- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
TexT-BoY #31213 üzenetére
most már sokkal jobb nekünk...
-------------------------
Én nem tudom mi van velem. Mióta hazajöttem, még mindig kurvára nem tudtam visszaállni egy normális napirendbe. Most három egymást követő napon estem kómába este 7-8 körül, reggel 1 és 3 közti ébredéssel. Egyszerűen nem tudom mire vélni a dolgot, lévén, hogy eddig általában olyankor szoktam lefeküdni aludni. Komolyan, olyan, mintha az amerikai időről nem a magyar időre szoktam volna át, hanem mondjuk az indiaira...
-
tildy
nagyúr
válasz
TexT-BoY #25472 üzenetére
Szóval nincs azzal baj hogy kikapcsolták, csak magyarázd el hogy kikapcsolás után 20percel befizetett számlára nincs kapcsolási dij, kikapcsolás után 7órával már van?
Van mindkettőre. Ahol befizetted valószínűleg rosszul mondták.Esetleg lehet írni az egyedi igénykezelésre levelet ezzel kapcsolatban. Hivatkozni a megfelelő beszélgetésekre.
Várható magas forgalom esetén - pedig előleg befizetését kéri a több szolgáltató is.
A pannonline oldalon előleget is be lehet fizetni, netkávézó azért máshol is van, ha huzamosabb ideig külföldön tartózkodol.Szóval ezt igazándiból minden szolgáltatónál megszívtad volna. Mindegyiknél 7200 Ft a visszakapcsolási díj számonként, ha jól tudom.
-
tildy
nagyúr
válasz
TexT-BoY #25384 üzenetére
Kedves text, ez általában azért akkor következik be, ha voltál olyan kedves két számlát nem befizetni...Volt mennyi időd is? 40 napod rá?
A visszakapcsolási díj meg minden szolgáltatónál van minden számra. Szóval ha máshol nem fizetsz , akkor máshol is megszívod...
Ja és elég egy darab ügyfélszintű jelszó. Egy ami közös annak az x számlának.
Ja nevedet meg a a lakhelyed bárki tudhatja, viszont nem véletlen hogy biztonsági okokból van a szolgáltatóknál ez a fajta ügyfélszintű (ill. kártyaszintű) jelszó.Erre mondom azt pofázni bezzeg azt tudnak, de hogy fizetni is kéne...
-
Tim82
félisten
válasz
TexT-BoY #25392 üzenetére
Harmadik félnek nem tudom, mennyi idő után adja át a tartozást (talán 6 hónap?) - de ettől még az információnak, hogy mennyire vagy "jó előfizető", a többi szolgáltató is utána tud (és fog is) nézni, amikor hozzájuk mész, akár új előfizut kötni.
Bubu: még bele sem kezdtem a gépszerelésbe, az asszony aludt, most meg filmet akar majd nézni... majd holnap reggel.
-
Tim82
félisten
válasz
TexT-BoY #25370 üzenetére
a pannon letiltott és most 107ezer befizetendőnél járok, tehát szolgáltató váltás elött állok
Ha egy szolgáltató letiltott, arról más szolgáltató is tudomást fog szerezni -> ha előfizut akarsz tőlük venni, durva előleget kell majd fizetned...
Igencsak évi több milliós forgalommal büszkélkedik a flotta amiben vagyok, és erre sem vetnek ügyet.
Arra ügyelnek, de ettől még nem szeretik a késedelmes ügyfeleket. Nem a flottát tiltották le, csak Téged, ami két különböző dolog (és nyilván nem fognak szerződést bontani a flottával sem miattad
).
BE: engedik valószínűleg, HA leperkál kb. 80k depozitot. Amit persze, ha rendesen fizeti az új előfizuját, majd szépen visszaforgatnak a harmadik hónaptól a számlájába, elvileg ez a rendszer.
-
Algieba
őstag
válasz
Hm. Ugyan az iPhone nem a "kamerával" hódít, de azért bőven beleesik a mega kategóriába.
Ha telefonálásra és sms-re kell a telefon, akkor előveszem valamelyik alsó-közép mobilomat és azt használom.
Pl. most itt van egy Nokia 6030 nálam, ajándéknak szánom alaptelefon kedvelő ismerősömnek, aki még mindig egy Nokia 3310-es boldog tulaja. Remélem, a 6030 meggyőzi, hogy érdemes váltania! Meglepő, de nekem még ez a kis alap Nokia is tetszik.Most vele bonyolítom az ügyeimet és kezes bárányként viselkedik. Még szerencse, hogy sok telefonom van, így nem tud elcsábítani.
Épp böngészem a T és a V ajánlatait. Mik az igényeid? Mire van szükséged a telefonáláson és sms-esen kívül?
Szerk.: Én tavaly váltottam Vodafone Joker kártyásról Vodafone Fix 3000-re. Ez pont jó nekem. Általában 3000 forint szerepel a számlámon. Ritkán lépem túl pár száz forinttal. A telefonáláson túl az egyéb funkciói miatt hasznos számomra egy mobil. Kivéve a kamera. Mert fotózásra digigépet használok.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
megjegyzés:
nekem voda multimédia 10k-m van.
Jobb, mint a szifon féle ikon: nem csak saját hálózatba küldhető smst tartalmaz, és 250-et, nem 200-at. Beszélgetés is 500 perc, nem 400, adatfortgalom 3 giga, nem 2.ÉS: nem csak szifonnal kapható, hanem bármilyen telefőnnel.
mod: ha van 107k tartozásod, hogyan akarsz szolgáltatót váltani?!
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
TexT-BoY #8784 üzenetére
...elméletileg ha null km-es és gazdasági TK-os, akkor kérhetsz új verdát is...vagy nem?
...bár gondolom most ez se igazán vígasztal...
...
...csupor:
...de ne feledd el Jimmy Henrx papa is addig énekelgett vigyorogva cigivel a szájba, hogy "nincs nő, nincs sírás" hogy a végén belehalt...
...
-
Mawyx
őstag
-
válasz
TexT-BoY #3794 üzenetére
A hackintosh most áll, mert még az inkompatibilis TV tuner van a gépben. Az elkövetkezendő időszakban meg új hardvert venni - hát nem könnyű dolog...
Jó, mondjuk az USB tunernél nem gond, ha nem megy maci alatt, mert akkor megkapja a HP a vista-val (vagy az X40*)- annak is szép nagy monitora van, meg az esetleges felvétel is elfér rajta.
*: Az 1,8"-as vinyóval be is tenne neki szerintem.
Bon3ss: Még nem teljesen, de ez most hogy jön ide?
Amúgy szándékomban áll.
Rarri: Milyen?
Amúgy gratula, megy ez neked!
-
-
TexT-BoY
addikt
válasz
TexT-BoY #3687 üzenetére
Köszönöm
igyekztem
.
Kérdés: nemtudtok olyan helyet ahol levolna akciózva a sima iróasztal? olyan 140körüli szélességü kéne. és bukk szinű, az ikeába megtaláltam a szerelmem, pontosan 140széles, 70mély, de brrr nemjó a szine. és csak 10k
aztmondta winer fessem le, vagy foliázzam másik 20ezerér
jaa meg mégvalamiii
sarok ganritura, ágyazható, jóféle?! 200x170körülimár csak ezek kellenek a boldogságomhoz.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest