- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Hujikolp #42631 üzenetére
aki az ilyet elhiszi... az meg is érdemli. egy ici-picit kellene gondolkodni, és rájönnél te magad is, hogy akkora hülyeség az, amit itt összehordanak 0 bizonyítékkal, hogy a plafon leszakad. csak ugyebár mindent le lehet írni, mindent meg lehet mondani... és mindenkinek joga van elhinni mindent. csak aztán ne csodálkozzon, ha nem azt kapja, amire számított.
csak gondolatébresztőként nézz el az általad linkelt lap nyitóoldalára: orvosképzés... 6 nap alatt. ééérdekes, máshol 6 év, és rengeteg gyakorlat kell, itt elég 6 nap. innentől kezdve a hihetőségük számomra kb. a móricka nevezetű vicclap szintjére emelkedett...
-
Bubu79
addikt
válasz
Hujikolp #42661 üzenetére
Öreg, fáradt és meglehetősen szkeptikus vagyok ahhoz, hogy ilyesmivel meg lehetne vadítani.
A video érdekes - kicsit utána kellett néznem, hogy ki is az, aki beszél, mert bevallom töredelmesen, az a név, hogy David Icke a világon semmit nem mondott nekem.
Ezt találtam - és olvasgatva hirtelen felrémlett egy másik író, aki képes a fogékony tömegeket megdumálni és beszervezni egy "egyházba"...
BlacKSouL: Tegyél fel valami másik video lejátszó programot és ne küszködj a jóságos media playerrel
-
Psychonaut
veterán
válasz
Hujikolp #34715 üzenetére
Miért nem használszAdBlock Plus-t?
-
Timocicu
senior tag
-
Algieba
őstag
válasz
Hujikolp #18425 üzenetére
Íme, a cicák. Bár a cica szó inkább Lindára érvényes, mert Sziniszter egy akaratos, büszke fiú, akiből a környék nagyfőnöke lesz. Linda nagyon kedves, félénk hölgy. De egy kis simogatás és egyből doromból. Sziniszter viszont, ha nem jó hangulatában találom, egyből emeli a mancsát, hogy kioktasson.
-
Algieba
őstag
válasz
Hujikolp #18409 üzenetére
Holnap lefotózom őket. A nagyok már dédelgetni való méretűek, kialakult személyiségük van és pontosan tudják, amúgy igazi macska módra, hogy mit akarnak az embertől, és hogyan kell a gazdival bánni.
A fekete lány cica tudja a "mekegő hangot". Amikor lesi a verebeket és rajta van a vadászat izgalma, akkor mekeg.
A picinek két hónap kell mire eléri a játékos, kölyök cica méretet.
Ilyenkor már/még nincs édes kölyök cicus, mert az idei almok most jönnek a világra, a tavalyiak pedig majdnem felnőttek.
Fotó után el tudod dönteni, hogy jó ajándék cicák lennének az ismerősödnek vagy sem.
-
Bubu79
addikt
válasz
Hujikolp #18403 üzenetére
Cicát csak akkor ajándékozunk, ha konkrétan tudjuk, hogy lesz helye a kisállatnak - nem szól érte apuci, anyuci, nagytesó, és nem mellesleg ha tudjuk azt is, hogy nem divathóbortból szeretne az illető ( mert ugye szeretne
).
Cicát tartani felelősség és anyagi áldozat is - havonta nem kis összeg megadni neki mindazt, amire szüksége van - mert egy macska a maradékon elél ugyan, de nem kap meg mindent, amire a szervezetének szüksége van.
Vitamin, oltások, alom - ezek mind anyagi természetű dolgok - mellette ott van még a törödés is... Mert bár az anekdoták szerint a macska önfejű, haszontalan és nem kifejezetten barátságos állat, valamint nem szereti igazán az embert, csak kihasználja, a valóságban mégis baromira tud ragaszkodni az emberhez és nem elég neki az, ha kap enni minden nap...
Biztos, hogy macskát szeretnél ajándékozni ezek után is?
-
Algieba
őstag
válasz
Hujikolp #18403 üzenetére
Van, csak éppen egy hetes még. Várni kell, míg felcseperedik.
Tini fekete cicák vannak, ezek már nagyok, de nem ivarérettek még. Egy fekete kandúr fehér folttal a nyakán, és egy lány cica, a húga.
Szelídek. A kandúr hatalmas méretű, gyönyörű macska lesz. Már most nagyobb az átlagos tini méretnél. -
tildy
nagyúr
válasz
Hujikolp #7052 üzenetére
munka, természetesen, de lehet még többet is kapnál...
Levelezőn nincs ösztöndíj.Más: Az errre az Bp. Pasihiány
Megint más:
Ma megkeres valaki:
-Segítesz?
-Az attól függ miben.
-XY programban.
-Nem.
-Miért nem?
-Mert nem értek hozzá.
-Miért? Mert nem használtam.
-Ismersz valakit aki tud?
-Igen. XY a phn. link.
-MSnjét tudod?
-Nem.Na most vagy én nem vagyok kommunikatív, vagy csak piszkosul elegem van abból, hogy mindenki hülyének , meg mindentudónak néz.... De akkor is gyá....
Ne találjon be most senki segítségkéréssel mert hátrakötöma sarkát, és még körmöst is kap!
Hagyjon mindenki békén a hülye kéréseivel, van nekem elég bajom...
-
-
NoLF
veterán
válasz
Hujikolp #4930 üzenetére
köszönöm, megvan. még hordani kell a cuccot, de elvileg a jövő héttől vége. akkor majd elmegyek erősíteni egy kicsit, aztán 1-2 hónap múlva újra pályára lépek, nem adom fel, imádok kosarazni.
most még azért fájdogál bizonyos pozícióban, de alapvetően nem gáz, szerintem rendbe jön.
Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest