Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kene84
aktív tag
Sziasztok,
most van 500-ért Pana 55FZ800 és Sony 55AF8 is.
Melyiket ajánlanátok inkább? Olvasgattam rengeteget, de úgy látom inkább az LG-k pörögnek.
Köszi! -
törölt tag
Tököm. Buktam a c8at . Nemtudok ma mm be elmenni csak holnap. Így maradt euronics b8.
-
jkutya
tag
Sziasztok,
Meg tudná valaki mondani, hogy a 2018-as LG OLED TV-k esetén (konkrétan 55B8PLA)
az optikai audio kimeneten kijön-e az 5.1 DD ill. DTS hang, vagy lekonvertálja a TV? -
RobexX10
aktív tag
Ti lecserélnétek egy Samsung 60" KS7000 TV-t egy Lg 55B7-re???
Telekomnál előfizetésem mellé 201.000Ft lenne 
-
Faresz29
aktív tag
Nekem sikerült az MM-nél egy 55C8-at leütnöm!
Több mint 2éve olvasom a forumot, először C6-ot, majd C7-et szerettem volna, de mindig vártam egy kicsit
-
FefeX
csendes tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Azzal védik ki hogy ők kiajánlanak másik boltot, kosárba helyezés után kiírja, hogy "a termék értékesítője BestMarkt"....
-
daneel_hu
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Évekkel ezelőtt volt ebből nagy balhé...
1 perc alatt minden elkelt online ami nálku BF alatt volt meghirdetve.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vizsgálódott is a fogyasztóvédelem rendesen. -
dh66e
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Elfogyott,nem tudsz ezzel mit kezdeni na meg semmilyen hatóság sem.Ennyi.
-
-
energomatt
őstag
válasz
hadogabi1
üzenetére
Sajnos nagy szívfájdalmam hogy már most nincs 3D ezekben a készülékekben.........
Ez teljesen érthető. A felmérések is ezt igazolják vissza. Három különböző függőségű csoport esetében vizsgálták az elvonókúra eredményességét. Az eredmények számszerűsítve azt mutatják, hogy százból hány embernél sikerült a függőséget tünetmentesen megszüntetni:
1. Alkoholfüggök: 100-59
2. Kábítószerfüggók: 100-46
3. 3D függők: 100-27 -
daneel_hu
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
600k-ért ez best buy.
Ha céges vétel akkor méginkább.
(netto 472k) -
-
törölt tag
Ssd hdd vel senkinek sincs tapasztalata. Melyiket érdemes hozzá vennem?
-
Mcleod
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Egyösszegben fizetést jelöltem...
-
renatto
őstag
-
Mcleod
tag
Megrendeltem a B7-est telekomnál cégre, elvileg csak aláíró veheti át, remélem nem csekkolja a futár... 300-ért LG garival jól hangzik!
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Köszi elkerülte a figyelmem. Mobilnézetben nem láttam. Basszus akkor ott ma kellene intézkednem ha c8at akarok. Pedig szombaton mentem volna.
-
sakal83
addikt
nem rossz 65c8
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
üzenetére
"A magyarországi MediaMarkt cégcsoport 2018. november 23. napján MediaMarkt Black Friday elnevezéssel akciót tart a MediaMarkt áruházakban és a www.mediamarkt.hu webáruházban. Az akció webáruházunkban 2018. november 23. napján 23.59 óráig tart, míg áruházaink rendkívüli nyitvatartási idővel várnak. Az áruházak nyitvatartására vonatkozó információkat keresd a https://www.mediamarkt.hu/hu/marketselection.html#rendkivulinyitvatartas aloldalon.
A Black Friday ajánlat kizárólag a MediaMarkt áruházakban és a webáruházban megjelölt termékekre érvényes. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az akcióban érintett termékek készlete korlátozott, ezek forgalmazása kizárólag az akciós készlet erejéig történik. Az „online ajánlat” címkével megjelölt termékajánlatok kizárólag a webáruházban leadott és házhozszállítással kért megrendelések esetén érvényesek.
Media Markt fenntartja a jogot, hogy a Black Friday akcióval érintett kedvezményes termékajánlatokat az akciós időtartama alatt módosítsa, azok érvényességét korlátozza/meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.
Megjelenítési, illetve adatbeviteli hibáért felelősséget nem vállalunk. A termékeket szimbolikus fotóval ábrázoltuk. Az ajánlat más akcióval, illetve a termék vételárát csökkentő bármely más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe, az aktuális reklámújságban szereplő termékek vásárlásakor nem érvényes. Áraink az áfát tartalmazzák. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Webáruházi vásárlás esetén az Outlet címkével ellátott termékekre nem vonatkozik."A weblap alján írják...
-
törölt tag
MM- ben meddig tart a bf akció?
-
renatto
őstag
OLED55B8 az EMAG-on 380k lesz.
-
Tulku
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Tedd bele nyugodtan, annyiért ajándék...én februárban vettem 450-ért az enyémet, egy csoda a korábbi megjelenítőimhez képest...baromi jó televízió!!!
-
Alvin_ti4200
félisten
Telekomnál 55B7V 299e, nem merem betenni a kosárba

-
törölt tag
Ha részletesebben bontjuk, akkor HDMI 2.0a kell a HDR-hez, ez volt az újítás benne. Az Onkyo 636 csatlakozói nem HDMI 2.0a, hanem a korábbi, betűjelzés nélküli HDMI 2.0 szabványúak, azokon keresztül pedig tényleg nincs HDR. (Az erősítő elektronikája miatt a szoftveres frissítés sem volt alternatíva.)
-
Joshi
titán
válasz
renatto
üzenetére
Nem, de ennyiért ma én is LG-t vennék. Ilyen árakkal nehéz versenyezni, habár Sony nem is akar nem hinném.
Egyébként csak a B8 vs C8 kapcsán linkeltem.(#20559) Balika911 "de a HDR már biztos nem. Ahhoz HDMI 2.0 kell."
Az Onkyo 636 4K HDMI 2.0a, tehát a 4K@60Hz nem gond neki, de a HDR-hez HDMI 2.0b kell. Csak hogy ne legyen olyan egyszerű az élet.
-
renatto
őstag
-
AkosKJ
tag
Meg is rendeltem, remélem szállítás közben nem lesz baja. 😁
-
AkosKJ
tag
Szerintem 55 C8 tulaj leszek 450 ért az azért már jó ár szerintem. 😁
-
törölt tag
Közben a Netflix alkalmazást frissítették, szépen megy az ARC a C8 és Denon erősítő közt. Ezúttal nemcsak Netflix-szel próbáltam, hanem Amazon Prime Videóval és PS4-gyel is.
A PS-t rá is kötöttem közvetlenül a tévére. Így elég lesz bemenetet váltani (amit a Harmony a tevékenységek keretein belül elrendez), nem kell a képmódok közt kapcsolgatnom.
-
Joshi
titán
válasz
sakal83
üzenetére
Tuti biztos hogy az ÁRUKERESŐ már a Black Friday árakat mutatja. Múlthét pénteken rendeltem az Edigitalnal egy Sony 43XF8505 tévét a hálóba 211k-ért ami MM-ben 250k volt. Ha megnézed akkor az MM honlapján még mindig 250k, de az árukeresőben már 180k.
Át se veszem az Edigitaltól a tévét, megrendelem az MM-től.

-
törölt tag
Akkor marad egyelőre a Media Markt-os 55c8. 450ezer. Az a gond hogy a media markt ra rákattintva árukeresőben már nem a 450es árat mutatja hanem 580 aszem.599ezer.
Ez most ugorhatott vissza ha még az árukereső oldalán nem cseréltek árat. Mert ha most lenne akciós akkor gondolom a saját honlapot hamarabb frissítik. -
törölt tag
C8, b8 mekkora hdd-t támogat? Hibrid winyót érdemes?
Ssd-t kezel? Illetve amit már kérdeztem hogy wireless billentyűzet kellene szörfözéshez. -
törölt tag
válasz
Callisto
üzenetére
Annyi még nincs rá max de nagyon a max 450. Ha várnék februárig akkor meglenne a 65c8 de már remeg a kezem.
És kicsit hiányzik is mert a régi c650samut helytelen felfogatással gallyra vágtam. Egyébként lehet azzal valamit még kezdeni. Burkolat épp csak a panel van megrepedve pár helyen.
Alzától meg nem veszek. Nekem elég volt a multkori jópofa árazásuk olednél. -
daneel_hu
addikt
válasz
üzenetére
Inkább az oled 55", még akkor is ha az 55" elé kényelmetlen(ebb) közel ülni a mozifeeling végett mint a 65 colhoz.
Egyszerűen felmossa a padlót bármilyen lcd-vel.
Nem tudsz 400 rugóért értelmes LCD-t venni, de még drágábban sem, talán a 65" kúled… de az meg bőven oled árban mozog. -
törölt tag
55"os oled b8 vagy 65" os minőségi hasonló áras lcd?
Holnapig kellene eldöntenem. -
daneel_hu
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem.
Megszoktam, hogy a megvásárolt cucc rendeltetésszerűen működik. Pl Apple számítógépek.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Sose vót' LCD tévém.
Oled előtt plazma volt, illetve most is megvan. -
MrBazsi
senior tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
akkor egy véleményen vagyunk. a tv az tv... oké biztos nem max fényerőn fogom nézni napi 20órát, de arról h csatorna lógók és karikák vannak nem az user tehet...
az meg hogy ki olvas előre ki nem, ez egyéni dolog... most hogy vettem az oledet szembesültem ezzel h két ismerősöm is csak megvette a magának a sima lcd tv-t bállította úgy ahogy neki tetszik, de fogalma nincs róla h mi a ghosting vagy a local dimming... úgyvannak vele sokan h tv. megy aztán jólvan... szerintem jobb tájékozódni...Más... Mr700as magic távrit esélytelen működésre bírni az idei szériás oledekkel? ez vajon a távriban van lekorlátozva, vagy a tv-ben h nem kompatkibilis a 2017es a a 2018assal? én ezt a répa távrit képtelen vagyok megszokni az UFszéria óta...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Azt kell itt felfogni, hogy az LG bele írta a gariba,. hogy a beégésre nincs garancia, ez benne van LCD tv esetén is, ugyanakkor szakmailag kifogásolható ez, mert nem egyértelműen fejezi ki, hogy mennyi az a hosszú ideig nézés
Nyilván ezért is, és jóindulatból is cserélik ezeket a paneleket, nem tudni meddig, bár ha a szövegből indulok ki, akkor mindig fogják cserélni, DE senki se fog neked vagy másnak garanciát vállalni erre, mert ha itt azt mondja jóska pista hogy cserélik, de mégse, akkor mi leszünk a hibásak
100%-ig biztosan beégés mentesség akkor lesz, ha nem lesznek statikus tartalmaid
Nyilván igazad van, hogy a TV adás az rendeltetés szerű használat, ugyan akkor ez is okozhat beégést, user errorról szó sincs, csak ha nem figyel oda az ember a statikus tartalomra, akkor fogadja el a beégés veszélyét, és ha véletlen megtörténik akkor ne szidja a topicok, gyártót, tv-t
-
Gaben360
senior tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Miért ne lehetett volna,nekem is a falon van és ívelt(eg 910v)
-
Nagyon durva akciok vannak mar most. 55b8 mar 400 alatt.

-
Mcleod
tag
Szervusztok!
Infó a BF előtt azoknak akik esetleg Emag-ot is nézték LG OLED vásárlás szempontjából. Ügyfélszolgálat válasza arra a kérdésre, hogy gyári vagy bolti-e a 2 év garancia:
"A weboldalon szereplő termékek forgalmazói/bolti garanciával rendelkeznek.
A szolgáltatás keretén belül a minőségi kifogással érintett (azaz meghibásodott és/vagy nem megfelelően működő) termékek javítása történik." -
b.kov
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi, kipróbálom.

-
daneel_hu
addikt
válasz
MrBazsi
üzenetére
"ez így azért elég szomorú lenne, de abban megegyezhetünk hogy ez beletartozik a rendeltetés szerű használatba ugye? mert azért a tv alapvető fukciója mégiscsak a tv..."
Szerintem is rendeltetésszerű használat.
De ettől még páran nem ezen a véleményen vannak a topikban.
Magyarán "user error".
Sőt azt a vélekedést sem osztom, hogy egy tévé vásárlása és beüzemelése előtt a PH-n vagy egyéb más "szakmai" fórumon kellene teszteket vagy véleményeket olvasgatnom.
-
torma1981
veterán
válasz
hadogabi1
üzenetére
Szia.
Én OLED-et nem vennék a helyedbe. Ha non-stop menne a tv háttérnek.
Azt ajánlanám, hogy inkább a gyerekek érdekében társasozzatok, kártyázzatok stb együtt. Nem tudom hány évesek a gyerekek igaz. Nem hiszem,hogy a sok tv megoldás. Leszoktatás hosszú lesz, de hosszútávon sokkal jobb lesz.
De ez az én véleményem.
-
-
MrBazsi
senior tag
-
daneel_hu
addikt
válasz
hadogabi1
üzenetére
"M2 szinte egesz nappal feljek e tole vagy tul van tolva ez a beeges hype."
M2 logo nem gáz, de alul a sárga karika igen.
Nem tudjuk mennyire van túltolva a hype.
Avforums-on van közvéleménykutatás, a 2016-osok közül minden harmadik produkált beégést. Azért az nagyon sok.
Ha ez nincs túltolva akkor semmi sem.
-
energomatt
őstag
-
Faresz29
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
Akkor van több variáns is, kipróbáljuk melyik jobb, egyszerűbb... -
Partizan182
senior tag
válasz
hadogabi1
üzenetére
2015-ösöket nem lehetett még falra szerelni, mert íveltek voltak, azóta van standard furat a hátán. Másik topicba megírtam: ha egész nap az M2 megy rajta és nem csinálsz semmit, az egy idő után be fog égni nincs mese. Ha egy picit belezúmolsz a képbe (van a tévének ilyen funkciója) hogy a logo ne látszódjon akkor nem lesz baja.
-
hadogabi1
senior tag
válasz
energomatt
üzenetére
Köszi a vicces hozzaszolast
Termeszetesen a mostani se talppal van fennt a falon vhol olvastam hogy nem lehet de akkor rosszul ezek szerint. Ez +1 igy oled mellett a tobbi kerdesre vmi info? M2 szinte egesz nappal feljek e tole vagy tul van tolva ez a beeges hype. -
Strezi
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
OK, tahát ha jól értem, akkor a Serviio egy DLNA server, amivel a TV belső médiatára/lejátszója működik együtt.
Én azért haszálok Plexet illetve ahhoz kliens appot a tévén, mert nekem jobban használható és esztétikusabb . Nekem tökéletes

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LG OLED C1 55"
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk van még rá egy év garancia +2 év biztosítás

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(netto 472k)

Vhiktor