- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
fokukac #21215 üzenetére
másik...
most má' vaeva.
pedig. pedig. pedig azt hittem.
na mindegy.
most éppen azt nem értem, miért kell nekünk bejönni ma dolgozni vagy 12 embernek - és még több csoportból? Miért kell vagy 50 embernek dupla zsét fizetni? Ha mindezt 4(!!!) NWE-s is meg tudja csinálni?
és még van képük azt mondani, h "ez gazdaságosabb"...
-
Racecam
nagyúr
válasz
fokukac #21215 üzenetére
Mozogni? Nooormááális?
Az életben nem leszel olyan szép kövér, mint én.u.i.: Ebéd: tyúkhúsleves cérnametélttel, (+ zúza, máj, szív), kacsasült újburgonyával, párolt káposztával, csokoládé és dió torta.
Vacsora: Füstölt nyers parasztsonka, főtt marhanyelv, kötözött sonka, 3 sonkalében főtt tojás, torma, paradicsom, paprika, retek, újhagyma.Köszönöm jól vagyok, nincs mozgásigényem.
-
-
frame>24
addikt
válasz
fokukac #20975 üzenetére
"elszomorodtál, s aztán hazamentél", mi? (0:18)
Tavaly óta képtelen vagyok megunni ezt a műremeket... -
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #20902 üzenetére
Csinos - egyszer 235000-es villanyszámlával lepett meg a helyi rablóbanda, mondván, hogy hét hónap alatt napi 51kW/h-s fogyasztást mértek - szerintük.
Megkérdeztem, hogy vajon hová dugtam akkor a komplett varrodát a csivitelő varrónőkkel a lakásból?
Aztán kiderült, hogy órát cseréltek - cserekor az első számjegyet légysz@rnak nézték, a következő leolvasáskor pedig 1-nek
Megjegyzem akkor nem röhögtem rajta...
Huh - nincs valami egészséges színe Str8 sk8r-nek - asszem elcsapta a hasát
[ Módosította: Racecam ]
-
-
ngabor2
nagyúr
-
-
-
sNORh
addikt
válasz
fokukac #19219 üzenetére
nembeszó csúúpor.. nem D&G-t kell nézni.. meg győzike bejjáásszonynak vett 300k-s ruháját..
mindennapi öltözködésre..
tildy jajah halottam van egy ojan bolt amibe féláron adják az éppen kifutóban lévő nike stb csukákat Outlet center vagy mi..
de azis Legközelebb debrecen.. az út csak 1k -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #17833 üzenetére
@, te ezt nem értheted.
Hetek óta szemeztem vele, mivel a jelenlegit kb két hónapja sikerült egy goa party alkalmával ásványvízben megfürdetnem , azóta hülyéskedik, hamar lemerül , stb, és ez a teló már akkor is szimpi volt, mikor anno a cégnél tesztre megkaptam.Magyarán igen, ennyire rákattantam, és mikor már úgyérzem az enyém , akkor....
Amúgymeg időközben megkerestek az Edigitaltól, hatalmas csillagos ötöst nekik, mégis megkaphatom , átírták a foglalást.Korrektül kezelték végül a szitut.
Amúgymeg néha jó ilyen kislánynak lenni, nem túl gyakran látni engem ilyennek, szóval belefér
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
fokukac #17646 üzenetére
én még csak az első évad felénél tartok, de igen kellemes kis stuff, tény és haló...
ma reggeli kommunikáció (pontosabban tegnap este 5kor jött ki - ugye fél négyig voltam, tehát esélyem elolvasni tegnap akkora volt, mint háromlábú sünnek a hatsávos attópályá'):
"Sziasztok!
Iksz Ipszilon kérésére holnapra (02.17) szervezünk egy önköltséges TeamBuildinget a Támogatott Cég SDM-ekkel. (Célszerű megjelenni)
19:00-től lesz a gyülekező."gracc, mi?
kár, h szinte senki nem fog menni, csak a nyalókákok...
szép munka, mondhatom!
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac #17374 üzenetére
ja... meg a jégkorszakok is. nem azt mondom, hogy nincs benne a technikai fejlődésnek része, meg hogy nem tesszük egyre lakhatatlanabbá a földet, de nem az emberi tevékenység a legnagyobb oka a klímaváltozásnak, hanem maga a föld. az ember előtt is volt klímaváltozás, voltak nagy kihalások, voltak nagy burjánzások. ha a föld "megunja" az emberiséget, az is ki fog halni, bármit tesz.
ezzel együtt nem vonom kétségbe, hogy a felesleges energiafelhasználás pazarlás. csak az a kérdés, hogy kinek mi számít feleslegesnek. nálam mérlegelés után a bekapcsolva marad kevésbé káros, mint a minden reggeli be, majd kikapcsolás, várakozással.
katica: asszem a kávét ma kihagyom... mostanában elég rosszul alszom
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Plazma TV topic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RX5700XT 8GB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest