem, nem az volt
rákerestem, de szerintem ezt már nem kapni -
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #58226 üzenetére
ismerősnek a full rozzant babakocsit lopták el, ami helyett már csak azért nem vettek 1 hónappal korábban másikat, mert qrvára nem értek rá
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #58219 üzenetére
és az miért jó? használni úgysem tudták a kábelezés és a belső egység nélkül, csak a fejet vitték el ezek szerint. mi volt? interceptor?
nekem is volt, de kiszereltem az autóból, mikor német rendszám került rá, a fritzek lelőnek és megbotoznak, ha meglátják az autódon németországban. mindegy már, ha sietni kell, van motorkukac, amikor a háború útán megindult a város rekonstrukció, senki sem gondolt bringásokra, ez van sajnos. hamburgot porig bombázták, de volt eszük egyeseknek, hogy a bicajutakat az egész városba betervezték. az egész kiskörút is bicajos felfestéssel a járdán, meg a vaskorlátokkat, demszki karókkal egy vicc és veszélyes is. nem bringa barát ez a város sajnos. nagy kár érte.
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #58219 üzenetére
vaze, te vagy a lézerjános???
tudtam, tudtaaaam..! -
parandroid
félisten
válasz
szőröscica #58138 üzenetére
Amúgy pont a cipő az, ahol ha tudod, hogy mit, milyet keresel, akkor a "tavalyi modelleken", vagy egy-egy szezonvégi kiárusításon elég nagyokat lehet spórolni, ahogy néztem. Persze kell hozzá mák is, meg jó időben lenni a jó helyen, de amúgy is egyetértek a félprofikkal, hogy nulla futótapasztalattal rögtön futni nekiállni nem biztos, hogy jó ötlet - én is ezzel magyarázom ki a lustaságom, hogy futás helyett miért mindig csak nagyokat túrázás, meg napi legalább egy (jó esetben kettő) hosszú (minimum 3-5 km) séta a kutyával.
A heti 3-4 alkalommal 'játszott' xboxos ugrabugraprogrammal egyébként 2-3 hónap alatt nagyjából rendbetettem az erőnlétemet (nem dőlök el levegőért kapkodva egy kisebb domb tetején, sőt!), lassan kéne vennem a bátorságot, hogy elnézzek egy edzőterembe is. Vettem ugyan egy készlet súlyzót, de mivel fogalmam sincs, mit kellene vele csinálni, rosszat meg nem akarok magamnak, muszáj lesz összeszednni a bátorságomat.
p
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #58138 üzenetére
na, akkor go oda és bekukkant
én csak a váci úti boltot ismertem
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #58133 üzenetére
ejjj, azok aztán.... :-/
pesten gondolom nem jársz egyhamar... ahogy emvy, én is a spurit mondtam volna kapásból, hogy rendes szakmai tanácsot és jó csukát kapj. nem is tudok másról hirtelen.
sportrekreációs barátnőm van egy, aki összerakja az embereket futni etc... érti a dolgát.
meg eszembe jutott, hogy ha teheted, kezdésnek miért nem kirándulsz? vagy kisebb teljesítmény túrákat vállalsz be? szépen fokozatosan terhelsz és szoktatod hozzá a szalagokat, izületeket, izomzatot és keringést is. futással valóban rendesen kárt lehet okozni, ha nem megfelelő a futás technikája maga és a cipő is vacak. mezítlábas futás más kérdés, ott ösztönösen jól fogsz talajt fogni, ellenben ott is figyelni kell a helyes testtartásra.
meg érdemes lehet esetleg valami funkcionális edzésbe fognod ha teheted, ami nem feltétlen a futás. nem lebeszélni akarlak, csak szeretném kiemelni a fontosságát én is, hogy a helyes technikájú futás nagyon fontos. meg a csuka, ha már csuka -
válasz
szőröscica #58133 üzenetére
Azok nem lesznek annyira jok, nem fognak erteni hozza. Pl. a Spuriban elvileg van rendes bekamerazott futopad (kamera nem biztos).
-
válasz
szőröscica #58131 üzenetére
Attol fugg, hogy neked milyen a tartasod/labad, nincs univerzalis recept. Erdemes elmenni egy futoboltba, es kozolni veluk, h te a leheto legolcsobbat szeretned azokbol, amik stimmelnek a tartasodhoz. Tuti fognak segiteni.
-
válasz
szőröscica #58123 üzenetére
Meg fogod banni, a szokasos kezdo futo szoveget tolod
"Ah, minek nekem speci cipo, alig futok". Valasz: epp azert. En siman elfutok 10-15 km-t egy Ecco Biom-ban, nulla parnazassal, nulla tamasztassal, pont azert, mert sokat futok, nincs bokasullyedesem, viszonylag eros a harantboltozat, mittudomen.
Van egyebkent mas utja a dolognak, az az, hogy veszel egy viszonylag minimal cipot, ami lehet, hogy nem tartja a bokad, de legalabb nem kifejezetten rossz. Ezutan mondjuk egy evig gyalogolsz benne, esetleg fel ev mulva kicsit kocogsz, de nem elobb; illetve direkt arra jatszol, hogy erosodjon a harantboltozatod, az achillesed, meg a tobbi ott a kornyeken. Ehhez nagy onfegyelem, sok utanaolvasas (esetleg egy edzo) kell, de megsporolhatod az elejen a draga cipot
.
Ha ugy gondolod, hogy aki mar regota nyomja ezt a sportot, az mind hulyeseget beszel, illetve sznoboskodik, akkor javaslom, hogy futas helyett tenyleg vegyel inkabb porszivot, azzal nem teszed tonkre a labad (meg a hatad). A 'mindig csak csucsminoseget' dolog csomo mindenre nem igaz, de a cipore arra igen, foleg, ha kezdo vagy. Tobbszor nem tudom elmondani.
Csak tenyleg nem jo, hogy 'mire rendezodnek a dolgaid', addigra mar leserulsz, es hiaba vennel egy jo cipot...
Azt meg vegkepp nem ertem, hogy mibol gondolod, hogy a lidlis akciosban nem fog fajni az a boka, ami a mostaniban faj. Tisztara olyan vagy, mint apam, csak neki idaig szerencseje volt, es sose volt lenyegi serulese, de ugyanezt a hozzaallas nyomta meg az elejen.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Úszógatya és egy kopaszra beretválás olcsóbb, bár az uszodabérlet nem annyira.
-
concret_hp
addikt
válasz
mondjuk felépítésre gondoltam, de mindegy, hajrá
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #58121 üzenetére
ha tönkreb@szod az izületeid az még több erőforrást el tud vonni , csak mondom
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #58119 üzenetére
vmi szakival nézesd meg, hoyg milyet kéne venned.
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #58048 üzenetére
azmiaz? soproni? (gugli rulez
)
utoljára 2009-ben csináltam ilyet coronával, akkor szét is kellett kapnom a jó öreg t41-et, üzleti út, a szálloda padlófűtésén száradt 1 északát kimosás után, de működik mai napig -
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #57955 üzenetére
itt azóta is esik, és kb 8 fok van...
14 évesen tekertünk egyszer albertirsáról örkényre, félúton defekt, isteni volt
-
válasz
szőröscica #57931 üzenetére
Az elobb szemerkelt, az nem eleg?
-
Integra
titán
válasz
én már esőtáncot is járok és semmi eső
egész múlt héten gazoltam, kertet rendeztem, füvet felülvetettem, műtrágyáztam és nagy büdös semmi..de bezzek hétfőn mentem be edzésre, négyszer kapott el az özönvíz 20km alatt... és ma sem tűnik úgy, hogy leszakadna az ég...
-
NoLF
veterán
válasz
Mert ha esik akkor nem lehet?
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #57762 üzenetére
Well a mythos nem olyan rossz lager azert, persze semmi extra de rossznak semmikepp nem mondanam.
-
Lortech
addikt
válasz
A Mythos nem olyan rossz pedig.
Beugrott ma hazafelé, hogy említettétek, a lidlben van valami sör akció, bementem és sehol semmi.. furcsáltam kissé a dolgot, csak a szokásos gagyi legalja kínálatot találtam. Most jöttem rá b+, hogy Aldiban voltam.
Nem baj, még jó hogy mindig van itthon pár Budweiser.
Amúgy megnézve a szórólapot, nem nagy szám a kínálat / ár, talán a krusovicéból betárazok meg a guinessből. A Guinness 550, ami nem rossz ár, de nem is olcsó, sajna reális. -
Integra
titán
válasz
szőröscica #57765 üzenetére
lehet, hogy leénekelhetted volna egy kartonért cserébe a bugyogóját..
nem néztem amúgy az árakat, a guinness-re emlékszem talán, az 390 volt egy doboz -
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #57765 üzenetére
Asszem, nekem is ideje lesz megnéznem a sarki lidlt. Kár, hogy nem végzek ma, ameddig nyitvavannak.
-
Integra
titán
válasz
csak a leffét meg a guinesst láttam ma
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #57732 üzenetére
ugynez a véleményem körülbelül, többször veszek bishopot mint spitfiret.
-
válasz
szőröscica #57653 üzenetére
Nem nehéz rájönni. Privát ment.
-
válasz
szőröscica #57648 üzenetére
Ahhoz még kellene egy kevés, de a lustaság utamat állja.
( #57649 ) bandus: Köszi. Reggel örülök ha a bankba eljutok.
-
e=mc²
őstag
válasz
szőröscica #57635 üzenetére
Errol jut eszembe:
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #57488 üzenetére
bratyóé, ma vette, én meg megkaptam a hétvégére. maradjunk annyiban, hogy nekem kell egy ilyen
-
FehérHolló
veterán
válasz
szőröscica #57485 üzenetére
Ez nem lazaság, hanem teszt.
A bsc-s szakdolgozatomba bele volt írva, hogy ha eddig becsületesen megértetted, vendégem vagy egy seritalra. Vagy valami hasonló. (Sör direkt nem szerepelt benne, mert arra könnyű rákeresni.)
Kutya sem jelentkezett. Pontosabban csak az a kolléga, aki folytatta a munkát, de vele alapban is eljártunk sörözni.aizen92: Digitális formában van itt nálam, egy screenshot nem hinném, hogy bizonyító erejű.
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #57375 üzenetére
élmény lehet ott bent lakni. és ha nem a légszennyezettség, akkor a zaj miatt. nem irígylem aki ilyen utak mellett lakik, vagy közvetlenül rajtuk.
-
FehérHolló
veterán
válasz
szőröscica #57318 üzenetére
Megkockáztatnám, hogy az általad felsorolt országokban a külföldi turisták teszik ki a forgalom nagyobb részét a pályákon, és/vagy a helyieknek jár valami kedvezmény.
-
bobsys
veterán
válasz
szőröscica #57318 üzenetére
A rothado amerikaban, azon brlul is Floridaban, Miamibol elmrsz Orlandoig ugy 12 dollarbol. Kb 300 merfold. Kapus rendszer, de ha nincs kedved megallni es dobalni a 25 centeseket akkor veszel egy elektronikus tollpasst es a hozza kotott hitelkartyadrol levonjak a dijat. A kapunal lassitani sem kell.
-
fasyrt
őstag
válasz
szőröscica #57296 üzenetére
1 fázisról 230 V-os feszültség mellett nem sok a 4,6 kW-os teljesítményigény?
-
tbs
addikt
válasz
szőröscica #57296 üzenetére
Húha. Egy tipp, olyantól, akinek már volt több főzőlapja. Azt tudtam rendesen és gyorsan takarítani, amelyiknek nem volt pereme, csak "ráfeküdt" a pultra.
A peremesek az idő múlásával egyre dzsuvásabbak lettek a szélén... -
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #57289 üzenetére
Igen
-
FehérHolló
veterán
válasz
szőröscica #57289 üzenetére
Vagy ha beépíthető, akkor előfordulhat, hogy nincs dugó és magadtól kell kötözgetni. Ekkor védőföldet védőföldhöz, egyik maradékot az egyik fázisra, másik maradékot a nullára. (Jobb, ha pontosan kötöd, de ha véletlenül fordítva sikerül, akkor sem lesz semmi nagyobb gáz, működik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest