Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
külső lejátszó vs tv natív lejátszás kérdéskör összegző:
blakey nagyon átvette itt tőlem a stafétát közben, ami nem baj, mert alapvetően ezt mondom én is, hogy egy külső lejátszó mindenképpen többet fog tudni, ez szerintem nem is kérdés.A lényeg az, ha te szkutyi vagy bárki más nem érzitek szükségét, mert számotokra "tökéletes" amit láttok, és nem szenvedtek hiányt akkor nektek nem kell. Nem kötelező, ha nincs rá igény. Nekem volt rá igényem, mert mondom, láttam hogy a pásztázó kameramozgások akadoznak és zavart, illetve kellett a plex stabil működéséhez nekem a Gb-es lan hozzáférés, hogy az egész library és a filmek gördülékenyen, fluidul menjenek.
Én nagyon kihasználom az appletv lejátszót, erősebb is a procija, mint a tv sajátja, szóval nem csak a net sebesség, de maga a készülék sebesség miatt is már gördülékenyebb a lejátszás, beletekerés, gyorsítás, akármilyen műveletek amik a filmnézéshez kapcsolódnak.
Az infuse gyönyörűen kezeli a feliratokat is, jól konfigurálhatók, méret, szín, áttetszőség, minden van. Időzíteni is hót egyszerűen lehet, mert néha van hogy kell pár ms-et előre vagy hátra időzíteni és szerintem ezt is sokkal nehezebb lenne natív a tv lejátszójában megoldani, már ha egyáltalán az tud ilyen featureket...
Szóval ha kihasználod végtelenül jó, ha nem használod ki, nyilván akkor nem fogod érteni, hogy mire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mini-ITX
- Opel topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Gyúrósok ide!
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor