Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
dgyuri0123 #85765 üzenetére
Mesélj, hol fér el? Miért nem akarod megérteni, hogy mindenkinek mások az elvárásaik? Miért próbálsz mindenben úgy gondolkodni, mintha te lennél? Attól vagyunk különbözőek, hogy mások az elvárásaink, az igényeink. Te írtad, hogy 15e Ft-os boxod van, vagy nem használsz Eizo monitort, akkor az én szememben igénytelen vagy? Azért ez is egyfajta igénytelenség, hogy szerinted a tiéd a helyes meglátás. Van, akinek nagyon minimalista a szobája, TV a falon és kész, sehol semmilyen kisasztal, semmi. Másnál meg külön moziszoba van. ennyire vagyunk különbözőek.
A Lamborghinis példád igaz lehetne, de az is igénytelenségre vallana, ha 180 milliós autója van és 100 ezres ledet néz. Viszont szerintem ilyen nem létezik, még lázálmomban sem... - szerencsére csak szerinted. Létezik, és ennél durvább dolgok is léteznek. Szerintem fogadd el, hogy mindenki másképp áll a dolgokhoz, mindenkinek más a fontos.
Ha egy meglévő tudást "törölnek", akkor az nagy hiba, Sony, Panasonic is eljátssza, nem kell aggódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest