- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #62698 üzenetére
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #62653 üzenetére
Lesz az nyugi.Majd valami furmányos nyakatekert kérdést feltesznek,amire az egyszerű ember azt fogja há' persze. kell ez
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #62495 üzenetére
Ott volt a vegen: ironia... Ennel tobbet mar mit irjak?
Irhatnam, hogy iszonyat altalanosito cakkompakk egy kalap ala venni minden motorost. A harleysto la robogon at a 29er-esig.
Es annak ellenere, hogy nem motorozom, nem gondolom azt, hogy az osszes motoros szervdonor.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Tothgera30 #62491 üzenetére
Írhattam volna mozgó- vagy kétkerekű donort is, a lényegen nem változtat. A motoros balesetek döntő többségében nem a motoros a vétkes.
-
válasz
Tothgera30 #62491 üzenetére
a motorral az a baj, hogy ha be is tartod a sebesseghatarokat, a sok hulyet nem tudod kivedeni... mig autoval van egy minimalis eselyed a tulelsre, motorral ha 90-nem nem adjak meg az elsobbseget akkor kampo... a magyar kozlekedesi kulturaban ez kb orosz rulett
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Tothgera30 #62488 üzenetére
Én a motorosokat csak úgy hívom, hogy száguldó donor.
-
válasz
Tothgera30 #62258 üzenetére
> Kis mértékben talán oldja a feszültséget, de azután?
Nincs ezzel semmi gond.
> lejársz edzeni, tanulsz, célokat tűzöl ki
Kinek ez, kinek az. Ugysincs recept, idovel meg ugyis elmulik. Itt a forumon egeszen biztosan nem fogunk tudni tuti tippeket adni arra, hogy mi fog segiteni.
-
válasz
Tothgera30 #62258 üzenetére
mondjuk én mindig is nagyon lelkizős voltam ilyen téren, pl.: [link], ez még a második gimis szerelmem miatt volt. előtte pedig jártam 3 hetet egy lánnyal, és amikor szakított velem, utána még hónapokig szarul voltam...
na de mindegy, van sok személyes célom is, most ezekért fogok tenni és küzdeni, aztán ha ebben is sikerül megtalálni a boldogságot, az csak jó. én sem éreztem már magam szerelmesnek, de ettől még ő remek ember, jól meglettünk volna, ha többet teszünk a kapcsolatunkért. az is lehet, hogy most csak pánikolok, hogy nem fogok már ilyen nőt találni, pedig biztosan van.
namindegy, legurítom a maradék sört, bedobok egy frontint, hogy alvás is legyen, mert igaz csak 3 napos a hét, de kivételesen marha sok munkám van.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #61849 üzenetére
Akkuidőben X201 szerintem jobb (amivel valószínűleg szembemegyek a közvélekedéssel).
6 cellás LG akkuval (kb. 74%-os a kondíciója a gyárihoz képest) 3 órát tudok most kihozni belőle egy vagy két fokozattal a maximális fényerő alatt, wifis böngészéssel. (Mondom, ez nem Windows-os mérés most, Linux (CentOS 7) van rajta, lehet, hogy felül kell vizsgálnom azon eddigi tapasztalataimat, hogy Linux rosszabb szokott lenni energiatakarékosság szempontjából.) Hozzáteszem, nekem egy CCFL háttérvilágítású AFFS panel van benne, ami legalább 1-2 W-tal többet fogyaszthat az X201-ekben alapból lévő LED-es TN-paneleknél.
A billentyűzete jó, a szokásos régi Thinkpad-minőség még a szigetes mizéria előtti időkből, ráadásul teljes méretű billentyűk vannak rajta, nem nyomorítottak össze egyet sem, mint a korábbi X-eken. A noti méretre is megfelelő (16:10, 12,1", általában 1280*800-as felbontás). A TN panelek nem túl jók, amik bennük vannak, de legalább matt felületűek. A súly 1,5-1,6 kg körül mozoghat, függően attól, hogy 6 cellás vagy 9 cellás akku van benne. (Van 4 cellás akku is.)
Dokkolni lehet, a dokkolóján (X200 Ultrabase) van hely optikai meghajtónak vagy plusz vinyónak, a dokkolón van DisplayPort, ami hangot is átvisz X201 esetén (X200 esetén csak képet). A dokkolóban van még egy extra hely, hogy a laptopba tett akkun kívül még egy 6 cellás akkut is lehessen ott tölteni.
Magán a notin csak D-Sub a monitorkimenet, 3 db USB 2.0 port van, ezek szerencsére nincsenek túl közel elhelyezve egymáshoz. Van Express Card/54 mm benne, X200-nál rendesen melegedett ott a palmrest (nálam ugyanis egy USB 3.0/eSATA combo kártya mindig bent van), X201-nél maximum kézmeleg ott is.
Könnyen hozzáférsz a RAM-okhoz (két csavar tartja a noti alján a fedőajtót), 2*4 GB DDR3-at fogad mind az X200, mind az X201, 8 GB-os modulokkal már nem tudnak mit kezdeni. A WLAN-nak és WWAN-nak fenntartott két teljes méretű mini PCI-e helyen kívül van egy harmadik, félmagas mini PCI-e, oda érdemes lehet valami ilyesmit betenni, két darab micro SD-vel extra tárhelynek. MSata-t még nem támogat egyik gép sem, az a következő generációval (X220) jött be.
Az X200 és X201 kb. 95%-ban teljesen kompatibilis amúgy, ami nem, az az ujjlenyomatolvasó: az X201 más csatlakozós ujjlenyomatolvasót használ, mint az X200. Ja, meg X201 támogat touchpad-et is, az X200-nál viszont nincs touchpad. Amúgy akku, billentyűzet, kijelző, szalagkábel, webkamera stb. nyugodtan átpakolható egyikből a másikba, legfeljebb a WLAN és WWAN kártyákhoz kell whitelist-mentes BIOS.
"Röviden" ennyi.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #61834 üzenetére
Egyébként ha már üzemidő és subnotebook, kicsit meglepődtem azon, hogy az elvileg többet fogyasztó Arrandale i5-520M az X201-emben ugyanazzal az akkuval, nagyobb fényerővel kicsivel többet bír a korábbi, alulfeszelt Core 2 Duo P8600-nál, amivel az X200-am volt szerelve. Pedig az i5-520M elvileg többet eszik (35 W elméleti TDP vs 25 W a P8600-nál) és alul sem lehet feszelni. Ráadásul az X200-on Win 7 futott, az X201-en meg CentOS 7 (bár itt is be tudtam lőni Thinkpad-specifikus energiagazdálkodást - tlp, tp_smapi). Persze, nem tudok konkrét méréssel szolgálni, az X200 darabokban van, az X201 kannibalizálta bizonyos részeit.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #61834 üzenetére
Ha nem kell ODD, valószínűleg tudsz a helyére akár HDD adaptert, akár plusz akkut, akár súlycsökkenttő plasztikkeretet tenni.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #61829 üzenetére
Gondolom, Latitude E4200-akat nézegetsz. Akkor inkább E4300, nem annyival nehezebb, mint amennyivel jobb. Az E4200-ból egy időben egészen sok zsanértörött példány volt az aprón, nem néztem utána, de szériahiba-gyanús jelenségnek tűnt. No meg E4200-nál le vagy korlátozva 5 GB RAM-ra, ha ez számít (1 GB forrasztva, egy szabad RAM foglalat, ami max. 4 GB-os modult fogad). Ja, meg nehezebben beszerezhető/cserélhető 1,8" microSATA SSD-t fogad, amiből nem 100%, hogy a gyári Dell branded SSD-k ismerik a trim-et.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #61786 üzenetére
Én már nagyon régóta gyorsabban/komfortosabban gépelek, mint írok kézzel. Nem tudom, Te hogy vagy ezzel.
Én ezért egy 12" használt üzleti subnotit választanék, SSD-vel és 9 cellás akkuval, de én egyértelműen konzervatív vagyok ebben és meglehetősen budget-orientált is.
Ami a strapabíróságot illeti, mindig ajánlott valamilyen second skin tok, ha el akarod kerülni a véletlen karcolásokat.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Tothgera30 #61790 üzenetére
iPad Airre szoktam néha jegyzetelni, ha nagyon perverz és mazochista hangulatom van. Tudok rajta vaktában gepelni, csak olyan idióta érzés (nincs nyomáspont), pedig csak annyi szokott a hiba lenni, higy nem mindig sikerül az egyes betűkből ékezetest varázsolni. Kaphatóak hozzá megannyi billentyűzetes tokok, ami első ránézésre is elnyerte a tetszésem, az a $169-os ClamCase, persze az árat látva megállt bennem az ütő, de elvileg feliratkozással lehet húsz dolcsit spórolni. Az akksi nagyon jó, a kijelző brutális, iWork és MS Office is van (utóbbiért fizetni kell), egy nagyon karaj számológép appot is találtam (kézírás alapján számol ki konkrétan bármilyen bonyolult képletet, akár ismeretlennel is), nyelvtanulásra is ezt használom (japán, kínai, utóbbihoz kézírás alapú inputot is felraktam), sok animét néztem már meg rajta, most is erről írok a reggeli semmittevés közepette amíg fő a rizs és mindjárt megyek HearthStone-ozni.
Ezt már csak szerintem egy Surface Pro 3 tudja überelni, ha valakinek x86-ra van ingere, csak annak nem ilyen jó az aksiideje.
-
válasz
Surface Pro 3. Sajnos tenyleg draga, de erre a celra szerintem ver mindent - van hozza profi digitizer, kezirasfelismeres, palm rejection, 8 oras akkuido, eros CPU, amit akarsz. Esetleg Dell Venue Pro 11, szinten digitizerrel.
-
bobsys
veterán
válasz
Papir, ceruza?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Tothgera30 #61445 üzenetére
iTunes és AppStore mindig kér megerősítésnek jelszót, ujjlenyomattal egyrészről gyorsabb, másrészről Pistike nem húzza le apuci Visáját.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #61421 üzenetére
Errol van szo, nomeg arrol, hogy "hivatalosan" otthon meg nem kapni (legalabbis tudomasom szerint).
-
dragonfx
veterán
válasz
Tothgera30 #61414 üzenetére
akkor összegezzük. egy alap i6 árából 2db olyan telefont kapunk ami jobb szebb nagyobb gyorsabb ....körbehugyozza bármilyen tulajdonságban. akkor mégis ki van akkor barom hogy 4x akkora árat fizet egy logoért? illetve nem 2 db jobb telefont vegyen?
ilyen durva árak tán még egy shinhanghong vs nike cipő közt sincs.
az i6 egy xperia sp.vel van tudásban egy szinten kb. 4x árszorzóval. -
condy
senior tag
válasz
Tothgera30 #61414 üzenetére
He-he! Ezt láttam én is. Tanulságos!
Volt olyan is, ahol egy műszerrel mérték a kifejtett erőt, és a "I" hamar megadta magát. -
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #61242 üzenetére
Opo után rájött, sokkal hasznalhatóbb a nagyobb kijelző. És azért akkor álltam sorba, mert 20-án már jöttünk haza. Jobban örültem volna, ha akkora már egy hete kapható.
Amúgy meg a TSAnak toll a fülébe. Mi a nyavalyert nyitják ki a őröndöm csak úgy physical inspectionra? Mondjuk racsesztek, osszeuzzadt szennyes ruha, meg 2 üveg mapplesyrup volt csak benne.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #61202 üzenetére
Mas, ha a fizud harmada, negyede vagy otode megy el ra, vagy mas ha egy-kethavi fizud.
Igen, egyike voltam azoknak a "birkaknak" akik sorban alltak. 13 napon at vegig gyaloglas varosnezes, stb, abszolut nem volt mar kedvem manhattanben setafikalni, ellenben paromnak szerettem volna 6plust, mert meg vammal es afaval is olcsobb, ( 60-70 fonttal, anelkul meg 150-el) , mint a UK-ben.
Igy igen, bealltam a sorba, leven 20-an mar jottunk haza.Viszont igy vegre lattam valojaban is , mennyire -khm- masak az USA rendorok az itteniektol. Rendorok vigyaztak a sort, ami igaz joreszt kinai volt, de egyreszt senki nem erdemelte ki azt terhes nokent, vagy kisgyerekkel, vagy akarhogy , hogy uvoltsenek a pofajaba, hogy wait, meg go back, mikor csak wc-e akart kimenni.
Amig nem szoltam az egyik apple alkalmazottnak, addig ki sem engedtek ezek a rendorok pl a terhes kismamat. Most erre mit mondjak?
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #61202 üzenetére
lelövik ezeket a csájnafónokat mostanság a vámon amúgy?
kezd lestrapálódni a telóm
-
válasz
Tothgera30 #61196 üzenetére
Pedig egy jo bico ennyibe kerul legalabb, vagy meg sokkal tobbe. En is elkezdtem nezni az orszagutikat, ha latok valami jo akciot le is csapok valamelyik kiszemeltre
-
válasz
Tothgera30 #61196 üzenetére
> 29er
Muti!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #60710 üzenetére
A Vörösvárin diagnosztizáltak ahonnan átküldtek a honvédba kezelésre onnan pedig uzsokiba eswl-re
De ezek előtt kezdtem a háziorvosnál aki átküldött a lászlóba hepatitis gyanúval laboreredményem miatt.
Majd elküldtek ultrahangra ahol kiderült a vesémmel van a gond.Majd hosszas telefonálgatás,hogy kihez tartozom helyileg és így lyukadtam ki a vörösvárinJó volna egy hely ahol egy helyen megcsinálnak mindent.
És most jön a második kör hétfőn fincsi lesz.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #60569 üzenetére
Soha, egyetlen filmjét aem bírtam 3 percnél tovább nézni annak a majomnak...
De biztos bennem van a hiba.
@Emvy: Nekem is nyugdíjba kéne már mennem :-)
-
válasz
Tothgera30 #60493 üzenetére
Nyelvtannáci
Megnéztem már ezt az új Godzi-t, hát így hogy a 110 percest 95 alatt néztem meg el is mond róla sok mindent.
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #60493 üzenetére
nincs ilyen szabály
-
válasz
Tothgera30 #60448 üzenetére
És kit hívott ki DiCaprio, meg Kate Winslet ?
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #60297 üzenetére
Raadasul "lopott" nevvel.
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30 #60147 üzenetére
Igen, pontosan ezért használok almát, vagy gyári nexust, ezek szólnak, ha van frissítés, én meg megengedem nekik, hogy telepítsék.
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #60053 üzenetére
Épp' azt mondom, hogy magával a Sziget fesztivállal nem volt sok bajom eddig, mert az ellenkező irányba néz a lakásom, illetve mert tudom, hogy pár nap, és vége lesz. Most sokkal hangosabb.
Egy ismerősöm ezt posztolta az imént a fészbúkra:
"Szuper az új zajvédő fal a Szigeten!! Így most az egesz olyan, mint egy szep nagy hangfal... Jelenleg Placebot hallgatok Pomaz északi oldalán, tök ingyen"
szóval nem csak én vettem ám észre ezt... -
fasyrt
őstag
válasz
Tothgera30 #59773 üzenetére
kraftxld: Az biztos. Innen már menni fog a szekér. Persze, kérdés hogy kinek mi a győzelem; nekem az, ha mehetek a fejem után, megvalósíthatom a terveim és jó érzéssel tölt el amit csinálok. Ez a mostani munka nagyon fontos lépés volt, mert ez az első teljes munkaidős munkám.
fokukac: főkukac.
Tothgera30: olvastam hogy milyen beosztásban dolgozol. Eddig is tudtam, hogy az orvosok nincsenek elkényeztetve, de valahogy a fórumon olvasni sokkal emberközelibb. Orvosként gondolom az újra elhelyezkedés relatíve egyszerű, bár a jó kollégák, kapcsolatok biztos hiányozni fognak - már persze ha vannak.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #59796 üzenetére
Nem volt nagy szám az egész kezelés,sokkal rosszabbra számítottam.
Sajnos csak meglazult a kő szerkezete és nem tört szét.Így lehet mennem kell másodszorra vagy akár harmadszorra is. -
nike_
addikt
válasz
Tothgera30 #59773 üzenetére
Amit te csinálsz, nem is lehet bírni ép ésszel szerintem... főleg annyi fizetésért, amennyit az EÜ dolgozók kapnak...
-
válasz
Tothgera30 #59707 üzenetére
Delutan szoktal aludni, vagy reggel, mikor hazaersz?
-
válasz
Tothgera30 #59705 üzenetére
Csak at kell allni ra
-
válasz
Tothgera30 #59663 üzenetére
A mennyiseg semmibol sem mindegy, vizbol sem
De eleg sokan vannak, akik normalis keretek kozott barmennyi tejtermeket meg tudnak inni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Tothgera30 #59663 üzenetére
Nekem is van egy kis laktóz intoleranciám, amit "edzéssel" elég jól lehet csökkenteni. Most akár fél liter tejet meg tudnék inni gond nélkül, ha akarnék. Igaz, nem nagyon rajongok a tejért, csak a reggeli kávéba szoktam tenni.
-
válasz
Tothgera30 #59661 üzenetére
Van, aki igen, van, aki nem. Az europaiak 85%-a igen, egy szerencses mutacio okan.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #59657 üzenetére
Orvos utasításra napi 4 liter folyadékot kell bevinnem ami lehet bármi.Viszont tiltólistán vannak a tejtermékek,Nem tudom mennyire jó dolog teljes mértékben kivonni a tejtermékeket a táplálkozásból.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #59647 üzenetére
Haverom azt mondta,hogy sör a legjobb vesekő ellen.Mivel gyógyszert szedek vettem egy alkoholmenteset.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #59572 üzenetére
Ja, ja, Dell-éknél a garanciáztatás az elsőrangú - itthon meg szét lett barmolva az utóbbi egy évben a Lenovo garanciáztatás, szóval már az sem igazi szempont: konzumer Lenovo cuccokra biztosan csapnivaló most, a hivatalos, Thinkpad-ekkel foglalkozó szervízpartnerek némelyikéről is egyre hajmeresztőbb sztorikat olvasok.
Mondjuk a Dell-topikot olvasgatva a Dell-tulajdonosok túlnyomó része nem tud arról, hogy van System Center (én se találkoztam eddig vele) - heti rendszerességű rinya ott a "melyik driver jó a gépemhez a típushoz a Dell-honlapon felsorolt nyolc közül?"-műsorszám. Aztán jön premete fórumtárs...
Mindegy, nekem viszonylag alacsony igényeim vannak gép-téren, a jelenlegi Core 2 Duo-s Thinkpad-ek kiszolgálnak (természetesen SSD-vel és kellő mennyiségű RAM-mal), anélkül, hogy úgy érezném, hogy kompromisszumot kellene kötnöm, a következő lépés úgyis még házon belül lenne - aztán majd pár éven belül el is gondolkodom, hogy hova lépjek tovább a Thinkpad brand-től.
-
válasz
Tothgera30 #59538 üzenetére
ezeket nem ismerem. én teljesen elégedett vagyok a probookommal (4530) meg az elitebookommam is (9740m), ez utóbbi a céges. az újakról majd lesz véleményem, ha az asszonyét cserélik, de az nem mostanában lesz.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #59532 üzenetére
Nekem nem kell bizonygatni, tisztában vagyok az óccsósítással Thinkpad-fronton... Nálam valószínűleg az X220-T520 páros lesz az utolsó, amire hajlandó leszek pénzt áldozni a Thinkpad-ek közül, de az én fő okom az, hogy a szigetes billentyűzet nálam deal breaker. X230, X240 amúgy nem olyan rossz.
Viszont Dell-nél, HP-nál jellemzően nagyon hiányzik egy olyasfajta értelmes megoldás, mint a System Update a Lenovo-nál, ami kb. elvégzi helyetted a driverek keresgélését és telepítését Windows alatt. A szoftveres support azért valami ilyesmivel illene, hogy kezdődjön business class vonalon.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30 #59534 üzenetére
Céges gép, de a 280 körüli új árával már jó is lehetne.
Előző cégnél még core2-es elitebookjaink voltak (8530p), azok nagyon jó gépek voltak, csak az akkuk hullottak állandóan. -
válasz
mi a baj a hp-val? én nagy megelégedéssel használom őket
-
EQMontoya
veterán
válasz
Latitude nem rossz, de annyira nem is jó. A céges gépem egy E5430, egyrészt annyira nem vagyok elájulva a ház minőségétől, másrészt egy i7 (2640m) integrált vga-val és SSD-vel egy 14 colos gépben ne 2.5 órát menjen már el vadiúj akkuval, finoman használva.
Vostro 3350 szerintem egy összerakottabb cucc pl, bár zsanérban talán picit gyengébb. Viszont 6 óra akkuidőt tud...
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #59512 üzenetére
köszi
a listaárakat honnan lehet kinyomozni? -
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #59507 üzenetére
esetleg azt is megírod, hogy honnan?
3 misit mondjuk azért túlzásnak tartok
-
fasyrt
őstag
válasz
Tothgera30 #59389 üzenetére
Szaktopik, meg ebayről millió hongkongi figura küld neked potom pénzért.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #59389 üzenetére
A szaktopikban biztosan van, akinek akad bontott 6910p-ből...
-
Integra
titán
válasz
Tothgera30 #59040 üzenetére
pedig ha bemegyek a boltba, 10%-ot kapásból adnak a legtöbb helyen akkor is, ha nincsen akciózva a termék, csak beszélni kell és alkudni
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tothgera30 #59040 üzenetére
"ott veszi meg s 300k+-s Plazmát"
és jó esetben máshol ugyanazt 250-ért megkaphatná.
csak hát abban nincs hülyítés, ezért nem kell... -
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #59038 üzenetére
Elképzeltem a jelenetet, amolyan sírva vigadós magyar tragikomédia-feelingje van.
-
EnergyCoke
tag
válasz
Tothgera30 #58961 üzenetére
csak 7:00
Kitartást mindenkinek (akinek még kell)
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #58785 üzenetére
Igen. Nem tudom hogy ment a mutet, mert egy jot aludtam.Viszont meg a kozkorhazi ellatas ( fizetek privat healtcaret, de hirtelen tortent minden) is nagyon jo.
Hamar hazaadjaka beteget, de amig benn voltam, nem igazan lehet egy rossz szavam sem.
Gyogyulok, meg van egy jo healerem itthon is -
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #58785 üzenetére
Bööööe. B+... Most megyek innen napokra... Brrrr....
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30 #58780 üzenetére
gázolajjal mennek
Tönkre.
-
fasyrt
őstag
válasz
Tothgera30 #58759 üzenetére
wow, köszi!
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #58433 üzenetére
pompa...
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #58436 üzenetére
Én tudom, ironikus benyögés volt csak tőlem.
-
fasyrt
őstag
válasz
Lehet Tibi atyát várta.
-
Tim82
félisten
válasz
Szintén vendéglátóipar?
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #58349 üzenetére
Akkor marad az FTP
-
válasz
Tothgera30 #58346 üzenetére
Bittorrrent Sync.
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #58346 üzenetére
Talán a torrent a legjobb megoldás. A file-t magát jelszóvédelemmel csomagold be (pl. 7-zippel), aztán készíts róla egy torrentet.
Másik opció, hogy bérelsz / hostolsz egy FTP-szervert, vagy ha van valami ismerősödnek, ott kérsz accesst.
Harmadik, hogy teljesen kihagyod az online fileküldést, és hordozható merevlemezen adod át a célszemélynek.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #58296 üzenetére
"ez meleg nyár lesz."
de ezzel igazán tartozunk Blekinek, hogy ne sírjon...
-
válasz
Tothgera30 #58264 üzenetére
Letudva...
Már csak egy éjszakai műszak van mára-holnapra
.
#58265 concret_hp:
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #58264 üzenetére
akkor a szokásosak (lábtörés, kalapszar, stb) közül válassz magadnak egyet
-
Integra
titán
válasz
Tothgera30 #58150 üzenetére
neeeee, ilyet tényleg felvettek emberek??
-
válasz
Tothgera30 #58150 üzenetére
Nagy divat volt, amikor gyerek voltam.
(*nosztalgiazik*)
-
aizen92
addikt
válasz
Tothgera30 #58091 üzenetére
Oké. Holnap ezt szigorlaton eljátszom!
Se. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #58078 üzenetére
.Szerintem angolul sokkal szórakoztatóbb, persze felirattal.
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #57965 üzenetére
azért alapvetően nem lenne baj, ha picit meg lennének ritkítva
Integra: #57949-t nem véletlen vetettem fel
-
válasz
Tothgera30 #57827 üzenetére
Miert? A mai karbonvazak ugyanugy orok elet+1 nap elettartamuak, mint az aluk (amikkel szinten baj volt).
Nekem van egy alu meg egy karbon bringam (Cannondale CAAD9, 2011-es, meg Focus Izalco Pro 1). Elobbi nagyon merev, es sokkal jobban 'uti' a tenyerem/vallam, mint a Focus -- utobbi hihetetlenul kenyelmes, pedig a lenyeges ponton merevebb, mint a CAAD9. Szoval ponthogy jobb a karbon az itthoni gazos utakra. Nyilvan kormanybol (en) nem vennek karbont sose, az a diszbringakra valo
@konkret hape: tapasztalatom szerint a Dura Ace nem kifejezetten erezheto. A Cannondale-n nekem Tiagra szett van, a Focuson meg full Dura Ace (kiveve a hajtokar az SL-K), es mindketto pontosan ugyanolyan jol valt. Sot, igazabol a Tiagra most jobb, mert az perfektul be van allitva, a Focus hatsoja meg nem.
Szoval szerintem a mi szintunkon kb. 105-tol felfele kb. tokmindegy, nekem is csak azert van rajta Dura Ace, mert azzal jott a bringa (aminek a sztorijat meg mar meseltem gondolom), ha bolti aron vettem volna bringat, akkor nagyon maximum Ultegra, mert annak szep a szine
, de inkabb 105 vagy SRAM Force.
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #57827 üzenetére
gyártanak még országútit, aminek nme karbon az 1. villája leglaább?
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30 #57812 üzenetére
Valahol itt kezdődött a dolog, azóta esz a fene bicikli-témában. Csak a szokásos, addig gondolkodok, hogy a végén már kínomban röhögök magamon, miközben a család csak a fejét fogja körülöttem. Ne tudd meg, milyen nálunk egy autóvásárlás, simán másfél-kétéves projekt volt, mire választottunk...
A tárcsafékes infó viszont őj megint, az eddigi infók alapján az volt a benyomásom, hogy az a jobb a v-fékkel szemben, bár nyilván itt is vannak különböző kategóriák.
Az ezerojrós biciklik linkelésétől meg kérek mindenkit, hogy tartózkodjon, már így is duplázott kerettel tervezek, és előre rettegek, mert a társasház pincéjében, egy kis lakattal zárt léces-rácsos kamrácskában kéne tárolni a bicajt.
p
-
lorcsi
veterán
válasz
Tothgera30 #57812 üzenetére
én nem kavarnék be nekik a 29er-el..
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #57660 üzenetére
de legalább van kéznél epinefrin, az kicsit megpörget
-
lorcsi
veterán
válasz
Tothgera30 #57660 üzenetére
de tényleg mit szedsz ?
mert azért ez nem hétköznapi
5 körüli kelés..este 6-ig vizsga és még 12 óra meló..
utána szabadnap iylesmi ? -
lorcsi
veterán
válasz
Tothgera30 #57646 üzenetére
fú...dúrván hangzik, hogy bírod éber állapotban enynire ? szedsz valamit ?
grat a vizsgádhoz
-
szőröscica
addikt
válasz
Tothgera30 #57657 üzenetére
Brutál. Minden tiszteletem.
-
szőröscica
addikt
válasz
Tothgera30 #57652 üzenetére
Hát akkor?
-
válasz
grat és respect
kitartást a műszakhoz! reggel le ne feküdj, hanem irány ünnepelni valamelyik kocsmába
-
szőröscica
addikt
válasz
Orvos leszel?
-
concret_hp
addikt
válasz
jól vágom, hogy valami egészségügyi témáról van szó?grat
-
aizen92
addikt
válasz
Tothgera30 #57608 üzenetére
Szorítunk! de nem NoLF módjára!
én pénteken ülök fel a szopórollerre. Majd egy fasza kis szigorlat rá másfél hétre. *KillmeNow* -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Sok sikert
-
NoLF
veterán
válasz
Szoritok bizony mert mar szallok fel a gepre de epp ram jott a cifra... Tonnanyi fuszeres magyar kaja, az kell a kivandorolt hazafinak!
remelem gyorsan elerjuk az utazasi magassagot mert ebbol biz meg baj lehet
Amugy egy kalappal
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30 #57428 üzenetére
Huh, akkor megnyugodtunk. Annyira azért nem volt izgalmas az ügy, mint a kölyökgólya a webkamerával a minap, de így hétköznapokra ez is megteszi.
p
-
válasz
Tothgera30 #57426 üzenetére
12:20-ra átvettem. Ez mindenképp pozitívum.
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #57411 üzenetére
Addigra kivételes mázli kell..!
E.: németből a a gsl szokott csodákat művelni. Egy silex cucc hajnali rendelésben este 8-kor normál deliveryvel csöngetett (óvatosan) idehaza...
-
válasz
Tothgera30 #57409 üzenetére
Nemetorszagban nem.
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #57409 üzenetére
Mo.-nigen.(Haelnembaccák.
)
Szerk.. országon belül.
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #57113 üzenetére
Azt csinaltam, bevalt
-
aizen92
addikt
válasz
Tothgera30 #57114 üzenetére
Az a macskás nagyon durva!
"Amikor meglátta múltkor az újságban VV 'fas**m tudjakit' lekölykedzett, PEDIG KAN"
nem normális.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #56928 üzenetére
Nagyanyám meg a másik véglet. Mondjuk neki, hogy tegye be a hűtőbe a kaját, mert megromlik. Áááá, dehogy romlik, olyan hideg van úgyis (20 fok, de ő fázik, tehát hideg van és kész) Az étel meg megromlik 1 nap alatt, kidobja. Következő alkalommal betesszük neki a hűtőbe, még egy hét múlva is eszi, mert nem romlott meg.
De legközelebb ő megint nem teszi be, mert régen is, nem is volt hűtő, és mégis, minden jobb volt régen. És megint megromlik a kaja. És a múltkor is, betett valamit, és mikor kivette, már romlott volt. Szóval biztos a hűtő miatt romlott meg, és ha nem tette volna be még jó lett volna. És mikor vette ki, hát 2 hét után. Pedig régen nem volt hűtő, mégse romlott meg semmi. De hát régen rohadtul nem volt kajamaradék, örültek, ha ettek valamit mind a 7-en. Áááá, de akkor is jobb volt még minden.De a hűtő az rossz, direkt megrontja az ételt.
lenox: három eset van. vagy camambert/brie típusút veszek, na ezek nem is akarnak érni a hűtőben, tehát várhatok ítéletnapig, kint meg 2 nap után már ehető. és hidegen ízetlen.
vagy kékpenészes sajtot veszek, ami szintén teljesen ízetlen hidegen, bár tovább eltart, de úgyis elfogy 2-3 nap alatt
vagy rúzsos sajtot, ami lágysajt-jellegét veszti el azáltal, hogy ipari-trappista keménységűre hidegszik, és csak sósnak érezni -
skitzoo
senior tag
válasz
Tothgera30 #56266 üzenetére
És felfrissültél már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest