- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Daemon09 #7479 üzenetére
Azaz, No Stress igazi sláger
Akkor hallgasd meg ezt
Belocca,Soneec,Chris Lauer & Canard - Raspberry Mouth
Ez még egy isten zene
-
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Daemon09 #5991 üzenetére
Nekem az N80 bírt 3 napot úgy, hogy éjjelre kikapcsoltam. Igaz, ott a 352*416-os kijelző zabált rengeteget.
Ha többet telefonáltam, 2 alatt lemerült.A 6600 Fold most elég kellemes meglepetés, éjjelre sem kapcsolom ki, magamhoz képest sokat beszélek az utóbbi napokban és elég sok sms-t is váltottam, de 4 napot elmegy. Most jut eszembe, lemondtam a vodás net előfizumat, akár gsm módra is visszaválthatnám a telcsit.
Szóval 4-5 nap még hihető, de több mint egy hét új, modern mobillal, ami nem Philips. Csodaszámba megy.
Vagy tényleg sokat lehet elérni az állítgatással, amiről Kalandor írt.
Nekem ne mondd, hogy sokat bírnak a Nokiák, 3310-esem, 3510i-m is volt azok is 1 hetet simán elmentek.
A 8910 ismeretlen állapotú aksival elmegy egy hetet, de mikor sipol, hogy merül, akkor 2 perc múlva már ki is kapcsol.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest