- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
10 méteres HDMI 2.0b kábel kellene nekem ahhoz, hogy a PC-mről a képet átküldhessem a B9-re, Nvidia Gsync videojátékozás lenne. Alap HDMI kábelek ilyen hosszban erre nem képesek hiba nélkül, 4K, HDR, Gsync tartalmat átvinni.
Valaki tudna segíteni nekem, hogy konkrétan milyen típusút és márkájút lenne érdemes vennem?
Pl ilyenek vannak:
- High Speed HDMI Cable with Ethernet
- Active HDMI
- Fibre Active Optical (AOC) HDMIBőven van választék 10 méter távolságra, én nem hiszem hogy lenne ilyen sok, ha nem működnének.
Látok kábeleket 8-10k Ft nagyságában, illetve 30-40k nagyságában is. Amikor a Shieldhez vettem, akkor az olcsóbbat vettem, és az is ugyanúgy tökéletesen átviszi a képet. Igaz, az csak 2 méteres.
Interneten utánaolvasva 4K tartalmat 3m-en túl nem visz át egy HDMI kábel hiba nélkül. Az aktívak jók, annyi, hogy előre meghatározott, melyik a forrás és melyik a fogadó oldal.Tudna valaki segíteni, hogy mi a megfelelő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- PC Architech Branding
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor