- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-
sNORh
addikt
válasz
tiv83us #5885 üzenetére
na bki..
akkor énis adok egy jókis magyar husit -
válasz
tiv83us #5299 üzenetére
az meg még csak hab a tortán, hogy ő van a mostani pléjboj címlapján.
más kérdés, hogy akármennyire a művésziséget magyarázza a nyuszis magazin, szerintem botrányos, hogy a legintimebb testrésze ami látszik, az a háta
arról is van egy kép, a többi orr, szem, száj, fül, ezek együtt
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
tiv83us #5257 üzenetére
Ugyanennyi, mert a box Debrecenben van, én meg Miskolcon.
Ha kell az egész napomat elbaszom ph-zással, netezéssel, bármivel, nem feltétlen kell ehhez box.Kedden is tanulás volt betervezve, ehelyett aludtam, majd tanultam kb. fél órát, aztán elmentem Nissan tesztvezetésre, meg hasonlók, aztán miután hazaértem, kajáltam, neteztem, stb és végül tanultam még kb 1 órát.
Ilyen okok miatt vagyok rászorulva arra, hogy ekkora tempóval próbáljam utolérni magam a tanulással, ami már reménytelen, de ha a beugrókat megtanulom, akkor egy kettest már összedumálok még annyi tanulással, amit rászánok vasárnap, meg hétfőn.De azért remélem kedd délután hozza a UPS, akkor maradok egy napot Debrecenben és megőrjítem a szomszédokat Guitar Heroval, félhangerőre tekert erősítővel.
Feltéve, hogy sikeres vizsgám lesz.
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #5224 üzenetére
Mifelénk a randikat hívják úgy
Amúgyis, már egy hete velem lakik
Eljegyzés majd infected bulin
Remélem
De addig is egy hónap után megkérdezték , van e programom az elkövetkezendő 30 évre. Mondom most már van.
Amúgyis vele borulnak az elvek. Simán belemennék ilyesmibe. Na jó kicsit azért gondolkodnom kéne rajta -
-
rarri
senior tag
válasz
tiv83us #4655 üzenetére
Az őszinteséggel én is ugyanígy vagyok.
A Guns N' Rosest is azért szeretem amiért a többi nagy rock együttest. Árad belőlük az erő, az energia, és ami a legfontosabb a szenvedély, ami a legmélyebb dolgokat hozza felszínre ha hallgatom.Nagyon sajnálom Tunyogit, igazából szerintem az évek óta elhúzódó betegsége okozta azt, hogy leesett a lépcsőn. Már két éve gerinc daganata volt, és nagyon leromlott az állapota emiatt. Igazi legenda ment el .
-
rarri
senior tag
válasz
tiv83us #4633 üzenetére
Szerintem elég ez az egy mondat. Én éltem már át olyan szexet is, ahol nem volt szerelem, és olyant is, ahol volt. A szerelemnél már a szerelmeddel való szex gondolata is olyan fizikai érzéseket okoz, ami nagyon intenzív érzés.A szex pedig sokkal több mint a fizikai érintkezés, valami olyant ad, amit semmi más. Olyan sráccal akibe nem vagy szerelmes, de nagyon jó az ágyban, ahhoz is kell egy alapvető kötődés, de az inkább vágy , ami kialakulhat akár pár óra alatt is. Őszintén szólva, annak is megvan a varázsa , és nagyon jó tud lenni, és én mint nő ilyenkor ugyanúgy megélem lelkileg is a dolgot, / az illúzió nagy úr / , de azért tudom, hogy ez miről szól.
A srácok gondolom azért másként élik meg ezeket a dolgokat.
-
Algieba
őstag
válasz
tiv83us #4623 üzenetére
Az probléma, ha az ember petrezselymet árul 3x-en túl?
Ez egy költői kérdés. Nem kell válaszolni.Mesélni valóm nincs, mert amúgy is mesélek. Egy fantasy novellát írok.
Aztán meg még egyet.Ha pedig jól alakul, írok egy regényt is.
Egy sztori kiagyalása és legyártása a legjobb agytorna. Az írás pedig a legfurább tevékenység. Nagyon fura.
Következő életemben valami egyszerűbb foglalkozást választok. -
venember83
nagyúr
válasz
tiv83us #3071 üzenetére
A tip, ha van, csak vígasztal valamennyire. Gondolom.
Mai összefoglaló: emberek nem válaszolnak a telefonjaikra, még a kutyák se vesznek kutyába se, de legalább nem teljesítettem be egy öngyilkos dög vágyát, sikerült fékezni s elkapni a kormányt. Szép lett volna pont ma megütni az autó elejét.
A nap fénypontjaként azt hiszem, levetítem anyáméknak A harcosok klubját, kiváncsi vagyok a reakcióikra.
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #3005 üzenetére
Jaaah, akkor jól emlékeztem
Nálatok hány óra van??
Olyan 5-6 körül??
Mármint a fadíszítésből gondolom, mi mondjuk olyan 4 körül feldíszítjük, és aztán készülönk, mert megyünk mamámékhoz vacsira, és hát messze lakunk tőlük (5 házra), hamar el kell kezdeni a készülődést, mert 6-ra hivatalosak vagyunk
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #2999 üzenetére
Oohhh egyem a lelked, szállodában melózol??
Az szupiJaj most látom hogy az USA-ban vagy...
Hát már ha partra mentek, abból baj nem lehet
Fogadjunk Ohio államban lakszÉs kikkel mész?? Haverok, család??
Vagy kint alapítottál családot, vagy együtt mentetek??Már ha nem vagyok túl indiszkrét
Jah és 3000.!!!!
-
venember83
nagyúr
válasz
tiv83us #2845 üzenetére
Gonosz.
ng2: Ekkora koczka nem lehet kend... Ugye van egy rev 1.1-es verzió is, ami nagyobb s jobban hasonlít egy normális karácsonyfára?
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest