- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...itt van lakisoft, neki van vaterás acc-ja...ha gondolod dumálok néha vele telon...
...nekem 3éve pörög a 9500-as(9cm-es) hütőm hibátlanul, és nem zajosabb(észrevehetően) mint új korában...csak karban kell őket tartani...a 9700-as se pici 764 gramm a 11cm-s ventivel együt......
...Bon: hát épp azaz, hogy még nem tudom...
...de szorítok az AMD-nek,hogy megszorongassa az I7-et...
-
1010
őstag
jó akkor úgy mondom hogy az összes elzett zár elven működő zárát ki lehet nyit egyetlen kulcsal,
értlem szerüen ha kisebb a zár akkor kell egy kisebb kulcs de a fogazat ugyanaz.azt ajánlom használjin mágneses zárat mindeki interkativ résszel,vagy klasszikus zárszerkezet nélküli megoldást,msot az a legbiztonságosabb
-
kételkedem
addikt
NoLF:érzed, hogy mióta a bokád belilult, szinte csak jó dolgok történnek?
-
SystemRoot
őstag
áh az túl egyszerű megoldás.
más:
youtubeon megjlenik nekem vid nézés közben valami irritáló google reklám alul.
Valami vírust kaptam be, vagy ez normális és a youtube süllyedt ilyen mélyre?
szerk:
(#6883) Str8 sk8rA rendszerüzenetek nálam mind teljesen ki vannak kapcsolva. De én az alkalmazások hangját akarom letiltani, mint pl firefox, opera, vlc, stb.
-
Str8 sk8r
őstag
...én is tőle vettem, csak ajánlani tudom...
...
...Mawyx: Lord Dragon forumtárs készítette a haverjaival: [link]...csak nem a leg igényesebb munka+kicsit lelakott állapotban volt, ezért kellett vele szenvednem egy jópár hetet...még most csinálgatom az elektronikáit, és a mechanikus elemeket...
...
-
tiv83us
veterán
Az van? Nem figyeltem mikor vettem, csak tetszett a kepe, mikor ki volt teve az uzletben
Thx, mindjart at is adom szemelyesen, mert epp paprikas krumpli keszul odalent
1010: "csak azt nem értem miért bash oldalan van fent a kép"
Mert o biztosit nekem vagy 5 giga tarhelyet
-
BlacKSouL
addikt
Ez igazából nem meló, csak én lettem megbízva a jelenlegi gázügyekkel, és én vagyok a cégnél a kapcsolattartó, és a mostani helyzetben jó ha az ember bármikor elérhető, különösen hogy a korlátozást 8 órán belül kell végrehajtani. Munkaidőn kívül is.
Amúgy beszerző vagyok. -
-
Esmein
nagyúr
francot, olyan ez, mint valami elborult szekta. mindegy mi van, a pénzed kell nekik, a végén meg kapsz egy papírt, amivel vagy többet fogsz keresni, vagy nem, de tudni biztosan nem. már a közepén rájössz, hogy átvágtak és lehúznak, meg próbálják kockára faragni a fejed, de ha már ennyi idő meg erőfeszítés benne van csak végigcsinálod. Hát nem. én nem vagyok hajlandó nappalin bukni olyan tárgyból, aminek a zh-ján levelezőn MSN-en beszélik meg a kérdéseket kb 15 laptop segítségével.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest