- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
skippper
üzenetére
Szerintem nálad van még pluszban valami anomália.
Ma végigzongoráztam a dolgot, és azt látom, hogy a szaturált színek sohasem változnak, egyedül a tone-response VRR és FRR közt (ez ismert általános hiba), de teljesen mindegy, hogy az iTPG-t használom, vagy a HDMI porton megy be a jel.
De legalább kipróbáltam végre, hogy az iTPG-n is meglátszik az FRR<->VRR különbség.
[hdmi_sdr_rgbfull8bit_frr] (HDMI forráson érkezik a tesztkép, ALM és vele G-Sync letiltva)
[itpg_hdmi_sdr_rgbfull8bit_frr] (iTPG ad tesztképet, mögötte Windows asztal, G-Sync tiltva)
[itpg_hdmi_sdr_rgbfull8bit_vrr] (iTPG ad tesztképet, mögötte Windows asztal aktív G-Sync-el)
[itpg_internal_sdr] (iTPG ad tesztképet, egy 24fps film pereg mögötte a belső lejátszón).
Korábban már vizsgálgattam azt is, hogy van-e különbség HDMI-n át RGB és YCC közt, de nem láttam semmit (és úgy emlékszem azt mondtad, hogy RGB-t küldesz rá, ezért is mérhetem azzal most, bár amúgy is azt preferálnám).
Vagy részletesebb mérést kellett volna csinálnom kevert színeken?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor