- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Bocs, én a Triádokhoz fogok csatlakozni. Nehogy már ne lógjak ki a sorból!
És még nem kezdtem el az exemet hívogatni, szóval még józan vagyok.
How I Met Your Mother S02E02 - ja bocs, S02E01.
Én egyébként részegen sem hívogatom az exeimet, csak k***a nagyot esek bringával. Ez van, meg kéne már tanulnom - éhgyomorra 5 sör után az ember max. gyalog vagy tömegközlekedéssel menjen haza.
# 39789: gondolom, Sanyinak hívják és kínai.
-
-
-
-
ádyz
addikt
Tisztara kesz.
"Azután amikor mindent végre felmásolt a merevlemezre, megjelenik a képen látható ablak. Itt lehet beállítani a hozatott, és a hálózati kártya driverét. Én a folytatást választottam, mert nincsen driver az én gépembe található hálózati kártyámhoz."
-> te huzatot kaptál...(percek óta röhögök) -
ádyz
addikt
"Fontos, hogy egy ablak mindig nyitva legyen" -> pláne most, a gatyarohasztó 30 fokban!
"Alul mutatja, a betűk kinézetett" -> felejtsd már el ezt a dupla té-t
"Na neve kanakereső, 8x8 sor kocka van vagyis összesen 64 darab kocka kis részében egy akna lapul. " -> kannakereső
-
Bubu79
addikt
Ó, ne aggódj - ahogy elnéztem nekem is a szememre hánytak dolgokat, bár annyi nem volt az illetőben, hogy linkeljen is
Nyilván ezek-re gondolt - bár ha az illető, akinek szólt igazán komolyan vette volna, akkor nyilván elment volna a modkerbe - ezen felül a személyeskedő részt nem is igazán tudtam hova tenni, főleg, hogy utána definiálta is a személyeskedést
-
Igen tényleg egészen jó a maps része is és gyors is.
Egyedül az nem jött eddig össze benne hogy utcanevekre rákeresek mert azokat valahogy nem dobja ki. pl egy ilyen keresés nálam hogy Budapest Bokréta utca nem talál semmit.
Vagy lehet csak én írtam vmit rosszul a keresőbe
Aktív témák
- Revolut
- Futás, futópályák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest