- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
Boxer001 #37787 üzenetére
Meg kell, hogy várd, hogy rádtámadjon. Ha megtámad, akkor már jogos védelem és arányos mérvű támadással megvédheted az életed.
Csabee: ne bántsd, csak vedd fel őket. A rendőrségen birtokháborítás miatt tehetsz bejelentést, bár ha a felvételen csak néhány maszkos látszik, azzal ők sem tudnak mit kezdeni.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Boxer001 #37783 üzenetére
van baseball ütőm
ha úgy alakul használni fogom, csak mint egy filmben is láttam, ha véletlen leütöm az embert és belehal.. még én kerülök börtönbe.. utálom az ilyen embereket amikor mást károsítanak meg.. eskü felfogom venni kamerára a szemeteket... még talán 1-2 golyót bele is eresztek hogy ne menjen messzire
-
tiv61us
őstag
válasz
Boxer001 #21993 üzenetére
nem szemely szerint ertettem, de ugy gondolm a java meg hatra van
nekunk is
utcara nem kerulunk de oda kell figyelni
ha csinalsz a nejeddel mondjuk 4000 dollart aztan kovetkezo honapban 500-at
hat az nem jo
szerencsere hitelunk nincs, nekunk tokeletesen megfelel a berelt lakas es a hasznalt kocsi -
tiv61us
őstag
válasz
Boxer001 #21983 üzenetére
csak arra akartam celozni, mert a munkahelykereses regen is gond volt, hogy majd 1 eve beszelnek a valsagrol
nalunk meg most van itt, aim tenylegesen erzunk
mindenhol letszamstopp sot...
nekem van melom, de1/ 6-at keresem mint tavaly
es ugy gondolom, most vangyunk a melyponton, ami nektek kicsit kesobb jon
kis csuszassal
szoval lesz rosszbb is
de ez csaak maganvelemny nem vagyok kozgazdasz -
AMD Power
titán
válasz
Boxer001 #16261 üzenetére
Amennyiben 350 forint fölé kúszik az euró árfolyama, az gyors reálbércsökkenéssel járna, sok háztartás tönkremenne, a GDP 10-15 százalékkal esne. Ez egy klasszikus valutaválság lenne, mellyel együtt jár a gazdasági válság.
-
válasz
Boxer001 #14882 üzenetére
lehet, hogy titokban erre gerjed
tudjukki hálás köszönet
Csom tanár úr asztalával nem szórakoznék, figyelembevéve, hogy egy 5 kredites tárgyat tart nekünk, aminél 60% a minimum követelmény
viszont ha otthagynám neki a hölgyet, akkor talááán...mod: iwiw alapján a tropikárium a nyerő, biológus lesz a drága
normafát meg majd jobb időben, mert tápos vagyok
-
bnss
veterán
válasz
Boxer001 #12432 üzenetére
Igen, először meg kellene találni, aztán kap pár évet, ahogy a pécsi gázoló is.
szerk.: ebbe az irányba inkább ne menjünk el - szvsz.
Racecam: etnikumtól függetlenül kellene kezelni ezt a szörnyű esetet. A médiának kell valami, amin lovagolhat, ez lesz a cigányozás, nem is a lincselés, késelés, gyilkosság lesz a téma, hanem, hogy kisebbség tette. Feszültségkeltés, mi más.
-
Eastman
addikt
válasz
Boxer001 #8309 üzenetére
Nem vagy lemaradva semmiról. Egyszer láttam egy 80 éves bácsit a Fókuszban.
...jó tudom, de nem ez a lényeg most. 70 valahány évesen kezdett ejtőernyőzni a Budaörsi Reptéren.
Korábban az egész életét végigmelózta. Evett, ivott, sz@rt. Ennyi. Azt mondta, hogy újászületett mióta csorog ki az adrenalin a fülén. Ez a példa lebeg előttem mindig.
Soha semmi sem késő! Többször vett 180 fokos fordulatot az életem. Kompromisszumok nélkül megvalósítom az álmaim. Csak egy verzió van: boldogság.
...szerintem.
A munka sohasem szégyen! Jelenleg kevés Mo-on a szakmunkás. A román gazdaság dübörög. Hazament mindenki. Fog még villanyszerelő, autószerelő annyit kérni a munkájáért amiből simán megél. És lesz aki kifizeti. Édesapám bádogos mester. Nincs az országban bádogos. Jelenleg annyi pénzt fizetnek ki nekik a megrendelők amennyit ők mondanak.
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest