- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
Sziasztok ! 5 hét után tegnap végre megkaptam a cserekészüléket (55GZ950). Mint korábban is írtam az Én készülékem is gyártási hibás volt ( téglalap a kijelző közepén ). Próbáltam csereutalványt kérni, de nem ment. Kérdeztem a Fogyasztóvédelmet is, az Ő válaszuk az volt, hogy bíróságra vihetem a dolgot. Persze ott évekig húzzák az ügyet. Sajnos a Fogyasztóvédelem most sokkal rosszabb, mint korábban volt. .... sem ér. Régen a Blahán volt a központjuk, elég volt oda bemenni és elintéztek mindent. Az Általatok emlegetett előző állapot visszaállítása nem jelenti azt, hogy csereutalványt kötelesek adni, ha kérem. Ez csak azt jelenti, hogy ugyanolyan készüléket, vagy annak az utódját kell kapni garanciális csere esetén. Eddig csak néhány órát használtam. A gyári képbeállításai jobbak, mint az EZ nek voltak. Nem állítottam rajta semmít, csak a fényerőt vettem le 100 ról 60 ra. A HDR filmeknél is szebb a kép, jobbak a színek. Remélem ezt nem kell cserélni és kibír vagy 10 évet, de erre a mai technikánál kevés az esélyem. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2026 - Íme a 16. héten megjelenő játékok listája
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gumi és felni topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Robotporszívók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor