- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
csapos2 #34822 üzenetére
Akkor hajrá !
Móci : Nekem a legutolsó Csernus új könyve volt , " A Férfi " . Az is nagyon tetszett. Szeretem az olyan klasszikusokat is, mint az Úri muri .
Most sajnos mennem kell, mert még előkészítem az üvegeket, és még vár a
, a
, a
, a
, és végül a lekvárfőzés .
Tessék !
Sziasztok !
-
tildy
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
válasz
csapos2 #34386 üzenetére
Nem vagyok nagy vista mágus, esetleg kérdezd meg a Vista topikban. Még valamikor a beta2-es idején használtam, azóta is az XP-t használom, nem kell más.
-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2 #34145 üzenetére
Tudom, aki sokat dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni. Fene akar meggazdagodni, nekem elég lenne egy normális negyven órás munkahét, amiből lakásra, autóra és főleg bringára meg síelésre teljen, ennyi. De sokat akarok, tudom.
Tim82: Nem, még nem rúgtak ki, de ami múlik...
-
kételkedem
addikt
válasz
csapos2 #19292 üzenetére
Csak ha lomtalanítás van
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #19070 üzenetére
Ojjé Csacsi Úr !!!
Még nincs. De már gyűlik. A rávaló. Mint a viccben: csitt asszony, autóra gyűjtök
Talán nyárra. Az a baj hogy fogynak. Amiket kinézek mind elfogy. Nem gáz, csak nem jön helyébe új. Már nem feltétlen japó, már lejjebb adtam igényeimet.Most viszont úgy elalszok mingyárt hamarosan ülve gépelés közben, hogy csak úgy csattan
Ahogy megmondták George-nak is: No Martini, No party
nem bírom, ájulás..vég (h) -
kételkedem
addikt
válasz
csapos2 #12425 üzenetére
Igazából nem! Nem szabad, hogy számítson.
Kérdés kérdés hátán, indulat, értetlenség.NoLF Talán Te tudod itt a legjobban, hogy nem vagyok egy helyesíró fenomén, de ezen én is mindig megdöbbenek. Hogy rakhat fel egy újságíró olyan cikket, amiben ordító helyesírási hibák vannak? Mindez színesítve olyan fotókkal, amin még a vörös szem sincs korrigálva! Tudatlanság, vagy igénytelenség?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest