- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Számomra nem volt az, de nem is nagyon várok sokat tömegyártástól. Baromi sok idő és pénz lenne minden egyes darabot ellenőrizni, beállítani. Manapság meg már annyira sincs idő, mint régebben.
Samsung -nál sem kell semmi extrát csinálni. A szokásos dolgok mellett csak a színt kell levenni. Bár szerintem a legtöbben hozzá sem nyúlnak, mert valamiért imádják az emberek, ha kicsapja a szemüket a kép.
De mint azt mondtam, ez én vagyok. Szerintem a Sony sem tökéletes és nincs is ezzel gond.
Szerk.:
Egyébként tökéletesre csak törekedni tudok, de se a szaktudásom, se az eszközeim nincsenek meg ahhoz, hogy azt elérjem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor