Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
külső lejátszó vs tv natív lejátszás kérdéskör összegző:
blakey nagyon átvette itt tőlem a stafétát közben, ami nem baj, mert alapvetően ezt mondom én is, hogy egy külső lejátszó mindenképpen többet fog tudni, ez szerintem nem is kérdés.A lényeg az, ha te szkutyi vagy bárki más nem érzitek szükségét, mert számotokra "tökéletes" amit láttok, és nem szenvedtek hiányt akkor nektek nem kell. Nem kötelező, ha nincs rá igény. Nekem volt rá igényem, mert mondom, láttam hogy a pásztázó kameramozgások akadoznak és zavart, illetve kellett a plex stabil működéséhez nekem a Gb-es lan hozzáférés, hogy az egész library és a filmek gördülékenyen, fluidul menjenek.
Én nagyon kihasználom az appletv lejátszót, erősebb is a procija, mint a tv sajátja, szóval nem csak a net sebesség, de maga a készülék sebesség miatt is már gördülékenyebb a lejátszás, beletekerés, gyorsítás, akármilyen műveletek amik a filmnézéshez kapcsolódnak.
Az infuse gyönyörűen kezeli a feliratokat is, jól konfigurálhatók, méret, szín, áttetszőség, minden van. Időzíteni is hót egyszerűen lehet, mert néha van hogy kell pár ms-et előre vagy hátra időzíteni és szerintem ezt is sokkal nehezebb lenne natív a tv lejátszójában megoldani, már ha egyáltalán az tud ilyen featureket...
Szóval ha kihasználod végtelenül jó, ha nem használod ki, nyilván akkor nem fogod érteni, hogy mire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- Újszerű Philips 55 OLED718/12 Ambilight ( 2027.07.25-ig Garis )
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- PHILIPS 48OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor