Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Kiprobáltam reggel alapbol ugye automatikuson volt ami az áthaladás nálam. Eddig jó volt a hang 40-es hangerön néztem este volt dinamikája meg minden. Most ezen zug pattog kellemetlen. Ha átállitom PCM-re akkor van hang de hogy ugyanazt a hangerőt elérjem már 70-80-ra kell állitanom a DAC-ot és ugrott a jó dinamika ami eddig megvolt. Az az érdekes hogy semmi fizikai behatás nem érte a rendszert se frissítés se álligatás nem volt. A DAC az előző tévémmel hibátlanul müködött azon se frissült semmi. Ez vajon változhat egy következő frissítéssel? Vagy hívjam az lg szervízt vagy mit tanácsoltok? Hozadéka a helyzetnek hogy felfedeztem hogy mehet a tv hangszórója meg a hangfalak egyszerre ami poén de a teljesen átmenő hang a dac-ba azért összeségében jobb hangzást biztosit szóval nem akarom elengedni a témát akkor se ha csak este nézem elalváshoz mert amúgy végig gépről megy a tv előtte. De a lényegen nem változtat kell az átmenő hang ami eddig hibátlanul müködött. Nem lehet csak a hang beállításokat visszaállítani gyári értékre? Nem szívesen állítanám vissza az egész tévét most jól be van lőve minden. Meg ugye lenne e értelme mert ha igen akkor kevésbé fájna újra zongorázni az egészet de ha nem változna semmi akkor az fájna.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor