- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
válasz
ludsimon #26052 üzenetére
Itt az előrejelzés nálam 110%-osan megbukott, a pillanatnyi felhőkép meg a hőmérsékletes meg a szeles, meg a többi cucc az úgy rendbenvan, csak az előrejelzés az, ami eddig nem úgy volt ha csapadékot jósoltak az elmúlt 1 hónapban mint ahogy az ott volt. Na ezt most jólmegaszontam, már én sem értem de nem olvasom el az elejéről mert még ennyire se fogom érteni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ludsimon #26052 üzenetére
talán nem tűnt fel a mondandómból, de éppenhogy nem akarok sem komoly vihartevékenységet, sem jégesőt se késő, se kora délután. mivelhogy éppen vagy úton leszek, vagy úton leszek, vagy épp beszállnom kéne a kocsiba, vagy épp kiszállnom belőle. ennek nincs jó oldala. a hidegfront meg hát húdejó ha a kocsit szétveri a jég
-
Tim82
félisten
válasz
ludsimon #25450 üzenetére
Azért ez nem egy MMORPG.
A kérdésedre: TV-ben, vagy csak úgy általában? Ajánlom a Halálhajót egyébként.
-
Tim82
félisten
válasz
ludsimon #25432 üzenetére
Intelligenciámat már az bizonyítja, hogy az ON topic kivételével csak akkor szólok hozzá valamihez, ha tényleg szükségét érzem - ennek köszönhetően kb. fél éve nem léptem rangot.
Akkor regisztráltam - és már akkor régóta olvasgattam a PH!-t. Szerinted a regisztráció egyenes arányban áll az érettséggel?
Bubu: egy zseni vagy, de ezt én mindig is tudtam.
Na jó, befejezem a genyó mode-t.
-
válasz
ludsimon #25432 üzenetére
Én úgy tudom, hogy Gorneck23 személyében egy. De majd max. valamelyik modi, vagy házigazda kijavít, ha mégsem így van.
Bubu: Az nem jó hír, legalább hétvégén hagyhatnának békén. (Persze mindezt úgy, hogy dupla bért adnak.
) Na jó, kiveszem a kezem a biliből...
Algieba: Én meg milyen messze vagyok ettől... De egyszer mindennek eljön az ideje!
Tim: Tippem az nekem is van, időnként meglesem, hogy alakul az előmenetel...
-
-
válasz
ludsimon #25427 üzenetére
Na igen, de ahogy nő a rang, úgy nő az eléréséhez szükséges hsz-ek száma (és a reg. óta eltelt idő is számít.), így én is elleszek még egy darabig. De nem ez számít, jó a társaság, jókat dumálunk, ez épp elég.
Arra mondjuk kíváncsi vagyok, ki lesz a következő "Jómunkásember"...Szia, Bubu!
Legalább holnap is meló, vagy azért hagynak pihenni is?
-
Bubu79
addikt
válasz
ludsimon #25426 üzenetére
Elnézve azt, hogy nem használod a szerkesztés gombot sem, azt hiszem magasan többet, mint te
#25429: Így nem leszel hosszú életű - amit művelni próbálsz az flood-olás - szerintem sasolj utána ennek az alapelvekben, meg az öt perces tételnek is, ami a hsz-ekre vonatkozik...
-
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest